0  1  2  3 

Afghanistan en Irak zijn christelijke missielanden

De arabisten Hans Jansen en Simon Admiraal en de Syrisch-Amerikaanse psychiater Wafa Sultan waren de enige drie deskundigen die in opdracht van de rechtbank zijn gehoord. Wilders had om achttien getuigen en deskundigen gevraagd. Jansen en Admiraal beaamden dat Nederland een ‘islamitisch missieland’ is.
Bron: Nu.nl


Dat lijkt me dan duidelijk. Als Nederland een islamitisch missieland is, dan zijn landen als Afghanistan en Irak natuurlijk christelijke missielanden. We reizen tenslotte telkens met onze superieure en moordlustige christelijke insteek richting islamitische landen om daar onder dwang van grof geweld onze “vrijheid” en “democratie” te verspreiden. U weet wel, die vrijheid die u heeft om te moeten werken voor de Westerse overheden c.q. corporaties die u met een pistool op uw slaap bedreigen. De vrijheid om tot op het bot vernederd te worden door bijvoorbeeld een Ministerie van Justitie dat wederom vuistdiep in het beschermen van kinderneukers blijkt te zitten en de vrijheid om tijdens verkiezingen tegen het CDA te kunnen stemmen om deze compleet kansloze partij nu eindelijk eens uit het kabinet te krijgen. Van dat soort nietszeggende vrijheden dus.


Maar goed, in onze leugenachtige en huichelachtige Westerse samenleving waarin islamieten verheven zijn tot het allergrootste gevaar kun je natuurlijk ook niet anders dan onzinnig gelul verwachten. Wanneer worden Vernederlanders eens wakker om in te zien dat de problemen met islamitische mensen maar een druppel op de gloeiende plaat van de werkelijke globale problematiek zijn? Heeft de Islam ervoor gezorgd dat banken onze belastingcenten mogen pikken? Heeft de Islam ervoor gezorgd dat wij ons hele leven in dienst moeten stellen van een groepje machtsgeile randdebielen dat te lui is om zelf een vinger uit te steken? Is de Islam er de reden van dat Moeder Aarde verkracht en volledig uitgewoond wordt? Natuurlijk niet. Het grote probleem op deze aardbol is de door consumentisme gedreven en volledig gehersenspoelde mens. Aan wat voor religieuze geestesziekte hij of zij dan ook wenst te lijden.


Gelukkig hebben we zoals het er nu naar uitziet binnenkort een kabinet waarin de xenofoben van de PVV een flinke vinger in de pap hebben en kunnen we ons dus vast gaan verheugen op nog veel meer haat, ellende en pijn. Vernederland een islamitisch missieland? Laat me niet lachen. Vernederland is net als de rest van de Westerse wereld een “consumistisch missieland” dat bestuurd, bedreigd en uiteindelijk - we komen al behoorlijk in de buurt - vernietigd wordt door corporaties en bijbehorende overheden.


Dan kunt u nu weer braaf aan de slavenarbeid, “studeren” of uzelf zoals nagenoeg de rest van dit gehersenspoelde land voor het breindodende elektrische kastje met de naam “televisie” plaatsen. Brave burger. Doet maar af.


Uw commentaar

De RSS-feed van de commentaren op dit topic  

Commentaarpagina 1 van 1

Ja man, ik heb ze werkelijk dagelijks aan mijn deur om mij te bekeren richting de profeet Mohammed. Ik zal binnenkort eens toenadering gaan zoeken tot mijn islamitische medemensen om eens na te gaan hoe dit kolderieke wilders-gezeik ervaren wordt. Tijd voor Limboschoremtax denk ik dan…


Het moet dus nu wel duidelijk zijn voor wie Wilders werkt.
Voor wie hij dit rookgordijn dicht trekt.

http://misdaadjournalist.web-log.nl/files/wilders-verklaring-nw.pdf

Ach zolang we maar van de straat zijn zou ik maar zeggen.


tongue wink


“Misschien moet Wilders hier is naar kijken, want wat ik vanmiddag allemaal hoorde ging helemaal nergens over”

“Nou ik heb ook die Anarchiel-site zitten bekijken maar denk dat het een 14-jarig jochie is die hem maakte.Nee geef mij maar Notepad/Kladblok met oranje letters op een zwart scherm: dáár kan ik tenminste mijn kennis in kwijt en waar anderen (hopelijk) dan nog iets aan hebben.” Deze comment vond ik nog van Ffloor67 bij je zapcollega’s als bewonderenswaardige aanbidster…  raspberry

Vergiftigde bron aangaande deze toppic…


@ Don’t kill the storyteller

Doe Ffloor67 maar de groetjes van me. En het zou leuk zijn als zij (?) de volgende keer met wat onderbouwing voor de geponeerde stelling zou komen. En die kritiek misschien direct op deze site zou kunnen posten. Hier kan ik namelijk zo weinig mee en voelt voor mij meer als een reactie van een 8-jarige wiens ijsje afgepakt wordt.


@stamgast

Deze heb ik vanmiddag zitten kijken.

Interessant. Pre-Hegel dialectisme in full effect.

Zowel de dualiteit katholicisme-islam als interne expressies als zwarte en witte maria/fatima weergaven tonen dit, lijkt mij.

Denk ook even aan zwart-witte blokmotief van vrijmetselarij.


The Netherlands, or any country for that matter, are no more christian than my neighbor’s cat. Leave it to headless people to do muslim-, jew- and christian bashing.

Must say I like this website, and what you do here on Anarchiel. After all, sharing open source intelligence/journalism gives real freedom.

Peace,
Agent725 - BE.725 / Christian Amalgamated Intelligence


Word eens wakker, Pino. Heulen met de cultus van de dood? En dat noemt zich anarchist? Duh.


@ bottehond

Lezen blijft moeilijk, niet?

Aan wat voor religieuze geestesziekte hij of zij dan ook wenst te lijden.

Projectie is een uiterst krachtig iets. Bedankt voor het niet nauwkeurig lezen van mijn creatie. Ik heb niets met welk religie dan ook. En dat zeg ik voor de duizendste keer. Minstens.


@Don’t kill the storyteller
Heel indrukwekend dat jij je info uit Fox news haalt,Fox news is een van de GROTE oorzaken van de domheid van de gemiddelde Amerikaan,Die in principe geen weet hebben wat er in de rest van de wereld gebeurt.
voor FOX is zelfs riool journalistiek nog te zacht uitgedrukt.
Helaas voor de Fox kijkers zij kiezen erom om dom te blijven terwijl ze worden verkracht aan alle kanten.


Commentaarpagina 1 van 1U dient ingelogd (Login) te zijn om een opmerking te kunnen plaatsen.Homepage