0  1  2  3 

Asociale overheden, de struikrovers zetten door

Zekerheid in dit leven is iets dat niet bestaat. Leugens en eenzijdig wijzigingen van zogenaamde afspraken is de modes operandi. De gedrilde slaven hebben toch niets te vertellen, die zijn alleen goed om uitgewoond te worden. Alleen hij of zij die er geen probleem mee heeft te stelen bij een ander heeft een kans van slagen in het echelon van de macht. De nieuwe hoogtijdagen van moorden, verkrachten, oplichtingen en genocide van de tegenstanders zijn weer aangebroken. De orgie van geweld 2.0. “Adolf Hilter was in vergelijking met de EU maar een watje”, zal ongeveer de strekking zijn van wat men over honderd jaar in de annalen van de geschiedschrijving zal optekenen.


De vuige stank van Brussel zaait uit tot diep in onze knip. Ze willen alles stelen en van het volk afpakken. Alleen zij willen de macht, de rest moet hiervoor maar bukken. Gebaseerd op ondemocratische leugens verkopen zij hun visie van zogenaamde eenheid en solidariteit. Chantage en onderdrukking zijn hier de standaard gereedschappen iedereen in het gareel te dwingen, of totaal kapot te maken als zij niet meewerken.


De totaal apathische bevolking is inmiddels zo bang voor hun haggie dat het verzet gebroken lijkt. Nietszeggende protesten worden met grof geweld de kop in gedrukt. De enkele activist monddood gemaakt door onzin aanklachten, demotivatie, bedreiging met geweld, of gewoon opgeruimd door die geheime diensten. U weet wel, de persoonlijke knokploegjes van onze zogenaamd democratische samenleving waar nog steeds in het geheim tegenstanders van het regime verdwijnen of fatale aandoeningen krijgen.


Ons mooie nobele westen, de werkelijke vrijheid op aarde, de enige hoop voor een vrije toekomt van de jongere generaties. Helaas, droom verder, niets is minder waar. Het westers kapitalistisch model is erger dan de nazies. Die waren in ieder geval nog eerlijk over hun doelstellingen. Je kunt ervan vinden wat je denkt, maar die waren zo overtuigd van hun gelijk dat openlijk het kaf van het koren scheiden onder het klootjesvolk en waardeloos gepeupel met open visier ‘in plain sight’ werd uitgevoerd. De honden van de EU doen hetzelfde, echter verschuilen zij zich achter een mist van vaagheden en geheimhouding.


Ieder land heeft duistere clubjes moordenaars in diens. Handig om niet onderdanige en bereidwillige onderhandelaars te intimideren, of erger. Geweldig om het niet in het gareel lopende gepeupel op te ruimen. Super om je eigen status mee te laten beschermen, niemand weet toch wie wie is en wat ze eigenlijk doen voor de machtsgeile baasjes. Wetten en regels zijn er voor de burgerslaven, niet voor de machthebbers en hun aanwas. De werkelijke eigenaren van de wereld dulden geen inspraak of democratie, dat is futiele onzin om de domme massa bezig te houden. Zij zijn de baas, bezitten alles en bepalen alles. Verder heeft geen hond iets in te brengen. Privé eigendom voor het klootjesvolk bestaat niet, alles is tijdelijk te leen tegen een door hun bepaalde waarde en daarvoor te betalen tarief.


Stemmen heeft geen enkel nut. Iedere te kiezen politicus is al lang voordat het volk van hem/haar hoort gekocht en ingepakt voor een bepaald doel. Niets spectaculairs zal er veranderen, hooguit verschuiving van futiele niets ter zaken doende aangelegenheden voor het klootjesvolk. De hoofdlijnen van de koers zijn al eeuwen bekend, doordrukken van de uitvoer is hun enige taak. De burgen zal de komen jaren verder worden gedegradeerd tot werkslaaf zonder eigendommen of enige zekerheden. Hij zal leven op schulden en verplichtingen welke nooit meer zijn af te lossen. Persoonlijk bezit voor de werkslaaf bestaat dan niet meer, alles is in bruikleen of onder licentie in gebruik. Het verder bestelen van het middenkader is reeds lang geleden bepaald, die gaan geheel verdwijnen. Het nieuwe ideale wereldmodel zal de komende jaren worden doorgezet totdat alles in handen van de machthebbers is en het werkvolk verder gereduceerd kan worden.


Een passieve oplossing hiervoor bestaat niet. Iedereen die hier niet aan mee wil doen zal hier zelf, op een eigen manier tegen moeten strijden.
De tijd van praten en vragen is allang voorbij. Bewapen u tegen het onrecht en kom in verzet! Niemand zal u helpen als u het zelf niet doet.- Alle informatie is subjectief. (Interpretatie is de uitdaging)


Uw commentaar

De RSS-feed van de commentaren op dit topic  

Commentaarpagina 1 van 1

Koppensnellers.

klop als een bus
men zou er zelf tegen moeten vechten.
en tot vandaag de dag lukt dat prima!
het is ook een feit dat de mensen die al tijd al onafhankelijk waren op zich zelf gewezen en door het gros van de bevolking als para werden afgeschilderd.
nu hun gram zullen gaan halen. en wat dit betreft een enorm voorsprong hebben op de rest van het voorgelogen in slaap gewiegd volgevreten volk van ons hologram zorg staatje. het slaafs volk heeft het zich zelf aangedaan.
en ze zullen het ook zelf moeten oplossen.
mijn soort eet drink slaap en leeft wel!


Er zijn wel degelijk een aantal mensen die hier tegenin gaan:

OPPT
ICCTS

Maar nogmaals: ALLEEN begin je niets en internet is (nu nog) een medium om algehele mobilisatie tot stand te brengen!

Wachten we nog een aantal jaren, dan is ook dat onmogelijk geworden en is een nieuwe nazi-orwelliaanse maatschappij een feit.

Act NOW, Pay it forward, and don’t be a sheep any longer.


Beste Haplo,

Je hebt wel gelijk dat die groep - met hun vooruitziende blik- al een voorsprong heeft. Als de ontwikkelingen steeds meer die kant uitgaan, zoals in het artikel vermeld staat, dan is de kans klein dat de overige mensen nog aan zelfvoorziening kunnen gaan beginnen zodra deze groep mensen is ontwaakt.

En in hoeverre zijn de mogelijkheden voor de groep die al aan zelfvoorziening doen, nog bestaan? Wellicht worden die mogelijkheden ook door nieuwe wetten beknot?

Ik moet daarbij denken aan de site van het Kruidenvrouwtje. Daar kon iedereen terecht voor informatie over homeopatische middelen e.d. Door een wet, de Codex Allimentarus, vind ik daar niet meer de informatie en middelen waarnaar ik naar op zoek ben.

Kortom, allemaal samenwerken om met z’n allen zelfvoorzienend te zijn zou een oplossing zijn. Klein beginnen en daarna verder uitbreiden. Alleen in hoeverre wordt deze kleine groep dan weer tegengehouden en op welke locatie op deze aardbol kan je in alle vrijheid zelfvoorzienend zijn?


vampire a-sociale overheden? wat dacht men van A-Sociale Mensen!! individuen die b.v. afspraken maken en deze niet nakomen!! ja ook onder de zogenaamde ‘wakkere/bewuste enz. Mens’ vampire
en maar janken en klagen behalve zelf verantwoording nemen vampire


Commentaarpagina 1 van 1U dient ingelogd (Login) te zijn om een opmerking te kunnen plaatsen.Homepage