0  1  2  3 

De zwaar hypocriete “War on Drugs”

The War on Drugs. In onze eigen deelboerderij is ie in het kader van “laten we als landje gewoon terug in de tijd gaan!” eigenlijk pas net begonnen. En zoals elke oorlog compleet zinloos is en slechts dient om voor een select gezelschap massa’s geld te verdienen, zo geldt dat ook voor de War on Drugs. Deze War on Drugs is echter nog zinlozer en nog hypocrieter dan het “normale” oorlogje voeren van onze fascistische en corporatistische Westerse dictators. Onderstaand filmpje probeert dit op een enigszins humoristische wijze - alhoewel het lachen je natuurlijk eigenlijk vergaat bij zoveel hypocriet handelen - toe te lichten. Kunt u toch nog eens lachen om de dramatische situatie waarin de brave burgerschapen van Moeder Aarde zich bevinden.


In het Engels, sorry…

 


Uw commentaar

De RSS-feed van de commentaren op dit topic  

Commentaarpagina 1 van 1

goatse-kid

Edit redactie: Plaatje is een beetje goor. Als mensen het willen zien kunnen ze doorklikken.


‘Leck mich am arsch’ghenl, was toch wel duidelijk dacht ik. Erg onfris plaatje idd. D’r is in heel Groningen geen wietstekje meer te koop is dat nou niet misdadig?


@ Samson ,

Wel eens aan zaadjes gedacht ?

Heb daar zelf goede ervaringen mee !

Hieronder 2 goede leveranciers , heb geen belangen ofzo hoor wink

http://www.nirvana-shop.com/en/
http://www.nomercy.nl/nl/content/disclaimer.htm

Want zoals ik altijd zeg !

Een blow in de morgen , is een dag zonder zorgen ! cool smile


@ AnarChiel, begin een website ter bevordering van geïmplanteerde chips met DNA, vingerafdruk en bankgegevens, tegen drugs de illegale natuurlijk en tegen vrijbuiters zoals de meeste mensen hier. Voor de corporate belangen, voor werkgelegenheid, voor een strenge overheid tijdens deze moeilijke dagen. Hopenlijk strooomt de financiering gewoon binnen en kun je gerust zijn dat dat geld niet naar een ander gaat. Via een uiterst geheim financieel achterdeur plan komt het geld bij jou en deze site terecht. fakkeltijd!


Zeer waar filmpje.
Om mijn broedersmokers in Groningen een hart onder de riem te steken, Limburg heeft wiet in overvloed, iedereen is welkom.
Tevens kunje op deze site genoeg zaadjes vinden:
www.onlinesmartshop.nl

Smoke & Out


Bedankt voor Edit redactie:  DAMN GROSS!!

Commentaarpagina 1 van 1U dient ingelogd (Login) te zijn om een opmerking te kunnen plaatsen.Homepage