0  1  2  3 

Die Bilderburgers

Deze track op bij deze spiegeldag 13-04-13.
Volgens “The secret language of birthdays”: “the day of the iconoclast” dus past er wonderwel bij.
Want wie zijn dat dan toch: de mensen/organisaties die aan het roer staan van de oude wereldorde?
Dit is dus niet 1 groep die alles direct aanstuurt. Wel een verzameling diverse machthebbers die samenwerken ter wederzijds belang. Dat is net effe wat anders. Bilderberg is daar maar een voorbeeld van.
 
De disclaimert op de site is veranderd. Eerst stond daar dat er geen informatie van de site verspreid mocht worden. Dat komt vreemd over. Nu staat er alleen dat gegevens vastgelegd worden. CHECK zelf die deelnemerslijst.
 
Goed voor de grap nog ff een lekkele poster erbij.

Bedoeld voor de openbare ruimte, voor dat snippertje vrijheid dat vrijheid van meningsuiting heet. POSTER verkrijgbaar via deze BLOGSPOT
 
Crisis? Nou effe niet zeuren jonges! Het aandeel is weer geleverd, een wat genoemd wordt sociaal akkoord beklonken. Ook de BilderBergers hebben in vergadering vastgezeten. Positief blijven!!
 
Vandaag weer verzameld voor wat systeemfeestjes.
Gevierd wordt dat 300 jaar geleden “De Vrede van Utrecht” werd getekend door heersers van Europa. Dat leidde tot zekere politieke stabiliteit die kan gelden als inleiding tot de ontwikkeling van het huidige heersende systeem: kapifalisme. Met o.m. daarbij de van systeemwetenschap: wetenschappers die goed van pas kwamen werden gefinancieerd en gepromoot, anderen niet of regelrecht tegengewerkt. Datzelfde gaat op voor media. Nu “de stad op de kaart” zetten. Commerciele promotie, het is officieel!
 
Bovendien “Het Rijks” weer geũpent. Check die sponsors!
   
KRITIEK
Kritiek kwam er ook op mijn promotiebeleid.
Kwam eerst tijdens een demo een gozer tegen die stelde dat daar aan de top maar 1% vd beslissingen. Kwantitatief gezien dus niet veel. Maar wel aansturend op hoofdlijnen, de kaders waarbinnen veel van de rest valt.
Dan de meer realistische kritiek dat aldaar, op deze specifieke meeting eenmaal per jaar, ook weer niet zoveel beslist wordt. Dat is terechte kritiek. Deze mensen staan wel vaker met elkaar in cont(r)act. Bilderberg is evenwel een zeer goed voorbeeld van de verwevenheid van zogenaamd gescheiden werelden.
 
Die Bilderburgers toch.

Door julieus jooker op 13-04-2013 om 18:21 in Actualiteiten 4 reactie(s) | 1897 keer bekeken

Uw commentaar

De RSS-feed van de commentaren op dit topic  

Commentaarpagina 1 van 1

EN de poster in normaler formaat:
BilderBurger.jpg width=500


Er ging fffff wat misch met die techniek. Hier issie dan:Gedeclareerde uitjes. Hahaha.

Wat ik ook schattig vond was de verklaring, van één enige overlevende ouwe knar, dat prins B. echt wel op de Duitsers geschoten heeft… Over afrekenen met het verleden gesproken.

Over afrekenen met het verleden gesproken… Een aardige hypothese is dat die Bilderbergers zijn opgericht om het zwarte nazi-kapitaal te beheren.


Ja, ja… die gedeclareerde uitjes maken de burger helemaal af.

Mooi/aansprekend postertje!


Commentaarpagina 1 van 1U dient ingelogd (Login) te zijn om een opmerking te kunnen plaatsen.Homepage