0  1  2  3 

Freemania 4: Een keiharde waarschuwing

De toekomst van de vrijdenkers?Onderstaand artikel is NIET WAAR maar nog steeds benaderbaar om de informatie (voornamelijk de commentaren) in ieder geval beschikbaar te houden. Posternamen zijn verwijderd. Zie deze post voor meer informatie.


De Freeman-gedachte mag op bepaalde momenten misschien heel romantisch klinken, op andere momenten doet zij dat bepaald niet. Ik las vandaag een commentaar op een bericht op Vrijspreker.nl dat ook op het vlak van het Freeman-gebeuren ligt. En vrolijk werd ik er bepaald niet van.


Het betreft een reactie van ******** en ik heb verzocht of ik zijn commentaar in zijn geheel mocht overnemen op Anarchiel.com. Die toestemming kreeg ik en bij deze vraag ik iedereen die met de Freeman-gedachte speelt, onderstaande heel goed te lezen en te beseffen wat de mogelijke consequenties van een keuze in deze richting zouden kunnen zijn. Ik dank ******** voor de toestemming en wens de rest van de lezers sterkte bij het lezen van deze beschrijving.

Het commentaar:

beste mensen,

Kijk wel een beetje uit met de freeman on the land manier van vrijdenken en het claimen van soevereiniteit. Die freeman status krijg je niet zomaar. Denken dat het systeem toegeeft is een grove onrealistische denkfout.

Ik weigerde een paar jaar terug een verkeersbboete te accepteren/ondertekenen en gaf aan waarom en belande in een politie cel. Koppig en standvast als ik ben gaf ik niet toe, Aan het eide van de dag zat ik in een isoleercel van een ggz waar men mij zat te vertellen dat ik last last heb van grootheidswanen, soevereiniteit is een grootheidswaan volgens de systeem beheerders als je ingaat tegen de(hun) stroming. Als men geen gronden heeft je op te sluiten voor een strafbaar feit dan zit de kans er zomaar in dat ze je leven kapot maken door hun psychiaters te gebruiken(deze staan boven de wet). Een of andere burgermeester meende het recht te hebben mij hierom 3 weken van mijn vrijheid te mogen beroven met een IBS en daarna een RM van zes maanden, en mij zodoende tegen mijn wil apatisch makende “medicijnen” drugs in te spuiten omdat ik weigerde die troep vrijwillig te slikken.

Ik heb daar een wereld ontdekt achter de schermen wat ik als niets anders kan omschrijven als politieke mindcontrol. Ik wist dat ze in het buitenland de psychiatrie gebruiken om mensen met een andere politieke gedachte op te sluiten, nu weet ik uit eigen ervaring dat het ook in dit land gebeurd.

Ze proberen je te breken als je denkt dat je het van ze kan winnen. Simpelweg omdat ik weigerde mezelf onderdanig te maken aan de systeem beheerders ben ik een behoorlijk geweldadige mindcontrol ervaring rijker waar je niet echt vrolijk van word.

Wel heb ik nu een mooie stempel manisch waar ik nooit meer vanaf kom, tijdelijk ontoerekeningsvatbaar en een gevaar voor mezelf en de samenleving. Dat laatste hoef ik mezelf niet zo druk over te maken volgens een advocaat(waar ik nooit om gevraagd heb) omdat dit een “STANDAARD” tekst is in de IBS brief van justitie. Deze brief hoef je niet te accepteren of te ondertekenen die dringen ze je gewoon op en daar kan je niets tegen doen. Standaard tekst of niet, het staat wel geregistreerd.

En dat allemaal voor een verkeers overtreding en het weigeren die honden als autoriteit te erkennen door ze te vragen om het door mij persoonlijk ondertekende contract waaraan ze mij proberen te houden voor ik mijn handtekening op een boete zet. Ze stonden wel allemaal met hun bek vol tanden. Ze weten niet hoe ze erop moeten reageren via het recht dus schakelen ze psychiaters in welke ver boven de wet blijken te staan. Ze hoeven namelijk niet aan te tonen dat jij een ziekte hebt, als een psychiater dit denkt is het genoeg. Als je anders denkt dan de dokter en weigerd anders te gaan denken ben je officieel gestoord.

Mijn leven is grondig kapot gemaakt door het systeem. ik voel me misbruikt, rijbewijs kwijt(omdat je niet mag rijden met een manische diagnose), kind al een paar jaar niet gezien , geen tijd meer om een inkomen te vergaren omdat ik met deze shit bezig ben wat heel veel energie kost en nog een berg ellende.

Ze hebben er niets mee te maken wat je denkt, zij hebben de macht en als je dat niet accepteerd laten ze je voelen hoeveel macht ze hebben, in de psychiatrie overigens met geweld als ze een spuit in je kont drukken waarvan je anders(niet) gaat denken, daarvoor hebben ze speciaal sportschool beren in huis en als je je verzet hiertegen dan heb jij het gedaan want jjj bent op dat moment de gestoorde.

Ik weet nu dat ze je kunnen opsluiten voor maanden zonder dat je echt iets fout doet. koppig zijn en niet willen toegeven is voldoende om je op te sluiten. Daarvoor beschikken ze over het pseudo wetenschappelijke politieke machtorgaan psychiatrie.

Je bent officieel gestoord als je denkt dat je onafhankelijk kan zijn in het kamp van de vrouw die de macht heeft met de gratie van een onzichtbare entiteit! Over wanen gesproken, “gratie van god!”?.

Ik ben Atheist , maar moet je eens tegen hun zeggen dat je de gratie van god hebt om soeverein te zijn. dan kom je waarschijnlijk nooit meer uit de psychiatrie omdat die entiteit op dat moment ineens niet schijnt te bestaan. Godsdienst is immers een waan volgens psychiaters welke hun werk doen met de gratie van de vrouw die de gratie van die (wetenschappelijk) niet aangetoonde/bestaande god heeft. pff

Ik schrijf dit omdat wat mij kan gebeuren iedereen kan gebeuren. Ik lees al een tijdje mee op deze website en er zitten hier behoorlijk veel mensen welke net als ik anders denkend zijn. Kijk dus uit wat je doet en hoe je het doet voor ze je leven letterlijk kapot maken.

Achteraf denk ik dat ik een berg ellende had kunnen voorkomen door mijn handtekening te zetten (dat is waarschijnlijk precies wat ze wilen dat ik denk). Het heeft meer gekost dan het heeft opgeleverd.

Door Anarchiel op 29-04-2009 om 20:00 in Freeman 13 reactie(s) | 4256 keer bekeken

Uw commentaar

De RSS-feed van de commentaren op dit topic  

Commentaarpagina 1 van 1

Schokkend! En wat een enorme moed! Heb heel veel respect voor de schrijver. Mijn petje voor je af! Hoop toch van harte dat je er helemaal bovenop komt. Dank dat je ons dit mee wou delen.


Mijn moeder gaf mij vroeger een wijze raad;
Ga je voor je gelijk of voor je geluk?
Sindsdien gaat het een stuk beter met me grin

Saboteer het systeem zonder zelf de dupe te worden, een beetje Taliban stijl zeg maar.


Hoi Anarchiel, Bedankt voor de link. Ik ga je website in de gaten houden.

Ik denk niet dat het te maken heeft met moed, die is behoorlijk in mijn schoenen gezakt. Er bovenop komen doe ik op de dag dat ik weer iets van mijn zoon hoor welke hier meer de dupe van is dan ik zelf.

Als ik mijn verhaal nalees lijkt het erop dat justitie mijn kind heeft afgenomen, dit is niet zo. Volgens hen heb ik alle recht om mijn kind te zien. Mijn ex maakt echter misbruik van de situatie en Justitie heeft mij laten weten dat ze niets kunnen doen als mijn ex weigert mee te werken(voor vele gescheiden vaders een bekend verhaal). Dergelijke opmerkingen tijdens een rechzaak maken je onwijs machteloos. Vooral hierom ben ik het vertrouwen in de overheid volledig kwijt. Ik denk dat een been kwijtraken minder pijn doet, die pijn is maar tijdelijk. Het missen van mijn zoon doet al drie jaar pijn, iedere minuut van de dag.

dat hele gebeuren met de psychiatrie kan ik verder niet meer van wakker liggen. ik schreef het om aan te geven wat je kan gebeuren als je tegen die lui zegt dat niemand het recht heeft boven je te staan. om alles duidelijk uit te leggen in detail word het een lang verhaal. Als de smurfen(politie/officier van justitie) niet weten wat ze met je aanmoeten schakelen ze een psychiater in en dan ben je gewoon de pineut. 

Waar ik mij het meest aan stoor is dat justitie samenwerkt met een pseudowetenschappelijke beroepsgroep welke niets hoeven aan te tonen maar mensen kunnen opsluiten door ziektes te suggereren. of andersom psychopaten als verkrachters vrij te pleiten door te zeggen dat ze normaal zijn. Justitie laat zich adviseren door deze mensen terwijl de psychiatrie al hun zogenaamde ziektes nooit wetenschappelijk kunnen aantonen. Deze samenwerking maakt justitie in mijn ogen zo corrupt als de pest.

vaag goedje overigens wat ze je inspuiten. Binnen een paar dagen zeg je als een kleuter ja en amen, weet je je eigen roep en familienaam niet meer en vreet je spruitjes en vlees terwijl je geen spruitjes lust en vegetarier bent.


Beste ********,,

Wederom dank voor je reactie. Ik kan me alleen maar aansluiten bij wat je zegt en het is ook vrij treffend te noemen dat ik in de psychiatrie altijd al verdomd weinig vertrouwen heb gehad.

Ik heb op deze site al eens iets over Freud en zijn familie geschreven maar de hele business verdient wat mij betreft veel grondiger doorlichting. Ik heb helaas veel te veel mensen de “psychiatrische hulp” in zien gaan en ze er volledig gebroken uit zien komen.

Ik word zeer droevig als ik je historie lees en hoop dat alles uiteindelijk voor je in orde komt.

Sterkte.


Het is inderdaad zo dat in een land als NL ze dergelijke nazi praktijken uitvoeren. Echter ben ik daar niet heel bang voor. Ik heb zelf een leus voor dergelijke situaties: “spring niet in het diepe voor je kunt zwemmen”.
Daar hou ik mezelf aan. En daarbij vooral veel vragen. Ik weet nog niet precies hoever ik t wil doorvoeren, maar gezien het feit dat ik erg voorzichtig ben denk ik niet dat het direct veel problemen zal opleveren

Graag wens ik je veel succes met het heroveren van je kind. Ik hoop dat je snel enige successen gaat boeken.

@ Cees: wat nu als mijn gelijk mij geluk geeft? wink


Onderhandelen bestaat niet zodra je je op publiekrechtelijk terrein begeeft. In het privaat/civiel recht is dit wel mogelijk. Voordat je dus iets doet moet je weten in welk domein je zit. Blijkt dit publiekrecht te zijn (bij gratie Gods) dan is het woord van de overheid ineens wet. Een goed bevriende psychiater is zeker geen overbodige luxe daarin.


Als je werkelijk zo bijdehand doet tegen de gevestigde orde ben je misschien ook wel een beetje manisch.
Als je dat niet wil toegeven aan jezelf kun je beter in een boomhut op Madagascar gaan wonen want anders blijf je tegen de regels van deze samenleving aanlopen. En die regels zijn niet altijd leuk voor mensen die niet voor zichzelf instaan.
Schik je in of kies een andere samenleving om principieel in te lopen zijn, luidt mijn devies.


@St.Joris

‘‘En die regels zijn niet altijd leuk voor mensen die niet voor zichzelf instaan.’‘

Dat is nu wat juist precies niet het geval is. Mensen als ******** en vele anderen, die zich niet door regels gebonden weten, staan juìst voor zichzelf in.

Snap je dat? Omdat ik (en velen met mij) mijn eigen moraliteit heb, die, geloof ik, verheven is boven de moraliteit van de overheid, neem ik juist mijn eigen verantwoordelijkheid. En schuif die niet af op de overheid, die voor mij bepaalt wat ik moet doen.

Voorbeeldje: Als er ergens staat dat ik 50 mag rijden, maar dat is niet helemaal veilig, dan rij ik 40. Als ik er makkelijk 60 kan, dan rij ik 60. Denk zelf, werkt altijd!


Hahahahahahaha is dit nu eindelijk het lang verwachte verhaal van de moeder die weigerde WC Eend te gebruiken en har ervaringen beschrijft op de site van WC Eend !

Als dit een nederlandse zaak betreft haal ik graag de enorme KUL eruit

1.Er wordt gezged:“Ik weigerde een paar jaar terug een verkeersbboete te accepteren/ondertekenen en gaf aan waarom en belande in een politie cel.”
==> GELUL. Als de politie mijn kenteken en naam heeft kan ik op de bon piesen, hem in 4 stukken scheuren en gewoon wegrijden ! Ik hoef helemaal geen bon te acepteren of te ondertekenen GELUL !

2. Ik lees:“zat ik in een isoleercel van een ggz waar men mij zat te vertellen dat ik last last heb van grootheidswanen, soevereiniteit is een grootheidswaan”
==> Lijkt mij enormsterk verhaal. Om gedwongen opgenomen te worden moet je door twee onafhankelijke psychiaters gehoord en onderzocht te zijn en een rechter moet een hoorzitting hebben gehouden om je gedwongen ogenomen te kunnen nemen. (dit betreft de BOPZ wetgeving http://www.google.nl/search?hl=nl&q=bopz+gedwongen&btnG=Google+zoeken&meta;=&aq=f&oq;=
Als je dan nog al in een psychiatrisch ziekenhuis in de isoleercel moet zijn geplaatst heb je of je eigen leven bedreigd of het leven van je mede patienten.

IBS en rechterlijjke machtiging is hetzelfde. Wederom een burgemeester doet helemaal niets er dienen eerst 2 onafhankelijke psychiaters de patient onderzocht te hebben. Een rechter toetst en hoort de client.

En wederom eindigt het met gelul"Achteraf denk ik dat ik een berg ellende had kunnen voorkomen door mijn handtekening te zetten (dat is waarschijnlijk precies wat ze wilen dat ik denk). Het heeft meer gekost dan het heeft opgeleverd.”

Je hoeft geen bekeuring te tekenen.
Ik sta verbaasd van de brave (sukkelachtige) reacties hier op Anarchiel en de mensen die op het nieveau verkeren dat ze dit als zoete koek slikken wil ik dringend aanraden om ver maar dan ook verre weg te blijven van zelfstandig handelen en denken.

Cheers,

CS.


Sinds wanneer moet je in Nederland een handtekening op een boete zetten?


Wel, we zullen de lijntjes kort houden.

******** scant zijn BOPZ veroordeling in waaruit blijkt dat de man opgenomen is geworden in een psychiatrisch ziekenhuis met als reden dat hij weigerde een boette te tekeken/accepteren en CS betaald verzet per contant 100 Euro uit !

Indien nodig kan Chiel als getuige optreden.

Nou verzet heeft je veroordeling toch wat opgeleverd !! Dat wordt makkelijk geld voor jou verdienen.

Ik denk dat het bericht van verzet gewoon een angstzaai verhaal is om de mensen bang te maken om zelfstandig hen leven in te richten met als sturing het eigen zelfbeschikkingsrecht.

Mocht het daadwerkelijk zijn zoals ******** beschrijft, dan wil ik hier graag van leren en dat is me die 100 Euro ook zeker waard. Krijgt de man zelfs nog openlijk mijn excuses aangeboden !

Affin we weten het snel genoeg.
Deze aanbieding geld tot 9 mei 2009 des 12:00 uur in de middag.


Ik werd een keer van de weg geplukt en kreeg 2 “oude boetes” in mijn mik gedrukt waarvan één van 25 euro(?!) Als ik deze niet per direct zou betalen, zouden ze mijn auto afpakken en me ws in hechtenis nemen ook, dat herinner ik mij niet meer.
Er was geen tijd om alles uit te zoeken. Bij mijn weten had ik helemaal niks “open” staan ook nog. Ze reden me naar een pinautomaat een dorp verderop….Toch aardig of niet dan. wink
Petje af voor de mensen die een boete durven aanvechten.
Die boetebedenkers zijn fascisten die elk gevoel voor respect voor de burger verloren hbben. Of nooit hebben gehad, dat kan ook nog. De scheiding der geesten is duidelijk aanwezig.


Als eenmansactie is dit zeker gevaarlijk, je isoleert jezelf natuurlijk al doordat je alleen zo’n statement maakt. Dan kun je er gif op innemen dat ze je aanpakken.
Als je dit kenbaar wilt maken en ik ben daar ook een groot voorstander van, dan moet je dat met veel mensen tegelijkertijd doen. Minstens 1000 mensen en dan naar Den Haag met spandoeken ( zonder stokken ) anders nemen ze die meteen in. POW bellen en een paar andere kleinere omroepen die een speciaal item wel zien zitten en dan kijken wat er gebeurt.

Een demonstratievergunning is niet nodig want dan geef je op voorhand al toe aan het systeem.
daarnaast zou zo’n grote groep ook masaal opzeggingen kunnen versturen. Wellicht via websites een standaardbrief opstellen die iedereen kan invullen en zelf versturen. daar wel een boekhouding van bijhouden om de aantallen opzeggingen bij te kunnen houden.

Ik weet zeker dat er dan lichte paniek zal ontstaan en dat ze dan echte grove fouten gaan maken.
Ik heb wel zin in wat actie, ben het zootje al zo lang zat.


Commentaarpagina 1 van 1U dient ingelogd (Login) te zijn om een opmerking te kunnen plaatsen.Homepage