0  1  2  3 

De VVD ziet de Aarde liever kapot gaan

De elitaire übervuistsectie van onze corporate staatsmaffia genaamd “de VVD” heeft zich vandaag uitgelaten over het aankomende gratis plastic tasjes-verbod. Zoals u ondertussen vast wel weet heb ik nogal een tyfushekel aan verboden maar ik moet u eerlijk bekennen dat ik van dit verbod best wel blij word. Ik had natuurlijk zelf in eerste instantie gehoopt dat mensen die grijze massa van ze eens in werking zouden zetten en daarom gewoon een stoffen boodschappentas zouden regelen maar helaas, helaas, zo rolt de moderne Westerse en vreselijk beschaafde mens niet. Dat is tenslotte een apathisch stuk egoïstisch vreten dat alleen maar bezig is met braaf consumeren en het seksueel opgewonden worden van vereren van ongebreideld materialisme.


Ik vind het dus een prachtverbod. De VVD vindt dat niet.


De intens hypocriete misdadigers van deze maffiatak zijn tegen dit voorstel omdat ze het - en nu wordt het echt hilarisch - “betuttelend” vinden. Ja, u leest het goed; betuttelend. Wat schijnbaar niet betuttelend is, is het bestrijden van recreatief softdrugsgebruik door wietteelt als een leugenachtige randdebiel te blijven verketteren. Wat ook niet betuttelend is, is het afpakken van al onze vrijheden omdat er zoiets genaamd “terrorisme” zou bestaan. Het volplempen van onze voltallige mensenboerderij met camera’s zodat u en ik zelfs bij de bouwmarkt in de gaten gehouden kunnen worden? Absoluut niet betuttelend. En het afdwingen van een leven lang sparen voor je oude dag waarop je met je vernietigde lichaam eindelijk mag gaan “genieten” van je leven op deze aardbol? Zeker weten dat dat niet betuttelend geacht wordt. Maar plastic tasjes verbieden, dat is dus wel betuttelend.


De Aarde gaat helemaal kapot door ons toedoen. We hebben ondertussen al een heel drijvend continent van afval geschapen (Zie:

The Great Pacific Garbage Patch) en koralen blijken steeds vaker

plastic in hun magen te hebben. Alleen maar omdat er hier een of andere totaal mislukte mensdiersoort zichzelf volledig overschat en daarom op de een of andere onverklaarbare manier denkt dat zij onschendbaar is. Beste losers van de VVD, we hebben maar één Aarde. Het is “best wel belangrijk” dat wij als een van de vele bewoners deze prachtplek beschermen tegen de vernietigende werking van de grootste afgang die deze bol ooit gekend heeft.


Maar dat vindt de VVD dus niet. Want dat is “betuttelend”... Ik ben mijn ondergoed maar weer verschonen.


Uw commentaar

De RSS-feed van de commentaren op dit topic  Homepage