0  1  2  3 

Ondemocratisch EU, Brusselse struikrovers in driedelig pak

Kijk even goed naar het bijgevoegde plaatje. Dit is één van de nieuwe gezichten van het kwaad, de spreekwoordelijke wolf in schaapskleren, de eufemistisch lullende trekpop van de Brusselse criminelen. Een top-dog in de politieke roversbende van lokale en Europese beroeps-leugenaars. De politieke piraten, uitbuiters en onderdrukkers in driedelig pak, onderdanig aan hun criminele vriendjes bij de ECB, IMF en de internationale handel. Mentaal totaal verneukt door jarenlange indoctrinatie van het westers kapitalistisch model, met ander woorden, pakken wat te pakken valt, en vernietigen wat niet meewerkt. Hoezo mensenrechten, democratie en zelfbeschikking, fuck that…


Deze rooie rakker is door het ECB aangesteld het volk verder te mennen richting armoede. De zelfgecreëerde monetaire euro puinhoop blijkt een prima instrument bepaalde leden van de club te degraderen tot slavenstaat en te dwingen in het gareel te lopen. Onder het juk van eenzijdig door de EU opgelegde schulden opent zich de mogelijkheid hele landen ad hoc van hun fysieke welvaart en generaties lang van hun arbeidsinspanningen te beroven. De totale transformatie van zelfbestuur naar 100% onderdanigheid aan Brussel. En iedereen maar dromen dat die euro alleen voor een soepelere handel was ingesteld.


De praatjesmakers in Brussel zitten, met hun vijf maal modaal inkomen en gratis pensioen,  natuurlijk primair voor het eigen belang in de politiek. Geen gezond denkend mens zou zich willen associëren met deze totaal ondemocratische club EU oplichters, dit is echt een apart slag mensen. Verwacht daar geen empathie voor Jan met de pet. Kijk maar naar ons Dijsseldiefje, die heeft er schijnbaar geen enkele moeite mee zijn medemens grof te bestelen. Hij doet natuurlijk precies waar al die rooie rakkers het beste in zijn, ‘andermans vermogen afpakken en herverdelen onder de eigen criminele vriendjes’.  U weet dat ons Dijsseldiefje initieel had voorgesteld de spaarders met minimaal 40% te korten? Hij zal wel een beetje balen dat dit niet is doorgegaan, daar had hij vast een bonus voor gekregen. Dan maar de knuppel in het hoenderhok gooien en gewoon 5,7 miljard euro privé spaargeld opeisen, mogen de Cypriootjes zelf bekvechten wie wat moet ophoesten. Kunnen we ze daarna van verdere incompetentie beschuldigen en meer beslagleggingen gaan bedenken. Tis net schaken hé...


Onze overheden, niets meer dan een criminele organisatie!
‘Alle systemen, gebaseerd op dwang en verplichte eenzijdige opleggingen, zijn een vorm van misdaad tegen de mensheid. Daar waar de vrijheid van persoonlijke keuzes beperkt worden door opgelegde verplichtingen blijkt volksvertegenwoordiging niet meer dan sociale onderdrukking.’


De Aarde is al eeuwen in handen van een wereldomvattende criminele bende machtswellustelingen. Vele vormen van bestuur en volks-beheer hebben het daglicht gezien. Van openlijk slaven jagen in Afrika tot het verslaaft maken aan opium van hele kuststreken, niets is te dol om de persoonlijke kassa rinkelend te houden. En nu zitten we hier opgescheept met een centralisering van deze criminele systemen in een ondemocratisch Europa.


De burger heeft er niets meer te vertellen en wordt zoetgehouden met futiele zaken als sport, mode en zogenaamd noodzakelijke economische doelstellingen. Dat zaken als crisis niet bestaan, maar alles te maken heeft met mismanagement of bewuste manipulatie van de massa, schijnt niet echt door te dringen bij de gemiddelde EU burger.  De sukkels krijgen jaar na jaar een soort ongelimiteerde herkansing tot falen aangeboden. Niemand in Brussel hoeft zich persoonlijk iets aan te trekken van hun slachtoffers, die wonen op een veilige afstand en moeten dan nog eens langs de beveiliging zien te komen. Hoog en droog in hun ivoren torentje beslissen zij zelfstandig over het lot van honderden miljoenen euro-slaven. Ze verkopen de schijn van ‘vrijheid, maar dan ook echt’, terwijl het omgekeerde, stilletjes en volledig uit het zicht, bewerkstelligd wordt. Welkom in slavenstaat Europa!- Alle informatie is subjectief. (Interpretatie is de uitdaging)


Uw commentaar

De RSS-feed van de commentaren op dit topic  

Commentaarpagina 1 van 1

De massa is nu aan zet. Maar om deze (schapen) wakker te krijgen moet er nog heel wat gebeuren. Pas wanneer mensen het in de portemonnee gaan voelen is men bereid in verweer te komen. Dit beseffen de Europese struikrovers maar al te goed. Daarom doen ze dit via “onafhankelijke” instituten als de ECB en het ESM.

En over een paar honderd jaar staan deze politici bekend als nieuwe Robin Hoods. Zij stelen van de armen en geven het aan de rijken.


Commentaarpagina 1 van 1U dient ingelogd (Login) te zijn om een opmerking te kunnen plaatsen.Homepage