0  1  2  3 

WACHTEN

Wat DGGD (= De Grote Gemene Deler heb ik begrepen) kan, kan ik ook, dachtik. Vandaar een lekkele vage track, een skittie tussendoor:
 

  WACHTEN8FF2 by Julius J.
 
On topic: Heb me bedacht me dat wachten niet langer kan, of mag?
Want het gaat om veranderingen doorvoeren in je eigen leven. Zoveel mogeluk.
Kwam het van de week weer tegen. Naar aanleiding van een stort over straling nota bene. Zie mede aldaar.
 
In een wereld waarin grote gewenning heerst aan het navolgen van externe autoriteit is WACHTEN op anderen een gewoonte van velen. Het omstanderseffect. Passiviteitsprogrammering van de oude wereldorde. Dit is verraderlijk omdat verandering juist plaatsvindt door het tegenovergestelde van passieve navolging namelijk actief INITIATIEF. In je eigen leven, op jouw manier, je eigen proces.
 
Alles op ze tijd. Het gaat om ontwikkelen van wijsheid: om gedegen onderscheidingsvermogen om te weten wat juist is en dan de intuitie te gebruiken om het juiste moment aan te leren voelen en vervolgens ineens te handelen. Zonder twijfel, met daadkracht. Spontaan handelen vergt RUST als basis. Anders wordt het al snel neurotisch, opgefokt en overdreven.
 
Okidokeetje, de officiele tekst =
 
WACHTEN
 
Wachten kan niet meer, wachten waarop?
Iemand anders! Op een ingreep van God…
 
AKTIEVATIE, dat is gewenst,
Leer van al m’n relaties, weet waarom ik hier ben.
 
Ik leef voor creatie, is dat bekend?
Verzamel ervaring in het kosmisch spel!
 
Hoe ver kan jij gaan???  wink

Door julieus jooker op 27-07-2012 om 21:46 in Gedachtekronkels | Muziek, poëzie en video 16 reactie(s) | 2340 keer bekeken

Uw commentaar

De RSS-feed van de commentaren op dit topic  

Commentaarpagina 1 van 1

Leuk J.J.

Ik zie in de stats dat we de laatste maanden structureel 300 lezers hebben verloren. Dat is veel. Ik vind dat er best goede artikelen verschijnen. Ik ben niet de enige die hier schrijft. De vaart is er een beetje uit. Ik zelf lig existentieel nogal onder vuur en heb wat weinig tijd. Maar ga er deze week ook weer even voor zitten.

Dus mensen, wees eens creatief of schrijf wat. Jij ook, toevallige voorbijganger.


De club van 300. In het groot en nu dus ook in het klein.
 
Ik denk dat er op deze site aardig wat kennis, informatie en ervaring is verzameld. Het is nu vooral een kwestie van PROMOTIE. Dus waag eens een wat vliegertjes te delen. Als onderdeel van je hele proces. Als je er ruimte voor hebt. First things first!


IK WACHT OP GEDULD

Het Geduld heeft jarenlang op mij gewacht,
maar ik ontkende haar en was al door,
ik was aldoor maar door
aan het gaan.

Tot het Geduld het zat was,
en mij bracht tot staan.

En me vroeg, in alle rust,
waarheen ik zo gehaast van plan was
te gaan?

Daar ik geen plan had,
maar slechts de haast van het bestaan,
hebben we het bijgelegd
en zijn sindsdien op goede voet gaan staan.

Draad


Leuk J.J.

Ik zie in de stats dat we de laatste maanden structureel 300 lezers hebben verloren. Dat is veel. Ik vind dat er best goede artikelen verschijnen. Ik ben niet de enige die hier schrijft. De vaart is er een beetje uit. Ik zelf lig existentieel nogal onder vuur en heb wat weinig tijd. Maar ga er deze week ook weer even voor zitten.

Dus mensen, wees eens creatief of schrijf wat. Jij ook, toevallige voorbijganger.

Beste DGGD,

Goeie info die wij als ‘bezoekers/bijdragers’ niet hebben.
Maar kun jij intern ook ‘duiden’ wat er zoal zorgde voor een groei in bezoekers? (en ik keur trouwens de KLOL methode van een standaard oproep om te stemmen op ‘nujij’ uit het diepst van m’n hart af)

Het is jammer wanneer de info op deze site minder onder ogen komt, maar waar de meeste vliegen opzitten is vaak een hoop stront… ik wil maar zeggen.

Draad


@Draadje

Hier is niets verborgen. Wel onbekend.
http://www.anarchiel.com/stats/

Het weer hakt er altijd in. Zon is -100. Niet alle anarchisten zijn bleke holbewoners.

Wat het vroeger goed deed was het “gescheld” van chiel. Ik vond het erg raak en amusant. Maar het was ook wel veel gericht op de stupide realiteit. Dat kan een mens niet volhouden.

Sinds dit kabinet er zit is politiek nauwelijks nog onderwerp geweest op deze site. Er zijn ondergrenzen aan de stupiditeit. Vol schaamte heeft iedereen zich afgekeerd. Ik heb zelf nog wel eens gedacht wilders volledig af te zeiken. Maar hij leeft van zeik. Ik gun het hem niet.

Eigenlijk is dit een scherpe en goede site anarchistische. Van al te wereldse bla is er een sterke verschuiving in aandacht naar werkelijk fundamentele machtsstructuren. Geheime genootschappen, occultisme en rituelen. Dat is hoe ze je bij de ballen hebben.
Maar dit is hoogdrempelig. Het vraagt aandacht en inzicht. Stoffig en onaantrekkelijk.

Het belangrijkste is continuïteit. Als er gaten vallen is dat structureel merkbaar. Ik werk niet continu door stresserende persoonlijke omstandigheden. maar die gaten irriteren mij nog meer.

Daarbij zijn er verschillende schrijvers gestopt of inactief. Dat is ook wel een beetje merkbaar. Ik neem het niemand kwalijk. Zowel ik, jim als eheu hebben eigenlijk een hekel aan de producties, zoals er recent nog in commentaren stond. It sucks.
Zware bevallingen.

Ik zelf heb ook veel geschreven en niet gepubliceerd. ik heb mij vaak voorgenomen wat kortere en luchtige stukken te schrijven maar het is mijn ding niet. Ik concentreer mij vooral op kennistheorie en aspecten van wetenschappelijke dictatuur, in verhouding met politiek. Lekker luchtig.

Misschien moeten we naar wat diversificatie. Mooi gedicht van je in de stortplaats. Creativiteit vind ik belangrijk als tegenwicht.

Tot slot is dit een seksloze site. Daarom zijn we marginaal.

tumblr_m7u3wsh4wL1rwz0ivo1_500.jpg width=500


DGGD, je hebt hem wel bij de strot denk ik.
Chiel was een poëet in het beschrijven van de galbak van alledag en ik snap zijn afscheid volkomen, dat is inderdaad ‘nijd als petroleum’ en of/of; of het verlaat je systeem, of je kiest bewust voor een alternatief, maar beide betekent afscheid van ‘de rant’.

Dus.
Dus?

Met het ‘to the point’ komen qua inhoud ontstaat, naast erg veel jargon, ook een ons kent ons wereld die als een capsule kan gaan werken. Dus strategie? Marketing? Je ne soit pas, ik weet het niet, I don’t know, iets met ‘nicht gewüst’ wink

En je hebt gelijk, ook ik heb een beginnend bruine bek.

Draad.


Leuk J.J.

Ik zie in de stats dat we de laatste maanden structureel 300 lezers hebben verloren. Dat is veel. Ik vind dat er best goede artikelen verschijnen. Ik ben niet de enige die hier schrijft. De vaart is er een beetje uit. Ik zelf lig existentieel nogal onder vuur en heb wat weinig tijd. Maar ga er deze week ook weer even voor zitten.

Dus mensen, wees eens creatief of schrijf wat. Jij ook, toevallige voorbijganger.

Inmiddels ben ik toevallige voorbijganger geworden.
Murw gebeukt door alle letters op deze site en andere.

Anarchiel is overigens de enige site (op de nieuwe pp sites na) die ik nog bezoek. Ik ben dol op de schrijfsels van DGDD, z’n muzikale uitspattingen interesseren me echt geen moer en jagen mij zelfs weg.
@DGDD waarom lig jij existentieel onder vuur?

2 jaar geleden ging ik naar een voorstelling van (ja ga maar vast lachen) claudia de brei, die meende haar muzikale aspiraties op toneel ten gehore te moeten brengen. Help! Ik ben opgestaan en weggegaan. dat was na 30 minuten of zo.

Ik mis de axi, en als er ergens axi is, is men hier niet te beroerd om die eventueel af te zeiken, (neem bijvoorbeeld johan) dat jaagt mij wel weg.

dus om ff on topic te gaan, ik blijk te wachten, wachten op axibereidheid van andere nederlands sprekend volk. Maar die is er maar heel weinig. toch typisch, we zeiken, klagen hebben een mening over zaken hier ver vandaan, vanuit de stoel. Das mooi man!

Ook iets om hier niet te blijven is het niet werkende forum, de stortplaats is leuk, maar als a-technicus niet bij te houden, tenminste ik heb daar duidelijk geen zin in, ik ben snel kwijt, waar ik waarom iets gelezen of gereageerd heb. Maar nu realiseer ik me uiteraard dat ik geen licht ben op het gebied van nieuwe media.

anyway, dit alles om info te geven over het terugkerende bezoekersaantal, misschien kende er iets mee.

cheers!


Wat te denken van de oude artikels op te halen.
Herhaling is ten slotte de vorm van conditionering.

Of te wel herprogramatie zipper

Als we eens een nieuwe indeling van groepen maken waar een stort in geplaatst wordt.

Oude storts op een BP (back page) plaatsen deze te herwaarderen en deze op een gemakkelijke manier terug te laten vinden.

Ik heb geen verstand van programatie maar ik denk aan een exellijst met hoofdstukken om informatie bewust toegankelijk te maken.

Dan kan eventueel ook de komentaren opgeschoont worden zodat een stort als een afgerond geheel (alleen ontopic) opgeslagen kan worden.

Het is maar een idee.


Mensen zullen zelf hun weg moeten vinden naar deze site, die voor velen nogal hoogdrempelig (b)lijkt te zijn. Je moet om te beginnen al op het voor jou juiste moment ‘binnenvallen’, waarmee ik bedoel, dat er een artikel hier, of op de stortplaats staat, wat je aanspreekt/ boeit.

Ik heb een aantal mensen op de site attent gemaakt, maar de meeste kunnen/ willen er niets mee, vinden e.e.a te ver gaan en/ of communiceren liever vrijblijvend op FB.

Concessies doen aan waar Anarchiel voor staat (en dan doel ik niet op mijn vnl. luchtige bijdragen, die de site niet misstaan, al zeg ik het zelf, maar toch merendeels uit de koker van een ander komen) zou ik erger vinden dan een natuurlijk doodbloeden.

Anarchiel is een unieke site, en zolang er mensen zijn die er nog ‘plezier’ aan beleven en er de (brood)nodige informatie en kennis vergaren, of toevoegen, leeft- ie nog volop!

En wie weet, trekt het in de toekomst weer wat aan, qua participanten. Er worden op/ voor Anarchiel nog steeds prachtige, heftige en bijzonder wetenswaardige artikelen geplaatst en geschreven, door een groep bijzondere Buitenbeentjes!

En Anarchiel, als jij dit leest:  Je geestenkind kan wel wat hulp gebruiken. Zou je niet af en toe een stukje willen (gast) schrijven??

Gr Vlinder


Ik zie in de stats dat we de laatste maanden structureel 300 lezers hebben verloren.


Heb het ook nagekeken en dit klopt dus niet. De bezoeken flucturen de afgelopen 14 dagen rond de 1000 en dat de laatste dag, die bovenaan staat, natuurlijk lager staat. Beter kijken?!

Over de afgelopen 14 dagen genomen waren er ongeveer 971 bezoekers per dag
Dat betekent een gemiddelde van ongeveer 29.130 unieke bezoeken per maand

Dit staat in de stats, maar is ook niet waar. Je kunt niet de bezoeken per dag optellen en dan spreken over zoveel unieke bezoeken per maand, aangezien meestal dezelfde bezoekers terugkomen.
 

Als we eens een nieuwe indeling van groepen maken waar een stort in geplaatst wordt.

Eens, maar is lastig in de huidige opzet, omdat het een programmeerhel is. De site zou dan beter helemaal opnew opgezet moeten worden. Puf.
 
Ondertussen niet wachten. Eigen flow is heilig en promotie een missie.


DSCF2418.jpg width=500
Zo zie ik het graag!


@koinski

Ik zal beter mijn best doen!
Wel fijn dat je mijn artikelen kunt diggen. Ik schop het immers ook maar blindelings de virtualiteit in.

Actie is lastig. Ik heb al jaren geen geld om met de trein voorbij Eindhoven te komen.

Ik lig onder vuur omdat mijn werkgever nogal wat narcistische kwaliteiten vertoont en mij laat verhongeren en lastercampagnes voert.
Daarbij heb ik het vermoeden, en redenen om aan te nemen, dat ik op andere manieren gehinderd word.

@John
Recyclen is een goeie. Tips?

@Julius
Drie maanden geleden zaten we nog op 1200. Het was ooit 1400.

Schattig.

@Vlinder
Doodbloeden is ook weer een groot woord. Maar de vinger aan de pols doet mij denken dat wat meer beweging gezond zal zijn.


Toch scoren veel afzonderlijke artikelen wel zo hoog.

AKTIEVATIE blijft nodig!

Ook in je eigen omgeving kun je actief zijn:
DSCF2213.jpg width=500


Zo ook maar eens een echt anarchielaccountje aangemaakt. Al een tijdje lees ik mee en trek nu eindelijk de stoute schoentjes aan.

Ook zeer te spreken over Dggd. Maar wat jammer toch van al die problemen waar hij onder gebukt gaat. Ja narcistische bazen, ik ken ze. Zijn ze dat niet allemaal eigenlijk? ‘Ze’ denken vaak dat ze je gekocht hebben o.i.d. En als je mondig en intelligent bent, dan kan je in de problemen komen.

Maar hoe kom je anders aan je pegels? Elke dag droog brood vreten is toch ook geen pretje? En je wilt ook wel eens de deur uit. Ik zou er gek van worden. Hoe kom je de dag door? De muziekhobby is uiteraard natuurlijk fantastisch om goedkoop wat uurtjes te slijten. Ik kijk uit naar je gewaagde brouwsels die er vast gaan aankomen, en kan er haast niet op wachten. Toi toi.

Groeten,

Willem


http://www.anarchiel.com/stats/

Goede link om dingen te bekijken van voor mijn tijd hier. Jofel.


Commentaarpagina 1 van 1U dient ingelogd (Login) te zijn om een opmerking te kunnen plaatsen.Homepage