0  1  2  3 

En, op welke partij gaat u binnenkort stemmen?

Hilarische ontwikkelingen de laatste paar weken, vooral rond de leden van de criminele organisatie met de naam VVD. En alsof de reputatie van deze club mensverachtende egoïsten nog niet genoeg geschaad was, kwam er vandaag een extra kleinigheidje op Terschelling aan het licht. Je verwacht het niet maar de gemeente daar heeft zich twijfelachtig c.q. hypocriet gedragen om financiële problemen binnen de lokale ambtelijke graaiclub met de meurende mantel der liefde te bedekken. “Problemen” ja. U kent het codewoord voor “oeverloze zelfverrijking” ondertussen wel.


Maar wees gerust: Rob Bats, de verantwoordelijke VVD-er in deze zoveelste troosteloze belediging van het Vernederlandse burgerschaap deed het alleen maar om “mensen te beschermen”. Welke mensen dat dan precies betrof wordt niet geheel duidelijk maar ik vermoed dat dat wat bevriende VVD-ers zijn die zichzelf - zoals het een goed VVD-er betaamt - graag verrijken met behulp van bij elkaar gegraaid belastinggeld. Kan haast niet missen. Politici zitten er tenslotte niet voor u en ik maar voor zichzelf. Je carrière, daar gaat het echt om binnen onze hoogwaardige en perfect geslaagde samenleving.


En nee, dit is geen euvel dat slechts VVD-ers treft. Het geldt voor alle politieke partijen. Of het labeltje nou PvdA, SP of PVV zegt, het maakt allemaal echt geen drol uit. Politici zijn carrièretijgers die over lijken gaan. Ikke, ikke, ikke en de rest mag stikken. Fuck zaken als “saamhorigheid”, “liefde” of “participeren”; die termen gebruik je als politieke hoogvlieger alleen tijdens verkiezingsperioden wanneer er zieltjes voor je satanische cultus gewonnen moeten worden. Politici zijn daarmee de uitgelezen menstypen die je absoluut niet op de plek van - u raadt het al - politici wilt hebben.


Door het toedoen van deze egoïstische politici zal onze “samenleving” in hoog tempo verder afbrokkelen en nog erger in een corporate gevangenis c.q. plantage veranderen dan nu reeds het geval is. Politici zijn het grote kwaad binnen onze huidige “samenleving”. Politici geven niet om mensen. Politici geven niet om natuur. Politici geven niet om saamhorigheid en liefde. Politici geven om zichzelf. Politici zouden de Aarde nog verkopen aan psychopathische corporaties als zij daarmee hun volgende job binnen het bedrijfsleven weten te waarborgen.


Goed, tijd nu om nog even bij de titel van dit schrijven aan te haken: op welke partij gaat u bij de aankomende verkiezingen van de Provinciale Staten precies stemmen? Want hoe vaak u ook in uw bek gescheten of voorgelogen wordt, het mag natuurlijk allemaal niet baten. U bent reeds vakkundig gebroken. Nagenoeg iedereen is tenslotte door het eveneens criminele instituut genaamd “school” (uiteraard aangestuurd en gedirigeerd door precies dezelfde psychopathische egoïsten) mentaal verkracht en wijs gemaakt dat ons in principe wonderschone bestaan op Aarde niet meer is dan een treurig tranendal waar we mee zullen moeten dealen.


Jij en ik weten niet beter: ons leven op deze prachtplaneet is grotendeels inhoudsloos en draait slechts om “overleven” terwijl de Aarde ons in overvloed voorziet van alles dat we nodig hebben. Omdat wij onszelf en anderen - terwijl wij de tergende onzin van onze allesvernietigende overheid hersendood napraten - geen echt bestaan vol vrijheid, liefde en respect gunnen, houden we onszelf continu voor de gek met de gedachte dat de complete afgang die we nu “samenleving” noemen, het hoogst haalbare is.


Een leven vol onderdrukking, afgunst, geweld, verdriet en slavernij. Dat is hoe ons bestaan er volgens wat op papier gezette regeltjes uit zou moeten zien. En dat is precies wat wij ervan maken.


Eigen schuld, dikke bult.


En weg was je leven.


Uw commentaar

De RSS-feed van de commentaren op dit topic  Homepage