0  1  2  3 

Loserblogs

Al zijn ze tegenwoordig in goed gezelschap, nu Michiel Papenhove bij Anarchiel zijn oude hobby weer heeft opgepakt (zolang als het duurt althans): rants van en voor losers. De formule is heel eenvoudig: je bakt wat onsamenhangende zinnen rond kreten als ‘ambtelijke praatclub’, ‘satanische cultus’, ‘psychopathische corporaties’, ‘treurig tranendal’ en ‘slavernij’ totdat nagenoeg alle zwartgallige veren zijn afgeschud en je lezers met een touw om de nek wachten op de afsluitende woorden.


Mocht u zich afvragen waarom dit artikel met zo’n vreemd citaat begint, dat komt omdat het een citaat is van één van de grote vrienden van dit weblog. Een ware fan, zeg maar. Mocht u hem niet kennen, het betreft hier een heerschap dat tegenwoordig de naam “Barracuda” hanteert. Daarvoor iets met “Billy”. Barracuda is de stem van het volledig kapotgeprogrammeerde burgerschaap. De naprater der napraters. De brave ja-knikker die waarschijnlijk zelfs zijn eigen moeder nog zou verkopen om maar een wit voetje te behalen bij andere napraters van criminele organisaties zoals bijvoorbeeld onze overheid.


Barracuda is iemand die andere mensen verwijt hun informatie bij elkaar te Googlen terwijl hij dat zelf ook doet. Barracuda is daarbij tevens één van die mensen die zaken als complotten braaf kapot ridiculiseert omdat hij geleerd heeft dat je dan het meest serieus genomen wordt bij de mensen waar het binnen onze farce echt om draait. Je zou dus kunnen stellen dat Barracuda een brave burger is. En brave burgers, die hebben niks met doorgeslagen gekkies zoals ondergetekende die zich hun hele leven al afvragen waarom ze in een zo’n compleet zieke corporate gevangenis terecht gekomen zijn. Brave burgers kijken liever weg en spelen braaf het theater mee zoals dat door criminele organisaties als de overheid met geweld opgelegd wordt. Zo ook Barracuda. Barracuda slikt alles; als dat maar wel van “gerenommeerde instituten” vandaan komt.


Barracuda schijnt heel veel vertrouwen in onze rechtsstaat te hebben. Ik vind dat zelf verdomd knap, zeker gezien de recentelijke prestaties van misbaksels als Ivo Opstelten, Fred Teeven en de andere burgermishandelende flapdrollen van de pliesie. Dat Opstelten al jaren complotten ziet op het vlak van wietexport, daar zult u Barracuda niet over horen. Ook het opzettelijk tegenwerken van sociale vooruitgang - legaliseren van wietteelt is de enige echte oplossing - door welgeteld één bejaarde mensenhater, daarover maakt Barracuda zich niet druk. Boeien! Intens hypocriet beleid, dat moet je als brave naprater der naprater natuurlijk gewoon accepteren. In Barracuda’s Roze Wereld bestaan er trouwens ook geen dingen als PRISM en zijn staatsorganisaties niet al jarenlang fulltime bezig met het bespioneren van het eigen volk.


Ivo en zijn extreem foute vriendjes zien ook overal “bedreigingen” voor het braaf blatende burgerschaap en hebben Vernederland daarom in een surveillancemaatschappij veranderd. Die bedreigingen zijn er echter nauwelijks tot niet. Gaat Barracuda daarover echter tekeer? Natuurlijk niet! Dat soort complotten zijn tenslotte wel waarheid. Net zoals het Grote Terreurcomplot waarmee politieke haattokkies al jaren aan de haal gaan. Complete onzin die er continu met de haren bijgetrokken wordt; maar ook daar hoor je Barracuda nooit over. Of wat dacht u van bijvoorbeeld de Irakoorlog waaraan ons zieke landje vol overgave meedeed? Iets met massavernietigingswapens. Waren er niet. Maar waar waren de ridiculiserende artikelen van de Betweter Barracuda? Inderdaad, die hield weer braaf zijn mond.


Barracuda is dus wel een tikkie inconsistent. Ben je geen staatsparasiet of andere omhooggevallen hoogwaardigheidsbekleder waar Barracuda een hele harde plasser van krijgt, dan heb je meteen afgedaan. Geridiculiseerd staat netjes. Zo mogen politici dus wel complotten aan de man brengen zonder dat zij door Barracuda worden aangepakt. Dat is trouwens best te begrijpen want Barracuda is van het type laffe loser die het daarom volledig van zijn anonimiteit moet hebben. En dan ga je natuurlijk niet kritisch doen over politici. Nee zeg, dadelijk vraagt zo’n staatsparasiet om de privégegevens van volksverrader numero uno en dat kan Barracuda natuurlijk niet hebben; dan gaat ie met de billen bloot en dat zou in zijn geval wel eens helemaal verkeerd kunnen uitpakken. Dus dan maar lafjes vanuit je anonieme bloghoekje gaan zitten schreeuwen. Enorme held. Doet u maar een applaus voor deze topper.


Ik ben door de jaren heen al flink te pakken genomen door mijnheer Barracuda en dat is volledig terecht. Als je er tenslotte voor kiest je opinie met de wereld te delen, dan kun je verwachten dat die door zwakzinnige napraters als schokkend, kwetsend of zelfs krankzinnig ervaren wordt. Dat is begrijpbaar. Wat niet begrijpbaar is, is de ultieme lafheid en hypocrisie die Barracuda daar al jaren bij tentoonspreidt. Nooit zul je Barracuda eens betrappen op enig voortschrijdend inzicht. Nooit zal Barracuda toegeven dat Vernederland inderdaad in een stinkende politiestaat veranderd is waarbij iedereen verdacht is. Nooit zul je Barracuda horen zeggen dat “de complotters” op bepaalde vlakken toch stiekem wel gelijk hebben gekregen. Barracuda zit er om het ridiculiseren van mensachtigen; niet om daadwerkelijk enige vorm van toegevoegde waarde te verschaffen. Ik denk dat ie een hele zware jeugd heeft gehad.


Barracuda is naar mijn mening niet meer dan een kinderachtige flapdrol die het fantastisch vindt om mensen te pesten. Ik heb daarom ook een donkerbruin vermoeden hoe dit heerschap zich ooit op school heeft gedragen. Want school, die heeft Barracuda zeker genoten. Dat blijkt uit alles. Als je zo’n compleet wereldvreemd wereldbeeld hanteert, dan ben je inderdaad het perfecte product van decennia aan corporate hersenspoeling en mediale indoctrinatie. Concluderend:


Beste Barracuda, je mag me een loser vinden die onsamenhangende zinnen tot tergende artikelen weet te brouwen. Ieder zijn mening. Ik kan mezelf echter wel gewoon in de spiegel aankijken zonder daarbij een schuilnaam nodig te hebben. Mijn intentie is altijd al geweest om met zijn allen een fijne wereld voor alle mensen en dieren te verkrijgen. Ik ben een dromer die liefde en samenwerking belangrijker vindt dan haat en polarisatie. Jij bent precies het tegenovergestelde. Jij gaat voor een wereld waarin mensen elkaar haten en verachten en proberen kapot te maken. Haat en hiërarchie; de twee dingen die in jouw leventje enorm belangrijk blijken te zijn. En je enorme ego natuurlijk, laten we dat niet vergeten.


Ik ben ondertussen door dit inhoudsloze leven gebroken en dat verklaart waarschijnlijk de ultranegatieve toon van mijn schrijfsels. Ik zoek namelijk nog steeds naar liefde, vriendschap en respect. Tevergeefs. Ik vind ze bijna niet meer. Deze samenleving is namelijk door mensen zoals jij dusdanig verziekt dat het helaas nooit meer goed komt. Haat en afgunst zijn de drijfveren van nagenoeg iedereen geworden. Jij en je vriendjes hebben al lang en breed gewonnen en dat handjevol mensen dat wel wilde gaan voor de niet totaal voorgeschreven slavenmaatschappij, dat heeft jullie wensen en eisen maar gewoon te slikken.


Tot jouw grote spijt beschik ik niet over een strafblad, heb ik daadwerkelijk wel eens wat bereikt in mijn leven (wat jij dan natuurlijk weer moet misbruiken om me te ridiculiseren, weet je nog?) en werk ik al braaf mijn hele leven voor mijn eigen centjes zonder ooit ook maar enige uitkering ontvangen te hebben. Jammer maar helaas. Ik kan je echter alsnog een blij mens maken: ik word dit jaar namelijk veertig. En ik heb mijzelf beloofd vanaf dat moment te stoppen met nog langer zoeken naar liefde binnen onze “samenleving”. Veertig jaar lang falen is wat mij betreft wel mooi geweest. Dus nog even geduld en dan hoor je echt nooit meer iets van me.


En dat allemaal omdat er mensen zoals jij op deze prachtplaneet rondlopen.


Ik hoop dat je er trots op bent.

Door Anarchiel op 17-03-2015 om 17:00 in Gedachtekronkels 52 reactie(s) | 3630 keer bekeken

Uw commentaar

De RSS-feed van de commentaren op dit topic  Homepage