Ik zat juist te babbelen met een vriendin. Ik had haar eerder geadviseerd inzake “een gesprek” dat ze vandaag op haar werk had. Ik had uitgelegd onder welke hoeken ze de bavianenstront kon verwachten. Want van iets hoger op de rots willen ze wat. Dus uitgangspunt is dat ze je tanden uit je bek komen trappen, en verwachten dat je vriendelijk blijft.


Praten met “autoriteit”. Dit soort “gesprekken” heb ik zelf al veel gehad. Verveeld de monkey dance van intimidatie aanzien en -horen. Ik weet hoe het gaat: de bedrijfsnazi zal een lastercampagne beginnen voor de doodsteek. Ook die laster gaat tot op de bodem. Niks constructief. “Je bent niets! Je faalt! En zal ook wel niets worden!”


Welkom in het bedrijfsleven, kids. Prepare for battle. Vernietigingsoorlog.


Lees meer...
Door DGGD op 11-03-2015 om 01:59 in Politiek, Corporatisme & Religie
6 reactie(s) en 856 keer bekeken
Nieuw in de Stortplaats

Ondertussen op het forum

De kop die dit schrijven heeft, vond ik vandaag ook in dezelfde juichende aankleding op Nu.nl. Oké, in een iets andere vorm aangezien men natuurlijk wat minder negativistisch is over de gore mensenboerderij waarin jij en ik al een flinke periode opgesloten zitten. Maar wel zo ongeveer. En zodra dat soort koppen mij onder ogen komt, moet ik altijd direct heel hard lachen. En huilen. Want het gaat uiteindelijk toch weer nergens over. Zo ook deze keer. Leest u even mee?


Lees meer...
Door Anarchiel op 09-03-2015 om 15:55 in Politiek, Corporatisme & Religie
4 reactie(s) en 775 keer bekeken

Even een kort berichtje dat ik u niet wil onthouden wegens de hoge mate van hilariteit die dit schrijven bevat. Ik wil u vast wel weer waarschuwen voor de intense hypocrisie en huichelachtigheid ervan maar ik neem aan dat deze waarschuwing niet als een grote verrassing komt. Het betreft hier tenslotte politici en politici zijn zoals u weet niets meer dan leugenachtige egoïsten die hun eigen familie nog zouden offeren voor een geile vevolgcarrière. Tot zover deze inleiding. En dan gaan we nu over naar de orde van de dag met een citaat van opperclown Arie Slob:


Lees meer...
Door Anarchiel op 06-03-2015 om 13:30 in Politiek, Corporatisme & Religie
6 reactie(s) en 1137 keer bekeken

Als uw brein soortgelijk aan dat van mij werkt, dan had u waarschijnlijk enkele jaren geleden al verzonnen dat de natte droom voor het verzekeringswezen - het Elektronisch Patiënten Dossier - er gewoon zou gaan komen. Het EPD werd in 2011 zoals u hopelijk wist unaniem door de Eerste Kamer verworpen. Dat was uiteraard tegen het zere been van de mensen die u om voor mij onbegrijpelijke redenen tot volksvertegenwoordigers heeft gebombardeerd. De “mensen” (ik heb heel veel moeite met deze parasiterende huichelaars als mensen te typeren, mijn nederige excuses daarvoor) op wie het merendeel van u telkens weer stemt, heeft daarna alles op alles gezet om het EPD alsnog ingevoerd te krijgen.


Lees meer...
Door Anarchiel op 04-03-2015 om 17:24 in Politiek, Corporatisme & Religie
4 reactie(s) en 979 keer bekeken

Een korte update aangaande mijn schrijven van gisteren waarin het verdampen van het fenomeen netneutraliteit besproken werd. Uw betrokken volksvertegenwoordigers hebben twee dingen beloofd: ten eerste dat netneutraliteit gewaarborgd zou blijven en dat zaken als roamingkosten verleden tijd zouden gaan worden. Maar overheden zijn leugenachtige instituten die altijd alles bij elkaar liegen om de toekomstige winsten van grootbedrijven te kunnen blijven garanderen. Ons wordt een prachtig vooruitzicht voorgehouden maar zodra puntje bij paaltje komt, verdwijnen die beloften als sneeuw voor de zon. Elke. Keer. Weer.


Lees meer...
Door Anarchiel op 04-03-2015 om 13:44 in Politiek, Corporatisme & Religie
1 reactie(s) en 523 keer bekeken

In 2012 werd in Vernederland zogenaamde “netneutraliteit” ingesteld. En als u dat een beetje gevolgd heeft, dan weet u dat onze politieke hoogvliegers uit de hofstad zichzelf enorm op de borst hebben staan kloppen om de invoering hiervan. Maar aan netneutraliteit kun je in verhouding een stuk minder verdienen dan aan situaties waar deze neutraliteit niet geldt. En dat is natuurlijk absoluut onwenselijk omdat onze enige bestaansreden Het Verdienen van Zoveel Mogelijk Geld is. Met hoofdletters inderdaad, omdat het zo’n vreselijk belangrijk en daarom logischerwijs volledig vereerd aspect van onze topsamenleving is.


Lees meer...
Door Anarchiel op 03-03-2015 om 18:51 in Politiek, Corporatisme & Religie
1 reactie(s) en 710 keer bekeken

Hilarische ontwikkelingen de laatste paar weken, vooral rond de leden van de criminele organisatie met de naam VVD. En alsof de reputatie van deze club mensverachtende egoïsten nog niet genoeg geschaad was, kwam er vandaag een extra kleinigheidje op Terschelling aan het licht. Je verwacht het niet maar de gemeente daar heeft zich twijfelachtig c.q. hypocriet gedragen om financiële problemen binnen de lokale ambtelijke graaiclub met de meurende mantel der liefde te bedekken. “Problemen” ja. U kent het codewoord voor “oeverloze zelfverrijking” ondertussen wel.


Lees meer...
Door Anarchiel op 28-02-2015 om 13:38 in Politiek, Corporatisme & Religie
7 reactie(s) en 1175 keer bekeken

De vlag mag uit en proost vooral met volle glazen want deze week mochten wij getuige zijn van een heuglijk feit waarop een ieder van ons al geruime tijd zat te wachten. Soms zijn er tenslotte van die hebbedingetjes die je als natie gewoon echt niet kunt laten lopen en dit was daar een prachtig voorbeeld van. Kortom, feliciteer uw naasten en geef de buren een gulle lach want we hebben we het met zijn allen toch maar mooi voor mekaar gekregen: de eerste JSFs kunnen aangeschaft gaan worden!


Lees meer...
Door Anarchiel op 28-02-2015 om 00:24 in Politiek, Corporatisme & Religie
3 reactie(s) en 681 keer bekeken

De elitaire übervuistsectie van onze corporate staatsmaffia genaamd “de VVD” heeft zich vandaag uitgelaten over het aankomende gratis plastic tasjes-verbod. Zoals u ondertussen vast wel weet heb ik nogal een tyfushekel aan verboden maar ik moet u eerlijk bekennen dat ik van dit verbod best wel blij word. Ik had natuurlijk zelf in eerste instantie gehoopt dat mensen die grijze massa van ze eens in werking zouden zetten en daarom gewoon een stoffen boodschappentas zouden regelen maar helaas, helaas, zo rolt de moderne Westerse en vreselijk beschaafde mens niet. Dat is tenslotte een apathisch stuk egoïstisch vreten dat alleen maar bezig is met braaf consumeren en het seksueel opgewonden worden van vereren van ongebreideld materialisme.


Lees meer...
Door Anarchiel op 27-02-2015 om 11:10 in Politiek, Corporatisme & Religie
9 reactie(s) en 863 keer bekeken

Dat is me toch wat… Een vogel die mensen bedreigt zodra deze iets te dichtbij haar territorium komen. U snapt het al: dat kan natuurlijk helemaal niet en daarom zal deze uil vrij spoedig moeten opzouten. De oehoe heeft wel het geluk in de categorie “beschermd” (tegen wat ook alweer?) te vallen anders was het dier door een stel vreselijk beschaafde mensen natuurlijk al lang en breed afgemaakt. Wij vermoorden tenslotte - alleen in Nederland - al minstens zo’n 1.000 dieren per minuut dus één irritante pokke-uil had er best bij gekund. Maar gezien onze neiging tot het meten met een miljard maten, wordt er in dit geval dus weer wel moeilijk gedaan over een dier.


Lees meer...
Door Anarchiel op 26-02-2015 om 13:45 in Moeder natuur
6 reactie(s) en 820 keer bekeken

Welkom in Vernederland. De mensenplantage waar mensen in coffeeshops wel wiet mogen kopen maar waar het plantje waarvan wiet afkomstig is, absoluut niet verbouwd mag worden. De overheid mag daarbij natuurlijk wel gewoon geld verdienen aan coffeeshophouders (zo’n 400 miljoen per jaar via inkomstenbelasting) want voor consistent of consequent handelen, daarvoor hoeft u niet bij de intens hypocriete loserkliek in Den Haag te zijn. En omdat de verzameling parasitaire randdebielen het in dit land nog niet erg genoeg verpest, vergald en verziekt heeft, gooit onze staatsmaffia er nog een schepje op: per 1 maart zijn growshops ook verboden.


Lees meer...
Door Anarchiel op 25-02-2015 om 17:14 in Entheogenen
15 reactie(s) en 1009 keer bekeken

In dit artikel analyseer ik de video’s van onthoofdingen door ISIS in de westerse media. Specifiek de recente gebeurtenis met de 21 koptische christenen. Nu een reeks video’s is verschenen kunnen er betere uitspraken gedaan worden over deze producties.


Door alle video’s als geheel te beschouwen is de kunstmatigheid beter af te leiden. Bij kanttekeningen bij een enkele situatie kan men nog vraagtekens zetten. Globaal gezien is het groot knip- en plakwerk.


En op deze crap bouwt de geopolitiek voort. Geen mediakanaal dat de vinger op de zere plek legt. So here we go again.


Lees meer...

In Vernederland kennen we eigenlijk maar één echte vorm van terrorisme en dat is staatsterrorisme. De misdadige Haagse kliek die zichzelf een geweldsmonopolie heeft geschonken waarmee jaarlijks vele miljarden euro´s worden afgepakt, dat is nou echt een terroristische organisatie van de bovenste plank. Maar aangezien wij niet in een geestelijk gezonde samenleving maar in een waar psychopatencircus opgesloten zitten, wordt het fenomeen overheid natuurlijk altijd als weldoener in plaats van moordzuchtige beroepscrimineel c.q. economische terrorist gezien. U kent ons jammerlijk falen ondertussen.


Lees meer...
Door Anarchiel op 21-02-2015 om 14:42 in Politiek, Corporatisme & Religie
39 reactie(s) en 1577 keer bekeken

U kent hem wel: beroepsleugenaar, Korsakov-enthousiast en fervent untermenschenhater Ivo Opstelten. De man die helemaal niets kan maar toch nog steeds met zijn gereutel en gestotter de luchtkwaliteit van het Haagse Kremlin mag blijven verpesten. De hopeloze afgang die al talloze keren betrapt is op het verkondigen van keiharde leugens en die telkens weer precies de verkeerde mensen het handje boven het hoofd houdt. Die Ivo dus. Die is nu weer eens in het nieuws omdat ie - totale verrassing, grote schok - hypocriet c.q. misdadig bezig is geweest.


Lees meer...
Door Anarchiel op 21-02-2015 om 12:52 in Politiek, Corporatisme & Religie
9 reactie(s) en 944 keer bekeken

In ander deprimerend nieuws van de afgelopen week: bij de besluitvorming over de winning van aardgas speelde de veiligheid van inwoners van Groningen tot 2013 geen rol. Dat is raar want bij andere zaken waar de veiligheid van het burgerschaap zogenaamd in het gedrang zou zijn, zit het grotegeldminnende stel in Den Haag binnen no-time weer hijgend in de nek van Jan en alleman.


Lees meer...
Door Anarchiel op 21-02-2015 om 02:14 in Politiek, Corporatisme & Religie
8 reactie(s) en 609 keer bekeken

U kent het fenomeen vast wel: van die mensen die via een of ander online platform of TVee-programma hun goed onderbouwde mening geven over mensen die in de bijstand zitten. Of van die vreselijk onafhankelijke mainstream nieuwskanalen die bij geconstateerde bijstandsfraude snel wat artikelen uit de mouw schudden waaruit blijkt hoe intens fout zulke fraudeurs wel niet zijn. Mensen die parasiteren op ons eerlijke en fantastische welvaartssysteem, die verdienen het om publiekelijk aan de schandpaal genageld te worden. Dat lijkt het motto binnen onze topsamenleving te zijn.


Lees meer...
Door Anarchiel op 20-02-2015 om 13:39 in Politiek, Corporatisme & Religie
3 reactie(s) en 684 keer bekeken

Straight from da underground. Episch. Weet u nog hoe ik eind 2010 mijn eerste song hier plaatste? Dit zijn de instrumentale versies. Dat zingen was een grap. Deze compilatie extatische tracks is slechts een greep uit de producties. De epische. Een obscure en/of luchtigere compilatie zou ook kunnen. Maar deze samenstelling piekt van begin tot eind. Psychedelisch. Beuken en scheuren. Een douche harmonischen. Het lijkt “elektronische” muziek maar na 3:33 minuten rammelen en huilen de gitaren al. In het tweede nummer een waanzinnige jazz-break. De derde track is die eerste release: post-moderne Nederlandse neofolk. Daarna een spannende intro van een track die langs bergkammen zoeft. En daar hoort u mij la la la zingen. Zoals ook het a-ha in de tweede overeind is gebleven. En dan: violen met bassline. Track zes is het legendarische “De Weg Van De Himalaya Naar Silicon Valley”. Dan een diep intermezzo. Een dubstep nummer. En tot slot de grote finale.


Negen tracks. In your face. Afwissend en toch door, door, door! Groter, beter, harder! Anarchisme… Zonder het erover te hebben.


Lees meer...
Door DGGD op 17-02-2015 om 16:39 in Muziek, poëzie en video
3 reactie(s) en 616 keer bekeken

Schaamteloze zelfpromotie van het gekkie dat dit blog ooit uit de grond stampte. Ranzig maar waar. U heeft nog tijd om deze pagina weg te klikken. Niet gedaan? Dan gaan we verder: ik heb besloten mijn eerste vijf Nederlandstalige liedjes te bundelen en die als een EP het daglicht te doen aanschouwen. De EP heet “Hallo wereld” en is vandaag via allerlei platformen te verkrijgen. Zoals altijd zijn de liedjes ook gewoon geheel gratis van SoundCloud af te halen maar als u de voorkeur geeft aan iets hogere geluidskwaliteit, dan zou u eventueel kunnen overwegen voor de EP te gaan. Mocht ik daadwerkelijk enig inkomen uit deze release verkrijgen, dan beloof ik dat dat weer gestoken wordt in het voldoen van de hostingkosten voor dit anarchistisch weblog. Is het cirkeltje toch weer rond.


Lees meer...
Door Anarchiel op 14-02-2015 om 12:32 in Muziek, poëzie en video
8 reactie(s) en 690 keer bekeken

Een wat korter artikel deze keer. Er zijn zeer expliciete beelden van onthoofdingen door moslims in de media. Op 11 september 2001 was er een gelijke gebeurtenis in beeld. Dit is een van de grote symbolische handelingen achter 9/11 die eenvoudig te doorzien is.


De skyline van New York is onthoofd. De stad is symbool en poort van Amerika. Wereldstad. De Twin Towers waren enige tijd de hoogste gebouwen op aarde. Daarvan is de keel doorgesneden.
Dit is geen grove vergelijking. De verwijzing naar het “hoofd” is verweven in de schematisering achter 9/11 en andere dramatische gebeurtenissen. Hoofdlijn, vanzelfsprekend.


Het schema is in essentie eenvoudig.


Lees meer...

Evolutionaire speeltuin Madagaskar was onbewoond door mensen tot het begin van onze jaartelling, lijkt het. Toch ligt het niet ver van het Victoriameer, waar de oorsprong van Homo Sapiens Sapiens was. En tweehonderdduizend jaar geleden was de aarde al deels bevolkt door andere mensachtigen die weinig daarvoor onderdeden.


Hetzelfde lijkt voor Nieuw-Zeeland te gelden. De Maori’s hebben zich in de laatste twee millennia gevestigd. De vroege geschiedenis is wat onduidelijk. De eerste Polynesische stammen kwamen rond het jaar 700, waarschijnlijk.


Er waren daar nooit land landzoogdieren. Een evolutionaire uitzondering. Tot de mens arriveerde.


Lees meer...
Door DGGD op 06-02-2015 om 17:08 in Filosofie | Moeder natuur | Zweverigheid & Wetenschap
12 reactie(s) en 1386 keer bekeken
Pagina 1 van 94 |  1 2 3 >  Laatste »


Homepage