Een echte dienaar buigt voor de koningin, toch?In het licht van de freeman-gedachte en wat er in de documentaire http://www.claimyourrights.eu/viewtopic.php?f=70&t=295 (“Beatrix, hoeveel macht heeft de majesteit?”) gezegd is, ben ik eens gaan nadenken over hoe wij hier mogelijk leven. Ik ben tot de (tussen)conclusie gekomen dat wij het hier nog vervelender hebben dan bijvoorbeeld in Canada.  Als ik de uitspraken van de minister in bovenstaande docu mag geloven, is hij dienaar van de Kroon. Deze gedachte brengt mij tot de volgende hypothese:


Lees meer...
Door Guido op 21-04-2009 om 20:29 in Freeman
16 reactie(s) en 2932 keer bekeken
Nieuw in de Stortplaats

Ondertussen op het forum

Open source JSF v0.4Vandaag op Tweakers.net: Hackers stelen terabytes aan geheime JSF-data.


De kraak wordt tegenover The Wall Street Journal door bronnen binnen de Amerikaanse overheid bevestigd. Naast de kraak op de defensiecomputers van het Joint Strike Fighter-programma zijn er de afgelopen maanden ook aanvallen uitgevoerd op de verkeersbegeleidingssystemen van de luchtmacht, maar details hierover zijn niet openbaar gemaakt. De kraak op de systemen van het 300 miljard dollar kostende JSF-project is echter bijzonder pijnlijk te noemen, omdat het vermoeden bestaat dat de hackers bouwtekeningen en informatie over de elektronische systemen van de high tech-fighter hebben buitgemaakt. Met deze kennis zouden andere landen hun bewapening aan de mogelijkheden van de JSF, ook bekend als de F-35 Lightning II, kunnen aanpassen.


Lees meer...
Door Anarchiel op 21-04-2009 om 16:27 in Privacy, Veiligheid & Terrorisme
1 reactie(s) en 2010 keer bekeken

Propaganda nummertje 51Een prachtig filmpje via www.wijzijndebaas.nl betreffende de Postbus 51 campagne die handelt over “terrorismebestrijding”. Zie hoe u weer beïnvloed wordt en hoe u bepaalde denkbeelden opgedwongen krijgt. Een kleine 11 minuten zeer goed besteed. Aanrader!
Lees meer...
Door Anarchiel op 21-04-2009 om 11:47 in Opmerkelijk nieuws
10 reactie(s) en 2689 keer bekeken

1x1=1 2x1=1 3x1=1…....16.500.000x1=1Aristoteles schreef al eens dat een democratie een staatsvorm is waarbij de heersers alle voordelen hebben. Toch is de mens in 2000 jaar niet in staat geweest een beter alternatief te zoeken. Sterker nog, met de introductie van de rechten van de mens hebben ze het leidend politiek systeem in de westerse wereld ondermijnt: Artikel 1 van de rechten van de mens spreekt over gelijkheid. Alle mensen zijn gelijk. Maar hoe rijmt deze notie van gelijkheid met de democratie? Gelijkheid lijkt voor de wet en de democratie een relatief begrip, terwijl dit in mijn ogen een van de meest absolute dingen is. In dit artikel wil ik aan de hand van –zeer eenvoudige- wiskunde aantonen dat de democratie geen bestaansrecht heeft.


Lees meer...
Door Guido op 19-04-2009 om 14:14 in Politiek, Corporatisme & Religie
6 reactie(s) en 2352 keer bekeken

ons land?Vandaag een bijdrage van Guido waarvoor wij hem zeer erkentelijk zijn. Guido is actief voor onder andere de website http://www.claimyourrights.eu, waar ik in mijn Freemania-posting van gisteren al aandacht aan besteedde. Wij hopen in de toekomst vaker materiaal van zijn hand te kunnen plaatsen. Voor nu: veel leesplezier!


Lees meer...
Door Guido op 18-04-2009 om 14:26 in Filosofie
11 reactie(s) en 2729 keer bekeken

Alleen en dan toch met z'n allenNa veel wikken en wegen ben ik tot de conclusie gekomen dat ik één van mijn principes terzijde zal moeten schuiven. U vraagt zich vast af waar ik het nu over heb en dat is volledig terecht. Het betreft hier het onrustige gevoel dat mij bekruipt zodra ik terecht kom in “groepjesdenken”. Op de een of andere manier zit mijn brein vol associaties van groepjesdenken met visioenen van legeruniformen, genocide en andere wanstaltige praktijken.


Het kost mij daarom nogal wat moeite om me te verbinden aan welke groepering dan ook. Voor je het weet vervalt zo’n groepering namelijk ook weer in het bekende stramien van leiders en volgelingen en dat is nou juist waar ik zo ontzettend moe van word. Dus tot voor kort heb ik mij behoorlijk afzijdig gehouden van welke organisatie dan ook, hoe goed deze organisatie het ook mag bedoelen.


Lees meer...
Door Anarchiel op 17-04-2009 om 20:18 in Freeman
6 reactie(s) en 2494 keer bekeken

$#&@(!De overheid en haar spreekbuis, de mainstream media, lokken bewust agressie uit door tegenstellingen uit te buiten, berichtgeving op te blazen en met intimidatie en ondemocratisch genomen repressiemaatregelen de burgers het bloed onder de nagels vandaan te halen. 


‘Buschauffeurs zijn het zat. De overkill aan aandacht werkt averechts’ kopt de gratis treinkrant Spits van donderdag 9 april 2009. (Later verandert de krant de kop op de website in de politiek beter uitkomende aanhef ‘Veolia verzwijgt busberoving.’


Lees meer...
Door Jim Beame op 16-04-2009 om 19:00 in Politiek, Corporatisme & Religie
8 reactie(s) en 3476 keer bekeken

Big stekker is watching you…Van de site van het Center for Democracy & Technology: “Cyberveiligheidswet stelt ongeëvenaarde macht van de overheid over het Internet voor”.


Aangezien de inhoud van dit artikel dusdanig verontrustend is, heb ik het even naar het Nederlands vertaald. Deze inhoud luidt ongeveer als volgt:


Lees meer...
Door Anarchiel op 15-04-2009 om 23:57 in Opmerkelijk nieuws
1 reactie(s) en 1527 keer bekeken

De polls van Maurice de Hond zijn een lachertje vergeleken bij die van AnarchielDaar zijn we weer hoor. De afgelopen dagen waren wat hectisch voor alle betrokkenen bij deze site en daarom kon u hier ook vrij weinig nieuw materiaal ontdekken. Maar goed, vanaf vandaag dus weer nieuwe aanvoer. Ten eerste de Poll uitslag van afgelopen week:


Wij vroegen u: Obama is de verlosser?


Lees meer...
Door Anarchiel op 15-04-2009 om 12:45 in Polls
2 reactie(s) en 1545 keer bekeken

De chips zijn er in de volgende smaken: paprika, cheese union en naturelVandaag op de Daily Mail Online: “Microchip vertelt de huisarts of je je pilletje wel genomen hebt”. Dat klinkt eng en dat is het mijns inziens ook. Ik schets u even kort de werking.


De pil die u slikt is voorzien van een een chip die ongeveer 1 milimeter groot is. Zodra de chip in uw maag terecht komt, komt er een elektrisch signaal vrij. Omdat u een apparaat op uw buik draagt, wordt dit signaal daardoor opgepikt en doorgezet naar uw mobiele telefoon, die weer in verbinding met internet staat en zo uw huisharts op de hoogte brengt van het feit dat u uw pilletje genomen heeft.


Lees meer...
Door Anarchiel op 13-04-2009 om 21:00 in Privacy, Veiligheid & Terrorisme
1 reactie(s) en 2277 keer bekeken

Anarchiel: de man die sneller schiet dan zijn schaduw…Veel mensen zijn bekend met de Zeitgeist-serie maar helaas zijn niet zoveel mensen bekend met The Cause Of Effect: Hijacking Humanity. En aangezien die docu ook meer dan de moeite waard is, wil ik er bij deze even op wijzen.


De documentaire wordt medegeproduceerd door mensen achter thinkfree.ca. Voor de kenners: dat is de site van onder andere Robert-Arthur:Menard, een van de “originele” Freemen.


De documentaire komt in drie delen, te weten “Hijacking Humanity” (nu verkrijgbaar), “Believers Beware” en “Lessons Learned” (deze twee delen komen in respectievelijk 2009 en 2010). Er is een DVD verkrijgbaar, maar de documentaire is ook gewoon via de site van The Cause of Effect te bekijken. Ik heb de theatrical trailer in ieder geval even opgenomen in dit stukje, om een indicatie te geven van wat de inhoud zo ongeveer betreft.


Lees meer...
Door Anarchiel op 13-04-2009 om 11:14 in Opmerkelijk nieuws
2 reactie(s) en 1526 keer bekeken

en nu draaien we de zaken eens om..Alsof ik deze week nog niet genoeg leesvoer had aangedragen, vandaag weer een boekwerkje van zo’n tachtig pagina’s. En wederom kan ik het van harte aan bezoekers van deze website aanraden.


Met een titel als “Aanklacht tegen de overheid: over het schenden van mensenrechten in Nederland” heb je natuurlijk direct mijn hart gestolen. Nadat ik het boek vannacht heb doorgewerkt, moet ik echter concluderen dat niet alleen de titel maar ook de inhoud van het boek alsmede de schrijfstijl van de heer Johan Oldenkamp mij enorm aanspreken. De heer Oldenkamp stipt allerlei zaken binnen ons “gezondheidssysteem” aan en laat duidelijk zien waar de boel volgens hem naast de rails begint te lopen. En beste mensen, onze overheidstrein rijdt - in ieder geval wat onze gezondheid betreft - al zo’n 150 jaar door een weiland in plaats van over de daarvoor bedoelde rails.


Lees meer...
Door Anarchiel op 12-04-2009 om 13:00 in Politiek, Corporatisme & Religie
1 reactie(s) en 3650 keer bekeken

Anarchiel houdt van jullie allemaal!Het is een prachtige dag, de vogels fluiten, de bomen in de straat lopen uit en de zon schijnt er lustig op los. Geen dag om je bezig te houden met ellende of andere nare onderwerpen. Daarom vandaag een artikel met een heel andere insteek dan u gewend bent op Anarchiel.com


Ik ben gek op het menselijk brein. De mogelijkheden ervan zijn enorm en het stemt mij daarom vaak ook vrij droevig dat veel mensen maar zo weinig interessants met die prachtige boordcomputer doen. Op de een of andere manier zijn veel mensen ervan overtuigd dat hun hersenen gewoon op een bepaalde manier werken en dat ze daarom bepaalde dingen helemaal niet kunnen.


Die stelling is naar mijn mening erg jammer. Zoals ik al aangaf zie ik het brein als een boordcomputer die in dienst staat van mijn bewustzijn. En die ik dus ook kan programmeren zoals ik al decennialang “echte” computers programmeer. Maar dan natuurlijk op een veel efficiëntere wijze dan bij normale computers het geval is, wat uiteraard niet kan missen als je kijkt naar de complexiteit van onze boordcomputer.


Ik wil niet dieper ingaan op de technische aspecten van bovenstaande stelling omdat dat de sfeer van zonnigheid en frisse lentebloesem zou verstoren en daarom ga ik direct door naar het beschrijven van een methode waarmee je op een heel eenvoudige en nog leuke manier ook kunt ervaren hoe je je eigen brein programmeert.


Lees meer...
Door Anarchiel op 10-04-2009 om 17:00 in Opmerkelijk nieuws
3 reactie(s) en 3782 keer bekeken

de geschiedenis herhaalt zichzelf, keer op keerTijdens de bezetting in Nederland (1940-1945) werd er een spertijd ingesteld die liep van 24 uur ‘s nachts tot 4 uur in de ochtend. Deze spertijd lag niet vast. Op elk willekeurig moment konden de spertijden worden aangepast. Gedurende de oorlogsjaren werd vanaf 1 februari 1942 - als extra strafmaatregel - de spertijd in Amsterdam aangepast: nu moesten de mensen in Amsterdam binnen blijven vanaf 20 uur tot aan de volgende ochtend. Degenen die moesten werken gedurende de spertijd (zoals mensen van de Luchtbeschermingsdienst) hadden een extra vergunning van de Duitsers nodig. Zo’n vergunning werd een Ausweis genoemd die ook bij het Persoonsbewijs werd bewaard.


Bron: wikipedia


Lees meer...
Door Anarchiel op 07-04-2009 om 16:30 in Politiek, Corporatisme & Religie
1 reactie(s) en 3466 keer bekeken

en toen was er:..........vrede!Vandaag op Nu.nl: Soldaat der eerste klasse Azdin Chadli (20) is maandag om het leven gekomen door een raketaanval op de basis Kamp Holland in de Afghaanse provincie Uruzgan. Vijf andere militairen raakten gewond. Hun toestand is stabiel.


Een gevoel van wanhoop en misselijkheid maakt zich meester van mij. Ik lees verder en moet me ten zeerste bedwingen om niet in schreeuwen uit te barsten zodra ik aan kom bij de statements van de mensen die zogenaamd weten wat ze aan het doen zijn. ‘‘We zullen doorgaan om die enkelingen te bestrijden en daarnaast ervoor zorgen dat het overgrote gedeelte van de bevolking van Uruzgan kan blijven profiteren van de veiligheid die wij ze, samen met het Afghaanse gezag, bieden.’’ zo stelt Peter van Uhm. U bedoelt die enkelingen die telkens weer “de kop op blijven steken” (en zullen blijven steken) omdat u zich een land bevindt waar u zich niet zou moeten bevinden? Zou dat het misschien zijn?


Lees meer...
Door Anarchiel op 07-04-2009 om 11:05 in Politiek, Corporatisme & Religie
11 reactie(s) en 2220 keer bekeken

20 bladzijdes wc papierEerst een heel boekwerk en dan nog even een 20 pagina’s tellend “crisisakkoord”. Een drukke leesdag op Anarchiel.com, zou je zo kunnen stellen. Kon ik in het geval van het boek van Mary Croft nog melden dat ik zeer positief gestemd was, in het geval van het crisisakkoord gaat die jubelstemming bepaald niet op.


Het is natuurlijk al weer even geleden (toch al bijna twee weken) dus menigeen is door de hysterisch voorbijrazende chaos die men “leven” noemt bijkans alweer vergeten dat er een “akkoord” is gesloten. Ik fris het geheugen daarom even op met dit boude statement: het crisisakkoord is mijns inziens een complete farce waarvan de schrijvers claimen zich met “echte” problematiek bezig te gaan houden, terwijl alles alleen maar weer om geld draait. Daarbij zit er een uiterst ranzig sausje van Christenmoraal doorheen geweven (JPB, van harte gefeliciteerd met het wederom door onze strotten mogen rammen van je “normen en waarden”-beleid) waar ik direct braakneigingen van kreeg.


Lees meer...
Door Anarchiel op 06-04-2009 om 16:25 in Opmerkelijk nieuws
2 reactie(s) en 2013 keer bekeken

Elk voordeel heb z'n nadeelDe oplettende Anarchiel.com-bezoeker zal het opgevallen zijn dat de Poll tegenwoordig op maandag verschijnt in plaats van op zondag. Nee, we zijn niet CDA of CU liefhebbers geworden, het komt gewoonweg beter uit.


Vorige week vroegen wij u: Het positieve aan deze crisis is….


U antwoordde daarop:


Lees meer...
Door Anarchiel op 06-04-2009 om 12:30 in Polls
0 reactie(s) en 1456 keer bekeken

I clobbered every bureaucratic cash-confiscatory agency known to manLater vandaag Morgen/overmorgen binnenkort (kleine vergissing in mijn tijdsinschatting) volgt nog een nieuw artikel in de serie Freemania maar eerst even aandacht voor het volgende. Enige tijd geleden werd ik door een lezer van Anarchiel.com gewezen op een boek van Mary Croft, genaamd “How I clobbered every bureaucratic cash-confiscatory agency known to man: a Spiritual Economics Book on $$$ and Remembering Who You Are”. Niet de kortste of de makkelijkst te onthouden titel maar wel eentje die de lading van het boek volledig dekt. En wat heb ik een lol gehad met het lezen van dit boek.


Lees meer...
Door Anarchiel op 06-04-2009 om 11:45 in Freeman
12 reactie(s) en 4289 keer bekeken

zo zeg, echt waar? Serieus, meen je dat nou? Zo nou, daar sta ik van te kijken, echt waar? Zóó hey, en das allemaal echt gebeurd? Zó man, das boeiend, ik hang aan je lippen, ga door, zóó zeg, boeiend, boeiend boeiend boeiend boeiend boeiend boeiend boeiend, interessant boeiend! Hey, hoe weet je dat allemaal? Boek? Welk boek? HEY! History will be kind to me, for I intend to write it’
(Sir Winston Churchill)1


Dr. Michael Parenti is politicoloog en criticus van het socio-economische systeem. Zijn inzichten zijn uiterst verhelderend bij het analyseren van politieke en sociale gebeurtenissen. In zijn lezing ‘The Struggle for History2, die ik diverse malen in mijn artikelen heb opgenomen, toont hij aan hoezeer het machtsestablishment al honderden jaren lang onze kijk op de werkelijkheid ‘voorkookt’ zodat zij de massa beter kan beheersen (lees ook: ‘De Freud-familie en onze perceptie van vrijheid’).


Lees meer...
Door Jim Beame op 31-03-2009 om 21:00 in Opmerkelijk nieuws
2 reactie(s) en 5860 keer bekeken

They same jump, you say how high?Ik kwam vandaag op Zaplog.nl een artikel tegen van Evert dat mij enorm aansprak. Ik heb hem vervolgens gevraagd of ik het artikel op Anarchiel.com mocht overnemen en hoera, die toestemming werd verkregen. Bij deze dus een bijdrage van Evert. Waarvoor veel dank!


Vrijwillige belasting breekt macht van corrupte politiek
Door Evert
Via: zaplog.nl


Lees meer...
Door Gastschrijver op 30-03-2009 om 21:39 in Gedachtekronkels
9 reactie(s) en 1948 keer bekeken
Pagina 89 van 94 | « Eerste  <  87 88 89 90 91 >  Laatste »


Homepage