Kom maarrrrr naar beneden en sla je slag!We doen eens wild en geven maarliefst drie t-shirts naar keuze van onze favoriete shirtsite www.tshirthell.com weg.


Wat moet je daarvoor doen? Niet bijster veel. Laat ons en de rest van de bezoekers nou eens zien dat niet iedereen tegenwoordig een complete lamlul is en dat er best mensen zijn die daadwerkelijk wat moeite willen doen om hun mening kenbaar te maken. Oftewel, wees eens creatief en schrijf zelf wat. Of, naar ouderwets punkgebruik, “Do It Yourself”. Enkele wetenswaardigheden en voorwaarden:


Lees meer...
Door Anarchiel op 09-03-2009 om 16:30 in Opmerkelijk nieuws
10 reactie(s) en 1438 keer bekeken
Nieuw in de Stortplaats

Ondertussen op het forum

we leven in een politiestaatEn daar is de korte samenvatting van de Poll van de afgelopen week, zoals aangekondigd ietsjes later dan gewend. We beginnen met de scores die u gaf betreffende de stelling “Nederland Politiestaat?”:


1% van de stemmers: Politiestaat, wat is dat?


9% van de stemmers: Nee


26% van de stemmers: Nederland, wat is dat?


en 64% van de stemmers stemde op: Ja


Lees meer...
Door Anarchiel op 09-03-2009 om 13:17 in Polls
0 reactie(s) en 1583 keer bekeken

Verhuiskaartje van Jim Beame, Anarchiel en IngsocJa, u leest het goed. We zijn verhuisd. Hopelijk heeft u daar niets van gemerkt maar het is mogelijk dat u op een pagina met doorverwijzing bent gestuit. Onze excuses daarvoor.


De reden achter de verhuizing is vrij eenvoudig: we hebben vrij veel ambities en om niet later in de problemen te komen, nemen we nu vast het zekere voor het onzekere met het verhuizen naar een zogenaamde “dedicated server”. Wat betekent dat Anarchiel.com vanaf nu een hele eigen server ter beschikking heeft, met de daarbijbehorende mogelijke doorgroeimogelijkheden. Denk bijvoorbeeld ook aan het bezoeken van Anarchiel.com terwijl uw verbinding beveiligd is. Kleine dingetjes uiteraard, maar desalnietemin zeer handig.


Lees meer...
Door Anarchiel op 09-03-2009 om 02:02 in Opmerkelijk nieuws
0 reactie(s) en 1241 keer bekeken

2011: 's werelds eerste cybersoa ontdektKijk dan toch. Wat een schatje. Een vriendje in de vorm van een hoogst aaibare felgkleurde robot. Zijn naam is PaPeRo (Partner-type Personal Robot) en hij kan allerlei hele leuke dingen. Zijn voornaamste doel is om kleine kinderen te voorzien van aanspraak en ze te helpen bij het zich ontwikkelen tot verantwoorde volwassenen. Daarbij is het ook nog eens de droom van elke ouder omdat je continu in contact kunt staan met je kroost via je mobiele telefoon. Genoeg reden om hem te halen, zou men zo denken. Wel een beetje jammer dat ie 41.000 dollar kost. En dat is helaas niet alles dat schrik aanjaagt aangaande de PaPeRo.


Lees meer...
Door Anarchiel op 08-03-2009 om 01:59 in
3 reactie(s) en 1774 keer bekeken

Burn.. burn… yes you got to burnHet kabinet Balkenende heeft het Nederlandse volk verraden. Niet alleen doet zij grootschalig uitverkoop van de publieke nutsfaciliteiten, u opzadelend met torenhoge kosten voor basisvoorzieningen als ziektekostenverzekeringen. Niet alleen pompt zij uw belastingmiljoenen in een terminaal ziek banksysteem, de burgers uiteindelijk berooid achterlatend en de superrijken gespekt. Niet alleen misbruikt zij uw angst en onzekerheid opgeroepen door de kredietcrisis en valse terreuraanslagen op het WTC te New York om uw burgerrechten op vrijheid, privacy en vrije meningsuiting af te breken. Niet alleen ontneemt ze uw arbeidsrechten en werknemersprotectie waarmee zij u uitlevert aan de almacht van het corporate bedrijfsleven. Niet alleen dát: de Nederlandse overheid heeft u geheel tegen uw wil, overgeleverd aan een systeem nog corrupter en anti-democratischer dan zij zelf. 


Lees meer...
Door Jim Beame op 07-03-2009 om 13:42 in Politiek, Corporatisme & Religie
19 reactie(s) en 6988 keer bekeken

New World ArmyOp het weblog van Harry van Bommel: Europese Gendarmerie. Van de

site van deze Europese Gendarmerie: “De Europese Gendarmerie is een initatief van 5 EU leden - Frankrijk, Italië, Nederland, Portugal en Spanje - gericht op het verbeteren van crisismanagementmogelijkheden in gevoelige gebieden.”. Nederland tekende op 18 oktober van 2007 het verdrag.


Volgens mij zitten we in een crisis en lopen de dingen best wel een beetje uit de hand. Met bovenstaande beschrijving in gedachten kun je daar vrij makkelijk onaangename gedachten bij ontwikkelen. Een koningin die wat land in Argentinië koopt en Nederland dat lid is van iets dat de Europese Gendarmerie heet. Had u er sowieso wel eens van gehoord?


Prettig weekend…


Met dank aan Zurk.


Lees meer...
Door Anarchiel op 06-03-2009 om 19:08 in Opmerkelijk nieuws
1 reactie(s) en 3255 keer bekeken

de lul van Darwin is net ietsjes zwaarder als die van JezusHet is de laatste tijd weer continu aan de orde: religie. Niet al te lang geleden was er bijvoorbeeld de vrij kansloze actie waarbij mensen een foldertje ontvingen waarin Darwin weer eens ouderwets onder vuur werd genomen. Gevolgd door een eveneens vrij kansloze actie van enkele Darwinisten, die maar weer eens bewijzen vaak “stiekem” dezelfde trekjes te hebben als de door hen zo verafschuwde religieuzen. Zendingsdrang. Of terugzendingsdrang, in dit specifieke geval.


Lees meer...
Door Anarchiel op 04-03-2009 om 08:30 in Gedachtekronkels
12 reactie(s) en 3103 keer bekeken

Er staan een paard in de gaaaaaangInternet is het godsgeschenk aan burgers voor vrije informatiegaring, meningsvorming en meningsuiting. Geen medium is zo vrij en ongelimiteerd. Hier kunnen burgers - uiteraard met inachtneming van de omgangsvormen - werkelijk uitdrukking geven aan wat zij vinden en willen, een democratisch beginsel in optima forma. Maar het zij u niet gegund: uw regering wil dat afnemen. Met het gebruikelijke dédain naar de burger, doet kabinet Balkenende haar uiterste best definitief een einde te maken aan dit grondrecht en heeft daartoe haar nieuwe paard van Troje van stal gehaald. 


Lees meer...
Door Jim Beame op 02-03-2009 om 01:25 in Privacy, Veiligheid & Terrorisme
14 reactie(s) en 5116 keer bekeken

Hun hebben het gedaan! En dat was alweer een week. Hoe de tijd soms vliegt. Op Anarchiel.com was het wat rustig aangezien we onze vrije tijd de afgelopen week gestoken hebben in het ontwikkelen van de Kelder maar de komende week staan er in ieder geval weer wat prikkelende artikelen gepland.


Terug naar de orde van de dag: de uitslag van de Poll van de afgelopen week en de aankondiging van de nieuwe. De uitslag is naar mijn mening vrij verrassend maar misschien dat u daar heel anders over denkt. Eerst even de cijfers, van minst hoog percentage naar hoogste percentage. Op de vraag “de schuld van de crisis is?” antwoordde u:


Lees meer...
Door Anarchiel op 01-03-2009 om 23:38 in Polls
4 reactie(s) en 1413 keer bekeken

en nu ben jij aan de beurt….moehahaha!En daar zijn we weer. Zoals beloofd presenteren wij met gepaste trots onze creatie van afgelopen week: de Kelder. De Kelder is een plek waar iedereen zijn of haar ei kwijt kan en waarbij iedereen kan aangeven wat hij of zij van toegevoegde items vindt. Het lijkt ernstig op sites als eKudos.nl of NuJij.nl met één vrij groot verschil: alles is volledig anoniem en zonder enige vorm van registratie of moderatie van onze kant.


Het is voor iedereen mogelijk om volledig anoniem links of bijvoorbeeld zelfgeschreven artikelen toe te voegen en elke bezoeker kan zonder dat er, zoals genoemd, zaken als registratie nodig zijn, laten weten wat hij of zij van het item vindt. En zodra genoeg mensen een item helemaal niets vinden, dan verdwijnt het automatisch van de website. Om al te makkelijk misbruik van de Kelder tegen te gaan, hebben we een limiet van één toegevoegd item per 5 minuten ingesteld.


Lees meer...
Door Anarchiel op 28-02-2009 om 20:30 in Anarchie & Vrede
1 reactie(s) en 2150 keer bekeken

nog een paar nachtjes slapen .... Het is de afgelopen dagen wat rustig wat betreft het verschijnen van nieuw en vers materiaal op Anarchiel.com maar dat is volledig te wijten aan een “experiment” dat wij hier binnen een paar dagen (als het goed is staat de site die bij dit experiment hoort dit weekend online) beschikbaar willen maken.


Het leek Ingsoc en mijzelf leuk om wat meer met interactiviteit te gaan doen en dat komt er nu dus ook daadwerkelijk aan. Nog even geduld alsjeblieft. En zodra het “experiment” online staat, zullen er ook weer regelmatig stukjes verschijnen. Tot zover deze update.


Lees meer...
Door Anarchiel op 26-02-2009 om 14:28 in Opmerkelijk nieuws
1 reactie(s) en 1306 keer bekeken

Kinderen, je krijgt er zooo veel voor terug…Vandaag een gastbijdrage van CitySurfer met een mooie metafoor die in mij - uw gastheer is niet in het bezit van kinderen - nooit opgekomen zou zijn. Het artikel heeft de naam “Wanneer komen de inwoners van Nederland in de puberteit?” en is hieronder te vinden. Veel leesplezier!


Wanneer komen de inwoners van Nederland in de puberteit ?
Door CitySurfer


Het is heerlijk om kinderen te krijgen. Je bent een mens van aanzien geworden !


Kinderen geloven je onvoorwaardelijk, vinden jouw mening van belang en kijken naar je op. Ze zien je je hen optillen, wat een enorme sterke papa en mama moeten dat wel zijn. Ze weten altijd de weg, gaan in de auto, de trein, de metro en op de fiets naar van alles toe en weten altijd de weg. Ze weten hoe een fiets werkt, weten hoe de motor van de auto werkt en kunnen schilderen, zagen en zelfs met van die pinnetjes schilderijen ophangen aan keiharde muren.


Lees meer...
Door Gastschrijver op 24-02-2009 om 12:00 in Gedachtekronkels
4 reactie(s) en 2142 keer bekeken

Maurice de Hond is een lachertje vergeleken bij AnarchielZondagavond, Poll avond. Dus bij deze de uitslag van de Poll van afgelopen week:


De boel stort helemaal in en we krijgen de kans opnieuw te beginnen. Wat doen we?


13% van de stemmen: We geven het op en worden lid van de VHEMT.


26% van de stemmen: We gaan weer voor de democratie zoals die ons bekend is.


en *tromgeroffel*


61% van de stemmers koos voor: We gaan voor een meer anarchistische aanpak.


Doe ermee wat u wilt, ik kan in ieder geval zeggen dat de uitslag mij hoopvol stemt. En voor de VHEMT stemmers: ik voel sympathie, zeker gezien de ogenschijnlijke kansloosheid van het menselijk ras. En voor diegenen die op de democratische variant gestemd hebben kan ik alleen maar de door mij eerder aangehaalde quote van Einstein betreffende krankzinnigheid herhalen: “Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results.”. Ik wens u nog een fijne voortzetting en vergeet natuurlijk niet op de nieuwe poll te stemmen!


Lees meer...
Door Anarchiel op 23-02-2009 om 00:28 in Polls
6 reactie(s) en 1689 keer bekeken

oorlog is zoooooo 1939..(met beknopt overzicht van vrijheidsbeperkende maatregelen)


Sinds de vermeende aanslagen op 11 september 2001 en de geënsceneerde ‘War on Terror’ daaropvolgend, voert het kabinet Balkenende een échte ‘War of Terror’ tegen uw burgerrechten. Talloze draconische maatregelen zijn genomen onder het valse voorwendsel van ‘veiligheid’. In werkelijkheid misbruikt de staat de ‘terreuraanslagen’ om haar macht te vergroten en de burger vleugellam te maken.


Lees meer...
Door Jim Beame op 21-02-2009 om 22:00 in Privacy, Veiligheid & Terrorisme
10 reactie(s) en 5626 keer bekeken

and then there were three….Vol trots presenteren wij u een nieuw lid van ons team: Jim Beame. Een korte introductie:


“Jim Beame kijkt met verbazing naar de onwaarachtigheid die de top van het openbare leven lijkt te bepalen. Menigmaal zijn de drogredenen zó doorzichtig dat ze een bron zijn van vermaak. Soms serieus en vaak op satirische wijze brengt hij actuele gebeurtenissen voor het voetlicht en gaat daarvoor dikwijls ‘incognito’ met blocnote gewapend op pad.


Net als Anarchiel en Ingsoc wil hij mensen inspireren eens een andere bril op te zetten bij het observeren van de ons voorgeschotelde ‘werkelijkheid’ want misschien is die wel niet helemaal zoals u altijd werd verteld?”


Zometeen online: de eerste bijdrage van Jim: De “War on Freedom” van kabinet Balkenende.


Lees meer...
Door Anarchiel op 21-02-2009 om 21:45 in
0 reactie(s) en 2553 keer bekeken

alukatje“Een samenzwering of complot is een geheime afspraak tussen een aantal personen om iets te ondernemen tegen een andere persoon of groep. Het kan bijvoorbeeld gaan om een actie om een staatsgreep te plegen, een oorlog te ontketenen, een aanslag op iemands leven te plegen of iemand ten val te brengen.”


Bron: Wikipedia


“Definitie van complotten: complotten zijn afspraken tussen mensen en groepen onderling waarbij je gezamenlijk het gemeenschappelijke belang verdedigt en versterkt, met als doel anderen buiten te sluiten om er zelf beter van te worden. Het handelen naar buiten toe met een verborgen agenda. Complotten ontstaan uit lijfsbehoud en eigenbelang. Het verdedigen van je eigen belangen puur uit zelfbehoud.”


Bron: Het Grote Complot-De Wereld Verklaard, Muntz en Van de Wint


Het internet biedt ruimte aan de meningen van allerlei mensen. Dat is leuk, want dat houdt je scherp en zo nu en dan stuit je eens op een enorm interessant of vermakelijk stukje informatie. Het internet biedt echter ook ruimte aan mensen die de meningen van andere mensen graag ten koste van alles willen onderdrukken of ridiculiseren. Hoewel dit heel af en toe ook vermakelijk leesvoer oplevert, is het over het algemeen niet echt verheffend en komt het nogal bekrompen over.


Lees meer...
Door Anarchiel op 19-02-2009 om 23:30 in Gedachtekronkels
9 reactie(s) en 3517 keer bekeken

RRrrrrrotterrrrrrrdamVandaag op Anarchiel.com een poëtische bijdrage van Eric van Hoof. Het gedicht past mooi in de sfeer van dit weblog en daarom hebben wij besloten het te plaatsen. Heeft u zelf een mooie bijdrage, in verhaal- of dichtvorm? Laat het ons weten.


Het verlies van Rotterdam (link naar mp3)
Door Eric van Hoof


Lees meer...
Door Gastschrijver op 19-02-2009 om 11:50 in Gedachtekronkels
0 reactie(s) en 1636 keer bekeken

Gadver het stinkt hier, JP heb jij een scheet gelaten?Wie de afgelopen dagen het (alternatieve) nieuws een beetje nauwgezet bijgehouden heeft, moet geconstateerd hebben dat - hoewel de zaken er al niet echt lekker voor stonden - er niet bepaald een einde lijkt te komen aan de oeverloze stroom van negatieve berichtgeving. Er lijken een aantal zeer ernstige gebeurtenissen plaats te vinden of hebben gevonden, maar de aandacht van de massamedia ervoor is veelal minimaal.


Uiteraard moet berichtgeving die niet via veel andere bronnen te controleren is met de nodige achterdocht benaderd worden, toch waren er een aantal zaken die mij een dermate onrustig gevoel gaven dat ik ze toch even met u wil delen. Transparantie enzo, u weet wel.


Lees meer...
Door Anarchiel op 19-02-2009 om 00:05 in Gedachtekronkels
12 reactie(s) en 2294 keer bekeken

En aan de horizon verscheen:  Robert de Nonconformist…Op Anarchiel.com is het niet de bedoeling dat u continu lastiggevallen wordt met slechts de opinies van Ingsoc en Anarchiel. Daarom vinden wij het zeer verfrissend om u, de lezer, aan het woord te laten. Zo ontvingen wij onderstaand artikel met de naam “Crisis of Verlossing?”. Het is gebaseerd op een artikel met de naam “Crisis, ik merk er helemaal niets van!” dat een poosje terug op Anarchiel verscheen. De schrijver van deze reactie gaat door het leven als Robert de Nonconformist en wij zijn hem zeer erkentelijk voor zijn bijdrage. Heeft u iets te melden dat prima op Anarchiel.com zou passen? Laat het ons weten.


Crisis of Verlossing?
Door Robert de Nonconformist.


Lees meer...
Door Gastschrijver op 17-02-2009 om 21:02 in Gedachtekronkels
11 reactie(s) en 1982 keer bekeken

Het ontbijtje van Ingsoc“Goedenavond en welkom bij Amazing Discoveries! Vanavond hebben we wel zo’n verschrikkelijk mooi product voor u… Mike, stap naar voren en laat het wondertje zien!”
“Dames en heren, hier ziet u een prachtig vormgegeven waterpijp met ingebouwd extra roetfilter! Elke teug Marihuana die u neemt zal heerlijk smaken en nooit zult u meer last hebben van nare verstikkende ongefilterde rook! Een heerlijk natuurlijke trip, elke keer weer! En koopt u vandaag de Amazing Discoveries MegaBong, dan krijgt u er gratis en voor niets een zwaar heersende paddo-relaxstoel bij. Kunt u nog veel meer genieten van uw paddotrips!”


Lees meer...
Door Anarchiel op 17-02-2009 om 14:51 in Gedachtekronkels
3 reactie(s) en 1938 keer bekeken
Pagina 89 van 92 | « Eerste  <  87 88 89 90 91 >  Laatste »


Homepage