In de morfologische analyse van het WTC complex heb ik geduid dat tegenstelling een geoptimaliseerd visueel thema is in vormgeving. Om-en-om. Er is een vergelijking te maken met de structuur van de I Tjing, het boek van veranderingen, en de opzet van de architectuur van het WTC. Centraal gegeven is het yin yang symbool. Uitdrukking van polariteit in eenheid. Ook bekend als tegenstelling.


Het beeld dat centraal op het Plaza stond was een ronde vorm met lichte en donkere delen. Ook een expressie van tegenstelling. In deze bol was ook de uitdrukking van binnen- en buitenkant mogelijk.


Er zijn meer overeenkomsten dan de toespeling op het licht/donker. Traditioneel zijn rond yin yang trigrammen weergegeven. “Streepjes.” Zie de vlag van Zuid-Korea. Het WTC was ook een ordening van expliciete drievouden om het centrale beeld.


Lees meer...
Nieuw in de Stortplaats

Ondertussen op het forum

Hallo lieve lezers! Vandaag kom ik met een blijde boodschap. Er is namelijk iets heel bijzonders gebeurd. Het Libertarisme is gekaapt! Dat gaan we natuurlijk even uitbundig vieren hier op anarchiel. De komende uiteenzetting zal daarin leuke wendingen nemen, have fun.


Lees meer...
Door Lenteman op 06-02-2014 om 13:15 in Actualiteiten
17 reactie(s) en 1419 keer bekeken

Ik heb een gepassioneerd stukje toespraak van Michael Parenti op muziek gezet. Sinds jaren luis in de pels. Misschien is een interview op Youtube iets voor u.

Qua muziek probeer ik steeds weer wat anders neer te zetten. Deze keer vrij compromisloos. Underground! U hangt niet voor niets op een anarchistische site. Neo-Dubstep. Rauw en toch best gelikt. Jungle!


Lees meer...
Door DGGD op 17-01-2014 om 02:31 in Actualiteiten
11 reactie(s) en 1550 keer bekeken

Het riekt nog steeds naar “Reichstagbrand” hier. Er zijn nog wat historische momenten die dat begrip kunnen vervangen. Mensen blijken wat confuus over dergelijke dramatische gebeurtenissen. Aan 9/11 kunnen we onze punt slijpen. De conclusies kunnen scherp opgetekend worden. Beargumenteerd kan afstand genomen worden van twijfel.


Het eindresultaat van 9/11, N.Y., was niet het gevolg van geknakte of doorgezaagde kolommen, waarna de zaak in elkaar zakte. In dit artikel beschrijf ik hoe ieder sleutelmoment zichtbaar begeleid is met energetische processen. Wapensystemen. 


Ik licht 5 keer een momentum uit in slechts een alinea. In klare taal is het proces van begin tot eind te volgen. De hierin aangestipte problematiek kan niet weggeredeneerd of vergeten worden. Want het leidt steeds tot een vrij eenduidige conclusie. De vinger aan de knop. We kunnen de bedrading terug volgen.


Lees meer...

Na Het Hele Verhaal enzomeer weer eens Dr. Johan Oldenkamp op de voorpagina. Ik schreef al eerder wat commentaar, o.a. n.a.v. DE OPLOSSING en in:
http://www.anarchiel.com/stortplaats/toon/ome_johan_van_geloven_via_weten_naar_verbinden
http://www.anarchiel.com/stortplaats/toon/geloven_in_sinterklaas_-_johan_oldenkamp
In het nabije verleden werden discutabele pyramide-ontdekkingen afgewisseld met zekere vermeende genialiteit. Voormalig eindtijdprofeet Dr. J.O. is aan de haal gegaan met schrik niet: de Tien Geboden. Volgens eigen zeggen:
 
“Het is voor ons dus opvallend eenvoudig: Wie het eigen geboorterecht wil herstellen (regeren over de aarde…), die volgt eerst de clausule zoals deze staat beschreven in het Nieuwe Testament, om zich daarna strikt te houden aan de Tien Geboden zoals deze staan beschreven Oude Testament. Voordat je dit doet is het echter raadzaam precies te begrijpen wat elk van deze tien eisen in werkelijkheid inhoudt, want anders is alles tevergeefs”  “Gelukkig is er Wholly Science, en wordt het, na duizenden jaren volledig in het duister te hebben getast, opeens klip en klaar wat de Tien Geboden werkelijk inhouden
   
De eindtijdvoorspelling van Johan heeft het ook met herkansing (net) niet gehaald, of heb ik iets gemist? Zal Hij nu wel doorscoren met Zijn Versie van DE 10 Geboden?
     
Hij heeft namelijk naar eigen zeggen dus al eerste mens de ware betekenis van de 10 Geboden ontdekt! Hallelujah. Anders dan voorheen is deze kennis echter niet geheel vrij beschikbaar. We kunnen het kopen voor slechts E.15,-
   
Johan Oldenkamp: verlicht of verdwaald?
Word jij ook gered? Dat bepaal je zelf. Maar alhier eerst het artikel dat Johan zo grootmoedig aan de wereld ter beschikking stelt. De goedbedoelende man zelf aan Het Woord.


Lees meer...
Door julieus jooker op 23-12-2013 om 20:13 in Zweverigheid & Wetenschap
69 reactie(s) en 2776 keer bekeken

Onderdeel van het collectieve geheugen is de film van de moord op Kennedy. Deze is jaren na de moord vrijgegeven door de overheid van de VS. Het zou een authentieke weergave van de gebeurtenissen moeten zijn.


In dit artikel beschrijf ik welke techniek is gebruikt om het verloop van gebeurtenissen te manipuleren. Deze analyse verklaart niet wie waar wat deed. Ik beschrijf de werkbare methode, enkele sporen daarvan en de noodzaak, vanzelfsprekendheid, voor die keuze.


De truc is vrij eenvoudig. De limousine is in twee geknipt en daarna gelast met een tijdverschil tussen gebeurtenissen op de achterbank en in het voorste deel. Dit is de essentie van de ingreep in de film.

Waarschijnlijk zien we twee tijdstippen, gelijktijdig, gedurende een deel van de film.


Lees meer...

We zijn allemaal mens en als mensheid één. Met elkaar levend op een prachtige planeet boordevol fauna en flora in een welhaast perfecte symbiose is het toch wat vreemd te noemen dat de onderlinge verbondenheid, zowel met elkaar als met de omgeving, zo weinig gewaardeerd wordt. Meer lijkt het op een leven als parasieten die onbewust hun eigen bestaansmiddel vernietigen.


De mens, welke er prat op gaat over een werkend verstand en bewustzijn te bezitten, voert de lange lijst parasitaire uitwassen aan die onze planeet rijk is. Zelfingenomen en volslagen blind gaat ie over lijken en weet dat iedere keer weer naar zichzelf goed te praten. Een soort die niet slechts leeft bij het bedriegen van anderen maar ook bij zelfbedrog. Gelukkig zijn er een hele hoop mensen op dit planeetje waardoor er altijd wel te wijzen valt naar een ander en op deze wijze voelt de hedendaagse mens zich als een vis in immer rottender water.


Lees meer...
Door Rediscover op 11-12-2013 om 13:00 in Gedachtekronkels
14 reactie(s) en 1250 keer bekeken

Het ultieme sinterklaasartikel. Als ik zo vrij mag zijn: geef deze sintviering niet alleen louter kado’s uit de shop maar ook eens een artikel. Bij deze beschikbaard. Met de mazzels van OpschepPiet. En laat je niet weerhouden on topic toevoeging te plegen. Jouw waarneming te delen. Sint, de kindafrichter -waarnemingen van een ex-gelovige-
INTRO
Sinterklaas is een openbaar nationaal complot van grote omvang. Wen er maar aan! Mensen vertellen dit sprookje klakkeloos door aan hun kinderen. Liegen is blijkbaar de norm, maar meer de macht der gewoonte. Zelfs een kwestie van sociale druk: het lijkt een onschuldig kinderfeestje, maar je mag het feest niet verpesten voor de anderen he; als je niet meeliegt ben je een spelbrekert. Maar het is een door volwassenen verzonnen feest met nogal wat ingebouwde leugens. Er is ook amper reflectie op de impact daarvan. WAAROM! is Sinterklaas -op de gangbare manier gevierd- zo belangrijk in onze massaconsumensenmaatschappij?


Lees meer...
Door julieus jooker op 21-11-2013 om 15:03 in Actualiteiten
30 reactie(s) en 2468 keer bekeken

Een sleutelmoment in de twintigste eeuw was de moord op Kennedy in 1963. U kent het verhaal: gek doet het onmogelijke en geheime diensten de rest. Niet alleen het sjabloon van deze gebeurtenis. Een script waar de aanknopingspunten voor het verstand al uit geschreven zijn, geretoucheerd achteraf. Zoals: metalen koker raakt metalen rechthoek, twee maal. Niets te zien. “Voor u kijken en doorlopen!”


Gelukkig is de manipulatie en propaganda herkend. Vanaf het eerste moment. Na de schoten zet een groep mensen de achtervolging in richting de “grassy knoll”. De achtervolging is nooit gestopt. Velen hebben zich vastgebeten in de zaak waardoor we vandaag een vermoeden van omvang van list en bedrog door overheden kunnen hebben. Er is geen limiet.


Veel is geschreven over de moord. Over details en betrokkenen, toen en toen. Er is een grotere strekking te duiden: een continuüm van rituele moorden.


Lees meer...

Jaren geleden viel mij al op dat Noam Chomsky erg ritmisch spreekt, toen ik op jacht was naar samples. Nu heb ik een anekdote over fascisme op muziek gezet. Integraal overgenomen, inclusief uh.. uh.. uh. En aangevuld met wat muzikale moves.


Mc Chomsky tells it like it is. Op een psychedelische elektro-stamper.


Lees meer...
Door DGGD op 02-11-2013 om 02:12 in Muziek, poëzie en video
27 reactie(s) en 1568 keer bekeken

Ja! Nog een 9/11 artikel. Iets wat ik voor de stortplaats tikte kreeg een wat te grote strekking. Een wat algemener perspectief dan de smakelijke conclusies uit eigen onderzoek die ik hier presenteer. Hoe naar de problematiek van 9/11 te kijken?


Manipulatie. Vaak begrepen als dat men u zus & zo wil doen geloven. Het principe van “information overload” is minder snel doorzien. Het is een krachtig wapen, een stoomwals over uw hersenen. Nog wat “red herrings” er door, paaseieren zoeken, en de chaos is compleet.


Wanneer we naar 9/11 kijken moeten we altijd eerst de “information overload” bril opzetten. Een lasbril voor het verstand.
Het contrast tussen de schijnbare eenvoud van “de film 9/11” en de hoeveelheid informatie is uiterst. Ik vermoed strategische keuze.


Lees meer...
Door DGGD op 31-10-2013 om 23:50 in NLP, Manipulatie & Het Programma | Privacy, Veiligheid & Terrorisme
17 reactie(s) en 1107 keer bekeken

Het jaar 0 heeft nooit bestaan. De jaartelling begint bij 1. Dat betekent dat in 2001 het millennium verstreek. Joods nieuwjaar is geassocieerd met 11 september (wisselend door maankalender). 9/11 was iemands feestje.


Hoe rond wilt u de eschatologische cirkel? Ik kan dit beweren en ik kan dat beweren. Maar als 9/11 exact 2000 jaar na het (symbolisch) beginpunt van het christendom plaatsheeft, dan kunnen we vermoeden dat het een met het ander te maken heeft. Dat komt ook naar voren uit de narratief van het christendom en de compositie van het voormalige WTC.


Een tijdperk is afgesloten. Behoorlijk spectaculair, met de executie van de Jezus-figuur.


Lees meer...

Recent verscheen een rapport van de AIVD met daarin de vaststelling dat links protest makkelijk de wet overtreedt. Dat is relatief. Als extreem rechts dat al minder doet dan zijn ze sneller verbonden aan criminele randactiviteit. Bij links is de overtreding eerder direct verbonden aan de actie. Hoe laat je anders nertsen vrij? Bemoedigend toespreken?


De AIVD schopt hier een enorme open deur in. Het is het beschouwen waard. Laten wij afdalen in de duistere spelonken van het collectief bewustzijn achter die deur. Misschien treffen we daar nog meer geheimagenten.


Het is bon ton te roepen dat je niet onderdeel bent van het politiek spectrum als anarchist.


Lees meer...
Door DGGD op 21-10-2013 om 02:13 in Anarchie & Vrede | Gedachtekronkels
30 reactie(s) en 1279 keer bekeken

De 9/11 gebeurtenis heeft truth-movements op gang gebracht. Waarheid? In dit artikel, met video’s, wil ik de situatie uiterst gecompliceerd tonen. Niet door een maffe theorie te openbaren. Nee. Door vier theorieën te presenteren. Zeer vreemde beschouwingen die allemaal in hoge mate lijken te kloppen. Hier zijn extreme standpunten bijeen gebracht. Ik beweer niet alleen dat ze allen gelijktijdig waarheden bevatten. Ze hebben ook nog met elkaar te maken.


Het vraagt enige aandacht. Het gaat niet over explosieven of false flag en politiek gedraai. De werkelijke diepte van de gebeurtenis is te vinden in het decor. De occulte verwijzingen. En die zijn er veel en vanuit verschillende perspectieven. Deze gelaagdheid zou verbazing moeten wekken. Verwijzingen naar de ster Sirius, moord op de godin van de wijsheid en voorspellingen uit de bijbel.


Lees meer...
Door DGGD op 05-10-2013 om 05:06 in Geschiedenis | NLP, Manipulatie & Het Programma | Privacy, Veiligheid & Terrorisme
59 reactie(s) en 2767 keer bekeken

Enige recreatieve exercitie in situatiebeschrijving. Heb het DEMOSTRATIE gedoopt. Een serie tracks op rij gezet met wat teksten. CHECK!
De tekst bij de CD zelf staat hieronder. Zoek het maar uit. Stuur het door als je goed geluisterd hebt en het de moeite waard vind.   


Lees meer...
Door julieus jooker op 26-09-2013 om 23:55 in Muziek, poëzie en video
6 reactie(s) en 1271 keer bekeken

Veel meer zelfs. Kan best een miljard (of wat) minder naar de educatie van onze kinderen. En er kunnen bijvoorbeeld echt nog hele flinke onderdelen wegbezuinigd worden uit zoiets als de zorg. Oh, die 21 procent BTW is natuurlijk een lachertje; dat kan makkelijk verdubbeld. Of weet je wat, verdrievoudigd. En sociale premies moeten verder omhoog.


Lees meer...
Door Anarchiel op 26-09-2013 om 23:09 in Politiek, Corporatisme & Religie
30 reactie(s) en 1748 keer bekeken

Verdeel en Heers. Klinkt wellicht enigzins bekend uit een gescheidenislesje. Maar wat betekent het tegenwoordig in de praktijk? Volgens mij zijn de taktieken alleen maar verbeterd. Men kan putten uit een hele geschiedenis van ervaring met daarbij de hedendaagse technologische overmacht. Er komt een weekend van actie aan: Anonymous/AFA versus Wilders. In principe op verschillende locaties maar ik houd mijn hart vast.


Lees meer...
Door julieus jooker op 19-09-2013 om 07:07 in Actualiteiten
85 reactie(s) en 2598 keer bekeken

WAT OFFICIËEL BEKEND IS OVER DEW-WAPENS EN WAT OFFICIËEL VERBODEN IS OVER DEW-WAPENS TE WETEN


http://en.wikipedia.org/wiki/Directed-energy_weapon


Vertaling: Eheu


Dit artikel is uit maart 2013. Het is veelzeggend dat het zo recent is, en dat er op de Nederlandse Wiki geen gelijknamig artikel bestaat. Het zegt iets over hoe gevoelig deze materie is en welke belangen een rol spelen bij het achterhouden van informatie over wetenschap en technologie door verschillende machtige instanties waaraan onze regeringen en ‘volksvertegenwoordigingen’ gehoorzamen/onderworpen zijn.


De redactie geeft aan dat het om een artikel gaat dat om ‘bijdragen’ vraagt van het publiek voor verdere onderbouwing en verheldering. Zie ook de verschillende links in de tekst naar ‘main articles’ over de verschillende onderdelen van het artikel.


Dus als u zich geroepen voelt uzelf en het publiek te informeren….


Zie voor verdere uitleg van ‘deze mijn’ aantekening mijn ‘NB’ bij sectie 2.1 hieronder.


Schöne Grüsse/Nice Greetings/Hasta Luego, va fanculo EN ‘kai to loipon’ (= ‘et cetera’, -und so weiter (‘og so videre’ voor de Skandinavici onder ons, - je zou ze zomaar vergeten, - hey hey!!)).


‘Ach!’


PS: Be good Please!! : Stop the Fucking Madmen!!!
Dank zovast (Nee, nee! - ik zeg ut nie alleen voor mun eiguh!!: ‘Trust me, really, - I got a cristal ball’ etc.. WTF!!)


Lees meer...
Door Eheu op 14-09-2013 om 17:22 in Actualiteiten
112 reactie(s) en 3784 keer bekeken

Dat regeringen en bestuurders er een puinhoop van maken wordt voor iedereen steeds duidelijker. Welke “democratisch gekozen” politici het op ieder willekeurig moment ook voor het zeggen hebben, de ene domheid lijkt op de andere gestapeld te worden en de ene na de andere zo betrouwbaar lijkende bestuurder blijkt bij nader inzien een frauderende zakkenvuller, corrupter dan de gemiddelde politieagent in Baribaki. 


Lees meer...
Door Pieter Stuurman op 11-09-2013 om 01:00 in Gedachtekronkels
137 reactie(s) en 2103 keer bekeken

Awel, het is alweder 12 jaar gelee dak wat op TV langs zag vliegen. Witte nog? Wat was er gebeurd?? Een enorme informatie-oorlog kwam op gang. Veel verwarring, voortdurende missies. Daarom in deze herdenkingsdienst eerst een gezonde focus op hoofdlijnen door de film “9-11 Mysteries”, mijn persoonlukke favoriet. Het blijft een HOT CASE. Kuddes massaconsumensen nemen de officiele verhalen als mening tot zich. Daarnaast is er veel verwarring door slim gebrachte misinformatie, zoals extra lichtflitsen bij inslag, zogenaamd geen vliegtuigen en de kernbomtheorie van Khalezov
 
De eerste generatie 9-11 films zoals “Confronting the evidence” en “Loose Change” bevatten ook misinformatie die daarna deels terecht weerlegd werd in massamedia-artikelen edoch waarmee dan geheel onterecht het hele verhaal van tafel geveegd werd. In het beste geval eindigend met: “we weten het niet”. Deze films zijn vaak zeer irritant gemonteerd, een beetje a la Transformers, te vaak van hak op tak en weer verder met een ander shot.
 
Daarom voor deze gedenkingsdag deze klassieker. Met NL-titels.
[youtube]Z9EsGKpM0FM[/youtube]


Lees meer...
Door julieus jooker op 11-09-2013 om 00:11 in Geschiedenis
5 reactie(s) en 734 keer bekeken
Pagina 2 van 92 |  <  1 2 3 4 >  Laatste »


Homepage