De “maand van de intermenselijke energie.” Iedere mens is verschillend. Dus als er twee in interactie zijn is het al een gecompliceerde zaak.


Jaren geleden had ik een korte “emotional rollercoaster” rit met een magnetische jonge vrouw. Voor sommige mensen werkt de wereld anders. Het was een vreemde gewaarwording. In een danstent met klassieke ambiance, ergens in de randstad, hebben we een nacht gespendeerd. Mannen zwermden om haar heen. Biseksuele of lesbische vrouwen kwamen met mij babbelen, vragend naar mijn gezelschap. “Is dat jouw vriendin daar!?”


Toen ik haar de eerste keer zag, dacht ik dat het bijzonder was. Ik liep een café binnen en stapte, met de deurklink nog in de hand, direct in haar richting. In eerste oogopslag totaal overtuigd. Alsof je de reïncarnatie van je soulmate weer ontmoet. Finally we meet again! I am you! 


Maar dat dacht een biseksuele chick blijkbaar ook.


Lees meer...
Door DGGD op 30-04-2014 om 05:29 in Actualiteiten
3 reactie(s) en 1204 keer bekeken
Nieuw in de Stortplaats

Ondertussen op het forum

Mogelijk bent u de beelden niet vergeten van de onthoofding van Nick Berg, in 2004 in Irak. Als u het door “Al Qaeda” gepubliceerde filmpje niet heeft gezien, dan de foto van Berg in oranje overall voor vijf gemaskerden. Berg was, eerder, op hoogst opmerkelijke manier betrokken bij 9/11. Op zijn laptop is een email verzonden door één van de 19 kapers.

Twee beeldvormende extreme gewelduitingen zijn zo met elkaar verbonden. Dit feit is als volkomen toevallig terzijde geschoven.

De verklaring is dat Berg kortstondig zijn laptop heeft uitgeleend, als student in Oklahoma, waarop toen is gemaild. Bestelling van een Ticket. Los daarvan ging hij enkele jaren later als zakenman naar Irak, waar hij gekidnapt en vermoord is.


Lees meer...

imageVoordat we het gaan hebben over de verschijningsvorm vampieren, wil ik het eerst hebben over de verschijningsvormen van energie.


Lees meer...
Door De Boogie Man op 07-04-2014 om 13:15 in Actualiteiten
38 reactie(s) en 1989 keer bekeken

Nou daar gaan we dan, de 1-april grap was dus dat data er eigenlijk niet zo toe doen. April is de maand die werd aangekondigd als: themamaand psychic vampirism, soulsuckers, zuigers en allerhande manieren om mensen van hun energie af te helpen. Dit gaat niet zozeer over energie in de vorm van joules, maar meer om wat we in de World-of-warcraft-wereld van tegenwoordig als “mana” weten te duiden. Het virtuele karakter kan daarmee toveren, bij jezelf ligt het kennelijk voor het oprapen want men heeft nogal eens last van situaties die ronduit als “draining” of energetische leegloop worden ervaren. Tijd voor een stukje spectrum.


Lees meer...
Door Lenteman op 03-04-2014 om 19:36 in Actualiteiten
7 reactie(s) en 1017 keer bekeken

In april van dit jaar barst er weer eens een themamaand los op anarchiel.com. Ditmaal gaat het over “psychic vampirism” want vet interessant. Hoe men de legende van dracula op dit mechanisme heeft weten te projecteren geen idee, maar het heeft iets te maken met dat een mens op sommige plekken of in contact met sommige mensen volledig leeggezogen wordt van energie.


Lees meer...
Door Lenteman op 21-03-2014 om 21:06 in mededeling
24 reactie(s) en 1798 keer bekeken


Vandaag een boekbespreking. Met dank aan de uitgever voor de enthusiaste toestemming deze verder te publiceren. Op de verjaardag van de roemruchte VOC, opgericht op 20 maart 1602. Apart genoeg is 20 maart ook de sterfdatum van twee latere koninginnen, Emma en Juliana. Maar een latere gristelijke premier begon weer doodleuk op te scheppen over de VOC-mentaliteit. Vergeten verleden…


Lees meer...
Door julieus jooker op 20-03-2014 om 18:39 in Actualiteiten
11 reactie(s) en 1424 keer bekeken


Zo. Na een aantal 9-11 nabranders over tot de orde van de dag. Een momentje bezinning? STEMPROPAGANDA! Doe je nog mee…


Lees meer...
Door julieus jooker op 19-03-2014 om 19:57 in Actualiteiten
7 reactie(s) en 959 keer bekeken

Barracuda.  Een product van de samenleving. Een hoofd vol met kennis gepropt, maar onvermogen het toe te passen. Zoals ik recent in een comment onder mijn artikelen over 9/11 iemand af moest branden: u bent opgeleid om zonder hulp het belastingformulier in te vullen.


Barra heeft al verschillende keren naar mij verwezen in zijn overdenkingen. Die bodemgrazer is nu alweer aan mijn broekspijp te kauwen. Is hij door het laaghangende fruit heen? Een heel artikel aan mij gewijd.


Aan mij? Ja. Bij barracuda is altijd een persoon het onderwerp en niet een topic. Op dit laatste punt is hij niet zo sterk. Dus deze parelduiker gaat in de eerste zin, en vaak al in de titel, voor het laagste: Ad hominem. Vlijmscherp! Even voorbij zijn trollenperceptie kijken en zijn flarden vermeende ratio onder de loep nemen. Daar is het hem om te doen, schijnbaar.


Lees meer...
Door DGGD op 19-03-2014 om 19:15 in Actualiteiten | NLP, Manipulatie & Het Programma
10 reactie(s) en 1260 keer bekeken

““De contractuele verhouding is een vorm van onderbeschaving.” Als u toevallig een gastoeter naast u hebt staan is dit een mooie gelegenheid deze kortstondig in te drukken en “Nietzsche, Nietzsche” te scanderen.


Wat is een contract? Samentrekking. Vaak vastgelegd op papier. Gematerialiseerd. Als we de daad bij het woord voegen dan ontstaat bij “contractie” een prop papier. Bij verdere contractie ontstaat een harde korrel.


Wanneer u een contract op tafel legt, legt u de kogel op tafel. “Dit is wat er in uw hoofd eindigt wanneer van richting is afgeweken.” Vertel dat uw volgende werkgever na de handtekening. Het is wederzijds.


Lees meer...
Door DGGD op 17-03-2014 om 02:51 in Anarchie & Vrede | Filosofie | Politiek, Corporatisme & Religie
2 reactie(s) en 796 keer bekeken

De zwarte laagbouw van het WTC-complex is respectievelijk 9,8 en 8 verdiepingen hoog. Dit detail heeft betekenis. Waarom zijn deze gelijkvormige gebouwen niet allen even hoog? Is het omdat de gebouwen van 8 verdiepingen beiden 1 te weinig hebben ten opzichte van negen? 9/-1-1. 9/11. Een luchtige associatie zal u denken. Maar de zaak is veel gecompliceerder. 


De hoogtes van de gebouwen van het WTC zijn niet willekeurig, ondanks de extreme verschillen. In dit artikel verklaar ik hoe de 7 constructies zich tot elkaar verhouden. Daarna kunt u van de bovenstaande associatie denken wat u zelf wilt. Alle hoogtes konden niet anders zijn dan ze waren. Er is een verdeelsleutel gebruikt.


Torens/laagbouw=11september


Lees meer...

In verschillende artikelen heb ik beschreven hoe het voormalig WTC (o.m.) een enorme klok voorstelt. Daarin alle bekende tijdscycli weergegeven. Er bestaan ook samengestelde cycli.


Seconden, uren, minuten, dag/nacht, etmaal, week, maand, kwartaal, jaar, precessiecyclus, verwijzing naar tijdlijn bijbel, het aantal dagen tot 9/11 vanaf de winterzonnewende. Dit zijn de gewone cycli, vrij sluitend weergegeven in het complex. Helemaal sluitend kan niet. De samenstelling is representeert een kalender. Geen enkele kalender blijkt precies te passen. (Daarom het schrikkeljaar, bijvoorbeeld.)


De Cyclus van Meton is een samenstelling van de beweging van de maan en de zon. Het duurt 19 jaar voordat ze weer in gelijke positie staan. Hetzelfde uitgangspunt na het doorlopen met de verschillende omloopsnelheden;  het verschil tussen een zonnejaar (365 dagen) en 12 maancycli (354 dagen) is 11 dagen.


Lees meer...

U zal misschien graag een ronkende mening horen over de waan van de dag, waarbij u bij iedere zin ja kunt knikken. Dit artikel zal echter weer over 9/11 gaan. De stoffige kant daarvan van voor de vernietiging. Saai. Als het niet abstract is (gaap) dan gaat het over kunsthistorie en de beeldtaal van religies.


In voorgaande artikelen heb ik het voormalig WTC volledig gedeconstrueerd tot elementen. Hiermee is het complex als een computermodel in het hoofd voorstellen met (bijna) alle relevante verhoudingen. Door ieder element te beschouwen heb ik betekenis kunnen afleiden van dit doelwit. Deze betekenissen horen ook bij het omvangrijk model.


Men zou zoiets met ieder object, gebouw, kunnen doen, zal u denken. Lengte, hoogte, breedte. De deconstructie maakt inzichtelijk dat het WTC fundamenteel anders van opzet was. De vorm was een som. En meer specifiek een gestructureerd informatiepakket. Samenhangend als het binnenwerk van een klok. Lagen en tanden. Een abstract feit.


Door deze gelaagde opzet te beschrijven is ook de meest complexe beschouwing van 9/11 ontstaan. Omdat het complex een (ruimtelijke) som is heb ik de situatie geëxtrapoleerd. Het WTC bestond in een grotere ruimtelijke ordening. Een schema op verschillende schalen. Met daarop dramatische gebeurtenissen, een gelijk model volgend.


Hiermee zijn deze situaties gekwantificeerd.


Lees meer...

In de morfologische analyse van het WTC complex heb ik geduid dat tegenstelling een geoptimaliseerd visueel thema is in vormgeving. Om-en-om. Er is een vergelijking te maken met de structuur van de I Tjing, het boek van veranderingen, en de opzet van de architectuur van het WTC. Centraal gegeven is het yin yang symbool. Uitdrukking van polariteit in eenheid. Ook bekend als tegenstelling.


Het beeld dat centraal op het Plaza stond was een ronde vorm met lichte en donkere delen. Ook een expressie van tegenstelling. In deze bol was ook de uitdrukking van binnen- en buitenkant mogelijk.


Er zijn meer overeenkomsten dan de toespeling op het licht/donker. Traditioneel zijn rond yin yang trigrammen weergegeven. “Streepjes.” Zie de vlag van Zuid-Korea. Het WTC was ook een ordening van expliciete drievouden om het centrale beeld.


Lees meer...

Hallo lieve lezers! Vandaag kom ik met een blijde boodschap. Er is namelijk iets heel bijzonders gebeurd. Het Libertarisme is gekaapt! Dat gaan we natuurlijk even uitbundig vieren hier op anarchiel. De komende uiteenzetting zal daarin leuke wendingen nemen, have fun.


Lees meer...
Door Lenteman op 06-02-2014 om 13:15 in Actualiteiten
17 reactie(s) en 1566 keer bekeken

Ik heb een gepassioneerd stukje toespraak van Michael Parenti op muziek gezet. Sinds jaren luis in de pels. Misschien is een interview op Youtube iets voor u.

Qua muziek probeer ik steeds weer wat anders neer te zetten. Deze keer vrij compromisloos. Underground! U hangt niet voor niets op een anarchistische site. Neo-Dubstep. Rauw en toch best gelikt. Jungle!


Lees meer...
Door DGGD op 17-01-2014 om 02:31 in Actualiteiten
11 reactie(s) en 1654 keer bekeken

Het riekt nog steeds naar “Reichstagbrand” hier. Er zijn nog wat historische momenten die dat begrip kunnen vervangen. Mensen blijken wat confuus over dergelijke dramatische gebeurtenissen. Aan 9/11 kunnen we onze punt slijpen. De conclusies kunnen scherp opgetekend worden. Beargumenteerd kan afstand genomen worden van twijfel.


Het eindresultaat van 9/11, N.Y., was niet het gevolg van geknakte of doorgezaagde kolommen, waarna de zaak in elkaar zakte. In dit artikel beschrijf ik hoe ieder sleutelmoment zichtbaar begeleid is met energetische processen. Wapensystemen. 


Ik licht 5 keer een momentum uit in slechts een alinea. In klare taal is het proces van begin tot eind te volgen. De hierin aangestipte problematiek kan niet weggeredeneerd of vergeten worden. Want het leidt steeds tot een vrij eenduidige conclusie. De vinger aan de knop. We kunnen de bedrading terug volgen.


Lees meer...

Na Het Hele Verhaal enzomeer weer eens Dr. Johan Oldenkamp op de voorpagina. Ik schreef al eerder wat commentaar, o.a. n.a.v. DE OPLOSSING en in:
http://www.anarchiel.com/stortplaats/toon/ome_johan_van_geloven_via_weten_naar_verbinden
http://www.anarchiel.com/stortplaats/toon/geloven_in_sinterklaas_-_johan_oldenkamp
In het nabije verleden werden discutabele pyramide-ontdekkingen afgewisseld met zekere vermeende genialiteit. Voormalig eindtijdprofeet Dr. J.O. is aan de haal gegaan met schrik niet: de Tien Geboden. Volgens eigen zeggen:
 
“Het is voor ons dus opvallend eenvoudig: Wie het eigen geboorterecht wil herstellen (regeren over de aarde…), die volgt eerst de clausule zoals deze staat beschreven in het Nieuwe Testament, om zich daarna strikt te houden aan de Tien Geboden zoals deze staan beschreven Oude Testament. Voordat je dit doet is het echter raadzaam precies te begrijpen wat elk van deze tien eisen in werkelijkheid inhoudt, want anders is alles tevergeefs”  “Gelukkig is er Wholly Science, en wordt het, na duizenden jaren volledig in het duister te hebben getast, opeens klip en klaar wat de Tien Geboden werkelijk inhouden
   
De eindtijdvoorspelling van Johan heeft het ook met herkansing (net) niet gehaald, of heb ik iets gemist? Zal Hij nu wel doorscoren met Zijn Versie van DE 10 Geboden?
     
Hij heeft namelijk naar eigen zeggen dus al eerste mens de ware betekenis van de 10 Geboden ontdekt! Hallelujah. Anders dan voorheen is deze kennis echter niet geheel vrij beschikbaar. We kunnen het kopen voor slechts E.15,-
   
Johan Oldenkamp: verlicht of verdwaald?
Word jij ook gered? Dat bepaal je zelf. Maar alhier eerst het artikel dat Johan zo grootmoedig aan de wereld ter beschikking stelt. De goedbedoelende man zelf aan Het Woord.


Lees meer...
Door julieus jooker op 23-12-2013 om 20:13 in Zweverigheid & Wetenschap
66 reactie(s) en 2924 keer bekeken

Onderdeel van het collectieve geheugen is de film van de moord op Kennedy. Deze is jaren na de moord vrijgegeven door de overheid van de VS. Het zou een authentieke weergave van de gebeurtenissen moeten zijn.


In dit artikel beschrijf ik welke techniek is gebruikt om het verloop van gebeurtenissen te manipuleren. Deze analyse verklaart niet wie waar wat deed. Ik beschrijf de werkbare methode, enkele sporen daarvan en de noodzaak, vanzelfsprekendheid, voor die keuze.


De truc is vrij eenvoudig. De limousine is in twee geknipt en daarna gelast met een tijdverschil tussen gebeurtenissen op de achterbank en in het voorste deel. Dit is de essentie van de ingreep in de film.

Waarschijnlijk zien we twee tijdstippen, gelijktijdig, gedurende een deel van de film.


Lees meer...

We zijn allemaal mens en als mensheid één. Met elkaar levend op een prachtige planeet boordevol fauna en flora in een welhaast perfecte symbiose is het toch wat vreemd te noemen dat de onderlinge verbondenheid, zowel met elkaar als met de omgeving, zo weinig gewaardeerd wordt. Meer lijkt het op een leven als parasieten die onbewust hun eigen bestaansmiddel vernietigen.


De mens, welke er prat op gaat over een werkend verstand en bewustzijn te bezitten, voert de lange lijst parasitaire uitwassen aan die onze planeet rijk is. Zelfingenomen en volslagen blind gaat ie over lijken en weet dat iedere keer weer naar zichzelf goed te praten. Een soort die niet slechts leeft bij het bedriegen van anderen maar ook bij zelfbedrog. Gelukkig zijn er een hele hoop mensen op dit planeetje waardoor er altijd wel te wijzen valt naar een ander en op deze wijze voelt de hedendaagse mens zich als een vis in immer rottender water.


Lees meer...
Door Rediscover op 11-12-2013 om 13:00 in Gedachtekronkels
14 reactie(s) en 1344 keer bekeken

Het ultieme sinterklaasartikel. Als ik zo vrij mag zijn: geef deze sintviering niet alleen louter kado’s uit de shop maar ook eens een artikel. Bij deze beschikbaard. Met de mazzels van OpschepPiet. En laat je niet weerhouden on topic toevoeging te plegen. Jouw waarneming te delen. Sint, de kindafrichter -waarnemingen van een ex-gelovige-
INTRO
Sinterklaas is een openbaar nationaal complot van grote omvang. Wen er maar aan! Mensen vertellen dit sprookje klakkeloos door aan hun kinderen. Liegen is blijkbaar de norm, maar meer de macht der gewoonte. Zelfs een kwestie van sociale druk: het lijkt een onschuldig kinderfeestje, maar je mag het feest niet verpesten voor de anderen he; als je niet meeliegt ben je een spelbrekert. Maar het is een door volwassenen verzonnen feest met nogal wat ingebouwde leugens. Er is ook amper reflectie op de impact daarvan. WAAROM! is Sinterklaas -op de gangbare manier gevierd- zo belangrijk in onze massaconsumensenmaatschappij?


Lees meer...
Door julieus jooker op 21-11-2013 om 15:03 in Actualiteiten
30 reactie(s) en 2740 keer bekeken
Pagina 2 van 92 |  <  1 2 3 4 >  Laatste »


Homepage