Tijd voor een filmpje. In tegenstelling tot wat poltieke hoogvliegers en zeer betrokken volksvertegenwoordigers als Mark R. u proberen in te prenten, heeft de mensheid geen ene fuck aan het alsmaar bezig zijn met het fenomeen “banenmotor”. Aan de andere kant wordt er namelijk keihard geprobeerd om menselijke arbeid (die de arme elitaire inteeltlaag onwijs veel extra graageld kost) uit te faseren. Wat zo’n kansloos nablaatschaap als Rutte dus ook uitkraamt, het is inhoudsloze onzin waarvan de flapdrol zelf waarschijnlijk zelfs snapt dat het onhoudbaar is. Maar ontkennen is beter dan genezen. U kent het ondertussen. En dit filmpje gaat dus nog wat dieper op deze materie in. Veel plezier!


Lees meer...
Door Anarchiel op 13-08-2014 om 16:26 in Economie & Ruilhandel
15 reactie(s) en 1019 keer bekeken
Nieuw in de Stortplaats

Ondertussen op het forum

Bent u wel eens in Kuala Lumpur, Maleisië, geweest? Mogelijk niet. Toch bent u bekend met het uiterlijk van de stad, anders dan bij veel andere steden aan de andere kant van de wereld. Door het opvallende landmark van de Twin Towers. Ja die! Als iemand u in Kuala Lumpur dropt dan weet u meteen waar u bent.


Recent zijn twee vliegtuigen getroffen door rampspoed. De gelijke 777’s van Malaysian Airlines. Twins.


In dit korte artikel beschrijf ik de geometrie van spiegeling die te vinden is in de situatie. Er kan ook een verband met 9/11 gelegd worden.


Lees meer...

En daar is ome Anarchiel weer es. Deze keer met een korte vraag: wat gaan we - als het aan u ligt - met Anarchiel.com doen? Dit blog is natuurlijk ooit opgericht met de gedachte vooral over anarchisme (en zaken als privacy) te gaan berichten maar is ondertussen van Anarchiel.com meer in Aluchiel.com veranderd…


Ik weet dat dit blog altijd wel een handje van de wat alu-achtige insteek heeft gehad maar wat mij betreft is dat nu flink uit de hand gelopen…. Ik zag op de voorpagina bijvoorbeeld vooral dingen aangaande 9/11 (u weet wel, die gebeurtenis van zo’n dertien jaar geleden) en complottheorieën voorbij komen. Hartstikke geinig hoor, maar daar bestaan echt al onnoemelijk veel blogs en andersoortige sites voor. Het leuke van Anarchiel.com was mijns inziens dat we veel aandacht besteedden aan een alternatieve kijk op de samenleving, waarbij de focus vooral lag op het zo spoedig mogelijk uitfaseren van het criminele instituut dat “overheid” genoemd wordt. Die insteek zie ik nu dus nog maar zelden tot nooit terugkomen. Wat ik persoonlijk wel wat droevig vind. Maar goed, life is a bitch. And then you die. U kent hem ondertussen.


Lees meer...
Door Anarchiel op 04-08-2014 om 15:36 in Huishoudelijk
128 reactie(s) en 1651 keer bekeken

De belangrijkste observatie, in de morfologische analyse van het WTC, is dat het complex een coherente eenheid is in de vorm van een klok / kalender. De vlakverdeling is een voorstelling van geïntegreerde tijdcycli. Op die kalender is expliciet een dag aangegeven: 11 september.


Deze conclusie is goed te onderbouwen. De kalender is zeer volledig. Van de verdelingen in het etmaal (het centrale beeld draaide eenmaal) tot de pressiecyclus van de aarde. Daar tussenin weken, maanden en het jaar. Ook de complexe Cyclus Van Meton, de relatie tussen de zon en de maan, is weergegeven. Aanvullend is zijn er referenties naar de dierenriem (Twin) en daaraan gerelateerde hemellichamen (Sirius), in relatie tot de kalender. De vaststelling dat het WTC een weergave van tijdsverloop in grote kosmische verbanden is, is haast onwrikbaar.


Ook het explicite karakter van de verwijzing naar de dag 11 september is moeilijk te weerleggen. Het is veelvuldig weergegeven in de verhoudingen van het complex. Meermaals als het aantal dagen na de winterzonnewende (264) en de traditionele, letterlijke, betekenis van 11 september: 7/11. Deze weergaven zijn niet verstopt in een hoekje maar in de uiterste dimensies te vinden, of in de verrekeningen waar deze tegenover elkaar zijn gezet.


“Mathematische precisie” zou er nu door uw hoofd moeten galmen. Exact. Er is een lijn te volgen.


Lees meer...

Zogenaamde ‘Complottheorieën’ zijn theorieën over complotten die door vrijmetselaarsorganisaties e.d. gesmeed zouden zijn en worden, of over geheime activiteiten van deze organisaties. Die complotten zouden vooral anti-christelijk zijn, of politieke doelen hebben, m.n. de stichting van de zgn. NWO.
Dit is een positief kritische analyse van die ‘theorieën’.


Lees meer...
Door Eheu op 15-07-2014 om 23:02 in Geschiedenis
30 reactie(s) en 2173 keer bekeken

In eerdere artikelen heb ik beschreven hoe het vernietigde WTC een afgewogen gelaagde compositie was. Een voorstelling met betekenis. Er zijn meerdere betekenissen eenduidig te benoemen. Maar deze verwijzen naar een hoofdonderwerp.


Er zijn veel religieuze thema’s weergegeven. Ontwerpers verwezen naar Mekka als inspiratie. Feitelijk volgt het complex het basisschema van een basiliek. Yin-yang, met de acht trigrammen, kan gezien worden als verdeelsleutel van contrast tussen objecten. De objecten lijken, wat losjes, te verwijzen naar de attributen van vrijmetselarij. Er zijn verwijzingen naar het oude Egyptische godsbesef.


Het hoofdonderwerp is abstracter. De herkenbare religieuze verwijzingen zijn middel dat tot uitdrukking te brengen. Zo ook de weergegeven verwijzingen naar tijdcycli, harmonische getalsverhoudingen, pi, het getal een. En ook materiële zaken een berg, de maan en zon. “Groot” en “volledig” zijn overkoepelende thema’s.


Het onderwerp is: eenheid. Welke eenheid?


Lees meer...

Bij de vernietiging van de Twin Towers is er een hond om het leven gekomen. Buiten de VS zal het minder bekend zijn dat de reddingshonden van 9/11 geëerd worden. Ook de overleden K9 (canine), Sirius, heeft hierin een rol. Dit was geen reddingshond. Sirius was permanent gestationeerd in het WTC voor het opsporen van explosieven.


In dit artikel volg ik de lead van S.K. Bain, in zijn werk “The Most Dangerous Book In The World”. Hij beschrijft hierin rituele aspecten van 9/11 en merkt de situatie met deze hond op. Ik onderzoek de situatie verder.


Kan ik uw oren doen spitsen door te zeggen dat de letter “K” de 11de is in het alfabet? Wie K9 zegt, zegt 11-9. Ik merk het maar even op.


Lees meer...

De afgelopen jaren heb ik hier veel artikelen gepubliceerd over de morfologie van het WTC (9/11) en gelijkvormige situaties. In enkele reacties zie ik totaal onbegrip weerspiegeld. “Wie, wat, waar, waarom?” en een afwerend gebaar.


Enerzijds zeg ik: ik ben expliciet en bondig. De conclusies die getrokken zijn sluiten aan bij wat ik van algemene kennis van de lezer mag verwachten. Anderzijds is het WTC een uitzonderlijk studieobject dat multidisciplinair is benaderd. Begrijpend lezen is dus de eerste kwaliteit die gevraagd is. Het is een studie. U zal er zoveel tijd voor nodig hebben als ik.


Ik ga niet herhalen wat ik al heb beschreven, maar demonstreer wat het is: een research tool. Het basisschema van het WTC is terug te vinden bij andere schimmige dramatische gebeurtenissen in het verleden.


Onder de loep neem ik een explosie van een wapendepot, Port Chicago 1944. Mogelijk een nucleaire explosie. Maar dat is niet werkelijk het onderwerp.


Lees meer...

Het WTC-complex was geen verzameling van losse gebouwen. Het was een compositie met betekenis. Er was iets geformuleerd. Kort en bondig, zo getuigt het minimalistische design. Er is betekenis geformuleerd in vorm en taal. In getal is de relatie nog preciezer: formule. “Eenheid en meervoud” kan deze formule genoemd worden. Het is het getal 11 vermenigvuldigd met drie manieren waarop met 11 dualiteit is uit te drukken. De uitkomst is “11 september”


Ten eerste is er twee maal het getal één (gelijkheid). Ten tweede kan elf door twee gedeeld worden, in helen: zes en vijf (ongelijkheid). Ten derde is er de scalar, trap van het decimale stelsel, in de twee eenheden in 11 (ongelijke gelijkheid: hetzelfde op een andere schaal).


11 * (2) * (6/5) * (10) = 264.


11 september is de 264ste dag na de winter-zonnewende.


Lees meer...

Waterspuwer Barracuda heeft de taak op zich genomen mijn artikelen over de onbesproken achtergrond van 9/11 te bekritiseren. Meer naar de waarheid zal zijn: in zijn ongedifferentieerde lijstje websites waart hij blindelings rond en stuitte op mijn werk, waarop hij pijnlijk pretentieus, met de gebruikelijke zweem van nonchalance, zijn stompzinnige spiegelretoriek los heeft gelaten.


Hij schreef daarover vrij recent nog een stukje, waarop ik repliek gaf. Het werd tijd want ik had zijn krachteloze verwijzingen naar mij al te lang genegeerd. Nu heeft hij een nieuw artikel aan mij gewijd. Niet aan de inhoud van mijn werk. Het is een bespiegeling op de vorige bespiegeling. Een herhaling van zetten.


Kunnen we het nog ergens over hebben? Het is aan mij om er iets moois van te maken. Aangevuld met wat opmerkelijke nieuwe inzichten in 9/11.


Lees meer...

image In alle onvolmaaktheid proberen we toch dingen met elkaar te regelen. 


Lees meer...
Door De Boogie Man op 06-05-2014 om 15:45 in Actualiteiten
7 reactie(s) en 1516 keer bekeken

De “maand van de intermenselijke energie.” Iedere mens is verschillend. Dus als er twee in interactie zijn is het al een gecompliceerde zaak.


Jaren geleden had ik een korte “emotional rollercoaster” rit met een magnetische jonge vrouw. Voor sommige mensen werkt de wereld anders. Het was een vreemde gewaarwording. In een danstent met klassieke ambiance, ergens in de randstad, hebben we een nacht gespendeerd. Mannen zwermden om haar heen. Biseksuele of lesbische vrouwen kwamen met mij babbelen, vragend naar mijn gezelschap. “Is dat jouw vriendin daar!?”


Toen ik haar de eerste keer zag, dacht ik dat het bijzonder was. Ik liep een café binnen en stapte, met de deurklink nog in de hand, direct in haar richting. In eerste oogopslag totaal overtuigd. Alsof je de reïncarnatie van je soulmate weer ontmoet. Finally we meet again! I am you! 


Maar dat dacht een biseksuele chick blijkbaar ook.


Lees meer...
Door DGGD op 30-04-2014 om 05:29 in Actualiteiten
3 reactie(s) en 1293 keer bekeken

Mogelijk bent u de beelden niet vergeten van de onthoofding van Nick Berg, in 2004 in Irak. Als u het door “Al Qaeda” gepubliceerde filmpje niet heeft gezien, dan de foto van Berg in oranje overall voor vijf gemaskerden. Berg was, eerder, op hoogst opmerkelijke manier betrokken bij 9/11. Op zijn laptop is een email verzonden door één van de 19 kapers.

Twee beeldvormende extreme gewelduitingen zijn zo met elkaar verbonden. Dit feit is als volkomen toevallig terzijde geschoven.

De verklaring is dat Berg kortstondig zijn laptop heeft uitgeleend, als student in Oklahoma, waarop toen is gemaild. Bestelling van een Ticket. Los daarvan ging hij enkele jaren later als zakenman naar Irak, waar hij gekidnapt en vermoord is.


Lees meer...

imageVoordat we het gaan hebben over de verschijningsvorm vampieren, wil ik het eerst hebben over de verschijningsvormen van energie.


Lees meer...
Door De Boogie Man op 07-04-2014 om 13:15 in Actualiteiten
38 reactie(s) en 2087 keer bekeken

Nou daar gaan we dan, de 1-april grap was dus dat data er eigenlijk niet zo toe doen. April is de maand die werd aangekondigd als: themamaand psychic vampirism, soulsuckers, zuigers en allerhande manieren om mensen van hun energie af te helpen. Dit gaat niet zozeer over energie in de vorm van joules, maar meer om wat we in de World-of-warcraft-wereld van tegenwoordig als “mana” weten te duiden. Het virtuele karakter kan daarmee toveren, bij jezelf ligt het kennelijk voor het oprapen want men heeft nogal eens last van situaties die ronduit als “draining” of energetische leegloop worden ervaren. Tijd voor een stukje spectrum.


Lees meer...
Door Lenteman op 03-04-2014 om 19:36 in Actualiteiten
7 reactie(s) en 1089 keer bekeken

In april van dit jaar barst er weer eens een themamaand los op anarchiel.com. Ditmaal gaat het over “psychic vampirism” want vet interessant. Hoe men de legende van dracula op dit mechanisme heeft weten te projecteren geen idee, maar het heeft iets te maken met dat een mens op sommige plekken of in contact met sommige mensen volledig leeggezogen wordt van energie.


Lees meer...
Door Lenteman op 21-03-2014 om 21:06 in mededeling
24 reactie(s) en 1888 keer bekeken


Vandaag een boekbespreking. Met dank aan de uitgever voor de enthusiaste toestemming deze verder te publiceren. Op de verjaardag van de roemruchte VOC, opgericht op 20 maart 1602. Apart genoeg is 20 maart ook de sterfdatum van twee latere koninginnen, Emma en Juliana. Maar een latere gristelijke premier begon weer doodleuk op te scheppen over de VOC-mentaliteit. Vergeten verleden…


Lees meer...
Door julieus jooker op 20-03-2014 om 18:39 in Actualiteiten
11 reactie(s) en 1512 keer bekeken


Zo. Na een aantal 9-11 nabranders over tot de orde van de dag. Een momentje bezinning? STEMPROPAGANDA! Doe je nog mee…


Lees meer...
Door julieus jooker op 19-03-2014 om 19:57 in Actualiteiten
7 reactie(s) en 1051 keer bekeken

Barracuda.  Een product van de samenleving. Een hoofd vol met kennis gepropt, maar onvermogen het toe te passen. Zoals ik recent in een comment onder mijn artikelen over 9/11 iemand af moest branden: u bent opgeleid om zonder hulp het belastingformulier in te vullen.


Barra heeft al verschillende keren naar mij verwezen in zijn overdenkingen. Die bodemgrazer is nu alweer aan mijn broekspijp te kauwen. Is hij door het laaghangende fruit heen? Een heel artikel aan mij gewijd.


Aan mij? Ja. Bij barracuda is altijd een persoon het onderwerp en niet een topic. Op dit laatste punt is hij niet zo sterk. Dus deze parelduiker gaat in de eerste zin, en vaak al in de titel, voor het laagste: Ad hominem. Vlijmscherp! Even voorbij zijn trollenperceptie kijken en zijn flarden vermeende ratio onder de loep nemen. Daar is het hem om te doen, schijnbaar.


Lees meer...
Door DGGD op 19-03-2014 om 19:15 in Actualiteiten | NLP, Manipulatie & Het Programma
10 reactie(s) en 1341 keer bekeken

““De contractuele verhouding is een vorm van onderbeschaving.” Als u toevallig een gastoeter naast u hebt staan is dit een mooie gelegenheid deze kortstondig in te drukken en “Nietzsche, Nietzsche” te scanderen.


Wat is een contract? Samentrekking. Vaak vastgelegd op papier. Gematerialiseerd. Als we de daad bij het woord voegen dan ontstaat bij “contractie” een prop papier. Bij verdere contractie ontstaat een harde korrel.


Wanneer u een contract op tafel legt, legt u de kogel op tafel. “Dit is wat er in uw hoofd eindigt wanneer van richting is afgeweken.” Vertel dat uw volgende werkgever na de handtekening. Het is wederzijds.


Lees meer...
Door DGGD op 17-03-2014 om 02:51 in Anarchie & Vrede | Filosofie | Politiek, Corporatisme & Religie
2 reactie(s) en 847 keer bekeken
Pagina 2 van 93 |  <  1 2 3 4 >  Laatste »


Homepage