Hilarische ontwikkelingen de laatste paar weken, vooral rond de leden van de criminele organisatie met de naam VVD. En alsof de reputatie van deze club mensverachtende egoïsten nog niet genoeg geschaad was, kwam er vandaag een extra kleinigheidje op Terschelling aan het licht. Je verwacht het niet maar de gemeente daar heeft zich twijfelachtig c.q. hypocriet gedragen om financiële problemen binnen de lokale ambtelijke graaiclub met de meurende mantel der liefde te bedekken. “Problemen” ja. U kent het codewoord voor “oeverloze zelfverrijking” ondertussen wel.


Lees meer...
Door Anarchiel op 28-02-2015 om 13:38 in Politiek, Corporatisme & Religie
7 reactie(s) en 1222 keer bekeken
Nieuw in de Stortplaats

Ondertussen op het forum

De vlag mag uit en proost vooral met volle glazen want deze week mochten wij getuige zijn van een heuglijk feit waarop een ieder van ons al geruime tijd zat te wachten. Soms zijn er tenslotte van die hebbedingetjes die je als natie gewoon echt niet kunt laten lopen en dit was daar een prachtig voorbeeld van. Kortom, feliciteer uw naasten en geef de buren een gulle lach want we hebben we het met zijn allen toch maar mooi voor mekaar gekregen: de eerste JSFs kunnen aangeschaft gaan worden!


Lees meer...
Door Anarchiel op 28-02-2015 om 00:24 in Politiek, Corporatisme & Religie
3 reactie(s) en 729 keer bekeken

De elitaire übervuistsectie van onze corporate staatsmaffia genaamd “de VVD” heeft zich vandaag uitgelaten over het aankomende gratis plastic tasjes-verbod. Zoals u ondertussen vast wel weet heb ik nogal een tyfushekel aan verboden maar ik moet u eerlijk bekennen dat ik van dit verbod best wel blij word. Ik had natuurlijk zelf in eerste instantie gehoopt dat mensen die grijze massa van ze eens in werking zouden zetten en daarom gewoon een stoffen boodschappentas zouden regelen maar helaas, helaas, zo rolt de moderne Westerse en vreselijk beschaafde mens niet. Dat is tenslotte een apathisch stuk egoïstisch vreten dat alleen maar bezig is met braaf consumeren en het seksueel opgewonden worden van vereren van ongebreideld materialisme.


Lees meer...
Door Anarchiel op 27-02-2015 om 11:10 in Politiek, Corporatisme & Religie
9 reactie(s) en 908 keer bekeken

Dat is me toch wat… Een vogel die mensen bedreigt zodra deze iets te dichtbij haar territorium komen. U snapt het al: dat kan natuurlijk helemaal niet en daarom zal deze uil vrij spoedig moeten opzouten. De oehoe heeft wel het geluk in de categorie “beschermd” (tegen wat ook alweer?) te vallen anders was het dier door een stel vreselijk beschaafde mensen natuurlijk al lang en breed afgemaakt. Wij vermoorden tenslotte - alleen in Nederland - al minstens zo’n 1.000 dieren per minuut dus één irritante pokke-uil had er best bij gekund. Maar gezien onze neiging tot het meten met een miljard maten, wordt er in dit geval dus weer wel moeilijk gedaan over een dier.


Lees meer...
Door Anarchiel op 26-02-2015 om 13:45 in Moeder natuur
6 reactie(s) en 857 keer bekeken

Welkom in Vernederland. De mensenplantage waar mensen in coffeeshops wel wiet mogen kopen maar waar het plantje waarvan wiet afkomstig is, absoluut niet verbouwd mag worden. De overheid mag daarbij natuurlijk wel gewoon geld verdienen aan coffeeshophouders (zo’n 400 miljoen per jaar via inkomstenbelasting) want voor consistent of consequent handelen, daarvoor hoeft u niet bij de intens hypocriete loserkliek in Den Haag te zijn. En omdat de verzameling parasitaire randdebielen het in dit land nog niet erg genoeg verpest, vergald en verziekt heeft, gooit onze staatsmaffia er nog een schepje op: per 1 maart zijn growshops ook verboden.


Lees meer...
Door Anarchiel op 25-02-2015 om 17:14 in Entheogenen
15 reactie(s) en 1036 keer bekeken

In dit artikel analyseer ik de video’s van onthoofdingen door ISIS in de westerse media. Specifiek de recente gebeurtenis met de 21 koptische christenen. Nu een reeks video’s is verschenen kunnen er betere uitspraken gedaan worden over deze producties.


Door alle video’s als geheel te beschouwen is de kunstmatigheid beter af te leiden. Bij kanttekeningen bij een enkele situatie kan men nog vraagtekens zetten. Globaal gezien is het groot knip- en plakwerk.


En op deze crap bouwt de geopolitiek voort. Geen mediakanaal dat de vinger op de zere plek legt. So here we go again.


Lees meer...

In Vernederland kennen we eigenlijk maar één echte vorm van terrorisme en dat is staatsterrorisme. De misdadige Haagse kliek die zichzelf een geweldsmonopolie heeft geschonken waarmee jaarlijks vele miljarden euro´s worden afgepakt, dat is nou echt een terroristische organisatie van de bovenste plank. Maar aangezien wij niet in een geestelijk gezonde samenleving maar in een waar psychopatencircus opgesloten zitten, wordt het fenomeen overheid natuurlijk altijd als weldoener in plaats van moordzuchtige beroepscrimineel c.q. economische terrorist gezien. U kent ons jammerlijk falen ondertussen.


Lees meer...
Door Anarchiel op 21-02-2015 om 14:42 in Politiek, Corporatisme & Religie
39 reactie(s) en 1609 keer bekeken

U kent hem wel: beroepsleugenaar, Korsakov-enthousiast en fervent untermenschenhater Ivo Opstelten. De man die helemaal niets kan maar toch nog steeds met zijn gereutel en gestotter de luchtkwaliteit van het Haagse Kremlin mag blijven verpesten. De hopeloze afgang die al talloze keren betrapt is op het verkondigen van keiharde leugens en die telkens weer precies de verkeerde mensen het handje boven het hoofd houdt. Die Ivo dus. Die is nu weer eens in het nieuws omdat ie - totale verrassing, grote schok - hypocriet c.q. misdadig bezig is geweest.


Lees meer...
Door Anarchiel op 21-02-2015 om 12:52 in Politiek, Corporatisme & Religie
9 reactie(s) en 970 keer bekeken

In ander deprimerend nieuws van de afgelopen week: bij de besluitvorming over de winning van aardgas speelde de veiligheid van inwoners van Groningen tot 2013 geen rol. Dat is raar want bij andere zaken waar de veiligheid van het burgerschaap zogenaamd in het gedrang zou zijn, zit het grotegeldminnende stel in Den Haag binnen no-time weer hijgend in de nek van Jan en alleman.


Lees meer...
Door Anarchiel op 21-02-2015 om 02:14 in Politiek, Corporatisme & Religie
8 reactie(s) en 637 keer bekeken

U kent het fenomeen vast wel: van die mensen die via een of ander online platform of TVee-programma hun goed onderbouwde mening geven over mensen die in de bijstand zitten. Of van die vreselijk onafhankelijke mainstream nieuwskanalen die bij geconstateerde bijstandsfraude snel wat artikelen uit de mouw schudden waaruit blijkt hoe intens fout zulke fraudeurs wel niet zijn. Mensen die parasiteren op ons eerlijke en fantastische welvaartssysteem, die verdienen het om publiekelijk aan de schandpaal genageld te worden. Dat lijkt het motto binnen onze topsamenleving te zijn.


Lees meer...
Door Anarchiel op 20-02-2015 om 13:39 in Politiek, Corporatisme & Religie
3 reactie(s) en 708 keer bekeken

Straight from da underground. Episch. Weet u nog hoe ik eind 2010 mijn eerste song hier plaatste? Dit zijn de instrumentale versies. Dat zingen was een grap. Deze compilatie extatische tracks is slechts een greep uit de producties. De epische. Een obscure en/of luchtigere compilatie zou ook kunnen. Maar deze samenstelling piekt van begin tot eind. Psychedelisch. Beuken en scheuren. Een douche harmonischen. Het lijkt “elektronische” muziek maar na 3:33 minuten rammelen en huilen de gitaren al. In het tweede nummer een waanzinnige jazz-break. De derde track is die eerste release: post-moderne Nederlandse neofolk. Daarna een spannende intro van een track die langs bergkammen zoeft. En daar hoort u mij la la la zingen. Zoals ook het a-ha in de tweede overeind is gebleven. En dan: violen met bassline. Track zes is het legendarische “De Weg Van De Himalaya Naar Silicon Valley”. Dan een diep intermezzo. Een dubstep nummer. En tot slot de grote finale.


Negen tracks. In your face. Afwissend en toch door, door, door! Groter, beter, harder! Anarchisme… Zonder het erover te hebben.


Lees meer...
Door DGGD op 17-02-2015 om 16:39 in Muziek, poëzie en video
3 reactie(s) en 641 keer bekeken

Schaamteloze zelfpromotie van het gekkie dat dit blog ooit uit de grond stampte. Ranzig maar waar. U heeft nog tijd om deze pagina weg te klikken. Niet gedaan? Dan gaan we verder: ik heb besloten mijn eerste vijf Nederlandstalige liedjes te bundelen en die als een EP het daglicht te doen aanschouwen. De EP heet “Hallo wereld” en is vandaag via allerlei platformen te verkrijgen. Zoals altijd zijn de liedjes ook gewoon geheel gratis van SoundCloud af te halen maar als u de voorkeur geeft aan iets hogere geluidskwaliteit, dan zou u eventueel kunnen overwegen voor de EP te gaan. Mocht ik daadwerkelijk enig inkomen uit deze release verkrijgen, dan beloof ik dat dat weer gestoken wordt in het voldoen van de hostingkosten voor dit anarchistisch weblog. Is het cirkeltje toch weer rond.


Lees meer...
Door Anarchiel op 14-02-2015 om 12:32 in Muziek, poëzie en video
8 reactie(s) en 714 keer bekeken

Een wat korter artikel deze keer. Er zijn zeer expliciete beelden van onthoofdingen door moslims in de media. Op 11 september 2001 was er een gelijke gebeurtenis in beeld. Dit is een van de grote symbolische handelingen achter 9/11 die eenvoudig te doorzien is.


De skyline van New York is onthoofd. De stad is symbool en poort van Amerika. Wereldstad. De Twin Towers waren enige tijd de hoogste gebouwen op aarde. Daarvan is de keel doorgesneden.
Dit is geen grove vergelijking. De verwijzing naar het “hoofd” is verweven in de schematisering achter 9/11 en andere dramatische gebeurtenissen. Hoofdlijn, vanzelfsprekend.


Het schema is in essentie eenvoudig.


Lees meer...

Evolutionaire speeltuin Madagaskar was onbewoond door mensen tot het begin van onze jaartelling, lijkt het. Toch ligt het niet ver van het Victoriameer, waar de oorsprong van Homo Sapiens Sapiens was. En tweehonderdduizend jaar geleden was de aarde al deels bevolkt door andere mensachtigen die weinig daarvoor onderdeden.


Hetzelfde lijkt voor Nieuw-Zeeland te gelden. De Maori’s hebben zich in de laatste twee millennia gevestigd. De vroege geschiedenis is wat onduidelijk. De eerste Polynesische stammen kwamen rond het jaar 700, waarschijnlijk.


Er waren daar nooit land landzoogdieren. Een evolutionaire uitzondering. Tot de mens arriveerde.


Lees meer...
Door DGGD op 06-02-2015 om 17:08 in Filosofie | Moeder natuur | Zweverigheid & Wetenschap
12 reactie(s) en 1414 keer bekeken

En ja hoor, weer een liedje. Ik vermoed dat de titel van dit artikel al wel een beetje verraden heeft waar het nummer precies over gaat. En het had een heel droevig liedje kunnen worden over de tergende afgang die het “gedoogbeleid” genoemd wordt maar daar had ik geen zin in. En dus is het een vrij luide creatie geworden. Dan ga ik nu weer wegkijken en bloedgeld voor deze intens kansloze en allesonterende mensenboerderij verdienen. Kusjes en dat de mensheid spoedig moge verdampen!


Lees meer...
Door Anarchiel op 27-01-2015 om 10:12 in Muziek, poëzie en video
7 reactie(s) en 2746 keer bekeken

Als goed geconditioneerd burger en voetveeg van het allesvernietigende corporatisme had ik dit schrijven natuurlijk moeten beginnen met het uitspreken van de beste wensen voor het aankomende jaar. Maar dat lukt me helaas niet; het uitspreken van deze woorden is simpelweg te hypocriet en te wereldvreemd dus zodra ik het zinnetje alleen al in gedachten krijg, wil ik direct braken. Heel erg explosief braken. En dat terwijl ik tegenwoordig voor de rest wel gewoon een heel erg brave polderzombie ben… Het activisme had ik al een flink poosje laten varen maar tegenwoordig ga ik zelfs nog wat stapjes verder: ik heb de club van Vernederlandse wegkijkers en ruggengraatlozen versterkt met mijn lidmaatschap. En ik vervul mijn nieuwe functie meestal met verve. U mag mij daarom best feliciteren.


Lees meer...
Door Anarchiel op 18-01-2015 om 14:36 in Gedachtekronkels
6 reactie(s) en 2802 keer bekeken

“Beetje rare titel voor een artikel op dit weblog”, hoor ik u denken. En dat klopt, het is namelijk de titel van een liedje. Deze creatie lag al een poosje virtueel stof te vergaren maar door het hele terreurcircus van de afgelopen weken moest ik er ineens weer aan denken. Zodoende besloot ik het nummer te vervolmaken en aangezien het weer zo’n onderwerp betreft dat hier vrij goed past, deel ik het liedje nu met u allen. Moge het u enig soelaas bieden in deze tijden waarin alles met grote sprongen achteruit rent.


Lees meer...
Door Anarchiel op 17-01-2015 om 00:26 in Muziek, poëzie en video
6 reactie(s) en 1248 keer bekeken

Sinds 9/11 tekent zich duidelijk een mobilisatie af. Politiek en media zijn sterk gedomineerd door een zeer rechtse narratief. De opleving van het zogenaamde moslimextremisme. De opleving van extreemrechts populisme. Corporatisme, financiële wereld en de verrichtingen van het militair-industrieel complex van geallieerden.


Ook de organisatie van 9/11 lijkt toegeschreven te kunnen worden aan uiterst rechtse krachten. De waarschijnlijke betrokkenheid van militair industrieel complex, verbanden met de toen regerende politieke partij en de media doet dit al aftekenen. Het profijt en gebruik van de gebeurtenis is ook vooral in een dynamiek van rechtse krachten.


Er lijkt een samenspel van dit hogere organisatieniveau met de gepolariseerde rechtse bewegingen van moslimextremisme en populisme in het westen.


Lees meer...

Ik hoorde laatst van kinderen dat er op school bepaalde woorden niet dienen te worden uitgesproken in het openbaar omdat dit vieze woorden zijn. Het leek me eens leuk de rechtse mensen een spiegel voor te houden middels het containerbegrip “vies woord”. Dat hoeft ook allemaal niet zo genuanceerd namelijk, het begrip leent zich voor een volle schop in het kruis, en u wilt natuurlijk weten wat precies een vies woord is in de klas/op het schoolplein? Komt ie:


Lees meer...
Door Lenteman op 12-01-2015 om 21:33 in Onderwijs & Educatie
16 reactie(s) en 1666 keer bekeken

Ik zie zo tien vormen van groepsdenken die voorafgaan aan religieuze motivatie bij recente terroristische aanslagen, zoals in Parijs. Het zijn broers. Het zijn jongeren of jongvolwassenen. Er is een aspect van getto-cultuur. Er is een raciaal aspect. Men is buitenlander, allochtoon. Buitenstaander, outcast. Taal is een bindend gegeven. Plaatst op politiek spectrum. Er kunnen zaken opgemerkt worden over persoonlijkheidsstructuren en associatie. Er is een verleden met criminele activiteit, agressie. Sociale status met weinig toekomst perspectief; men leeft in het moment en is gevoelig voor escapisme. Militarisme, uniformisme.


Ik zie het religieuze aspect als de relatie van een hooligan met een voetbalclub. Wat weet die bierbuik van voetbal? Alles. Blijkbaar. Men communiceert het met het werpen van een afrastering, in uw richting. Grootse zaken zijn aangewend voor de profilering van het “machteloze” individu, het zelf.


Lees meer...
Door DGGD op 12-01-2015 om 06:06 in Actualiteiten
26 reactie(s) en 928 keer bekeken
Pagina 2 van 92 |  <  1 2 3 4 >  Laatste »


Homepage