Ja! Nog een 9/11 artikel. Iets wat ik voor de stortplaats tikte kreeg een wat te grote strekking. Een wat algemener perspectief dan de smakelijke conclusies uit eigen onderzoek die ik hier presenteer. Hoe naar de problematiek van 9/11 te kijken?


Manipulatie. Vaak begrepen als dat men u zus & zo wil doen geloven. Het principe van “information overload” is minder snel doorzien. Het is een krachtig wapen, een stoomwals over uw hersenen. Nog wat “red herrings” er door, paaseieren zoeken, en de chaos is compleet.


Wanneer we naar 9/11 kijken moeten we altijd eerst de “information overload” bril opzetten. Een lasbril voor het verstand.
Het contrast tussen de schijnbare eenvoud van “de film 9/11” en de hoeveelheid informatie is uiterst. Ik vermoed strategische keuze.


Lees meer...
Door DGGD op 31-10-2013 om 23:50 in NLP, Manipulatie & Het Programma | Privacy, Veiligheid & Terrorisme
17 reactie(s) en 1010 keer bekeken
Nieuw in de Stortplaats

Ondertussen op het forum

Het jaar 0 heeft nooit bestaan. De jaartelling begint bij 1. Dat betekent dat in 2001 het millennium verstreek. Joods nieuwjaar is geassocieerd met 11 september (wisselend door maankalender). 9/11 was iemands feestje.


Hoe rond wilt u de eschatologische cirkel? Ik kan dit beweren en ik kan dat beweren. Maar als 9/11 exact 2000 jaar na het (symbolisch) beginpunt van het christendom plaatsheeft, dan kunnen we vermoeden dat het een met het ander te maken heeft. Dat komt ook naar voren uit de narratief van het christendom en de compositie van het voormalige WTC.


Een tijdperk is afgesloten. Behoorlijk spectaculair, met de executie van de Jezus-figuur.


Lees meer...

Recent verscheen een rapport van de AIVD met daarin de vaststelling dat links protest makkelijk de wet overtreedt. Dat is relatief. Als extreem rechts dat al minder doet dan zijn ze sneller verbonden aan criminele randactiviteit. Bij links is de overtreding eerder direct verbonden aan de actie. Hoe laat je anders nertsen vrij? Bemoedigend toespreken?


De AIVD schopt hier een enorme open deur in. Het is het beschouwen waard. Laten wij afdalen in de duistere spelonken van het collectief bewustzijn achter die deur. Misschien treffen we daar nog meer geheimagenten.


Het is bon ton te roepen dat je niet onderdeel bent van het politiek spectrum als anarchist.


Lees meer...
Door DGGD op 21-10-2013 om 02:13 in Anarchie & Vrede | Gedachtekronkels
30 reactie(s) en 1199 keer bekeken

De 9/11 gebeurtenis heeft truth-movements op gang gebracht. Waarheid? In dit artikel, met video’s, wil ik de situatie uiterst gecompliceerd tonen. Niet door een maffe theorie te openbaren. Nee. Door vier theorieën te presenteren. Zeer vreemde beschouwingen die allemaal in hoge mate lijken te kloppen. Hier zijn extreme standpunten bijeen gebracht. Ik beweer niet alleen dat ze allen gelijktijdig waarheden bevatten. Ze hebben ook nog met elkaar te maken.


Het vraagt enige aandacht. Het gaat niet over explosieven of false flag en politiek gedraai. De werkelijke diepte van de gebeurtenis is te vinden in het decor. De occulte verwijzingen. En die zijn er veel en vanuit verschillende perspectieven. Deze gelaagdheid zou verbazing moeten wekken. Verwijzingen naar de ster Sirius, moord op de godin van de wijsheid en voorspellingen uit de bijbel.


Lees meer...
Door DGGD op 05-10-2013 om 05:06 in Geschiedenis | NLP, Manipulatie & Het Programma | Privacy, Veiligheid & Terrorisme
59 reactie(s) en 2529 keer bekeken

Enige recreatieve exercitie in situatiebeschrijving. Heb het DEMOSTRATIE gedoopt. Een serie tracks op rij gezet met wat teksten. CHECK!
De tekst bij de CD zelf staat hieronder. Zoek het maar uit. Stuur het door als je goed geluisterd hebt en het de moeite waard vind.   


Lees meer...
Door julieus jooker op 26-09-2013 om 23:55 in Muziek, poëzie en video
6 reactie(s) en 1198 keer bekeken

Veel meer zelfs. Kan best een miljard (of wat) minder naar de educatie van onze kinderen. En er kunnen bijvoorbeeld echt nog hele flinke onderdelen wegbezuinigd worden uit zoiets als de zorg. Oh, die 21 procent BTW is natuurlijk een lachertje; dat kan makkelijk verdubbeld. Of weet je wat, verdrievoudigd. En sociale premies moeten verder omhoog.


Lees meer...
Door Anarchiel op 26-09-2013 om 23:09 in Politiek, Corporatisme & Religie
30 reactie(s) en 1647 keer bekeken

Verdeel en Heers. Klinkt wellicht enigzins bekend uit een gescheidenislesje. Maar wat betekent het tegenwoordig in de praktijk? Volgens mij zijn de taktieken alleen maar verbeterd. Men kan putten uit een hele geschiedenis van ervaring met daarbij de hedendaagse technologische overmacht. Er komt een weekend van actie aan: Anonymous/AFA versus Wilders. In principe op verschillende locaties maar ik houd mijn hart vast.


Lees meer...
Door julieus jooker op 19-09-2013 om 07:07 in Actualiteiten
85 reactie(s) en 2431 keer bekeken

WAT OFFICIËEL BEKEND IS OVER DEW-WAPENS EN WAT OFFICIËEL VERBODEN IS OVER DEW-WAPENS TE WETEN


http://en.wikipedia.org/wiki/Directed-energy_weapon


Vertaling: Eheu


Dit artikel is uit maart 2013. Het is veelzeggend dat het zo recent is, en dat er op de Nederlandse Wiki geen gelijknamig artikel bestaat. Het zegt iets over hoe gevoelig deze materie is en welke belangen een rol spelen bij het achterhouden van informatie over wetenschap en technologie door verschillende machtige instanties waaraan onze regeringen en ‘volksvertegenwoordigingen’ gehoorzamen/onderworpen zijn.


De redactie geeft aan dat het om een artikel gaat dat om ‘bijdragen’ vraagt van het publiek voor verdere onderbouwing en verheldering. Zie ook de verschillende links in de tekst naar ‘main articles’ over de verschillende onderdelen van het artikel.


Dus als u zich geroepen voelt uzelf en het publiek te informeren….


Zie voor verdere uitleg van ‘deze mijn’ aantekening mijn ‘NB’ bij sectie 2.1 hieronder.


Schöne Grüsse/Nice Greetings/Hasta Luego, va fanculo EN ‘kai to loipon’ (= ‘et cetera’, -und so weiter (‘og so videre’ voor de Skandinavici onder ons, - je zou ze zomaar vergeten, - hey hey!!)).


‘Ach!’


PS: Be good Please!! : Stop the Fucking Madmen!!!
Dank zovast (Nee, nee! - ik zeg ut nie alleen voor mun eiguh!!: ‘Trust me, really, - I got a cristal ball’ etc.. WTF!!)


Lees meer...
Door Eheu op 14-09-2013 om 17:22 in Actualiteiten
112 reactie(s) en 3251 keer bekeken

Dat regeringen en bestuurders er een puinhoop van maken wordt voor iedereen steeds duidelijker. Welke “democratisch gekozen” politici het op ieder willekeurig moment ook voor het zeggen hebben, de ene domheid lijkt op de andere gestapeld te worden en de ene na de andere zo betrouwbaar lijkende bestuurder blijkt bij nader inzien een frauderende zakkenvuller, corrupter dan de gemiddelde politieagent in Baribaki. 


Lees meer...
Door Pieter Stuurman op 11-09-2013 om 01:00 in Gedachtekronkels
137 reactie(s) en 1977 keer bekeken

Awel, het is alweder 12 jaar gelee dak wat op TV langs zag vliegen. Witte nog? Wat was er gebeurd?? Een enorme informatie-oorlog kwam op gang. Veel verwarring, voortdurende missies. Daarom in deze herdenkingsdienst eerst een gezonde focus op hoofdlijnen door de film “9-11 Mysteries”, mijn persoonlukke favoriet. Het blijft een HOT CASE. Kuddes massaconsumensen nemen de officiele verhalen als mening tot zich. Daarnaast is er veel verwarring door slim gebrachte misinformatie, zoals extra lichtflitsen bij inslag, zogenaamd geen vliegtuigen en de kernbomtheorie van Khalezov
 
De eerste generatie 9-11 films zoals “Confronting the evidence” en “Loose Change” bevatten ook misinformatie die daarna deels terecht weerlegd werd in massamedia-artikelen edoch waarmee dan geheel onterecht het hele verhaal van tafel geveegd werd. In het beste geval eindigend met: “we weten het niet”. Deze films zijn vaak zeer irritant gemonteerd, een beetje a la Transformers, te vaak van hak op tak en weer verder met een ander shot.
 
Daarom voor deze gedenkingsdag deze klassieker. Met NL-titels.
[youtube]Z9EsGKpM0FM[/youtube]


Lees meer...
Door julieus jooker op 11-09-2013 om 00:11 in Geschiedenis
5 reactie(s) en 680 keer bekeken

“Nou nou nou, Chiel, je weet best dat kapitalisme niet per definitie kut hoeft te zijn!” Geen idee hoe vaak ik die uitspraak ondertussen reeds heb mogen aanhoren maar dat het veelvuldig is, dat garandeer ik u. Er schijnt iets moois aan kapitalisme te zijn; iets dat je zou moeten koesteren. Althans, dat poogt de mensenwereld mij nu al mijn gehele leven wijs te maken. Zoals de titel van dit schrijven echter reeds suggereerde: ik kan daar helemaal niks mee. Volgens mij is kapitalisme namelijk iets voor kansloos verloren randdebielwezens. Wat waarschijnlijk de reden is dat de doorsnee mens er zo fan van is.


Lees meer...
Door Anarchiel op 08-09-2013 om 15:15 in Anarchie & Vrede | Gedachtekronkels
128 reactie(s) en 1635 keer bekeken

Het World Trade Center was geen willekeurige verzameling gebouwen. Zoals de Twin Towers duidelijk bij elkaar hoorden, zo hadden alle gebouwen samenhang. Het was een compositie met een afleesbare betekenis. Tot in de puntjes.


Opmerkelijk aan de compositie is dat er maar weinig beeldelementen zijn en er veel inhoudelijke betekenis is. Het WTC was zeer minimalistisch. Met herhaling. “Twin” betekent herhaling. Het aantal unieke bouwelementen van het hele complex kunt u in uw achtertuin kwijt.


Heeft dit opmerkelijk uitgebalanceerde doelwit een verband met de gebeurtenissen?


Lees meer...
Door DGGD op 05-09-2013 om 02:41 in Actualiteiten
8 reactie(s) en 1610 keer bekeken

Het is controversieel. Nazi’s en de USSR onderdrukten het. In het westen vaak onbegrepen en bespot. Moderne kunst. De geslaagde revolutie. Binnenkort honderd jaar geleden.


Eind 19e eeuw is een transformatie zichtbaar in hoe de mens met uitdrukking kan omgaan. De mogelijkheden opzoekt. Voor die tijd was het schilderij een raam op de wereld. Een soort foto’s. Realistisch. Kunst werd vooral door de herkenbare lijnen van de buitenwereld bepaald. Vaak thematisch of symbolisch opgesteld. Maar dan komen de impressionisten. Deze “schilders van het licht” beginnen het beeld te abstraheren. Te psychologiseren. Of ze drinken teveel absint.


Na enige decennia herinterpreteren, vanaf 1906, de kubisten en futuristen de expressiemogelijkheid als schilders van: “meervoudig perspectief in één beeld” en “beweging”. In 1916 is de singulariteit bereikt. Dadaïsme.


Lees meer...
Door DGGD op 31-08-2013 om 16:43 in Filosofie | Muziek, poëzie en video
36 reactie(s) en 1538 keer bekeken

Omdat mijn spontane terugkeer op dit weblog wat vragen heeft opgeroepen, bij dezen een (relatief) kort topic waarmee ik u weer geheel op de hoogte breng. Mocht u denken dat ik weer ouderwets fulltime aan de slag ga met het in mekaar draaien van artikelen, dan moet ik u direct teleurstellen. Een van de redenen dat ik stopte met bloggen was dat ik reeds alles geschreven had wat ik had willen schrijven. En dan meestal ook nog in veelvoud. Die mening deel ik nog steeds. Dus nee, ik verval niet weer in het ouderwets vijf artikelen per dag plaatsen. Eentje per week komt waarschijnlijk een stuk meer in de buurt. Ik vind het ranten nog steeds fantastisch om te doen en daarom u kunt mijn uitlatingen dus ook vooral in deze hoek zoeken.


Lees meer...
Door Anarchiel op 25-08-2013 om 15:15 in Huishoudelijk
21 reactie(s) en 1333 keer bekeken

Je Maintiendrai?Toen ik hier een aantal jaar geleden nog veelvuldig actief was als schrijver, was een van mijn stokpaardjes het in mijn ogen kansloze en intens trieste optreden van de overheidsafdeling die zich met justitie zegt bezig te houden. Met de nadruk op “zegt”, want de werkelijkheid bewees telkens weer dat je deze club dienstverleners beter in de categorie “georganiseerde misdaad” kunt plaatsen. Toen ik me weer met meer dan alleen bloggen ging bezig houden, was ik er zo goed als van overtuigd dat het beleid van toenmalig minister van Justitie Hirsch Ballin toch wel het absolute dieptepunt betekende. Oh boy, oh boy, wat heb ik mij daarin vergist… De buitenaardse maffiabaas die tegenwoordig de scepter zwaait - beter bekend onder zijn menselijke schuilnaam “Ivo Opstelten” - is nog vele malen ernstiger het pad bijster. Ernst kan in ieder geval wel trots zijn; een veel geslaagder opvolger had ie zich onmogelijk kunnen wensen.


Lees meer...
Door Anarchiel op 25-08-2013 om 13:30 in Politiek, Corporatisme & Religie | Privacy, Veiligheid & Terrorisme
12 reactie(s) en 1445 keer bekeken

Heeft u zich wel eens afgevraagd waarom een overheid eigenlijk voor een groot deel de inhoud van uw leven mag bepalen? Of waarom u een niet te onderschatten deel van ditzelfde leven aan het ploeteren bent om die overheid te financieren? Waarschijnlijk niet. Want dan had u wel verzonnen dat een fenomeen als “de overheid“ niets meer is dan een uiterst misdadig verzinsel van uiterst misdadige mensen. Als iets naar poep ruikt, dan is het waarschijnlijk gewoon poep. En als een instituut als de overheid zich misdadig gedraagt, dan is het waarschijnlijk gewoon een misdadig instituut. Zo moeilijk is het allemaal niet.


Mis! Het is vreselijk moeilijk. Zodra u bovenstaande theorie in een openbare ruimte verkondigt zult u merken dat de sfeer vrij snel omslaat naar eentje waarin doodsverachting de boventoon voert. Kom niet aan het heilig instituut genaamd Overheid. Het onaantastbare fundament van onze samenleving waar wij mensen niet zonder kunnen. Een onmisbare schakel binnen onze hoogstaande beschaving. Et cetera, et cetera. Het Stockholmsyndroom in optima forma. Maar dat kunt u beter ook niet zeggen. Maakt de sfeer er meestal nog net wat minder door.


Lees meer...
Door Anarchiel op 23-08-2013 om 13:30 in Anarchie & Vrede
3 reactie(s) en 1508 keer bekeken

Hallo schattebouten van me! Daar is ie weer. De Grote Kleine Gek achter Anarchiel.com. Na enkele jaren van stilte leek het mij de moeite om es terug te gaan kijken naar wat we hier zoal geroepen hebben en wat daar precies van uitgekomen is. Ik kan u vast verklappen dat veel van de schrijvers op dit totaal doorgeslagen en veelvuldig geridiculiseerde anarchisten-blog het potverdorie bij het juiste eind bleken te hebben…


Zaken die hier besproken werden, bleken enkele jaren later “mainstream” te zijn geworden. Waar andere websites het nodig vonden om de waarschuwingen die op dit blog geuit werden bepaald niet serieus te nemen c.q. volledig belachelijk te maken, is het tegenwoordig helemaal niet vreemd meer om op doorsnee polderzombieblogs precies dezelfde informatie te zien staan.


Lees meer...
Door Anarchiel op 23-08-2013 om 11:45 in Actualiteiten
104 reactie(s) en 1572 keer bekeken

Als je in andere staten bent geweest dan die op een kaart aan te wijzen zijn, ga je nog eens omvatten hoe groot en multidimensionaal deze wereld is. Het zou zo maar een uitspraak van Terence Mckenna kunnen zijn. Feit is dat het aangekondigde roeien met de riemen die je hebt op deze site ook in volle glorie op een ooit sterke en gedreven redactie is neergeslagen. Dan kan ik ook best weer eens wat schrijven…


Er is geen 1 en er is geen 0. We zitten er middenin, tegelijk met z’n allen. De rondleiding is echter een individuele aangelegenheid, die geef je aan jezelf. Wat een leven! Gids van je eigen rondleiding in het immer uitdijende informatie-oerwoud. Men lijkt wat verdwaald.


Lees meer...
Door Lenteman op 22-07-2013 om 22:29 in NLP, Manipulatie & Het Programma
46 reactie(s) en 2439 keer bekeken

Welkom op deze site met vooral intellectuelen (die inzichten delen), ontspoorden (die in staat stellen allerlei deviant gedrag te becommentarieren) en een enkele actievoerdert. De meesten hier zijn serieus maar houden ook wel van grappen. Er spoken wat trollen rond. Als je nieuw bent: CHECK het welkomstpakket. Vandaag een gastartikel van Peter Storm. Een man van actie EN achtergrondkennis. Deze is vrij eenvoudig verwoord en daardoor extra toegankelijk. Overgenomen van zijn nieuwe site om alhier wat uitwisseling en mogelijke verdieping/uitwijding uit te lokken. Goed leesvoer omdat het kan activeren.


Lees meer...
Door Gastschrijver op 08-07-2013 om 13:34 in Alternatieven
61 reactie(s) en 2205 keer bekeken

Joechei: we vieren het einde van de slavernij! Toch? Wel het is maar hoe je een en ander definieert en waarneemt. Keti Koti, verbreking van de ketenen. Van officiele fysieke slavernij in de voormalige Nederlandse koloniën. Herdenking van de afschaffing hiervan op 1 juli werd weer goed gevierd in het Oosterpark te Amsterdam. Btje een gekke dag zo op maandag maar we zitten aan die datum vast. Goed georganiseerd, knap professioneel. Vroeg me tevoor nog btje af hoe ze de koning zouden oplossen. Bedoel de beveiliging van het Oranje-sprookje want afscheiding vind men nodig. Zag dit in het licht van de zwaar overdadige beveiligING op Clowninginnedag , Kreuningsdag K-dag jl. Knap gedaan, de afstand bleef meer dan respectabel, echt niet minder dan dat en het zag er niet agressief uit. Niet zoals bij de onthulling toen het slavernijmonument was ingepakt in hekken.


Lees meer...
Door julieus jooker op 04-07-2013 om 22:19 in Actualiteiten
5 reactie(s) en 1172 keer bekeken
Pagina 2 van 91 |  <  1 2 3 4 >  Laatste »


Homepage