Zo. Na een aantal 9-11 nabranders over tot de orde van de dag. Een momentje bezinning? STEMPROPAGANDA! Doe je nog mee…


Lees meer...
Door julieus jooker op 19-03-2014 om 19:57 in Actualiteiten
7 reactie(s) en 913 keer bekeken
Nieuw in de Stortplaats

Ondertussen op het forum

Barracuda.  Een product van de samenleving. Een hoofd vol met kennis gepropt, maar onvermogen het toe te passen. Zoals ik recent in een comment onder mijn artikelen over 9/11 iemand af moest branden: u bent opgeleid om zonder hulp het belastingformulier in te vullen.


Barra heeft al verschillende keren naar mij verwezen in zijn overdenkingen. Die bodemgrazer is nu alweer aan mijn broekspijp te kauwen. Is hij door het laaghangende fruit heen? Een heel artikel aan mij gewijd.


Aan mij? Ja. Bij barracuda is altijd een persoon het onderwerp en niet een topic. Op dit laatste punt is hij niet zo sterk. Dus deze parelduiker gaat in de eerste zin, en vaak al in de titel, voor het laagste: Ad hominem. Vlijmscherp! Even voorbij zijn trollenperceptie kijken en zijn flarden vermeende ratio onder de loep nemen. Daar is het hem om te doen, schijnbaar.


Lees meer...
Door DGGD op 19-03-2014 om 19:15 in Actualiteiten | NLP, Manipulatie & Het Programma
10 reactie(s) en 1206 keer bekeken

““De contractuele verhouding is een vorm van onderbeschaving.” Als u toevallig een gastoeter naast u hebt staan is dit een mooie gelegenheid deze kortstondig in te drukken en “Nietzsche, Nietzsche” te scanderen.


Wat is een contract? Samentrekking. Vaak vastgelegd op papier. Gematerialiseerd. Als we de daad bij het woord voegen dan ontstaat bij “contractie” een prop papier. Bij verdere contractie ontstaat een harde korrel.


Wanneer u een contract op tafel legt, legt u de kogel op tafel. “Dit is wat er in uw hoofd eindigt wanneer van richting is afgeweken.” Vertel dat uw volgende werkgever na de handtekening. Het is wederzijds.


Lees meer...
Door DGGD op 17-03-2014 om 02:51 in Anarchie & Vrede | Filosofie | Politiek, Corporatisme & Religie
2 reactie(s) en 775 keer bekeken

De zwarte laagbouw van het WTC-complex is respectievelijk 9,8 en 8 verdiepingen hoog. Dit detail heeft betekenis. Waarom zijn deze gelijkvormige gebouwen niet allen even hoog? Is het omdat de gebouwen van 8 verdiepingen beiden 1 te weinig hebben ten opzichte van negen? 9/-1-1. 9/11. Een luchtige associatie zal u denken. Maar de zaak is veel gecompliceerder. 


De hoogtes van de gebouwen van het WTC zijn niet willekeurig, ondanks de extreme verschillen. In dit artikel verklaar ik hoe de 7 constructies zich tot elkaar verhouden. Daarna kunt u van de bovenstaande associatie denken wat u zelf wilt. Alle hoogtes konden niet anders zijn dan ze waren. Er is een verdeelsleutel gebruikt.


Torens/laagbouw=11september


Lees meer...

In verschillende artikelen heb ik beschreven hoe het voormalig WTC (o.m.) een enorme klok voorstelt. Daarin alle bekende tijdscycli weergegeven. Er bestaan ook samengestelde cycli.


Seconden, uren, minuten, dag/nacht, etmaal, week, maand, kwartaal, jaar, precessiecyclus, verwijzing naar tijdlijn bijbel, het aantal dagen tot 9/11 vanaf de winterzonnewende. Dit zijn de gewone cycli, vrij sluitend weergegeven in het complex. Helemaal sluitend kan niet. De samenstelling is representeert een kalender. Geen enkele kalender blijkt precies te passen. (Daarom het schrikkeljaar, bijvoorbeeld.)


De Cyclus van Meton is een samenstelling van de beweging van de maan en de zon. Het duurt 19 jaar voordat ze weer in gelijke positie staan. Hetzelfde uitgangspunt na het doorlopen met de verschillende omloopsnelheden;  het verschil tussen een zonnejaar (365 dagen) en 12 maancycli (354 dagen) is 11 dagen.


Lees meer...

U zal misschien graag een ronkende mening horen over de waan van de dag, waarbij u bij iedere zin ja kunt knikken. Dit artikel zal echter weer over 9/11 gaan. De stoffige kant daarvan van voor de vernietiging. Saai. Als het niet abstract is (gaap) dan gaat het over kunsthistorie en de beeldtaal van religies.


In voorgaande artikelen heb ik het voormalig WTC volledig gedeconstrueerd tot elementen. Hiermee is het complex als een computermodel in het hoofd voorstellen met (bijna) alle relevante verhoudingen. Door ieder element te beschouwen heb ik betekenis kunnen afleiden van dit doelwit. Deze betekenissen horen ook bij het omvangrijk model.


Men zou zoiets met ieder object, gebouw, kunnen doen, zal u denken. Lengte, hoogte, breedte. De deconstructie maakt inzichtelijk dat het WTC fundamenteel anders van opzet was. De vorm was een som. En meer specifiek een gestructureerd informatiepakket. Samenhangend als het binnenwerk van een klok. Lagen en tanden. Een abstract feit.


Door deze gelaagde opzet te beschrijven is ook de meest complexe beschouwing van 9/11 ontstaan. Omdat het complex een (ruimtelijke) som is heb ik de situatie geëxtrapoleerd. Het WTC bestond in een grotere ruimtelijke ordening. Een schema op verschillende schalen. Met daarop dramatische gebeurtenissen, een gelijk model volgend.


Hiermee zijn deze situaties gekwantificeerd.


Lees meer...

In de morfologische analyse van het WTC complex heb ik geduid dat tegenstelling een geoptimaliseerd visueel thema is in vormgeving. Om-en-om. Er is een vergelijking te maken met de structuur van de I Tjing, het boek van veranderingen, en de opzet van de architectuur van het WTC. Centraal gegeven is het yin yang symbool. Uitdrukking van polariteit in eenheid. Ook bekend als tegenstelling.


Het beeld dat centraal op het Plaza stond was een ronde vorm met lichte en donkere delen. Ook een expressie van tegenstelling. In deze bol was ook de uitdrukking van binnen- en buitenkant mogelijk.


Er zijn meer overeenkomsten dan de toespeling op het licht/donker. Traditioneel zijn rond yin yang trigrammen weergegeven. “Streepjes.” Zie de vlag van Zuid-Korea. Het WTC was ook een ordening van expliciete drievouden om het centrale beeld.


Lees meer...

Hallo lieve lezers! Vandaag kom ik met een blijde boodschap. Er is namelijk iets heel bijzonders gebeurd. Het Libertarisme is gekaapt! Dat gaan we natuurlijk even uitbundig vieren hier op anarchiel. De komende uiteenzetting zal daarin leuke wendingen nemen, have fun.


Lees meer...
Door Lenteman op 06-02-2014 om 13:15 in Actualiteiten
17 reactie(s) en 1490 keer bekeken

Ik heb een gepassioneerd stukje toespraak van Michael Parenti op muziek gezet. Sinds jaren luis in de pels. Misschien is een interview op Youtube iets voor u.

Qua muziek probeer ik steeds weer wat anders neer te zetten. Deze keer vrij compromisloos. Underground! U hangt niet voor niets op een anarchistische site. Neo-Dubstep. Rauw en toch best gelikt. Jungle!


Lees meer...
Door DGGD op 17-01-2014 om 02:31 in Actualiteiten
11 reactie(s) en 1613 keer bekeken

Het riekt nog steeds naar “Reichstagbrand” hier. Er zijn nog wat historische momenten die dat begrip kunnen vervangen. Mensen blijken wat confuus over dergelijke dramatische gebeurtenissen. Aan 9/11 kunnen we onze punt slijpen. De conclusies kunnen scherp opgetekend worden. Beargumenteerd kan afstand genomen worden van twijfel.


Het eindresultaat van 9/11, N.Y., was niet het gevolg van geknakte of doorgezaagde kolommen, waarna de zaak in elkaar zakte. In dit artikel beschrijf ik hoe ieder sleutelmoment zichtbaar begeleid is met energetische processen. Wapensystemen. 


Ik licht 5 keer een momentum uit in slechts een alinea. In klare taal is het proces van begin tot eind te volgen. De hierin aangestipte problematiek kan niet weggeredeneerd of vergeten worden. Want het leidt steeds tot een vrij eenduidige conclusie. De vinger aan de knop. We kunnen de bedrading terug volgen.


Lees meer...

Na Het Hele Verhaal enzomeer weer eens Dr. Johan Oldenkamp op de voorpagina. Ik schreef al eerder wat commentaar, o.a. n.a.v. DE OPLOSSING en in:
http://www.anarchiel.com/stortplaats/toon/ome_johan_van_geloven_via_weten_naar_verbinden
http://www.anarchiel.com/stortplaats/toon/geloven_in_sinterklaas_-_johan_oldenkamp
In het nabije verleden werden discutabele pyramide-ontdekkingen afgewisseld met zekere vermeende genialiteit. Voormalig eindtijdprofeet Dr. J.O. is aan de haal gegaan met schrik niet: de Tien Geboden. Volgens eigen zeggen:
 
“Het is voor ons dus opvallend eenvoudig: Wie het eigen geboorterecht wil herstellen (regeren over de aarde…), die volgt eerst de clausule zoals deze staat beschreven in het Nieuwe Testament, om zich daarna strikt te houden aan de Tien Geboden zoals deze staan beschreven Oude Testament. Voordat je dit doet is het echter raadzaam precies te begrijpen wat elk van deze tien eisen in werkelijkheid inhoudt, want anders is alles tevergeefs”  “Gelukkig is er Wholly Science, en wordt het, na duizenden jaren volledig in het duister te hebben getast, opeens klip en klaar wat de Tien Geboden werkelijk inhouden
   
De eindtijdvoorspelling van Johan heeft het ook met herkansing (net) niet gehaald, of heb ik iets gemist? Zal Hij nu wel doorscoren met Zijn Versie van DE 10 Geboden?
     
Hij heeft namelijk naar eigen zeggen dus al eerste mens de ware betekenis van de 10 Geboden ontdekt! Hallelujah. Anders dan voorheen is deze kennis echter niet geheel vrij beschikbaar. We kunnen het kopen voor slechts E.15,-
   
Johan Oldenkamp: verlicht of verdwaald?
Word jij ook gered? Dat bepaal je zelf. Maar alhier eerst het artikel dat Johan zo grootmoedig aan de wereld ter beschikking stelt. De goedbedoelende man zelf aan Het Woord.


Lees meer...
Door julieus jooker op 23-12-2013 om 20:13 in Zweverigheid & Wetenschap
66 reactie(s) en 2866 keer bekeken

Onderdeel van het collectieve geheugen is de film van de moord op Kennedy. Deze is jaren na de moord vrijgegeven door de overheid van de VS. Het zou een authentieke weergave van de gebeurtenissen moeten zijn.


In dit artikel beschrijf ik welke techniek is gebruikt om het verloop van gebeurtenissen te manipuleren. Deze analyse verklaart niet wie waar wat deed. Ik beschrijf de werkbare methode, enkele sporen daarvan en de noodzaak, vanzelfsprekendheid, voor die keuze.


De truc is vrij eenvoudig. De limousine is in twee geknipt en daarna gelast met een tijdverschil tussen gebeurtenissen op de achterbank en in het voorste deel. Dit is de essentie van de ingreep in de film.

Waarschijnlijk zien we twee tijdstippen, gelijktijdig, gedurende een deel van de film.


Lees meer...

We zijn allemaal mens en als mensheid één. Met elkaar levend op een prachtige planeet boordevol fauna en flora in een welhaast perfecte symbiose is het toch wat vreemd te noemen dat de onderlinge verbondenheid, zowel met elkaar als met de omgeving, zo weinig gewaardeerd wordt. Meer lijkt het op een leven als parasieten die onbewust hun eigen bestaansmiddel vernietigen.


De mens, welke er prat op gaat over een werkend verstand en bewustzijn te bezitten, voert de lange lijst parasitaire uitwassen aan die onze planeet rijk is. Zelfingenomen en volslagen blind gaat ie over lijken en weet dat iedere keer weer naar zichzelf goed te praten. Een soort die niet slechts leeft bij het bedriegen van anderen maar ook bij zelfbedrog. Gelukkig zijn er een hele hoop mensen op dit planeetje waardoor er altijd wel te wijzen valt naar een ander en op deze wijze voelt de hedendaagse mens zich als een vis in immer rottender water.


Lees meer...
Door Rediscover op 11-12-2013 om 13:00 in Gedachtekronkels
14 reactie(s) en 1309 keer bekeken

Het ultieme sinterklaasartikel. Als ik zo vrij mag zijn: geef deze sintviering niet alleen louter kado’s uit de shop maar ook eens een artikel. Bij deze beschikbaard. Met de mazzels van OpschepPiet. En laat je niet weerhouden on topic toevoeging te plegen. Jouw waarneming te delen. Sint, de kindafrichter -waarnemingen van een ex-gelovige-
INTRO
Sinterklaas is een openbaar nationaal complot van grote omvang. Wen er maar aan! Mensen vertellen dit sprookje klakkeloos door aan hun kinderen. Liegen is blijkbaar de norm, maar meer de macht der gewoonte. Zelfs een kwestie van sociale druk: het lijkt een onschuldig kinderfeestje, maar je mag het feest niet verpesten voor de anderen he; als je niet meeliegt ben je een spelbrekert. Maar het is een door volwassenen verzonnen feest met nogal wat ingebouwde leugens. Er is ook amper reflectie op de impact daarvan. WAAROM! is Sinterklaas -op de gangbare manier gevierd- zo belangrijk in onze massaconsumensenmaatschappij?


Lees meer...
Door julieus jooker op 21-11-2013 om 15:03 in Actualiteiten
30 reactie(s) en 2577 keer bekeken

Een sleutelmoment in de twintigste eeuw was de moord op Kennedy in 1963. U kent het verhaal: gek doet het onmogelijke en geheime diensten de rest. Niet alleen het sjabloon van deze gebeurtenis. Een script waar de aanknopingspunten voor het verstand al uit geschreven zijn, geretoucheerd achteraf. Zoals: metalen koker raakt metalen rechthoek, twee maal. Niets te zien. “Voor u kijken en doorlopen!”


Gelukkig is de manipulatie en propaganda herkend. Vanaf het eerste moment. Na de schoten zet een groep mensen de achtervolging in richting de “grassy knoll”. De achtervolging is nooit gestopt. Velen hebben zich vastgebeten in de zaak waardoor we vandaag een vermoeden van omvang van list en bedrog door overheden kunnen hebben. Er is geen limiet.


Veel is geschreven over de moord. Over details en betrokkenen, toen en toen. Er is een grotere strekking te duiden: een continuüm van rituele moorden.


Lees meer...

Jaren geleden viel mij al op dat Noam Chomsky erg ritmisch spreekt, toen ik op jacht was naar samples. Nu heb ik een anekdote over fascisme op muziek gezet. Integraal overgenomen, inclusief uh.. uh.. uh. En aangevuld met wat muzikale moves.


Mc Chomsky tells it like it is. Op een psychedelische elektro-stamper.


Lees meer...
Door DGGD op 02-11-2013 om 02:12 in Muziek, poëzie en video
27 reactie(s) en 1608 keer bekeken

Ja! Nog een 9/11 artikel. Iets wat ik voor de stortplaats tikte kreeg een wat te grote strekking. Een wat algemener perspectief dan de smakelijke conclusies uit eigen onderzoek die ik hier presenteer. Hoe naar de problematiek van 9/11 te kijken?


Manipulatie. Vaak begrepen als dat men u zus & zo wil doen geloven. Het principe van “information overload” is minder snel doorzien. Het is een krachtig wapen, een stoomwals over uw hersenen. Nog wat “red herrings” er door, paaseieren zoeken, en de chaos is compleet.


Wanneer we naar 9/11 kijken moeten we altijd eerst de “information overload” bril opzetten. Een lasbril voor het verstand.
Het contrast tussen de schijnbare eenvoud van “de film 9/11” en de hoeveelheid informatie is uiterst. Ik vermoed strategische keuze.


Lees meer...
Door DGGD op 31-10-2013 om 23:50 in NLP, Manipulatie & Het Programma | Privacy, Veiligheid & Terrorisme
17 reactie(s) en 1161 keer bekeken

Het jaar 0 heeft nooit bestaan. De jaartelling begint bij 1. Dat betekent dat in 2001 het millennium verstreek. Joods nieuwjaar is geassocieerd met 11 september (wisselend door maankalender). 9/11 was iemands feestje.


Hoe rond wilt u de eschatologische cirkel? Ik kan dit beweren en ik kan dat beweren. Maar als 9/11 exact 2000 jaar na het (symbolisch) beginpunt van het christendom plaatsheeft, dan kunnen we vermoeden dat het een met het ander te maken heeft. Dat komt ook naar voren uit de narratief van het christendom en de compositie van het voormalige WTC.


Een tijdperk is afgesloten. Behoorlijk spectaculair, met de executie van de Jezus-figuur.


Lees meer...

Recent verscheen een rapport van de AIVD met daarin de vaststelling dat links protest makkelijk de wet overtreedt. Dat is relatief. Als extreem rechts dat al minder doet dan zijn ze sneller verbonden aan criminele randactiviteit. Bij links is de overtreding eerder direct verbonden aan de actie. Hoe laat je anders nertsen vrij? Bemoedigend toespreken?


De AIVD schopt hier een enorme open deur in. Het is het beschouwen waard. Laten wij afdalen in de duistere spelonken van het collectief bewustzijn achter die deur. Misschien treffen we daar nog meer geheimagenten.


Het is bon ton te roepen dat je niet onderdeel bent van het politiek spectrum als anarchist.


Lees meer...
Door DGGD op 21-10-2013 om 02:13 in Anarchie & Vrede | Gedachtekronkels
28 reactie(s) en 1333 keer bekeken

De 9/11 gebeurtenis heeft truth-movements op gang gebracht. Waarheid? In dit artikel, met video’s, wil ik de situatie uiterst gecompliceerd tonen. Niet door een maffe theorie te openbaren. Nee. Door vier theorieën te presenteren. Zeer vreemde beschouwingen die allemaal in hoge mate lijken te kloppen. Hier zijn extreme standpunten bijeen gebracht. Ik beweer niet alleen dat ze allen gelijktijdig waarheden bevatten. Ze hebben ook nog met elkaar te maken.


Het vraagt enige aandacht. Het gaat niet over explosieven of false flag en politiek gedraai. De werkelijke diepte van de gebeurtenis is te vinden in het decor. De occulte verwijzingen. En die zijn er veel en vanuit verschillende perspectieven. Deze gelaagdheid zou verbazing moeten wekken. Verwijzingen naar de ster Sirius, moord op de godin van de wijsheid en voorspellingen uit de bijbel.


Lees meer...
Door DGGD op 05-10-2013 om 05:06 in Geschiedenis | NLP, Manipulatie & Het Programma | Privacy, Veiligheid & Terrorisme
60 reactie(s) en 3034 keer bekeken
Pagina 2 van 92 |  <  1 2 3 4 >  Laatste »


Homepage