Heeft u een interessante pagina die in het verlengde ligt van waar wij hier zoal over spreken? Laat het ons weten! Kijk alstublieft even op de contactpagina voor mogelijkheden om contact met ons op te nemen. 

ahealthylife.nl is de website van Juglen Zwaan. Deze website is opgericht om mensen te helpen hun gezondheid te verbeteren. Zijn doel is om andere mensen te helpen bij de zoektocht naar wat je nu echt een goed gevoel geeft. Dan komen we er niet onderuit om breed te kijken en verschillende gebieden erbij te betrekken zoals de psyche, mindset, gewoontes, lifestyle, het sociale leven en je voedingspatroon.


Website die de mogelijkheid biedt om anoniem door te linken via een referrer.


De waarheid over je geld onthuld. Een site met zeer interessante financiële informatie, vaak in “Jip-en-Janneke”-taal uitgelegd en dus ook te begrijpen voor mensen die geen bankierskostuum dragen.


Biologica, de Nederlandse organisatie voor biologische voeding en landbouw. Het logo van Biologica verbeeldt de groeikracht van biologisch en de invloed van eten: je kunt kiezen met je vork. Biologica heeft bijna 30.000 adoptanten en donateurs en draagt het CBF-Keurmerk.


De blog van Sylvia Videler, een gedreven criticus van de gevestigde orde, die net als Anarchiel.com oprecht en gefundeerd op zoek is naar waarheid, maar dan vanuit christelijke optiek. Dikwijls plaatst zij artikelen van Anarchiel.com, ondanks het feit dat de levensvisies van beide sites verschillen. Hiermee bouwt Videler bruggen en alleen daarom al kan Anarchiel.com deze site van harte aanbevelen.


Website waar men passwords kan vinden voor bekende sites zoals bijvoorbeeld youtube, zodat men niet hoeft te registreren.


Cryptome welcomes documents for publication that are prohibited by governments worldwide, in particular material on freedom of expression, privacy, cryptology, dual-use technologies, national security, intelligence, and secret governance—open, secret and classified documents—but not limited to those. Documents are removed from this site only by order served directly by a US court having jurisdiction. No court order has ever been served; any order served will be published here—or elsewhere if gagged by order. Bluffs will be published if comical but otherwise ignored.


Een website gericht op het combineren van alternatieve met conventionele geneeswijzen. Op de website is een boek te downloaden met info hoe je zelf verantwoording kan nemen voor je gezondheid.


De Vrije is een Anarchistisch Multimedium. De weblog besteedt aandacht aan het Anarchisme in de ruimste zin van het woord bevat allerlei bijdragen die interessant kunnen zijn voor anarchisten.


Een nieuwe site van Jean K. Kunst met een boodschap.


Dus! is een verzamelplek om misstanden en leugens (in het bijzonder in kinderverzorging en opvoeding) te ontmaskeren. Zoals hoe de moderne cultuur kinderen beperkt, dwangmatig maakt en ze frustreert in de meest elementaire behoeften. Dus! laat een realiteit zien waar we normaal gesproken niet bij stilstaan, maar die mede bepaalt hoe onze samenleving is.


Ekosofia is een concept voor organische planologie. Een compact en flexibel ontwerp dat toegepast kan worden voor het ontwikkelen van kleinschalige vitale leefgemeenschappen, het bouwen van natuurlijke dorpen en wijken en het op een bijzonder duurzame wijze laten groeien van bestaande dorpen en steden.


DE site voor mensen die geïnteresseerd zijn in entheogenen en allerlei andere interessante soorten “middelen”.


Een site door Stefan Molyneux met filosofische overwegingen betreffende anarchie. Een absolute aanrader. Even als zijn youtube kanaal.


Freedom Central is an Alternative News Channel that hopes to keep you updated as to the news behind the news, from many different perspectives, so that you can make up you own mind what you want to believe, instead of being told what to believe.


Een website waar op kritische wijze nationale en internationale zaken en misstanden aan de kaak gesteld worden door een team van maatschappelijk bewogen mensen, afgewisseld met wetenswaardigheden die de voorpagina’s van de Nederlandse en internationale nieuwsmedia soms niet halen.


Een “atheïstisch betrokken” website met zeer interessante informatie voor zowel atheïsten, agnostici en theïsten.


Deze website is ontstaan uit nieuwsgierigheid; nieuwsgierigheid ten opzichte van die cryptische E-nummertjes, de schijnbaar onnodige ingrediënten die in een product gestopt worden, de achtergrond van ingrediënten die met vage termen aangeduidt worden en ga zo maar door.


Alternatief nieuws, grenswetenschappelijke artikelen en nog veel meer van dat moois. Een bezoekje meer dan waard.


Het nieuwe project van Ben: Stewart met als insteek het proberen mensen te voorzien van zoveel mogelijk informatie waarmee zij zich kunnen bevrijden van de tirannie en slavernij in hun levens.


Een database opgericht door Mike Adams om informatie te verschaffen over de geneeskracht van voedingsmiddelen en welke aandoeningen verholpen kunnen worden met gezond voedsel.


Een site waar overzichtelijk wordt weergegeven waar uw privacy in gevaar is en geeft ook handige tools weer om deze privacy te waarborgen, door middel van links naar freeware op het internet. De site is voor iedereen die zich met dit onderwerp bezighoudt een bezoekje waard, en anders ook voor mensen die hun PC graag weer wat sneller hebben functioneren!


Het weblog van een van onze vaste bezoekers, Escogido.


Krapuul is een podium waarop sinds juni 2009 artikelen worden gepubliceerd die een bijdrage kunnen leveren aan de inhoudelijke discussie over normen en waarden, de sociale cohesie en de fundamentele rechten en vrijheden van alle Nederlanders en mensen die in Nederland verblijven.


Krisis is een open-access en peer-reviewed tijdschrift voor actuele filosofie.

Na zevenentwintig jaar in het Nederlands en op papier te zijn verschenen, is Krisis vanaf januari 2008 een gratis online tijdschrift. Daarmee sluit Krisis zich aan bij vele andere wetenschappelijke tijdschriften die door de overstap naar het web een vrijere toegang tot academische publicaties mogelijk willen maken. Als online-tijdschrift staat Krisis open voor zowel Nederlands- als Engelstalige artikelen.


Een bijdrage aan het Sociaal Construct.


Nederland Vrij is een non profit actiegroep gericht op het verspreiden van alternatieve informatie en is tevens gericht op het actief verzetten tegen de beperking van grondrechten en vrijheden.

Nederland Vrij is volledig onafhankelijk en is op geen enkele manier verbonden met bedrijfsleven, justitie of de politiek.

Nederland Vrij wordt volledig beheerd door vrijwilligers en is afhankelijk van de steun van haar bezoekers en sympathisanten.


Een linksite met nieuws uit verschillende alternatieve mediakanalen. Voor een breder perspectief waarin de oude media ook is vertegenwoordigd is er een zusterwebsite die uit beide vaatjes tapt.


Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling, brengt mensen bijeen rond de thema’s milieu, vrede, werk, cultuur, economie en solidariteit. Met acties, publicaties en doe-activiteiten werkt Omslag aan een kleurrijke, duurzame samenleving.


Stichting Privacy First streeft naar een zo groot mogelijke harmonie tussen grote organisaties en burgers op het punt van privacy en vrijheid in de persoonlijke levenssfeer.


Tuinieren in de ruimte die je raam inneemt. Ideaal voor bijvoorbeeld in steden en voor mensen die graag weten wat ze eten en liever niet kiezen voor door Europese overheersers goedgekeurd vergif.


Ravage Digitaal is een maatschappijkritisch, opiniërend en activistisch webzine. Aan misstanden hebben we een broertje dood. De wereld om ons heen verbeteren is dan ook ons motto, en jezelf niet te vergeten.


Een website die allerlei interessant materiaal biedt omtrent entheogene middelen. Aanrader van Chiel.


Voor wie zich interesseert in de dingen die niet verteld mogen worden.


Uit de Diepte…
Site voor Bewustwording van de “Novus Ordo Seclorum”


Verboden, vergeten, verketterde, verminkte en doodgezwegen Boeken en Geschriften


De Vereniging voor Opheffing van het Cannabisverbod wil de krachten bundelen van iedereen die op wil komen voor een einde aan het verbod op cannabis in Nederland.

De VOC wil zorgen voor een stevig geluid tegen de afbraak van het gedoogbeleid voor cannabis door dit en elk volgend kabinet. We doen een beroep op alle personen, bedrijven, bonden en organisaties in Nederland om ons te steunen.

Eendracht maakt macht.


Vrijbit is een onafhankelijke organisatie en en bestaat louter uit vrijwilligers. Vrijbit steunt mensen die zich tegen de afbraak van privacy verweren en actie ondernemen om de controledrift een halt toe te roepen.


De Vrijspreker streeft naar een maatschappij waarin ieder mens soeverein is: ieder mens heeft het recht zijn leven te leiden zoals hij zelf wil, zolang hij datzelfde recht van ieder ander respecteert.


De Vereniging voor Cannabis Consumenten. Hoort uiteraard ook in ons lijstje.


We Are Change is een wereldwijde organisatie die de macht terug wil brengen bij het volk. We Are Change werkt om de waarheid achter de gebeurtenissen van 11 september openbaar te maken, evenals de leugens van de overheden en de corrupte elite, die verdacht blijven van deze misdaad.


Een site die zich bezighoudt met het verspreiden van de Freemangedachte. Het mag daarom ook niet verwonderlijk heten dat wederom de heer Robert-Arthur:Menard een grote rol achter deze site speelt.


De online verzamelplaats bij uitstek voor Nederlands sprekende andersdenkenden.
Homepage