Anarchiel, Vrijheid. Maar dan ook echt! De bibliotheek bevat een verzameling speciale stukken Samengestelde Dossier overzichten van Storts en Artikelen Contact leggen of de Disclaimer lezen RRS overzicht van de Alternatieve Media  
Het Forum voor diverse onderwerpen Onze open Stortplaats, doe mee en plaats zelf iets. Chatten kan bij ons in de Lounge, Vrijheid met een kopje koffie erbij. Enkele Statistieken over het bezoek van deze webstek Onze Links pagina geeft een overzicht van, jawel, LINKS. Onze Muziek pagina bevat enkele eigen werkjes van onze leden.
 

0  1  2  3 

aardse en niet aardse zielen

 

1
+
Door Hot Burmees om 15:55 op 14-08-2012 in Spiritueel
(0x gereageerd, 411x bekeken)


Erik Smid (36) is ‘de sleutelsmid’. Dat is de naam voor zijn spirituele rol op aarde. Door middel van channeling krijgt hij informatie door. Hierover schrijft hij artikelen die een esoterische waarde hebben. Sinds 2003 is vanuit zijn praktijk in Groningen en Amersfoort actief als energetisch hulpverlener en spiritueel begeleider. Hij geeft ondermeer readingen voor cliënten geeft ter ondersteuning van spirituele groeiprocessen.

Niet-aardse zielen

Als ik het heb over niet-aardse zielen, dan denken mensen gauw aan buitenaards leven in de zin van alien-achtige wezens. Zoals in Amerikaanse Sience Fiction films. Dan zie ik beelden van gigantische ruimteschepen met een platte ronde vorm die zich nonchalant cirkelend door de lucht voortbewegen. In deze films worden we verrast door gigantische vliegende schepen zo groot dat een complete stad in een machteloze schaduw verdwijnt. Meestal wordt dit geillustreerd met de angstaanjagende boodschap: ‘they arrive’. Gevolgd door een minstens zo alarmerende boodschap: ‘they attack.’ Mensen begrijpen niet zoveel van deze aliens, maar ze zijn meestal uit op land en macht. Uiteindelijk triomferen we over deze vijandige wezens. We schieten namelijk de buitenaardse schepen uit de lucht. Tot zover onze hedendaags collectief beeld over buitenaards leven. Het is al lang bekend: wat we niet kennen, roept meestal angst op. Van buitenaards leven (lees buitenaardse zielen) weten we al met al niet veel.

Opvallend door de tijd heen is dat het altijd lijkt te gaan over platte, ronde schepen met de vaak groenkleurige wezens aan boord. De vraag die met de tijd bij mij is ontstaan, is: wie heeft ooit bedacht dat deze schepen van (tastbare) materie gemaakt zijn?. Hiermee bedoel ik: mensen zouden dan niet weten hoe ze eruit zien, maar ze bewegen zich wel voort in schotels met een metaalachtige kleur. Het is wonderlijk dat mensen ervan uitgaan dat zij ruimteschepen hebben van vaste materie. Zouden ze ook niet via een lichtbol kunnen reizen, via licht of ...?Maar goed, laat ik het niet te ingewikkeld maken: het menselijk beeld van buitenaardsleven is door onze fantasie en angst ingegeven. In dit artikel wil ik wat vertellen over mijn ervaringen met readingen. Daarbij over hoe mijn ervaring met readingen en het bestaan van buitenaards leven eigenlijk samenvallen met mijn persoonlijke ervaring: dat ze er al zijn, temidden van ons.

Iedere ziel een stoffelijk jasje

Toen ik jaren geleden mijn eerste stappen ging zetten met readen, ging ik er van uit dat iedere ziel gelijk was. Ieder mens heeft een lichaam en een ziel, dat uit energie bestaat. Het stoffelijk lichaam was de tastbare en fysieke laag. De energetische chakra’s op het lichaam waren voor mij als knopen van een jas. Waarmee de energetische ziel in het lichaam verankerd en verbonden was. Ik kon begrijpen dat een verfijnde ziel van energie niet zomaar in een tastbaar lichaam zou passen en dat de chakra’s er waren om als ‘borgpennen’ de ziel in het lichaam te houden. Als kind had ik een jas met stokjes als knopen door de knoopsgaten heen. Als ik er aan dacht dat de knoopsgaten de chakra’s zijn en de knopen de zielsenergie, dan ontstond voor mij een helder beeld over hoe lichaam en ziel met elkaar verbonden waren.

Ik ging er destijd vanuit dat ieder mens in principe dezelfde energie had. Daarbij dat alle zielen van één bron afkomstig waren. Ik voelde ook dat iedere ziel een bepaalde zuiverheidsgraad heeft (trilling), waardoor te achterhalen was hoe stond met de spirituele evolutie. Op dat moment leek iedere ziel aarde-gebonden te zijn, met andere woorden dat zij de aarde als hun thuis hadden beschouwd. Alhoewel de reis niet voor iedereen als even makkelijk werd ervaren.

Lees verder:
http://www.bovendien.com/spiritueel/aardse-en-niet-aardse-zielen

****************
Heel herkenbaar voor mij. heart


De RSS-feed van de commentaren op dit topic
Volgende item: Verse groenten en fruit in ruil voor gesorteerd afval
Vorige item: SHADE the Motion Picture 'Official Trailer 1'

 

Geplaatste opmerkingen.


 

U dient ingelogd (Login) te zijn om een opmerking te kunnen plaatsen.


 

  • Er zijn geen aan dit artikel gerelateerde items gevonden.

    er zijn voor dit item nog geen tags toegevoegd