Anarchiel, Vrijheid. Maar dan ook echt! De bibliotheek bevat een verzameling speciale stukken Samengestelde Dossier overzichten van Storts en Artikelen Contact leggen of de Disclaimer lezen RRS overzicht van de Alternatieve Media  
Het Forum voor diverse onderwerpen Onze open Stortplaats, doe mee en plaats zelf iets. Chatten kan bij ons in de Lounge, Vrijheid met een kopje koffie erbij. Enkele Statistieken over het bezoek van deze webstek Onze Links pagina geeft een overzicht van, jawel, LINKS. Onze Muziek pagina bevat enkele eigen werkjes van onze leden.
 

0  1  2  3 

Als je hier niet vrij ideeen kan spuien, waar dan wel?

 

31
+
Door Jack de Herer / om 10:37 op 17-03-2010 in Gedachtekronkels
(43x gereageerd, 1788x bekeken)


Hoi allemaal!

De laatste tijd, zie ik de toon in de stortplaats veranderen. Sommige klagen over een tweede Niburu.

Dit is Niburu niet, het is Anarchiel! Bij het materiaal waar de Anarchielen voornamelijk mee bezig zijn, is prima ruimte voor een uitstapje naar wat meer zweverig materiaal, Je hoeft dat niet te lezen als het niet in jouw straatje past, je slaat het gewoon over. Vind je het wat, geef een plusje. Het is fijn om te lezen hoe anderen erover denken, maar ik zie erg vaak een wellus/nietes situatie ontstaan.

Leuk om een discussie te lezen, maar zodra nicknames “grappig” weggezet gaan worden, omdat het wel of geen “believer” is, dat is hopelijk toch niet de bedoeling. Juist op deze site, moet iedereen de mogelijkheid krijgen, zijn of haar gedachtes de vrije loop te laten. Toch?

Ik geloof in het spaghettimonster, daar hoor ik ook niemand over.
Ik vind het gebitch in ieder geval niet Anarchiel-waardig. Juist hier, mag iedereen geloven wat hij of zij wil.

We hebben een gezamelijk probleem, wat met de dag toeneemt, laten we a.u.b. niet in herhaling vallen. Dat zijn we nu al te lang aan het doen.

Hele fijne dag allemaal, lekker van de zon genieten!

believe_in_ceilingcat1.jpg

Bijbehorende url:

http://www.noordflank.nl/48805/Cursus-onderhandelen.htmlDe RSS-feed van de commentaren op dit topic
Volgende item: Nano You
Vorige item: Nog meer Pyramides en Anti zwaartekracht

 

Geplaatste opmerkingen.


Commentaarpagina 1 van 1

I Agree Jack! Maar uiteindelijk ontkom je niet aan homogenisering van gedachtegoed, zelfs op blogs blijkt dit mechanisme in werking te zijn.

Dat heeft volgens mij iets te maken met het feit dat het persoonlijk belang dat men heeft bij het posten van zaken/reacties hier niet te vervullen is vanuit diezelfde acties. Hierdoor komt een actie-reactie-mechanisme op gang

Juist op deze site, moet iedereen de mogelijkheid krijgen, zijn of haar gedachtes de vrije loop te laten. Toch?

Yep, maar nu zie je heel duidelijk de ‘gedachtepolitie’ in werking zoals deze in iedere sociale samenleving verankerd zit. Kennelijk wordt er toch nog een aanzienlijk deel ego gevoed vanuit het posten en reageren. Op een ontmoetingsplek kan ook niet iedereen tegelijk met elkaar door de deur. Uiteindelijk komt het er dus op neer om hier mensen te vinden met wie je interessante of leuke dingen uit kunt wisselen, hoe jammer dat ook moge klinken voor de ‘waarheidszoekers’.

Toch maak ik me niet veel zorgen, het actie-reactie-mechanisme komt af en toe weliswaar op gang maar op een of andere manier verdwijnt het meestal ook weer gauw, stormen in een glas water….en dat is de harde waarheid raspberry


Aanvulling: ik heb hier al eens iets over geschreven: http://www.anarchiel.com/display/het_programma_9_polarisatie_en_de_hel_van_kwantificering

Zie hoe de discussie zich op sommige topics vernauwt naar de kwestie HOAX/geen HOAX en daarbij naar welles/nietes——> next logical step = 1 of 0

Aanvulling 2 het zou ook wat te maken kunnen hebben met de drang van mensen om ‘verlost’ te worden:
http://www.anarchiel.com/display/het_programma_2_de_waarheid_en_de_verlossing

+1
mee eens Jack
wink

we hebben ook een forum, zo snel nog niet gekeken, maar een leuk hoekje beschikbaar hiervoor?

Dikke Plus! Jack
Mooie analyse Lenteman! smile

+1 voor ceilingcat

De stortplaats, is toch levendig?. ja en dat van tijd tot tijd de toon verandert dat is toch normaal? ook mensen die in de stortplaats zijn en helemaal niks zeggen zijn toch welkom?

nee ik geloof niet dat hier nibiruachtige toestanden zich verder ontwikkelen, daar zijn we zelf bij.

Helemaal eens met Jack en het commentaar van Lenteman. Dus vooral doorgaan met het plaatsen van interessante items die misschien niet direct aan Anarchiel.com te relateren zijn. Daar is het tenslotte een Stortplaats voor smile

Goed punt. Ik heb ook maar besloten om meer UFO en spiritueel gerelateerde zaken te plaatsen, simpelweg omdat het interessante onderwerpen zijn. Hoeft niet eens te betekenen dat ik er altijd achter sta.

Helaas zijn er mensen die zichzelf vaak persoonlijk aangevallen lijken te voelen als er berichten geplaatst worden die niet stroken met hun waarheidsbeeld.

Aan de andere kant is het ook prachtig dat mensen het er niet mee eens zijn, dus zeg dat vooral en onderbouw het vooral. Jammer is dat dit zo nu en dan op een kleinerende/arrogante toon moet. Maar goed. Belangrijk om te onthouden is, dat op dit soort fora mensen vaak reacties plaatsen om zichzelf te blijven overtuigen van een waarheid of notie, om maar niet geconfronteerd te worden.

The world is a mirror.

*diepe zucht*

En daar gaan we weer!

Correctie: En daar gaat hij weer!

Dit is nou precies het bashen waar Jack het over heeft…

@Jack
Dit kan je natuurlijk niet plaatsen he. Wat een onzin allemaal! Wat een hippiegeleuter! smile

Btw Denizzz, ben jij ook zo tegen de corporaties,of blijf je gewoon Antiekraken,om voor weinig huur de huisjes vol te houden voor de woningcorporaties? Zuivere jongen van me

Ja Denizzz! Hoe durf je geen hypotheek te nemen en tijdelijk anti-kraak te gaan wonen, omdat je anders op straat zou moeten leven, omdat het in Nederland vrijwel niet te doen is om een goedkoop huis (onderlandhuis, Earthship, strobalenhuis) te bouwen. Het gore lef! Volgens mij ben jij een vrijmetselende drone van het systeem. Duidelijkere voorbeelden zijn er niet te vinden dan jij.

We hebben je door!

I Agree Jack! Maar uiteindelijk ontkom je niet aan homogenisering van gedachtegoed, zelfs op blogs blijkt dit mechanisme in werking te zijn.

Joh, dat is allemaal veel te intellectueel. Veel leuker om gaatjes te zoeken in bewoordingen en dan daar je laserstraal op te richten met woordspelletjes. Het ego wil ook wat.

Soms denk ik wel eens, waar gaat het in vredesnaam ineens over…?

Ligt uiteraard aan mij hoor, ik mis wel eens een clou. wink

Have a nice day, to ya all!
smile smile smile@ Skuddo

Ligt niet aan jou hoor.

LOH: De Jan Peter B. van Anarchiel.com

@ michel en hippiegeleuter

07.gif

(Ik zat al een tijdje te wachten tot ik m gebruiken kon)

Is ieder die nu met het systeem verbonden is en zich er nog niet uit heeft kunnen werken, collaborateur? Dan zal ik me wat meer gedeisd moeten houden, want ik zit er best nog wel ver in. Soms tank ik zelfs wel eens bij Shell, als mijn tank weer geen druppel meer heeft en ik het alweer tijden vergeet…. (tegenwoordig heb ik een jerrycan mee in de achterbak, zodat dat ook niet meer hoeft).

Maargoed, ik had niet gedacht dat het alleen maar meer hout op het vuur gooien betekende, toen ik vanmorgen schreef. Ik vind het gewoon erg jammer, maar dat zal mijn softie kant zijn.

Moddergooien is zooo 2009

We hebben zulke heisa, al wil je in smurfen geloven!

Het ego wil ook wat.

Is bovenstaande dialoog een gevalletje geweten versus ego?

Het bovenstaande dialoog is wat cynisme gemengd met een vleugje sarcasme en wat andere vormen van relativering.

@Loh
Je snapt het niet, je gaat het niet snappen, omdat je het niet wil snappen, dus heeft het geen nut het je uit te leggen, want de intentie lijkt te sterk om het niet te willen snappen. Gek dat je continue dezelfde reacties krijgt. Zou het aan het clubje liggen, of misschien bij jezelf? Of allebei dat kan zeker ook. Het mooie is, je kan aan jezelf wat doen, maar het clubje verander je niet, het is namelijk een clubje van individuen met aan de ene kant een sterk gevoel van zelf en eigen kracht, en aan de andere kant de acceptatie dat de zaken waar je je het meeste aan irriteert driedubbel in jezelf zitten en dat we allemaal niet zo verschillend zijn. Dit clubje heeft veel aan mekaar, doordat we dingen voor mekaar en met mekaar doen. I.p.v. mekaar continue afzeiken op zaken waar we het niet over eens zijn. Die zaken zijn er namelijk altijd. Heeft iets met je levensinstelling te maken denk ik. Mijn levensinstelling was altijd gefocussed op het negatieve. Altijd wist ik de negatieve kant van de situatie aan te wijzen. Is ook niet zo moeilijk, want die is er altijd. No more!

Volgens mij wil je helemaal niet dat we wat met je kritiek doen, want dan zou je iets oprechter en constructiever overkomen wat mij betreft. Ja, dit is een subjectieve interpretatie (elke interpretatie is subjectief, maar dat is een ander verhaal). Zeiken om het zeiken, en voorbeelden te over alleen al in deze draad.

Ik besef me goed, dat je ook op deze reactie wel een leuk dingetje zal vinden waarop je los kan gaan, je doet maar. Voor mij is het wel duidelijk dat overal waar je komt je een negatieve vibe achterlaat, stuk voor stuk lijk je mensen te willen demotiveren om te doen wat ze doen, nogmaals, je doet maar, maar als je verwacht dat mensen je op deze manier serieus nemen dan kom je denk ik nog bedrogen uit.

niemand praat met me

Misschien zijn de mensen het afzeikerige toontje zat? Een gesprek voeren is namelijk een geheel anarchistisch iets. Als je voelt dat alles wat je zegt door een filter gaat en geheel anders geïnterpreteerd wordt, dan hou je er op een moment mee op.

Overigens wil ik niet alleen maar negatief tegen je zijn, want je doet ook leuke dingen en ik heb eergister nog met je gesproken in de lounge.

@NMA

Ik stel voor dat je het volgende topic

http://www.anarchiel.com/stortplaats/toon/lichtstraal_uit_piramide_chichen_itza_gefotografeerd nog eens doorleest en het op de man spelen van Anarchiel en de zijne ook meeneemt in je interpretatie.

Je ziet het zelf waarschijnlijk niet, maar met deze reactie zeg je al genoeg. NMA stelt je een vraag, en zonder enige reflectie in je reactie mee te nemen, kaats je het door. Ik betrap mezelf hier overigens ook nog regelmatig op hoor. Ik zeg dit namelijk net zo goed tegen mezelf als dat ik het tegen jou zeg.

The world is a mirror.

Heb je dit helemaal zelf bedacht of heb je er eerst met je moeder over gesproken? Een rijkeluiskid met een richkids-snowboardsport hoeft mij toch echt niet de facetten van het leven uit leggen. Altijd makkelijk als je weet dat het eens allemaal je kant op komt om dan net te doen of alle problematiek van de maatschappij ook jouw zorgen zijn. Ga lekker zweven joh, dan deal ik wel met real life.

Veel plezier met je real life, je haalt er zo te zien veel positieve elementen uit.

@LoH:

Ben nu wel benieuwd wat er duidelijker is geworden dan

Je hoort het, je hoort nu ook bij het clubje, vraag me niet welk clubje, maar toch welkom smile.

Het lijkt het schoolplein wel… er is dus wel een club en ik weet er weer niks van af!

/traumamodus

dyn007_original_283_487_pjpeg_3393_2d1778f0158ecfce958469ad2b5a8afa.jpg

@ Jack

Geef jij maar is aan in welk topic men erover ‘klaagt’dat de stortplaats begint te lijken op een site als niburu? Ik ben ze zo concreet nog niet tegen gekomen namelijk en persoonlijk vind ik dat ook geenszins het geval.
Wel heeft niburu mijn interesse verloren en dat ben ik hier wel verschillende keren ergens tegengekomen. Mensen die dus ook vinden dat de kwaliteit van de info op niburu te wensen overlaat zal ik maar zeggen.

Het leuke aan de stortplaats vind ik nu juist dat een ieder er redelijkerwijs zijn ei kwijt kan..
Houden zo dus..

Dingen die getypt worden, kan iedereen anders opvatten, denk er gewoon lekker het jouwe van, je kan helaas niet met iedereen bevriend zijn, met 1 kan je nou eenmaal beter vinden dan met de ander…en ja iedereen kan/mag schrijven wat hij wil (en als je naar je ego luistert kan het je raken dus niet doen!)...trek je er niets van aan, je weet zelf beter en je zoekt gewoon die lui op waar het wel goed mee klikt en je leest gewoon wat jij interessant vindt..!

Een hoop gezeik op niks af..
Betekent dit dat degene die stort z’n topic moet wijzigen?
Want anders kon het wel eens te veel gaan lijken op….
Kom op zeg.

@ yohtani

Ik weet niet zeker of het in de lounge regelmatig gezegd word, of dat alleen op de site zo is. Mocht ik het weer ergens op de site tegenkomen, dan zal ik een pm sturen met het linkje.

Precies, houden zo dus.

@ iedereen

Dat is toch gisteren geweest?

Nieuwe start, is nu!

@ Lord

Daar heb ik van geleerd. Kop in het zand, en elke keer weer opnieuw erover rommelen.

Ik had eigenlijk misschien verwacht, dat iedereen elkaar goeiemorgen zou gaan wensen, een knuffel zou geven en alles weer oke was in wonderland.

-edit- naief he

*on topic*

Ik ben blij dat er ruimte is voor alle ideeën en onderwerpen in de stortplaats. Lekker je eigen mening vormen en genieten van alle info. Mensen die zeiken op Niburu moeten dat vooral doen maar hoeven niet te verwachten dat de topics daar de stortplaats hier niet zouden mogen halen.

Keep on trucking!

*mompelt iets over zelfdestructie*

Mensen, blaas eens wat stoom af, en reageer niet meteen als je boos bent. Het maakt alleen maar dingen kapot en dat is eeuwig zonde. Meningsverschil of niet, het is het niet waard.

Ik zeg, gun ieder zijn/haar commentaar.

*knuffelt iedereen*

Als eerste , Een hele fijne avond en verder een gelukkig leven toegewenst allemaal ,
in ” Vrijheid ” mijn ” Ego ” geloof in eigen ” Referentiekader ” mijn ” Eigen-Wijsheid ” maar ben mezelf volledig bewust dat dit een ” beperking ” vormt en juist door ” contact ” d.m.v. ” communiceren ” met ” andersdenkenden ” hoop ik die ” grenzen ” te verschuiven , kennelijk zijn gedachten niet langer tolvrij omdat ze grenzen overschrijden ?
Onderzoek alle dingen en behoud het goede !
Blijf vooral .......................Storten !
Welkom bij de ” Gedachtenbank ”

Doe is lief allemaal… X

sluit me aan bij dit artikel en de positieve reacties van o.a. Skuddo en Leigh Light.

Ieder-1, mooi loop!

“Together we stand, devided we fall”
P.F

Booleans! (U bent nog nooit uitgescholden met een wiskundige term. Vrijheid maar dan ook echt.)

true/false
true/false
true/false

Syntax error
Ok

En dat omdat een item ook op een paranoia portaal te vinden is. Dit wordt vervolgens argument in de waarheidsvinding. Dat kan om deze rede worden afgewezen.
Het bepaalt het gewicht van het argument dat piramidebouwers niet uit esthetische afwegingen zich een hernia sleepten en dat het effect daarvan kan worden waargenomen. Ik zie het verband tussen een de niburu-site en oude stapels stenen niet.

@LOH
Ik vind dat je de discussieruimte inperkt. Je spreekt van ‘agenda’ van een anarchielistisch verbond en dictatoriale trekken maar hebt zelf een wat dwingende manier van kaderen. Het blijkt al een beetje doordat je de mensen die het grondig niet met je eens zijn in een kamp plaatst.
Je hebt het ook gedaan bij het onderwerp, het vastgelegde effect van de piramide. Je labelt het non-issue.
Je geeft ook aan dat je het afwijst omdat niburu het doorgeefluik van deze info is en je hebt eerder iets van deze site aangenomen, van een andere aard, dat onjuist bleek te zijn. Een gevoelsargument. Je eigen perspectief.
Neem wat afstand.

En je hebt gelijk als je in het geheel alleen maar bedoelde dat ik geen q.e.d. had moeten roepen bij het eerste filmpje. Ik leef ook met verwachtingen.

Wat betreft dit soort onderwerpen in relatie tot vrijheidsdenken: Als je hier freeman on the land wil zijn zul je de geschiedenis van deze planeet een beetje moeten kunnen overzien. En die is complex.

De anarchistische discussie is voor mij in ieder geval niet louter klagen over de Nederlandse politiek en het straatniveau eventueel met geitenwollen sokken en groene vingers.

Ik heb overigens dat hele Niburu fenomeen, de steen, als misinterpretatie afgedaan. Sinds kort ben ik er ook volledig van overtuigd, van de Nemisis! Ik zal er niets over posten.

In het geheel vind ik de stortplaats breedband-vrijheid. Het loopt best redelijk.

[alubeulkapje]

‘In een kamp plaatsen’ is zo 2011.

[/alubeulkapje]

@ mezelf

LOL.

@Gurugagarin

Je gebruikt allemaal woorden die ik niet heb gebruikt. Ergo het zijn je eigen conclusies. Ik verwacht eigenlijk ook geen objectieve beoordelingen van de volgelingen meer… Ze zijn al te ver heen,in de ban,en in mijn ogen niet meer te redden. Chiel heeft het startsein gegeven en LOH is de pispaal.Welkom bij de “Club”

I Agree Jack! Maar uiteindelijk ontkom je niet aan homogenisering van gedachtegoed, zelfs op blogs blijkt dit mechanisme in werking te zijn.

Dat heeft volgens mij iets te maken met het feit dat het persoonlijk belang dat men heeft bij het posten van zaken/reacties hier niet te vervullen is vanuit diezelfde acties. Hierdoor komt een actie-reactie-mechanisme op gang

Juist op deze site, moet iedereen de mogelijkheid krijgen, zijn of haar gedachtes de vrije loop te laten. Toch?

Yep, maar nu zie je heel duidelijk de ‘gedachtepolitie’ in werking zoals deze in iedere sociale samenleving verankerd zit. Kennelijk wordt er toch nog een aanzienlijk deel ego gevoed vanuit het posten en reageren. Op een ontmoetingsplek kan ook niet iedereen tegelijk met elkaar door de deur. Uiteindelijk komt het er dus op neer om hier mensen te vinden met wie je interessante of leuke dingen uit kunt wisselen, hoe jammer dat ook moge klinken voor de ‘waarheidszoekers’.

Toch maak ik me niet veel zorgen, het actie-reactie-mechanisme komt af en toe weliswaar op gang maar op een of andere manier verdwijnt het meestal ook weer gauw, stormen in een glas water….en dat is de harde waarheid


Aanvulling: ik heb hier al eens iets over geschreven: http://www.anarchiel.com/display/het_programma_9_polarisatie_en_de_hel_van_kwantificering

Zie hoe de discussie zich op sommige topics vernauwt naar de kwestie HOAX/geen HOAX en daarbij naar welles/nietes——> next logical step = 1 of 0

Aanvulling 2 het zou ook wat te maken kunnen hebben met de drang van mensen om ‘verlost’ te worden:
http://www.anarchiel.com/display/het_programma_2_de_waarheid_en_de_verlossing

Veel woorden hier,maar in lounch , volgens eigen zeggen,met de broek op de schoenen en met 1 hand tikkend, bladibladibla

lekker belangrijk,

Onderschat de stormen niet.

Onderschat de stormen niet.

Vanuit het perspectief van een glaasje zijn die stormen vast heel wat.

Ik blijf er dwars doorheen kijken

Je gebruikt allemaal woorden die ik niet heb gebruikt.

 
Ik citeer je dan ook niet.

Ergo het zijn je eigen conclusies.

Juist. Wat anders.

Ik verwacht eigenlijk ook geen objectieve beoordelingen van de volgelingen meer?

Wat klets je nou…? Anyways, het waren mijn comments die ergens aan de basis van dit uit de hand gelopen stukje miscommunicatie lagen. Onderwerp dus. Volgelingen… wat een nonsens. Dat op een anarchistische hangplek zeggen…

Ze zijn al te ver heen, in de ban, en in mijn ogen niet meer te redden.

Je steekt er nogal wat energie in.

Chiel heeft het startsein gegeven en LOH is de pispaal.

Ik heb verder niets tegen je opgemerkt, behalve inhoudelijke argumenten aangaande het item. Dus doe niet zielig.

Welkom bij de ?Club?

Zei ik net iets over een neiging tot inkaderen?

Je bent op een punt beland dat je alleen nog emotioneel reageert, niet inhoudelijk, zoals uit het bovenstaande blijkt.

Je hebt je een beetje erg in een standpunt vastgebeten. Je weet niets van piramides.

Er is natuurlijk niets mis met een kritische houding naar het materiaal. De totale ontkenning: kan niet > fake > hoax > einde discussie, is niet helemaal gepast.

@LOH
Ik vind dat je de discussieruimte inperkt.

Nou ik ben anders aardig aan het discussieren geweest. Was dat je niet opgevallen? Dat ik niet iedereen gelijk geef,wil toch niet zeggen dat ik iemand beperk in het spreken.

Je spreekt van ‘agenda’ van een anarchielistisch verbond en dictatoriale trekken maar hebt zelf een wat dwingende manier van kaderen.

Als je ervaringen opdoet die dit aantonen,is het toch niet vreemd als je dat zegt? Wat minder theorie en wat meer praktijk zou volgens mij de boel hier een beetje meer realistisch maken. Het word hier allemaal een beetje vaag en “men” ontloopt de realiteit steeds meer. Wolkenwietje voorop.

Het blijkt al een beetje doordat je de mensen die het grondig niet met je eens zijn in een kamp plaatst.

Dat doen ze zelf.  Ik accentueer het alleen maar.

Je hebt het ook gedaan bij het onderwerp, het vastgelegde effect van de piramide. Je labelt het non-issue.

Ik kan me niet herinneren dat ik dat zo gezegd heb.

Je geeft ook aan dat je het afwijst omdat niburu het doorgeefluik van deze info is en je hebt eerder iets van deze site aangenomen, van een andere aard, dat onjuist bleek te zijn. Een gevoelsargument. Je eigen perspectief.
Neem wat afstand.

Ik neem er toch afstand van? Ik geloof het namelijk niet!

En je hebt gelijk als je in het geheel alleen maar bedoelde dat ik geen q.e.d. had moeten roepen bij het eerste filmpje. Ik leef ook met verwachtingen.

Guru , ik heb helemaal niet aan je gerefereerd.

Wat betreft dit soort onderwerpen in relatie tot vrijheidsdenken: Als je hier freeman on the land wil zijn zul je de geschiedenis van deze planeet een beetje moeten kunnen overzien. En die is complex.

Ongetwijfeld,maar dan wel onderbouwd en niet gebaseerd op dit filmpje. Hier was ik overigens al heel duidelijk over.

De anarchistische discussie is voor mij in ieder geval niet louter klagen over de Nederlandse politiek en het straatniveau eventueel met geitenwollen sokken en groene vingers.

Ik voel mij geen anarchist,Ik zie het er niet van komen. Alleen als de hele boel plat gebombadeerrd/genuked is en vanuit de “frisse” start. Dan alleen. Chiels visie word in mijn ogen steeds onwerkelijker en brengt geen soelaas. Het gekanker op alles blijft, maar wat kan ik daar mee?  Dat kan ik in me eentje ook wel, daar heb ik chiel helemaal niet voor nodig.

Jammer Guru , dat je je toch een beetje laat inpakken,en dat je ,mijn inziens, toch minder onafhankelijk bent dan ik dacht. Dat stemt me droevig, want ik heb je eigenlijk best hoog zitten.

@Gurugagarin

Ik verwacht eigenlijk ook geen objectieve beoordelingen van de volgelingen meer?

Wat klets je nou…? Anyways, het waren mijn comments die ergens aan de basis van dit uit de hand gelopen stukje miscommunicatie lagen. Onderwerp dus. Volgelingen… wat een nonsens. Dat op een anarchistische hangplek zeggen…

Kom Guru. Dat je toevallig het eerst comment maakte doet er toch er toch helemaal niets toe?

===============================================================

Ze zijn al te ver heen, in de ban, en in mijn ogen niet meer te redden.

Je steekt er nogal wat energie in.

Hier ga ik je gelijk in geven. Het roer gaat om. Meer aandacht aan zinnigere dingen ,in plaats van al die fuss om niks.

===============================================================


Chiel heeft het startsein gegeven en LOH is de pispaal.

Ik heb verder niets tegen je opgemerkt, behalve inhoudelijke argumenten aangaande het item. Dus doe niet zielig.

Nou ik vind dus dat je wel makkelijk inhaakt op een bewust opgezette tendens. Als je wist wat ik wist,zou je er ook anders over denken.Ik ben daar van overtuigd. Als de droom van het anarchistisch ideaal wat hier steeds gebracht word ondermijnd word door de slinkse achter de rug om mentaliteit, die wel degelijk gebezigd word hier bij Anarchiel achter de schermen. Ze zijn gewoon niet recht door zee,en volgens mij staat dat weer recht op het gedachtengoed wat ze willen overbrengen. Geen ander woord dan schijnheilig voor.

Je bent op een punt beland dat je alleen nog emotioneel reageert, niet inhoudelijk, zoals uit het bovenstaande blijkt.

Misschien wel. Ik ben een gevoelsmens en pik snel signalen op. Zeker als die er op gericht zijn om mij belachelijk te maken en/of te beschadigen. Toeval bestaat niet,en ik ben niet iemand die de andere wang toekeert. So be it.

Je hebt je een beetje erg in een standpunt vastgebeten. Je weet niets van piramides.

Ik weet er wel wat van,maar ben idd geen expert. Voor dit stortonderwerp lijkt me dat ook niet nodig. Het gaat mijns inziens om een frauduleuze voorstelling van zaken en daar heb ik me ingebeten. Niet in de pyramides aan zich.

Er is natuurlijk niets mis met een kritische houding naar het materiaal. De totale ontkenning: kan niet > fake > hoax > einde discussie, is niet helemaal gepast.

Ik had al aangegeven dat ik open sta voor veel zaken,en ook de onbekende,maar dat ik toch wel enigszins overtuigt wil zijn van het aangebodene. Niks mis mee lijkt me zelf.

@ Gurugagarin.

Als ik al een fout heb gemaakt is het deze. Ik heb me door Chiel laten trikkerren om zijn frustraties over te nemen en me er tegen af te zetten. Ik ga ,als ie ooit nog wat tegen me durft te zeggen,me eerst goed afvragen of het allemaal wel de moeite waard is om me er druk over te maken. En dat geld natuurlijk ook voor zijn volgelingen.

Wat een gezwets weer. Het is hier gewoon een open forum.

Commentaarpagina 1 van 1

 

U dient ingelogd (Login) te zijn om een opmerking te kunnen plaatsen.


 

  • Er zijn geen aan dit artikel gerelateerde items gevonden.

    er zijn voor dit item nog geen tags toegevoegd