Anarchiel, Vrijheid. Maar dan ook echt! De bibliotheek bevat een verzameling speciale stukken Samengestelde Dossier overzichten van Storts en Artikelen Contact leggen of de Disclaimer lezen RRS overzicht van de Alternatieve Media  
Het Forum voor diverse onderwerpen Onze open Stortplaats, doe mee en plaats zelf iets. Chatten kan bij ons in de Lounge, Vrijheid met een kopje koffie erbij. Enkele Statistieken over het bezoek van deze webstek Onze Links pagina geeft een overzicht van, jawel, LINKS. Onze Muziek pagina bevat enkele eigen werkjes van onze leden.
 

0  1  2  3 

Anonymous kraakt Amerikaanse ministerie van justitie

 

4
+
Door BarbaricFellow om 15:33 op 22-05-2012 in Internet
(0x gereageerd, 591x bekeken)


Aanvallers van Anonymous hebben toegang gekregen tot computers van een afdeling van het Amerikaanse ministerie van justitie. Een dump met 1,7 gigabyte aan e-mails en databasegegevens wordt via bittorrent verspreid.

Het Amerikaanse ministerie heeft bevestigd dat er toegang is verkregen tot computers bij het ministerie, meldt Reuters. Het gaat om een afdeling van het ministerie die zich bezighoudt met het ‘verzamelen en analyseren’ van gegevens over criminaliteit in de Verenigde Staten.

Het ministerie wil niet aangeven wat voor gegevens zijn buitgemaakt, maar Anonymous claimt dat het gaat om interne e-mails en gegevens uit de database van de afdeling. (Lees verder op link onderaan)

Torrent link staat onder de YT video.
(Eigen risico!)

Bijbehorende url:

http://tweakers.net/nieuws/82092/anonymous-kraakt-amerikaanse-ministerie-van-justitie.htmlDe RSS-feed van de commentaren op dit topic
Volgende item: WWOOF - World Wide Opportunities on Organic Farms
Vorige item: Why Google Won't Protect You From Big Brother

 

Geplaatste opmerkingen.


 

U dient ingelogd (Login) te zijn om een opmerking te kunnen plaatsen.