Anarchiel, Vrijheid. Maar dan ook echt! De bibliotheek bevat een verzameling speciale stukken Samengestelde Dossier overzichten van Storts en Artikelen Contact leggen of de Disclaimer lezen RRS overzicht van de Alternatieve Media  
Het Forum voor diverse onderwerpen Onze open Stortplaats, doe mee en plaats zelf iets. Chatten kan bij ons in de Lounge, Vrijheid met een kopje koffie erbij. Enkele Statistieken over het bezoek van deze webstek Onze Links pagina geeft een overzicht van, jawel, LINKS. Onze Muziek pagina bevat enkele eigen werkjes van onze leden.
 

0  1  2  3 

BAN op KLOL

 

10
+
Door DrogBlog om 16:17 op 12-04-2013 in Keuvelen
(73x gereageerd, 1301x bekeken)


BAN

Micha Kat en de KLOL-kerk hebben me beloond met een BAN vandaag.

Ik had er gereageerd op
INFILTRANTE VERSCHEURT ANASS-FAMILIE
http://www.klokkenluideronline.is/artikel/23004/infiltrante-verscheurt-anass-familie

ERIC ENGERD “Martin Vrijland”

En aangezien ik die “Martin Vrijland” maar een vies en gestoord mannetje vind, zeker zo crimineel als degenen die hij denkt te moeten bestrijden als zelfgekroond “onderzoeker” - ook tegen wil en dank van betrokkenen in - had ik - in die formulering ongeveer - dat aan dat door Micha Kat zo gepromote mannetje nagedragen.

Zulke dingen de “helden” van Micha Kat nadragen, kan natuurlijk niet in “klokkenluiderskringen” en werd nu dan ook beloond met uitsluiting.

In een kerk hoor je de priesterschare gezagsgetrouw te volgen… smile

overigens…
Wie zou dat mannetje achter pseudoniem “Martin Vrijland” zijn?

En waar kwam dat “onderzoekende” mannetje zo plotseling toch vandaan? Juist toen Micha Kat (druk bezig zijn geloofwaardigheid op te krikken met hulp van het Recht en het OM) wel wat hulp erbij kon gebruiken bij zijn taak een KLOL-kerk te vormen van pedo-Demmink geobsedeerde malloten…


De RSS-feed van de commentaren op dit topic
Volgende item: hiep hiep hoera!
Vorige item: END FED: Greatest Con Exposed (Video)

 

Geplaatste opmerkingen.


Commentaarpagina 1 van 2  1 2 >

Het scheen dat iemand de identiteit van die “Martin Vrijland” ergens wilde onthullen las ik met een half oog, maar goed…

Het is natuurlijk niet de bedoeling “onderzoeker” “Martin Vrijland” te onderzoeken…

big surprise  big surprise  big surpriserolleyes

Bel, bel, bel die Ju-Peter, Zeus
ofwel de plaatsvervangers ervan (JeZus) op aarde…

Franciscus scheen z’n misdadige gestoordheid bij Videla opgedaan te hebben toch?

Dezelfde Videla waarmee prins W-A-terhoofd het zo hoog op had…

wat een kleine wereld…

Drogblog, jij ben ziek in je hoofd.

Wat breng jij dan in het geheel.

En ik zeg helemaal niets, doe jij goedt aan deze mensheid.

Rot op met je zieke geest.

Als men meer wil weten over Vrijland en anderen zie http://www.barracudanls.blogspot.nl

Mothers, ook jij bent ziek. Baracuda heeft nog nooit geen bijdrage geleverd aan deze mensheid in den goede… Geef me een post dan?

LOL  LOL nou ik heb ook nooit beweerd dat Barracuda ‘iets’
bij gedragen heeft aan het goede van de mensheid LOL  LOL
maar zijn blog wordt gelezen en de comments daar zijn soms wat scherp. LOL

   nou ik heb ook nooit beweerd dat Barracuda ‘iets’
bij gedragen heeft aan het goede van de mensheid   
maar zijn blog wordt gelezen en de comments daar zijn soms wat scherp.

Hoeveel bezoekers heeft dat bedrog dan, en nieuws is 0,0

Steekt uw kop bij MK / MV in de…

houding_top_6_klokkenluiders_steun_bron_royaards.gif width=500

@ Luis

Juist,
goed weergegeven… cool smile

altijd HUMOR op KLOL

Zelfgekroond en zichzelf bezinnend “wereldverbeteraar” Arend Zeevat, die er nooit moeilijk over deed om elke vorm van openheid en meningen in de kiem te smoren op zijn Argusoog middels BANS, huilt nu met de wolven mee als het gaat om zijn bemoeienissen met de familie van Anass via een plaatselijk krantje die niet zo op prijs worden gesteld…  tongue rolleye

http://www.klokkenluideronline.is/artikel/22959/pedograaf-in-oorlog-om-anass-familie#comment-93351

Arend
12 april, 2013 at 23:40

Er vond vandaag ook een waanzinnige vertoning plaats op de online editie van een lokaal sufferdje, namelijk:

http://www.wassenaarders.nl/algemeen/stichting-anass-initiatief-moeder-anass

Hier was een publicatie geplaatst over de ‘stichting’ die opgericht is door de moeder van Anass met ondersteuning van Danielle Berkenfeld. In de loop van de middag werden daar een aantal reacties geplaatst, waarvan de meeste kritsich waren. Zo’n 13 in totaal. Zelf plaatste ik er ook twee. Rond half zes merkte ik dat alle reacties, behalve één waren verwijderd.

Iemand uitte in een volgende reactie daar zijn ongenoegen over, evenals ik dat ook deed. De redactie plaatste onder mijn reactie een mededeling, waarin men weergaf dat ik mijn eigen stek op het web heb, waar ik mijn eigen visie kan delen, maar dat men bij de Wassenaarder een ander beleid voert.

Nu zijn alle reacties verwijderd en moet men inloggen om een raectie te kunnen plaatsen, terwijl dat daarvoor niet zo was. Een wel heel erg streng moderatiebeleid dus, dat bedoeld is om ieder kritiek in de kiem te smoren.

Zelfgekroond en zichzelf bezinnend “wereldverbeteraar” Arend Zeevat, die er nooit moeilijk over deed om elke vorm van openheid en meningen in de kiem te smoren op zijn Argusoog middels BANS, huilt nu met de wolven mee als het gaat om zijn bemoeienissen met de familie van Anass via een plaatselijk krantje die niet zo op prijs worden gesteld…

Precies. Karma is a bitch.

Zelf plaatste ik er ook twee. Rond half zes merkte ik dat alle reacties, behalve één waren verwijderd

Typisch Arend, gewoon vergeten dat hij dat zelf ook altijd deed. Kwam er een mening niet voor hem uit of had hij er geen zinnig verweer op, dan kon je er op wachten dat ie de cenzuurknop op ging zoeken. Totaal geen zelfinzicht die man.

Het ging overigens nog verder met Arend want hij haalde toen ook zijn eigen comments weg en schreef daarna gewoon een hele nieuwe ‘waarheid’ terwijl hij alle antwoorden die er op kwamen ook weg cenzuurde. Gewoon fouter dan fout. Erger dan nujij. En dat in het andere kamp. Je kan het toch haast niet voorstellen? Ik heb geen idee welke diagnose Willemuyn hier over gesteld zou hebben, maar toch minimaal over iemand met een zelfreflectie van nul, niks, nada. Noppes ook nog. En dat bezint toch een stuk moeilijker lijkt me. De bedoeling van bezinning is denk ik toch wel, dat je er iets van leert toch? Maar, en dat kan aan mijn wantrouwige inborst liggen, daar heb ik weinig hoop op eerlijk gezegd, daar ik dat toen ook al tegen Arend heb gezegd, en het toch niet zijn handelen heeft doen veranderen. Dus waarom nou wel?


Het lijkt wel of al die mafkezen als administrators een soort tweede hitlerhuid aantrekken als ze eenmaal toegang tot die cenzuurknop hebben. Teveel macht voor 1 persoon om de ‘waarheid’ te kunnen kneden zoals ze dat willen. Kan nooit goed zijn. En als de goeie niks doen dan hebben de slechte vrijspel.

Daarna kon ik ook niet meer inloggen op klol.

Nu zijn alle reacties verwijderd en moet men inloggen om een raectie te kunnen plaatsen, terwijl dat daarvoor niet zo was. Een wel heel erg streng moderatiebeleid dus, dat bedoeld is om ieder kritiek in de kiem te smoren.

Moraal van dit verhaal is wat jij niet wilt dat jou geschied doe dat dan ook een ander niet. Of ga er in ieder geval niet zo over huilen. Misschien iets om je over te bezinnen.

Moet overigens wel toegeven dat ik vind dat je het er een beetje naar gemaakt hebt Drog. Het was allemaal niet erg posi en opbouwend de laatste tijd wat ik van je las op klol. Desalnietemin weer tekenend dat de dialoog, die er niet was, al bij voorbaat wordt verkracht door die banbutton. Boeh Boeh.

Ik stel voor dat DggD de nieuwe admin van klol word. Dan wordt het zeker een geordende rustige site. En wie weet dat 911 dan weer terug komt op de agenda. Dat het een kerk is weten we nu natuurlijk allang. Dat kruis is er niet voor niks. Ook niet fake trouwens.

@ LOH “niet opbouwend…”

Ik vond het Telegraaf-hitsende-geschreeuw van MK dan ook elke keer weer dommer en dommer worden… ik volgde het dan ook kritisch… raspberry

Het was opvallend hoe Martin Vrijland zich begon te roeren een tijd geleden op KLOL, daar zat meer achter, Micha linkte ook veelvuldig naar z’n weblog. Doorgaans reageert Micha op niemand maar Martin was helemaal ‘te gek’. En toen kwam Anass en Martin gelijk erop al zoekend naar condooms in bosjes, mijns inziens wel bewonderenswaardig maar of het handig of nuttig is geweest?

Nee, ben er inmiddels wel van overtuigd dat achter Micha zeker bepaalde organisatie zit. Laatst las ik ergens (misschien hier?) dat juist Israëlische groeperingen Anti-holocaust website promoten. En dat was ook zo opvallend aan Micha, dat ie opeens aan kwam zetten dat holocaust fake is. Waar hij mij overigens inmiddels wel van overtuigd heeft. Er zijn wel werkkampen geweest waar mensen zich de dood in hebben gewerkt maar systematische uitroeiing is nooit bewezen en zo goed als fake. Dat zit ook niet in de aard van de machthebbers en organisatoren achter wo2, uitbuting is waar ze het allemaal om draait. En mensen zich dood laten werken zonder eten leverde ze nog wat op.

Ook die Mind doesn’t matter is opvallend, af en toe mag hij ook z’n satanspropaganda artikelen spuien bij de KLOL-kerk. Ook z’n comments, alleen maar gericht op opruiing, met z’n ‘beste mensen’. Ook comments aan andere op gebiedende wijs, doe dat, het moet zo etc. Soort van leidersrol, ook van anderen irl heb ik gehoord dat hij ze constant de les leest en doet of hij alles weet maar uiteindelijk zaten diegene in de shit.

Ook heeft hij z’n opleiding als opruier met goed resultaat afgerond, wat ze geleerd wordt is de boodschap vooral visueel aan te sterken met foto’s en filmpjes. Wat hij constant doet in de comments. Mind doesn’t matter is ook een bannazi, hij heeft vele commenters geband.

Valt wel op dat die Jeroen Hoogeweij, vaste aanhanger bij zwakzinnige totaalmalloot baggercuda ook uit Schiedam komt zoals Micha. Laatst feliciteerde hij hem nog op z’n website. Die Jeroen zit op een zwaar duister spoor van Crowley dat regelrecht naar het gesticht leidt.

@ AIRVD

Micha linkt volop naar Katholiek Nieuwsblad, een orgaan dat de paus als plaatsvervanger van het opperwezen ziet.

Micha Kat linkt naar weet ik al niet wat en is gefocussed op mainstream, Telegraaf en Powned, etc. en dweept met nota bene Geert Wilders.

Enfin… het was al opvallend dat hij een jaar geleden in het diepste geheim toch naar Nederland kwam om hem wat meer geloofwaardigheid te bezorgen…  cool smile

Tsja, zogenaamd gevlucht maar eigenlijk op vakantie, heel vreemd allemaal. Begon allemaal toen Francis v Capelle zich begon te roeren die ik tegelijkertijd ook zeer wantrouw, andere agenda. Blijkbaar zijn ze het niet altijd eens met elkaar.

Jan Fieten, White indian, is ook een opmerkelijke verhaal. Reageerde veel op KLOL en toen hij daar geband werd heeft hij nog een tijdje op mijn weblog gereageerd als “White Indian” en “indian scout 1929”, hele opmerkelijke reacties, hij dacht ook al dat er meer achter Micha Kat zat en is overleden aan een hartstilstand. Ik heb me ook aardig in de aandacht gewerkt wat dus toch wat gevaar opgeleverd heeft als je het zo allemaal bekijkt.

De altijd wel wat te mauwen hebbende Micha Kat had een interview met de betrouwbare topjournalisten van de NY Times… LOL LOL LOLAls mede-gebande op klol mijn 2 cents.
Met het oog op de naderende afscheidsreceptie van Pauline Krikke woensdag a.s. het volgende; Terzijde: Ziet u het al voor zich. Afscheidsetentje met Krikke, partner Miltenburg, Lea Manders die als gemeenteraadslid braaf komt opdagen met haar partner Arend Zeevat? Dit voor insiders. Wat zou het geweldig zijn als jdtv, met die prachtige zonnestralen achter het logo zoals te zien is in de recente opnamen van Bilderberger Pechtold, opnamen maakt van hun gesprekken over bezinning ofzo.

Ik las ergens iets van -’..Het leek me sterk dat een gemeente die uiteindelijk een groep veteranen had verdreven, presentator Arend Zeevat of zijn vrouw hiermee lieten wegkomen. Er moest druk gezet zijn, op welke wijze dan ook. En ten gevolge van die druk was er ergens achter de schermen het een of andere besluit gevat of tot stand gekomen. Een van de gevolgen was dat Arend Zeevat, die kennis droeg van het bestaan van de mail, in ieder geval door kon gaan met zijn programma zonder dat zijn vrouw Lea Manders haar baantje kwijtraakte…”

Maar ik las ook -‘Hallo Micha.’
‘Hallo Francis, hoe is het aan die kant?’
‘Redelijk,’ antwoordde ik en verbaasde me over de kwaliteit van de hedendaagse skypeverbindingen.
Micha klonk alsof hij zich in mijn huiskamer bevond in plaats van in Laos of Thailand of waar hij ook maar uithing.
‘Ik heb een vraagje, Micha. Je kent de Krikke-Gate affaire toch?’
‘Ja ...’
‘Nou, vorige week zat Sietze Planting hier en vertelde me iets opmerkelijks. Een nieuwe ontwikkeling in de Krikke-Gate affaire noemt hij het zelf.’
‘Oh?’
‘De vrouw van Arend Zeevat is een gemeenteraadslid van Arnhem. In de nasleep van de affaire heeft haar man, Ron Miltenburg per email een aantal gemeenteraadsleden onder druk gezet. Wat er in die mail staat weet ik natuurlijk ook niet, maar Sietze heeft via via te horen gekregen dat die mail
bestaat en inhoudelijk gezien op de één of andere manier refereert aan zijn zaak. Tevens stelt Sietze
dat de mail een niet legitieme handelswijze reflecteert die zijn zaak ten goede komt. Volgens Sietze
is de vrouw van Arend Zeevat in het bezit van die mail, maar weigert deze naar buiten te brengen.
Op zich kan ik me daar van alles bij voorstellen, ware het niet dat Arend Zeevat natuurlijk uitgebreid aan de Krikke-Gate affaire aandacht heeft besteed en dat nog doet, maar tegelijkertijd een vrouw heeft binnen die gemeenteraad die deze bewijslast achterover houdt.
Ik vindt dat dit absoluut niet kan, alleen al gebaseerd op het feit dat de Alternatieve media immers stelt een bijdrage te leveren aan het ontrafelen van deze vormen van corruptie en samenspanning.’
‘Tja, allereerst. Weet je wel zeker dat zo’n mail in werkelijkheid bestaat? Want heel eerlijk gezegd
kan ik me bij wat je nu verteld helemaal niets voorstellen. Ik ken Arend als een integere man en ik kan me deze gang van zaken daarom niets voorstellen. Dus mijn vraag is: weet je zeker dat die mail bestaat?’
‘Nee, eerst niet. Maar vreemd genoeg is er tussen Arend en Sietze inmiddels een mailwisseling ontstaan omtrent die mail. Sietze heeft mij laten weten dat Arend zich beroept op het feit dat hij zijn vrouw niet kan dwingen om de mail af te staan. Dus, de mail bestaat ja.’
‘Nou, heel eerlijk gezegd kan ik me hier niets bij voorstellen. Heb je zelf hierover al contact gehand
met Arend?’
‘Nee, nog niet. Omdat jij hem veel beter kent dan ik, wilde ik jou dan ook vragen of je bereid benthem hierover eens aan de tand te voelen.’
‘Ja hoor, dat wil ik wel doen.’
‘Laat je mij dan even weten hoe het verder loopt?’
‘Ja, ik zal er snel naar kijken, maar ja, ik zit natuurlijk niet in Nederland en ben ook nog met een hele boel andere zaken bezig dus het kan even duren.’
‘Nee, dat is helemaal prima Micha, ik wilde bij hem niet direct met de deur in huis vallen. Het leek me gewoon beter dat jij hem eerst benaderde.’
‘Nee, dat begrijp ik ook wel. Ik zal zien wat ik kan doen en je hoort van me.’
Ik zou er echter niets meer van horen.”

Micha heeft het natuurlijk druk met rechtszaken enzo, allemaal heel begrijpelijk. Micha heeft het zo druk dat in de radio-uitzending via argusoogradio eind 2012 (zie link hieronder), met genoemde Sietze Planting, de bewuste mail…..niet eens ter sprake komt. Zelfs Sietze Planting blijkt het belangrijke bewijsstuk voor zijn EIGEN zaak vergeten.  cool smile
http://www.klokkenluideronline.is/artikel/21524/bonbshell-kloa-met-sietse-planting

vervolg op post hierboven
Maar stoere Sietze- die geld verdiende in Afghanistan door dode Afghaanse kindjes aan de nederlandse pers te ‘verkopen’ als gevallenen van een talibanklimrek- heeft vriendjes bij het bedrijf Bastard Security Suckers, dat aardige gasten zoals Joris D. beschermt want de wereld van de beveiliging is een klein wereldje nietwaar. Ook las ik ergens en laat u die maar even bezinken voordat u weer achter Micha Kat denkt aan te moeten rennen van rechtszaak naar rechtszaak- “tezamen voldoende ‘kritieke massa’ te creëren in het belang van onze bedrijfstak en de continuering daarvan”.

En zo is weer niets wat het lijkt, jammer toch weer.

Overigens benieuwd wat Pauline gaat doen. Wellicht co-host bij argusoogradio?

ach ja, Micha Kat,

met de ban als middel tegen doorprikken van het gezwatel

een mannetje die het volkje van vermaken als moderne gladiator, die vooral een strijd, competitie, propageert, zoals bij een (voetbal)wedstrijd, je moet voor de een of de ander zijn, het is niet de bedoeling het gereutel van een afstandje verbaasd te bezien… cool smile

geef het volkje “spelen” en “kerken”

remedie:

blijf altijd bij jezelf en bindt je nooit aan partijen, kampen of kerken

@LOH
Ja over die stralen heb ik wel eens geschreven op anarchiel.
Er was zelfs een actie voor een nieuw logo maar dat heeft blijkbaar geen succes gebracht. Mijn complimenten voor je alertheid.
Je noemt de naam Arend Zeevat en hiermee inspireer je mij, zeker met de naderende receptie van Pauline, nog wat te delen wat ik ergens heb gelezen. Hier komt ie;
‘Francis, hoor je me?’
‘Zeker Arend, het geluid is perfect.’
‘Mooi zo kerel. Nou, ik heb van Micha en anderen gehoord dat je min of meer boos op me bent en ik zou dan ook graag even toelichten wat er gebeurd is. Ik neem aan dat je het daar met me over wilt hebben, toch?’
‘Dat klopt inderdaad, Arend. Laat ik maar direct met de deur in huis vallen. Sietze vertelde me een tijd geleden alweer dat er nieuwe ontwikkelingen in zijn zaak waren. Hij vertelde me dat jouw vrouw Lea Manders heet en gemeenteraadslid is van de gemeente Arnhem, waar de Krikke-Gate affaire speelt of heeft gespeeld. Beroepsmatig zou zij dus in het bezit geraakt zijn van een email die afkomstig zou zijn van Ron Miltenburg, de man van Pauline Krikke. Uit die mail zou blijken dat hij
druk uitoefende op de gemeenteraad met betrekking tot de Krikke-Gate affaire of een onderdeel daarvan. Dat is wat ik gehoord heb.’
‘Ja, dit klopt wel. Althans, dat er inderdaad email verkeer geweest is dat afkomstig was van Ron Miltenburg en gericht was aan een aantal gemeenteraadsleden. Maar inhoudelijk stelt de mail niet zoveel voor, althans, het is waarschijnlijk niet wat jij denkt. Wat er meer uit blijkt is dat Ron Miltenburg onder druk staat en vanuit die positie dus naar een aantal gemeenteraadsleden mailt.’
‘Dus jij kent de mail inhoudelijk ook, ’ stelde ik vast. Het bleef een tijdje stil aan de andere kant.
‘Ja, ik heb de mail inderdaad gelezen, dat klopt Francis,’ antwoordde hij tenslotte.
‘Arend, ik moet je zeggen dat ik het een opmerkelijke kwestie vindt in die zin dat hetgeen je me nu verteld in de eerste plaats nooit een onderdeel van je verslaggeving geweest is, en ook niet op
andere delen van het net terug te lezen is.’
‘Ja … Ja, ik kan me heel goed voorstellen dat je er zo over denkt. Kijk, Lea is natuurlijk mijn vrouw en ik kan haar niet dwingen om de mail openbaar te maken of aan me af te staan. Ik zou dat wel heel graag willen, natuurlijk, maar ik kan haar natuurlijk hiertoe niet dwingen, toch?’
‘Nee, dat lijkt mij ook niet,’ antwoordde ik en meende het ook.
‘Kijk, dus, het is voor mij ook een ongemakkelijke situatie omdat ik de situatie waarin Sietze terechtgekomen is ook maar al te goed begrijp. Ik kan mij dus ook heel goed voorstellen dat hij graag zou zien dat ik de mail openbaar zou maken. Maar dat kan ik niet doen, Francis. En Lea, mijn
vrouw, die wil het niet. Ik kan haar eenvoudigweg niet dwingen. En geloof me, daar zijn best spanningen door ontstaan, ja. Ik zit als het ware tussen twee vuren in, begrijp je dat een beetje? En daar komt nog bij dat het niet helemaal klopt wat Sietze zegt, die ervan uit gaat dat de mail
specifiek over hem of zijn situatie van destijds gaat. Dat is gewoon niet helemaal waar. Wat wel klopt is dat het karakter van de mail te denken geeft.’
‘Worden de raadsleden door deze Miltenburg bedreigd ja of nee?’
‘Nee, bedreigd is niet echt het juiste woord, Francis. Het is meer zo van … Het is meer wanhopig –
hij voert druk uit vanuit zijn eigen druk zeg maar, ik .. ik kan het niet zo gemakkelijk uitleggen.
Goed, laten we het zo zeggen. Ikzelf denk niet dat de mail de juridische kwalificatie van een bedreiging heeft of zo.’
‘Goed, kijk Arend. Ik kan van hieruit niet beoordelen wat erin staat en dat hoef ik ook niet. Ik vindt het alleen opmerkelijk, en dat zeg ik je dan nu heel open en eerlijk, dat jij en het Platform Argusoog zoveel aandacht besteed hebben aan de Krikke-Gate affaire enerzijds, terwijl je vrouw nota bene gemeenteraadslid is van de gemeente waar het speelt anderzijds. Bovendien is ze in het bezit gekomen van email verkeer dat wel betrekking had op de affaire, of
niet?’
‘Nee, ja, dat klopt Francis. Dat klopt inderdaad.’
‘Nou, ik kan mij dus ook van haar heel goed voorstellen dat ze niet bepaald in een gemakkelijke positie zit – dus vraag ik het je maar voor de vuist weg nu het toch zo ver is – hoe is het mogelijk dat de gemeente Arnhem, die weet dat ze getrouwd is met een presentator die zulke zaken over deze
gemeente naar buiten brengt, jou dit laat doen en haar ongemoeid laat?’
Een kort moment van stilte aan de andere kant.

vervolg post hierboven
‘Ik kan me niet voorstellen dat de gemeente geen druk uit oefent op je vrouw, om het maar eens heel direct te zeggen.’
‘Nou ja, natuurlijk zijn er spanningen door ontstaan. Zowel thuis als op haar werkkring. Daar heb je gelijk in – ze zijn natuurlijk niet blij met die situatie, nee.’
‘Nou, dan vraag ik me af, als ik zo vrij mag zijn, wat het vrijgeven van een mail inzake een kwestie die al lang en breed is uitgemeten in de publiciteit – en waar, volgens jou eigen zeggen, niet eens een echte bedreiging in staat of vanuit gaat – dan nog teweeg zou kunnen brengen. Ik kan me
nauwelijks voorstellen dat in het geval deze mail werkelijk geen echte bezwaarlijke argumenten bevat, er een probleem in het vrijgeven ervan ligt.Wat denk jij hier zelf over?’
‘Ja, nee, nee, het klopt wel wat je zegt. Ikzelf zit
er ook echt mee in mijn maag, Francis, met de
hele kwestie. Kijk, ik kan je uiteraard niks
beloven maar ik zal nogmaals met Lea een gesprek aangaan.’
Hierna volgden nogmaals een aantal gesprekken die er uiteindelijk op uitliepen dat Arend Zeevat niet nader op de mail wilde ingaan. De mail bestond wel terdege, Arend was er tevens inhoudelijk van op de hoogte, maar zweeg.

Zo, genoeg gesprekstof voor de afscheidsreceptie van woensdag a.s. PROOST en een behouden vaart

Sneller dan het geluid was deze reactie van LOH weer verdwenen…

@vendetta

met die prachtige zonnestralen achter het logo

Oh die zijn hier op de site ook te zien hoor. En ook hier hebben ‘we’ een Arend Zeevat, maar die heet dan DggD.

En dat gevalletje staat ook gewoon onder een banner van echte vrijheid, jouw echte vrijheid van meningsuiting weg te cenzuren omdat het hem toevallig niet uitkomt. Wat heet, de meest onschuldige bijdragen verdwijnen als sneeuw voor de ‘zon’.

Zijn taktiek is dan om je af te schilderen, overigens zonder onderbouwing dan wel bewijs, als een of andere orderverstoorder ala Erwin Lensink om je vervolgens op precies dezelfde manier monddood te maken door alles wat je er op terug schrijft weg te cenzuren of als krankzinnig weg te zetten. Dat geeft hem dan een excuus om maar niet inhoudelijk te hoeven zijn, want inhoudelijk heeft ie natuurlijk geen poot om op te staan. En de bewijzen er over stapelen zich alleen maar op d.m.v. printscreens die ik er van maak, waaruit duidelijk blijkt dat die alleen maar worden weggehaald omdat DggD daar niet normaal mee om kan gaan. En als zijn gevloek en gescheld niet meer werkt, en dat deed en doet het ook niet, wat anders kan hij nog dan breindood cenzuren en manipuleren door wat hij zelf zegt wel te laten staan, maar de antwoorden er op weg te halen. Op die manier verdraait hij dus net zo de werkelijkheid als Zeevat deed/doet. Het zijn charlatans met blinde vinken in hun kielzog.

Je kan je natuurlijk afvragen welke verandering er is te verwachten van lui zoals DggD als ze precies hetzelfde doen als de bezetters waar ze ‘zeggen’ tegen te zijn.

En als de taktieken dezelfde zijn, dan weet je het ook wel met de rest.

Mochten ze er helemaal niet meer uitkomen omdat steeds duidelijker word wat ze doen, dan gaan ze bezinnen. Je verzint het toch niet?

@Drog

IDD die Micha, die steeds zo verbaasd reageert als er gezegd word dat mensen gebanned worden op zijn site of als er zelfs geen mogelijkheid is om er een account aan te maken. Alsof hij daar geen weet van zou hebben. Lekkere kapitein dan als je niet weet wat er op je schip gebeurt. En zelfs niet eens wil zien wat de rest van de bemanning uitvreet.

En wat verwacht ie dan dat je opkomt draven als je eerder gebanned en gecenzuurd word vanwege het geven van je mening? Komen daar alleen maar mensen opdraven die zelf geen enkele vraag durven te stellen uit angst gebanned of gecenzuurd te worden? Ik zie het verschil met waar ze zeggen tegen te strijden niet meer zo. Het leid alleen maar af. Maar kennelijk zijn dan diegene die zich niet aan de kerk verbinden opeens niet meer zo belangrijk voor ze en moeten zelfs ook nog bestreden worden. Of bespeelt.
Gadver wat een vieze wereld is het toch.

Dat censureren van deze bijdrage lijkt me nu juist net een onderstreping van van wat er werd gezegd.

@Drogblog

Het is niet de bedoeling dat je de geschrapte comments van LOH weer gaat posten. Dat snap je natuurlijk ook wel.

LOH heeft voldoende aangetoond niet van plan te zijn de ruimte die hem geboden wordt naar behoren te benutten. Structureel expliciet anti-sociaal gedrag.

Zijn oppervlakkige bijdragen hebben zich al te vaak getoond als vehikel voor zijn klaarblijkelijke noodzaak ieder middel in te zetten om te kunnen zieken.

Bijdragen van loh worden geschrapt.

@Drogblog

Ik heb geen tijd voor je crap. Als je LOH’s comments hier gaat plaatsen schrap ik het, inclusief wat erbij opmerkt.

@LOH

Dan wordt het druk in de rechtszaal want er zijn zo tien mensen die je in je eigen voet willen zien schieten, getuigende van je wangedrag.

@Drogblog

Ik heb geen tijd voor je crap. Als je LOH’s comments hier gaat plaatsen schrap ik het, inclusief wat erbij opmerkt.

@ dggd

Als jij jezelf zo graag als LUL wil etaleren dan etaleer jij jezelf toch als LUL. Goed daar verander ik niks aan hoor. Tjongejonge ga s in therapie man.

“De kunst met jezelf te leven.’ lijkt me een aardige titel om s mee te beginnen.

Ik heb voldoende verklaard over het brede spectrum aan ondermijningen van LOH.

De kunst met jezelf te leven aan hoe je meer van het leven kunt maken. Hij laat zien hoe je evenwichtiger en rijper kunt worden, meer inzicht in jezelf krijgt en adequaat kunt reageren in nieuwe situaties. Een van de middelen om het aanpassingsvermogen te vergroten en meer begrip op te brengen is humor. Humor als therapeutisch medicijn zorgt voor relativering in onze relaties met anderen en met onszelf. Daarmee komt ons uiteindelijke doel, een gelukkiger leven, binnen handbereik.

voor 6 euro ben je de man grin

http://pulp.biedmeer.nl/Webwinkel-Product-9743574/Murray-Banks—kunst-met-jezelf-te-leven(Spectum).html

Heeft je 6e zintuig je naar die bron van wijsheid geleid?

Ik zit met Jezus te lunchen en die zegt ook dat je full of shit bent.

Het heeft wel iets bijna geniaal consequents die anarchistische logica van Loh: ik ben tegen alles en iedereen, en alleen maar daarom wordt ik onrechtvaardig behandeld. Of : ik vind alles censuur, en daar ben ik tegen, en alleen daarom word ik gecenzureerd.
Ik ben er van overtuigd dat het ook aardig in de buurt komt van het idee van veel ‘anarchisten’, en zelfs van echte filosofen als Stirner, dat ‘solipsisme’.
Het bewijst zichzelf, zoiets. Een ‘strange loop’ die je in de werkelijkheid losjes oplost met een op het juiste moment geplaatste kordate muilpeer, maar in de ‘virtuele’ werkelijkheid is dat wat moeilijker.
Op zijn minst een ‘uitdaging’, zowel digitaal als ‘anarchistisch’.
Ik moet denken aan die scene uit ‘The Castle of NI’ waarin die gozer zo letterlijk ontkent dat hij ‘klein te krijgen is’, ook al is er niets van hem over. Alleen is het niet zo grappig, vandaar dat ik het maar niets vind en er verder geen aandacht aan ga besteden (als die reacties nou grappig waren dan zou ik daar vast wel eens voor gaan zitten, ik vind humor wel om te lachen).

Succes
Eheu

@Drog

Humor! hahaha. Laat dat nou precies de reden zijn waarom DggD mij als ondermijnend ervaart. De man kent geen humor. Geen inlevingsvermogen. Is niet empatisch.

Nee hoor voor DggD is er alleen… DggD.

En als je DggD op punten onderuit haalt, wat niet zo moeilijk is want het is overwegend alleen maar fantastisch gebrabbel, en er dus weinig overblijft van DggD, dan zal ie er alles aan doen om dat duidelijk gemaakte beeld te vernietigen, waarna zijn handje ala Zeevat weer op de cenzuurknop terecht komt om de werkelijkheid te verdraaien.

Maar verder heb ik geen zin meer om deze prachtige dag te laten verzieken door iets als een DggD. Noch dat ik me druk maak dat er 10 blinde volgelingen achter hem aan hobbelen.

Dat heeft helemaal geen zin en gezien de in sneltreinvaart afnemende interesse in DggD’s ge OH door de gemeenschap, getuige de snel inkrimpende lezers(zie de stats), is het slechts een kwestie van tijd voordat het zich zelf zal opheffen.

Inderdaad is humor, of relativeringsvermogen beter gezegd, DE key naar evenwicht. Het overbrugt de beide schijnbare helften. Zonder dat ben je altijd uit evenwicht. Dan flip je. Flipje van (anar)Tiel…

Ik herinnerde me vaag deze titel “de kunst met jezelf te leven” nog van uit m’n jeugd, weet er inhoudelijk niets meer van, maar de omschrijving is helder.

die je in de werkelijkheid losjes oplost met een op het juiste moment geplaatste kordate muilpeer

Precies EHEU dat geeft gelijk al weer aan hoe je met andersdenkenden het liefts wil om gaan. Gewoon in elkaar beuken. Maar omdat zoiets virtueel moeilijk kan, dan maar de woorden doden waar je kennelijk niet veel tegen in te brengen hebt. Jullie zijn allemaal hetzelfde. Agressievelingen onder het masker van gespeelde vredelievendheid, vrijheid en gefakede transparantie. Het is zo doorzichtig.

Overigens EHEU stel je je zelf daarmee op een lijn met een Observer die in het verleden aan heeft gegeven op precies dezelfde manier om te willen gaan met anderen die er niet hetzelfde over denken als hij. Die moeten gewoon in de sloot gegooid worden. Echt, jullie zijn echt allemaal hetzelfde. Als in een sekte. Een stel verwarden op een zijweg van de realiteit. Ongetwijfeld ga je nu weer heel verward doen in de wtenschap dat elke tegenstand door je guru toch wel gedelete zal worden. Tsja je zal dat maar nodig moeten hebben. LOL Beetje zwakjes.

Het is ook een vorm van haast perfecte, ik bedoel niet te bestrijden, sabotage.  Iig bewijst het een bepaald denkvermogen en daarbij behorende inspanning. Is maar een klein compliment, maar toch enig klein applaus waard denk ik. Ik bedoel: er is duidelijk over nagedacht.

Als ik verder bedenk hoezeer ‘anarchisten’ historisch gezien, vanwege hun veelal onnozele ideeën maar ‘militante’ karakter, de ideale patsy vormen, dan…kan ik mensen alleen maar aanbevelen dat eens degelijk te onderzoeken (niet dat dat nou ook werkelijk gedaan is tot nog toe, -kan nauwelijks toeval zijn, lijkt mij zo gauw, - je moet eens in die ‘conspiracy thrillers’ waarvan ik een lijst heb gemaakt bijvoorbeeld bekijken hoe de ‘screening’ van geh. diensten voor ‘assets’ verloopt: dat lijkt science-fiction, maar is het zeker niet weet ik).

Groet
Eheu

@LOH

Nah. Ik vind deze twee comments, onder elkaar, zo exemplarisch voor hoe je continu psycho-schitzo hypocrisie zit te bubbelen. Yep. Ik ga alles van je schrappen. Je bent officieel troll.

. Jullie zijn allemaal hetzelfde. Agressievelingen onder het masker van gespeelde vredelievendheid, vrijheid en gefakede transparantie. Het is zo doorzichtig.

Die moeten gewoon in de sloot gegooid worden. Echt, jullie zijn echt allemaal hetzelfde. Als in een sekte

Succes met het zoeken van een nieuwe erfenis aan het bestaan.

hmmm kom op zeg ook ‘trollen volgens de DGGD’ hebben een plek hier, lange tenen worden maar ingetrokken en de ‘sloten met oude koeien’ worden van beiden kanten maar gedempt. Iets wat jaren geleden gebeurt is dat hoeft niet opnieuw worden ‘opgedist’ en ja voor de duidelijkheid LOH is bedreigd door een ‘gast’ die heel zelden nog ‘iets’ plempt op deze site,

ach enne sekte vorming waar is dat niet op de alternatieve blogs? Iemand???

@DggD

Yep het was weer behoorlijk ‘In your face’. En bovendien ook nog eens werkelijk zoals het zelf door EHUE en Observer gebracht is geworden. Zodanig werkelijk en echt gebeurt( ze vinden het nog steeds) dat je die waarheid uiteraard weer delete. Wat ben je toch een zielig mannetje. Denk je nu werkelijk dat je tegen kan houden dat ingezien word hoe je opereert?

Verwacht verder geen discussie, want je gecenzuur maakt je te belachelijk om serieus genomen te worden.

Misschien is dit een redelijk argument: als ik zo eens de oeverloze discussie bekijk van Loh c.s. en de degenen die daar weer alle hakketakkend op reageren, heb ik sterk de indruk dat het totaal niet ter zake doend gezever is, en wellicht is dát precies een van de redenen waarom zoveel mensen hier afhaken (terwijl het juist als argument wordt geponeerd tégen de site: ik zei al : het is een vorm van perfecte sabotage, -niet dat ik nou meteen beweren durf dat het ‘opzet’ is, want via mc is veel mogelijk zonder dat weet ik).
Beschouw simpelweg het volgende m.i. zelfevidente argument: ALS je iets serieus te melden hebt, heb je gewoonweg geen tijd om je met dit soort gehakketak bezig te houden.  En dat gezeik vormt ook voor mensen die gewoon wat aardigs willen delen dat niet perse ‘ernstig’ is, een vervelende hindernis, net als voor iedereen die het Net als een werkelijk sociaal medium willen gebruiken, desnoods enkel ter vermaak. Omdat het gewoon de sfeer verpest. Daardoor, door die twee oorzaken,  blijven mensen weg, en worden sites als deze neer en ‘vermeden’ en ‘verdacht gemaakt’.

‘Mission accomplished’.

Gr.

Eheu

Mothers

Relativerende `iedereen hoort erbij` gedachten blijken helaas niet altijd van toepassing.

LOH vermoedt dat ik bijzondere antipathie tegen hem heb. Dat geeft zijn ego een bepaald belang.

Maar ik maak hier een zorgvuldig besluit na lange observatie en ervaring waarbij LOH, gezien zijn gedrag, naar algemene maatstaven zeer veel bewegingsruimte heeft gehad.

Het is graag of niet en bij LOH is het duidelijk `niet graag´. En dit is een inhoudelijk understament waar ik pagina´s over kan vol tikken.

Dat ga ik niet doen want de sentimentaliteit van het doen van een chirurgische ingreep bij iemand onder vaal groen crappapier, heb ik bij mijn vastbesloten precisie.

Als mensen je niet kunnen plaatsen omdat je niet aan hun conformiteit voldoet, volgen de idiootste beschuldigingen.

“LOH heeft voldoende aangetoond niet van plan te zijn de ruimte die hem geboden wordt naar behoren te benutten. Structureel expliciet anti-sociaal gedrag.”
Alsof terminologie iets bewijst.En bovendien een raar concept op een anarchielistisch blog.

@mothers idd heeft de alternatieve wereld veel aantrekkingkracht op psychopatische karakters én geldwolven.

Het opplakken van het trol-etiket ,het is eigenrichting, men speelt voor aanklager ,rechter en strafoplegger
Hellend vlak,
sprak er laatst nog met waarnemer-groupthought over maar deze meende ook dat men “trollen” best mag mollen.

Welkom in de “nieuwe” wereld.

Tuinkabouter.

Ik ga simpel niet opnieuw uitschrijven wat LOH hier al geflikt heeft. Dus ik vat het samen.

Ik wil er ook wel een label van 20 kantjes psychoanalyse en feitelijk laag bij de gronds feitelijk gedrag waar de honden geen brood van lusten op plakken. Maar het onderwerp is te oninteressant. Het zal ook veel herhaling zijn van wat al voorbij is gekomen.

Het argument dat dat LOH hier zijn mening niet kwijt kan is onvolledig omdat LOH ook de site fysiek ondermijnt. Het gaat niet om onwelgevallige opinie maar om gedrag dat torpederen genoemd moet worden.

Het heeft niets met anarchisme te maken maar met het feit dat hij het dorp wil platbranden.

@DGGD,

gewoon deleten dat ziekelijke gezuig en niet meer op reageren. Hij is alleen maar uit op ondermijning en tweedracht zaaien.

Sneaky!! shock

Tja. Het is raar als je alleen nog gedragspatroon ziet. Vrij korte lus.

@DGGD: als mij jou was, zou ik nog verder gaan (aansluitend bij mijn idee van een fatsoenlijke misschien zelfs ‘anarchistische’ site): ik zou ALLE storts die enkel over vetes met andere websites en/of met ‘personages’ daarvan gaan deleten.
Ik heb eens een paar van die storts bekeken: ik werd er letterlijk niet goed van. Soms 10 tot 15 pagina’s eindeloos ge-reageer, louter bestaand uit persoonlijke verdachtmakingen en verwijten, van mensen die elkaar vaak niet eens persoonlijk kunnen kennen. OM STRONTZIEK VAN TE WORDEN. En dan te bedenken dat er mensen zijn die enkel serieuze stukken plaatsen, of enkel onschuldig vermakelijke, waar nauwelijks respons op komt of die nauwelijks gewaardeerd worden.


We’kelijk wa’: dit land is enkel roddel, achterklap en totaal ijdel gevit en gekakel, en het schijnt de ‘specie’ te zijn die deze samenleving bij elkaar moet houden, - haar ‘normen en waarden’ ze’ma. Gauw wens ik ze naar de duvel, precies waarnaarheen ze al op weg was. In die zin lijkt het Net me een perfecte copie van het ‘dagelijks leven’ hier ten lande.

IK doe mensen graag een plezier, en daarom zal ik zekers mijn steentje bijdragen aan die tendens door de ‘schisma’-manie ten top te drijven, - dit voorstel lijkt me daartoe zeker niet ongeschikt. Kortom, ik doe mijn uiterste best, maar lui (of clement, aan de lezer te beslissen) als ik ben houdt dat wel op bij mijn publicaties hier, om de randdebiele gelovigen zowel als de dito ongelovigen die dit land bepeupelen hun gezamelijke ‘laatste dingen’ ‘live’ (geen dank) ‘in gezellige vereniging’ te laten ‘genieten’ en ‘vinden’.

You got what you want, en ‘you is what you are’.

Hope you appreciate!

Groeten
Eheu

En triest ook eigenlijk…

———————————————————————————-
Edit: Ben het volkomen eens met de reactie(s) van Eheu.. !

Je hebt schapen, wolven die zich als schaap verkleden, en mensen..

76a147fd13a19400df3911cc995c0153.jpg

Ach ja Micha die z’n reageerders of medestanders ‘fans’ noemt. Tsja, wat een compliment. Micha reageert ook bijna nooit op reacties of op e-mails, daar is ie veel te veel ‘verheven’ voor. Micha is ver ver verheven boven z’n reageerders/fans.

Voorafgaand aan de twee recente zaken had ie nog even twee ‘trip’ filmpjes -zoals hij het zelf noemde- geplaatst met echt twijfelachtige inhoud. Soort NWO filmpje.

Nog een stuk over geschreven

http://airvd.wordpress.com/2013/06/17/micha-kat-fuckt-zn-lezertjes-met-psychdelische-trip-filmpjes/

Commentaarpagina 1 van 2  1 2 >

 

U dient ingelogd (Login) te zijn om een opmerking te kunnen plaatsen.