Anarchiel, Vrijheid. Maar dan ook echt! De bibliotheek bevat een verzameling speciale stukken Samengestelde Dossier overzichten van Storts en Artikelen Contact leggen of de Disclaimer lezen RRS overzicht van de Alternatieve Media  
Het Forum voor diverse onderwerpen Onze open Stortplaats, doe mee en plaats zelf iets. Chatten kan bij ons in de Lounge, Vrijheid met een kopje koffie erbij. Enkele Statistieken over het bezoek van deze webstek Onze Links pagina geeft een overzicht van, jawel, LINKS. Onze Muziek pagina bevat enkele eigen werkjes van onze leden.
 

0  1  2  3 

Chemtrails! Lekkere verse chemtrails!

 

14
+
Door John Hobrich om 14:11 op 11-05-2011 in Gezondheid
(37x gereageerd, 1634x bekeken)


Ik was op de markt een uurtje terug. “Aardbeien! Lekkere verse aardbeien!”, werd er geroepen. Ik had er wel zin in en vroeg om een doosje. Het bordje in de kraam liet mij ook nog even weten dat ze ‘eerlijke producten’ hadden die gegarandeerd niet met ‘chemische middelen’ waren bespoten.

Ik keek naar boven en dacht, ja ja…
22smalli.jpg

Kwisvragen bij bovenstaande foto (zie link onderaan voor grotere) van vanmorgen:
1. hoeveel vliegtuigen met contrails zie je op de foto?
2. wat zijn die twee dikke strepen op de foto?
3. welk natuurlijk principe zorgt er voor kilometerslange kaarsrechte en perfect parralel lopende wolken?
De winnaar krijgt een doosje aarbeien.

Bijbehorende url:
bccc5880e0.jpg

De RSS-feed van de commentaren op dit topic
Volgende item: Rome deserted over quake prediction
Vorige item: NL-extreme in een nieuw jasje.

 

Geplaatste opmerkingen.


Commentaarpagina 1 van 1

1: geen
2: nieuwe soort “contrails” , gemaakt om te zorgen , dat je je portie bijv. Vit D mag missen.
3: is om ons een “mooie” Aarde te geven.

Boven Haarlem hangt het ook vol.
is idd , weet niet meer wie, op maandag en dinsdag bijna geen strepen te zien.

@ Hot Burmees, antw 1: er staan in ieder geval twee contrails op. Goed kijken cool smile
(Ik probeer de hogere resolutie foto bij “link” te zetten, maar dat werkt niet echt goed. Daarop zie je de contrails wat beter. Ik maakte de foto juist omdat het verschil zo mooi te zien is)

Ja ik zie het nu. Thx. wink

1) Waarschijnlijk 2 , te zien aan de 2 kortere contrails.
2) Contrails, bij gebrek aan gegevens die het tegendeel suggereren.
3) Ik ken 2 natuurlijke methodes:
a) Gravity waves: golvende luchtstromen die ontstaan door de wrijving tussen 2 luchtlagen of door interactie met objecten op de grond:

Wave_cloud.jpg
gravity-waves-110415-02.jpg
sky-ri87.jpg

b) Morning glory, waarvan de werking nog niet geheel wordt begrepen:
clouds-420x0.jpg

zo zijn ze niet gemaakt:

dKkT311YbAOnQ1lqvsXNjA==.jpg

want maaien in de sky gaat niet:
hogeland_4_hooi_op_een_huiswierde_b.jpg

spuiten wel

@ Pegasus: mooie foto’s, vooral die morning glory! Helaas lijkt het niet op het geometrisch soms perfecte ruitpatroon hier in de lucht.
Mbt de hoogte van de dikke strepen: ik kon er nèt niet bij. Geen contrailhoogte in ieder geval.

Hey John,

Het is niet zo dat ik bedoel dat de strepen op je foto zo zijn ontstaan, het is immers een antwoord op de vraag hoe rechte parallelle wolken op natuurlijke wijze kunnen ontstaan.
Wanneer je grote dingen naast kleine dingen ziet lijken de grote veel dichter bij te zijn, een optische illusie waarvoor opgepast moet worden. Omdat wij als mensen een ongekend talent hebben om onszelf te misleiden vertrouw ik liever op meetgegevens dan op een schatting. Natuurlijk, het -kan- zijn dat die strepen op erg lage hoogte hingen, maar het is erg onwaarschijnlijk gezien de temperatuur en structuur van de strepen.

In limburg is het ook skytrash.

Gerimpelde kammen van uitwaaiende trails. Het gaat echt alle kanten op.

In de immer grijzige lucht hangen de leuke witte wolkjes. daarboven luchtlagen waar de sluiers alle kanten op draaiden. Dat deze ochtend.

Nu is het traditionele blauw hevig wit uitgeslagen. De zon lijkt, gefilterd, meer op neonlicht.

Ik tel in het stukje lucht dat ik hier zie 10 trails.

Merkwaardig, vanochtend stonden mijn vrouw en ik naar de lucht te kijken,in Blaricum. Wijd uitwaaierende witte strepen, die niet oplosten. Deze liepen van oost naar west. Tegelijkertijd zagen we enkele vliegtuigen richting Schiphol. De condensstrepen losten binnen enkele seconden op. Hoe is dit mogelijk? Dus het ene vliegtuig laat enorme sporen na en bij het andere verdwijnt het binnen enkele seconden.
Weet iemand of er apparatuur is om een onderzoek te doen naar wat er voor stoffen op aarde neerdwarrelen?

@ Dima
Bekijk deze film eens, misschien heb je dan wat antwoorden.

What in the World Are They Spraying? (Full Length)


http://www.youtube.com/watch?v=jf0khstYDLA

Op deze site kan je ook veel vinden over het fenomeen.
http://www.belfort-group.eu/

Local news station confirms barium in chemtrails


site over chemtrails
http://sites.google.com/site/bilderberggijzeling/gevolgen

Wat zit er in Chemtrails

Wat zit er in chemtrails
Hieronder een overzicht van enkele bestanddelen welke
wereldwijd in chemtrail samples en neerslag word aangetroffen: Metalen

- Aluminiumoxide,
Toepassing; UV block.
Gezondheidsrisico’s; Afhankelijk van de blootstelling kan aluminium kanker aan long, borst en blaas veroorzaken en is er een relatie met Alzheimer.

- Bariumzout,
Toepassing: Communicatie, reflectie van radiosignalen.
Gezondheidsrisico’s: Barium is een alkalisch metaal en bariumzout behoort tot de 3 meest giftige bestanddelen. Het is een gif voor spieren, waaronder de hartspier. Het zet spieren in eerste instantie aan tot groei, gevold door afname kracht en verlamming. Inhalatie geeft na 8 uur een duidelijke vertekening van de longen aan en na 1 dag kleine schaduwen door knobbelvorming op fibreus weefsel (nodules) via röntgenfoto’s. Deze nodules ontwikkelen zich rond de bariumdeeltjes. Na 8 maanden heeft er celwijziging plaatsgevonden. 10 milligram per kilogram lichaamsgewicht veroorzaakt 100% overlijden in 2-3dagen. Het veroorzaakt gewichtsafname en een verandering in het bloedbeeld als afname van erytrocyten, leukocyten en verandering hemoglobine. Er zijn pathologische veranderingen aangetoond in hart, lever en nieren.

- Ethyleen Dibromide,
Toepassing: Werd vroeger toegevoegd aan loodhoudende brandstof en is een pesticide. Ontwikkeling van dna beperken?
Gezondheidsrisico’s: Volgens de EPA is het een van de dodelijkste chemicaliën bekend. Bij inhalatie loopt men o.a. een hoog risico op celafwijkingen, tumoren in nasale holten en longen. Bij huidcontact een hoog risico op celafwijkingen aan huid en opnieuw longen. Beschadigd lever en nieren. Het breekt in op het dna, maar veroorzaakt geen chromosoomafwijking.

-Pseudomonas fluorescens,
Deze bacterie is niet gevaarlijk voor gezonde mensen, maar wel voor hen met een verminderd immuunsysteem. Het belast de luchtwegen, veroorzaakt hoesten en algemene zwakte. Er is onderzoek verricht naar het ontwikkelen van metaalresistentie met behulp van deze bacterie. Het word ook ingezet bij gewasbescherming, zoals schimmels.

- Pseudomonas Aeruginosa,
Belast eveneens de luchtwegen en algemene weerstand. Veroorzaker van infecties oren. Behandeling faalt snel door resistentie, met chronische infectie tot gevolg. Er vormt zich een slijmlaag, biofilm in de luchtwegen gericht tegen het immuunsysteem en antibiotica. Het is tevens in staat met zijn gastheer of vrouw genetische informatie (plasmiden) uit te wisselen.

- Enterobacterien.
Darmbacterienn zoals E-Coli en Salmonella.

- Pneumokok.
Met name bij een verminderd afweersysteem veroorzaker van longontsteking, bijholteontsteking, artritis, nekkramp, oorontsteking, sepsis, en buikvliesontsteking.

- Brucella kristalvorm.
Veroorzaker van MS en gerelateerd aan aids, kanker, diabetes, Parkinson, Alzheimer en arthritis.

- Serratia Marcescens.
Veroorzaker van longontsteking en nosocomiale (ziekenhuis) infecties zoals methicilline-resistente staphylococcus aureus, of kortweg M.R.S.A.

- Mycoplasma’s.
Worden in verband gebracht met zeer veel aandoeningen zoals arthritis en aids.

Vermoeidheidssyndromen, CVS, ME en Fibromyalgie vinden (deels) hun oorsprong in combinaties van dergelijke bestanddelen, die zijn terug te vinden in vele patenten. Hierbij valt op dat er ook oorzakelijke patenthouders zijn die vervolgens het medicijn leveren. Meer hierover en over de toepassingen kunt u vinden op het internet

http://kraakhelder.forum2go.nl/wat-zit-er-eigenlijk-in-chemtrails-t19.html

Wat zijn chemtrails?
Chemtrails worden overal in de wereld waargenomen. Het zijn de witte vliegtuigsporen die in de lucht blijven hangen en waarvan men denkt dat het verbrandingsdampen en gewone vliegtuigsporen zijn (contrails). Er zijn steeds meer geluiden te horen dat dit niet onschuldige sporen zijn, maar chemtrails: chemisch sproeien door overheden en semi-overheden. Dit giftige sproeien zou verantwoordelijk zijn voor het broeikaseffect, maar ook voor een toename van gezondheidsproblemen.

http://mens-en-samenleving.infonu.nl/internationaal/52961-wat-zijn-chemtrails.html


****************

Dank jullie voor het wakker worden en ogen opendoen.

cool smile

Hot Burmees,
Dank voor jouw reaktie. Ga deze film meteen bekijken.

wat te denken van dit?
is wat ieder jaar in de lucht wordt gespoten.

200 Million Tons of Aluminum Aerosol Chemtrail Poisoning All Life! Scientific Proof!
Wees gerust er zijn nog steeds mensen die zeggen het is niet waar.
natuurlijk , vliegtuigen worden steeds beter , dus in principe schoner , maar zij houden vol , het is onschuldige waterdamp, contrails, Ja natuurlijk.

Hallo Dima, wat jij met je vrouw zag is precies de reden dat ik de foto maakte.
Je ziet tegelijk de dikke trails en daarboven zie je vliegtuigen met bekende contrails die misschien 10-20 seconden blijven hangen. Die dikke strepen komen namelijk ook uit vliegtuigen en verworden in de loop vd uren tot ‘wolken’. Dat kan iedereen zelf vaststellen, als-ie de tijd neemt.
Meetapparatuur ben ik ook benieuwd naar. Het RIVM is verantwoordelijk dacht ik. In de VS vinden ze voornamelijk aluminium en borium begreep ik.

En het eerste kwartier van “What in the world are they spraying” zegt alles: ja, ze sprayen om te experimenteren en of het schadelijk is onderzoeken ze niet. Kijk maar, dat is wat de onderzoeker zegt. Eigenlijk onbestaanbaar.

Hot Burmees,
Wat zijn het voor vliegtuigen die dit soort rotzooi verspreiden ?
Op wat voor hoogte vliegen ze? Zijn ze van het leger of een vliegtuigmaatschappij?
Kun je identificatienummers vanaf de grond waarnemen met bijvoorbeeld een verrekijker of telescoop? Iemand moet toch toestemming verlenen voor dit soort vluchten?

Als het gedaan wordt om de aarde te koelen, dan klopt het in ieder geval met de officieel gepubliceerde Bilderbergagenda van 2010, waar ‘Global Cooling’ op stond.

...of het is de Galactische Federatie die een generale repetitie voor hun komende air show aan het houden is. Las net dat ze er weer bijna aankomen. Bijna dan.

@ Dima , het zijn militaire vliegtuigen , hebben vaak geen nummer of zijn weg geschilderd, het zijn geheime overheid en geheime diensten die erachter zitten, waarbij moet worden aangetekend , er wordt alleen gesproeid , waar de landen in Natoverband zijn en of diepe relaties hebben met de USA.

Er is een hele hoop over chemtrails te vinden , er wordt ook vaak filmpjes binnen no time weggehaald om welke reden dan ook.

Is het gereed maken voor de New World Orde.
Zie hun eigen 10 geboden.
http://www.thegeorgiaguidestones.com/Message.htm

Zie ook dat de datum van invoeren , nog niet is ingevuld.

Zal je nu ff met rust laten , anders wordt het overkill.  smile

Grappig, John Hobrich, ik heb vanochtend zo ongeveer dezelfde foto’s
gemaakt. Ik heb in tijden niet zoveel vliegtuigsporen in de lucht gezien, althans hier in Blaricum.

Dima, het was inderdaad een zeer drukke bedoeling vandaag. Vrijwel niemand staat er helaas bij stil. Journalisten in ieder geval zéker niet.

200 miljoen ton aluminium,

Verschil tussen max startgewicht en leeggewicht van de grootste 747 is
256278 kilogram, om deze hoeveelheid aluzooi over de wereld uit te storten in de wondere wereld waarin deze vliegtuigen geen brandstof nodig hebben =  780402 vluchten. Nogmaals: zonder brandstof en zonder passagiers. Dat zijn er 2000 per dag in deze irreële wereld.


Ik ben er niet over uit wat die achterlijke strepen die mijn mooie blauwe lucht verpesten precies inhouden, maar wat eigen rekenwerk levert alvast bovenstaande op. Doe ermee wat u wilt

1) 3 vliegtuigen, piramide heeft ook vliegkracht!
2) die strepen vormen een ufo-landingsbaan, duh…
3) Hier trapte ik bijna in, maar dit is een strikvraag, mijn antwoord is daarom ook: stalen vogels!

verheug me al op de aardbeien wink

ps 2 pegasus

Waar heb je die foto vandaan? Ben benieuwd waar voor vliegend ding dat is…

@ Lenteman, volgens mij is 200 ton op jaar basis , denk dat iemand een rekenfout heeft gemaakt.
en 200 ton is nog steeds behoorlijk veel van iets wat niet in de lucht hoort.

@HB,

De vraag komt lullig over maar is enkel gesteld vanuit pure interesse:

waarom post je dan 200 miljoen ton? 200 000 000 000 Kg

Misschien dit ook even lezen ter Uwer informatie…

http://www.goto2012.nl/blog/?p=1164

@ Denizz, deze is alleen al voor die piramide!
ripe-strawberry-basket-fruit-l.jpg

@HB,

De vraag komt lullig over maar is enkel gesteld vanuit pure interesse:

waarom post je dan 200 miljoen ton? 200 000 000 000 Kg

zoekopdracht was wel goed gesteld,
http://www.google.nl/search?q=200+ton+aluminium+chemtrail&hl=nl&client=firefox-a&hs=wws&rls=org.mozilla:nl:official&prmd=ivns&source=univ&tbm=vid&tbo=u&sa=X&ei=7b_KTaLGL4GfOovn4N0H&ved=0CCYQqwQ

alleen dan kom je op 200 miljoen uit , heb in het zoeken niet goed opgelet. Want de eerste berichten die ik er over las toen , was het 200 ton, dat was wat ik mij herinnerd.

Benne ze wel biologisch?

Weet er het fijne niet van maar kan vanuit eigen waarneming wel bevestigen:
- witte aanslag op mijn planten, waarschijnlijk aluminium
- zware metalen kan ik ook bevestigen: bij regelmatige doormeting van mijn lichaam bleek dat er een constante toevoer van zware metalen plaatsvindt, die niet anders verklaard kan worden…

De taktieken worden ook geavanceerder weet ik uit waarneming:
http://straaljageruitlaatgassen.blogspot.com/2011/05/bij-spuiten.html

oja mijne antwoorden:
1. 4 (chemtrails zijn OOK contrails; ik zie 2 grote, 2 kleintjes)
2. mensgemaakte waas
3. onwetendheid?

...of het is de Galactische Federatie die een generale repetitie voor hun komende air show aan het houden is. Las net dat ze er weer bijna aankomen. Bijna dan.

http://www.argusoog.org/2011/04/de-wereld-ziet-ze-vliegen/

IMG_7654.jpg
WAAAhahaAAASsss

te zien is dat sporen zeer breed kunnen uitwaaieren.

HIER staat nog een (slecht) artikel over sporen:
http://www.goto2012.nl/blog/?p=1132

Chemtrail-item op de ZDF met uitleg. Die doen er niet geheimzinnig over:


Gisteren en vandaag was het hier in Zeeland ook weer bal met chemtrails. Gadverdamme wat smerig weer… Vooral valt het op omdat het de laatste weken zo stil was. Kennelijk waren de NAVO vliegtuigen even op “missie”. Noord Afrikanen bombarderen of zo…

Gisteren en vandaag was het hier in Zeeland ook weer bal met chemtrails. Gadverdamme wat smerig weer… Vooral valt het op omdat het de laatste weken zo stil was. Kennelijk waren de NAVO vliegtuigen even op “missie”. Noord Afrikanen bombarderen of zo…

en nu zijn wij weer aan de beurt

En binnenkort komen ze weer met een collectebus langs de deur om een donatie voor een of andere enge ziekte. En zo blijft alles in een rondje draaien.

1) 3 vliegtuigen, piramide heeft ook vliegkracht!
ps 2 pegasus

Waar heb je die foto vandaan? Ben benieuwd waar voor vliegend ding dat is…

Sorry voor de late reactie, wat bedoel je precies?

Sorry voor de late reactie, wat bedoel je precies?

die foto’s van de waver patroon wolk, dacht dat ik een vliegtuig zag die ze maakte, maar dat is na nader onderzoek en voorlopige conclusie, een eiland…

correct me if i’m wrong!

Het is inderdaad een eiland. Omdat de wind boven de oceaan nauwelijks gehinderd wordt geeft een eilandje al snel een verstoring. Eigenlijk is hetnet alsof je een stok in een waterstroom houdt. De rijen wolken die je er achter ziet zijn een gevolg van de golvende luchtstroom.

Commentaarpagina 1 van 1

 

U dient ingelogd (Login) te zijn om een opmerking te kunnen plaatsen.