Anarchiel, Vrijheid. Maar dan ook echt! De bibliotheek bevat een verzameling speciale stukken Samengestelde Dossier overzichten van Storts en Artikelen Contact leggen of de Disclaimer lezen RRS overzicht van de Alternatieve Media  
Het Forum voor diverse onderwerpen Onze open Stortplaats, doe mee en plaats zelf iets. Chatten kan bij ons in de Lounge, Vrijheid met een kopje koffie erbij. Enkele Statistieken over het bezoek van deze webstek Onze Links pagina geeft een overzicht van, jawel, LINKS. Onze Muziek pagina bevat enkele eigen werkjes van onze leden.
 

0  1  2  3 

De Nazi Opperhoofden

 

3
+
Door DrogBlog om 16:21 op 22-08-2012 in Artikelen
(0x gereageerd, 596x bekeken)


Paus-benedictus-en-rothschild1.jpg

De Paus en de Baron. Rothschild is lid van de stamboom die alle oorlogen, sinds, pak ?m beet, de Franse Revolutie, betaalt heeft en er van profiteert. De Paus en de Baron hebben diepgaand samengewerkt met de Nazi?s om de Joden tijdig, dat wil zeggen bij en tijdens de ?doomsday decade 2010-2020?, in het wereld getto Israël te hebben zodat ze met Armageddon per ongeluk volledig afgeslacht worden of zich bekeren tot Kutholicisme. De Rothschilds zijn de ongekroonde prinsen van Israël: de financiers van de Nationaal Socialisten, grootgrutters in oorlog en terrorisme. Het zijn slechts een paar werkjes die mensen vergeten te lezen naast Anne Frank om te begrijpen dat Zion achter de Holocaust zit. Dat zijn de schrifturen van Zionisten in het algemeen en die van Theodore Herzl in het bijzonder. Hitler heeft zijn ideeën van Theodore Herzl en andere Asjkenazim. Ook hebben rijke Asjkenazim de Nationaal Socialisten betaald en incasseren zij de ?wiedergutmachung? van de schade die zij zelf aangericht hebben. Joden zijn mensen die per se géén Joodse Staat nastreven.

lees verder…

Bijbehorende url:

http://hetzuur.nl/2012/08/de-nazi-opperhoofden/De RSS-feed van de commentaren op dit topic
Volgende item: Verrassing: wietpas werkt niet
Vorige item: Krank

 

Geplaatste opmerkingen.


 

U dient ingelogd (Login) te zijn om een opmerking te kunnen plaatsen.