Anarchiel, Vrijheid. Maar dan ook echt! De bibliotheek bevat een verzameling speciale stukken Samengestelde Dossier overzichten van Storts en Artikelen Contact leggen of de Disclaimer lezen RRS overzicht van de Alternatieve Media  
Het Forum voor diverse onderwerpen Onze open Stortplaats, doe mee en plaats zelf iets. Chatten kan bij ons in de Lounge, Vrijheid met een kopje koffie erbij. Enkele Statistieken over het bezoek van deze webstek Onze Links pagina geeft een overzicht van, jawel, LINKS. Onze Muziek pagina bevat enkele eigen werkjes van onze leden.
 

0  1  2  3 

De ‘symbolische’ moord op Prinses DIE e.a. ‘occulte’ moorden

 

10
+
Door Eheu om 23:22 op 25-07-2012 in Video
(32x gereageerd, 1293x bekeken)
Zie hier een feiten verslag dat heel aannemelijk maakt dat Prinses Diana een slachtofer was van een ‘rituele moord’. Zie verder mijn artikelen over ‘de vrijmetselaars methode van moorden’ voor een bevestiging in die zin die allerlei ‘details’ en omstandigheden rondom de dood van deze prinses en de ‘afhandeling’ daarvan door de autoriteiten en de media verschaffen.

Deze docu gaat van dit genoemde deel 13 tot aan dit deel 23: : http://www.youtube.com/watch?v=n-T3rwnyyRs&html5=True  (even zelf de verschillende delen op YT op een rij krijgen- of zie de onderstaande docu vanaf pl.m. het 2e uur, daar staan ze in hun geheel, is gemakkelijker).

Er zijn een heleboel ‘parallellen’ tussen deze zaak en die die in mijn artikelen over ‘occultisme’ en ‘vrijmetselarij’, en over het verband daarmee met ‘NWO’ en Gladio etc, (een verband dat verre van eenduidig of ‘eenvoudig’ is) behandeld worden. Meer dan zo maar toevallig kan zijn. Zo is er ten eerste die ‘geh. code’ (in NAMEN, van mensen, PLAATSEN, dingen, en details - en wat allereerst nodig is om die ‘occulte’ MO - van Gladio & Co - te begrijpen is simpelweg veel kennis van vreemde talen) die in alle gevallen werkzaam is. Hier bijv. die van Lady ‘DIE’. En zelfs NOG ‘onwaarschijnlijker’ verbanden zoals door de maker van de docu niet opgemerkt kunnen worden en die wijzen op een INTERNATIONAAL (hoewel door interne conflicten gekenmerkt) complot in deze: zoals blijkt uit de rol van van andere ‘personages’ in deze ‘scene’. bijv. dat van Doody, te ‘ontcijferen’ als ‘Dood Die’. En nog veel meer.

En NIET VOOR NIETS is de Nederlandse taal ook speciaal betrokken bij deze ‘occulte’ Gladio-geschiedenis waar o/a/ het Nl. Koningshuis een belangrijke rol, zeker ook als DOELWIT, in speelt,


Omdat deze films heel begrijpelijk zijn ook in het Engels (omdat er heel duidelijk en rustig gesproken commentaar bij geleverd wordt), schroom ik niet ze zelfs ‘enhousiast’ aan een Nederlands publiek, want ‘gemakkelijk te volgen’, voor te leggen. (Ik ken dat verhaal dat Ned. ‘kosmopolische’ talenwonders zijn, - edoch weet ik ook met mijn 30 jaar ervaring of zo, dat gesproken Engels/ Amerikaans in het algemeen niet zo eenvoudig is als ‘men’ hier wel denkt of wil denken/pretenderen etc…).

Kijk, een ding dat ontbreekt aan de Internet ‘conspiracy’ theorieën, is wat ik bespreek in mijn artikelen over Tesla-technology. Kennelijk is dat zo onbegrijpelijk, hoewel heel HARDE nat. wetenschappelijke theorie,  dat de meeste mensen gemakkelijker gaan bazelen over ‘mysterieuze’ ‘dingen’ etc, dan over een coalitie van aloude ‘impressieve’ (d.i. ‘natuurlijk’ overheersende).
machten met moderne hupergesofticeerde wetenschappelijke technologie

Zo ook in deze film van Everard, waar deze HEEL JUISTE conspiracy theorie over de moord op Diana vandaan komt.  Maaar afgezien van de quasi ‘mystieke’ nonsens (vooral van mensen als Icke die kennelijk een hechte samenwerking hebben met die club), hebben die docu’s toch heel veel waardevols te melden (ook op het terrein van de ‘sociale psychologie’ of ‘filosofie/spiritualiteit’ zo u wil).

De hele docu waaruit de bovenstaande delen over de moord op DIE-ANA deel van uit maken is de onderstaande. De delen met feitelijke info over de moord op Lady Di beginnen rond uur 2, ze staan kennelijk op een aparte DVD, en Everard bedoelt wat daar in deze 3 uur zoveel durende docu aan voorafgaat als een inleiding daarvan, -is redelijk geslaagd, behálve dus het heel averechtse en stupide gebazel van Icke c.s. over ‘greys’, FUCKING-Anus-Naki, Aliens, Ufo’s etc…- zie daarvoor mijn andere artikelen op An. over hoe extreem geavanceerde geheime wetensch. technologie in handen van ‘besloten kringen’ , geh. diensten, ‘élite’ etc, dit soort ‘waanideeën’, ‘hallucinaties’ etc. kunnen verklaren:

Let u vooral op het deel tussen grofweg 1 uur 49 en 1.58 uur. Het gaat over een parallel tussen de moord op Diana en die op Prinses Grace van Monaco, gestorven bij een ‘auto-ongeluk’ op 13 (!!) September járen voor Diana….

Kijk, ik weet dat die verbanden juist zijn. Let vooral ook op het GEGEVEN dat “GRACE” een vertaling is van het het (Spaanse woord) ‘Merced(es)’. en dat dat een KATHOLIEK begrip is. (En denk aan THEO’s laatste woorden!! : ‘GENADE’ , en aan het ‘begrip’ ‘Deïcide’ in deze ‘religieuze’ context). “Say no more”!

Ik vermoed dat het hier om een ‘afrekening’ gaat binnen ‘richtingen’ binnen één en hetzelfde complot-geheel, vandaar de ‘echo’ ‘grace’-‘mercedes’. Zie verder ook de zaak Vaatstra e.a., die m.i. binnen hetzelfde kader vallen.

Zie verder al mijn andere artikelen over ‘occulte’ misdaad en over geh. diensten en hun ‘technieken’ etc. en kijk eens of u nog u gezond verstand kunt redden. En ik weet nog een ding meer: nml. Da ALS MENSEN VAN VERSTAND EN VAN VERANTWOORDELIJKHEID NIET het hunne doen om aan deze MASSA MOORD, die nu al zo lang duurt, een eind te masken, - ik er alles aan zal doen om ze dat betaald te zetten. Ook al betekent dat een nog veel veel grotere massamoord.  Dat zijn geen grapjes of loze woorden. Dat is doodernstig. Wie het niet eens is mét mij wat betreft ‘gij zult niet moorden’, zal ‘de dood vinden’. In naam van degenen voor wie mét mij geld: wie niet tégen mij is is vóór mij. De vijanden van die vrienden zijn talrijker dan men denkt. En de middelen die ik tégen ze heb, = uitsluitende verbale middelen, die van de waarheid- zijn machtiger dan ook de meeste ‘gemiddelde’ / neutrale mensen kunnen vermoeden, -en ze zijn dat vanwege die zelfde gewelddadige potentaten.

Groeten
EHEU


De RSS-feed van de commentaren op dit topic
Volgende item: Israel orders demolition of 8 Palestinian villages for IDF training sites
Vorige item: Straling.

 

Geplaatste opmerkingen.


Commentaarpagina 1 van 1Lange docu, ben nu op 16 min. ga morgen verder kijken, is wel heel boeiend.

Had nog een andere video gezien, alleen ga niet meer plaatsen.
kennelijk wordt het teveel, dus dan mijn mond gaan houden.
de omslag is nu, is niet meer aan de zieners, voelers , weters.
is nu aan de rest.

Doe er mee wat je wilt, uiteindelijk is het doel hetzelfde, en dat is niet, wat men ons nu wil doen laten geloven.

up  up

Sla ‘m vooralsnog eerst op om ‘m later te bekijken..

En voor de lezers onder ons:

Princess Diana’s Death and Memorial: The Occult Meaning


Dank je wel Eheu

Ademloos bekeken.
En weer een paar punten verbonden.
cool grin  up

@Eheu

Prima docu. Het andere werk van Everard is ook interessant. Iets meer far out. Maar daarom niet minder goed.

Ik heb zijn materiaal allemaal doorgenomen. Ik verkeer in de veronderstelling dat veel lieden op deze site dat wel gezien hebben. Blijkbaar valt dat nog tegen.

Dus bedankt voor het plaatsen.

Idd, : voor dat ‘far out’ moet je ihkv de waarheidsvinding en dus mbt de POSITEVE resultaten van het werk daarvoor, enorm op passen. De methoden tot vervalsing van de ‘werkelijkheid’ zijn al machtig genoeg zoals je uit mijn art. kunt leren. Maar niets verplicht ‘je’ daartoe allicht.
Vamdaar dat ik probeer het waardevolle uit de info van Everard c.s. te schiften, en te gebruiken in het kader van mijn eigen ‘globale samenzweings theorie’ . Wellicht ben ik wegens mijn zeer speciale ervaringen beter in staat dan de gemiddelde mens, zeker die met een minder degelijke ‘brede ontwikkelng’ dan ik, die info op waarde te schatten en te integreren in ‘mijn eigen’ conspiracy-theorie, -maar goed, mijn eigen ervaringen op dat gebied kan ik maar aan zeer weinig mensen kenbaar maken, -nochtans reken ik erop dat zij dankzij hun intelligentie en die van de sociale verbanden waar zij deel van uitmaken, het belang voor hen zelf én voor die ‘maatschappij’ van die info gaan inzien. Maar goed, daar werk ik aan dus. Is niet makkelijk,- haast onmogelijk zelfs gezien de politiek bepaalde ‘maatschappelijke situatie’ zoals die nu is- eentje waarin iemand als ik totaal geïsoleerd word en verhinderd vrije communicatie en omgang met anderen te onderhouden, -terwijl ik toch ALLERMINST een ‘a -sociaal’ ‘element’ genoemd kan worden.
Reken zelf uit wat dat betekent voor de ideeën over ‘de maatschappij’ vandaag de dag, en de waarde daarvan…

Dank.

“Ach!”

Dank Streep: daor doedet toch uitëindelul al’mal veur. Maar we zijn d’r nog niet. Wait and see, -ik zal je e/v/ nog veel meer ‘verbanden’ laten inzien, -Deo et ventis faventibus,- ghelhijk dat heet…

‘‘Ach!!’’

Beste Eheu,

wie verhindert ( verbied ?) jou vrije contacten met anderen te onderhouden terwijl je, via het internet, zo’n beetje met de hele wereld communiceert, wat ‘zij die jou in de gaten houden’ ook weten, wat ik concludeer uit het feit dat jij via deze site ‘tegen ze praat’.

Gestel, ik wil morgen bij jou op de koffie komen kan dit niet omdat: je het niet wilt, een geheime woonplek hebt, niemand meer vertrouwt, paranoia bent, zelf voor dit isolement kiest, geen mensen mag ontvangen, of niemand in gevaar wilt brengen?

Zoals vaker door mij aangegeven: Ik begrijp je ( verhaal) niet zo goed, maar zou je niet om uitleg vragen als jij er zelf niet steeds over zou beginnen, waarbij ik aanneem dat je niet tegen de kat zijn k… praat en / of dat wij (ik) slechts een klankbord zijn (ben) ..

Het is laat en je bent niet de enige die drinkt, dus beschouw mijn reactie/ vraag ajb als één vanuit het gemoed, zonder nare bijbedoelingen.

En reageer je niet, kan ik het me ook voorstellen. Zolang je maar niet gaat zitten mijmeren over mijn outfit vinik alles best wink

dg6407xl.jpg width=500

Sorry Vlinder, ben een beetje flauw merk ik..

Ga zo maar pitten, lijkt me beter

Vlinder: ‘’...of je niemand in gevaar wilt brengen?’‘
Dát is het enige juiste ( ‘horribile dcitu’- surry voor het Latijn) antwoord.
Ik kan het niet zakelijk op een compacte manier uitleggen op sites als deze. Nochtans is het volkomen duidelijk (hoewel schandalig) voor iedereen die mijn artikelen nauwgezet (plus e/v verspreide opm daarbij die ik maak over mijn persoonlijke betrokkenheid bij de onderwerpen die ik aansnij) leest, dunkt mij.

Maar wees e.v. gerust: ik ben bezig de details w.b. de onmogelijkheid voor mij om je eea dat je je afvraagt hier duidelijk te maken, op schrift te stellen. En mijn hoop is dat zodoende mettertijd,. icm alles wat ikzelf en anderen verder nog openlijk over dit soort kwesties als het topic waarop je hier reageert aan info hebben gepubliceerd, je duidelijk kan maken waarom ‘jij en ik’ op dit moment niet onbekommerd kunnen samenzijn, e.v, enkel ter nuttiging van een of ander-mogelijk meerdere- ‘consumpties’ en de daarmee te paard gaande ‘socializing’- in de hoop allicht dat dat verandering zal brengen in die ongelukkige situatie.

Groeten

Eheu

Sorry Vlinder, ben een beetje flauw merk ik..
Ga zo maar pitten, lijkt me beter

Mmm.. nou zo zou ik er best ( nog) wel uit willen zien…

Prettige dromen!

in de hoop allicht dat dat verandering zal brengen in die ongelukkige situatie.

Dat hoop ik ook Eheu! Rest mij, voor het moment, niets anders dan een virtuele toost op je uit te brengen en je een goeie nacht, met verdiende rust, toe te wensen!  smile

Dank, mon papillon.

Good night.

(tegen ‘anderen’. die me ‘kennen’: ‘She sends her regards, Sincerely. L.Cohen’. DOEIIII! )

Gr.

“Ach!”Sincerely, L.Cohen

Dank je. wink

Deze vind ik steeds zo sterk van hem


en om op mij gedachte terug komen, het zou mij niks verbazen als Maxima ala Diana weg wordt gewerkt, zij heeft dit Huis ( oranje) alleen dochters gegeven, kijk naar hoe zij de laatste tijd naast hem staat, er is geen aandacht meer.

En dochters zijn er al de laatste 3 generaties, als het al zou kloppen. ( afstamming)

Mag ik passen, HB, en NIET naar haar kijken?  oh oh

@ Nikaatje, natuurlijk mag dat.
zijn slechts mijn rare , nare gedachtes, er is teveel magische en donkere delen in het gebeuren, wat wij dan TPTB noemen.
is wel dat men met hele duistere zaken bezig is , ik heb er ooit wat van meegemaakt, kan je zeggen , is beter heel ver er van weg te blijven.

Heb ooit gemerkt dat het “kwaad” een hele sterke kracht is , die zich voed aan onze angst en onwetendheid. downer

Sincerely, L.Cohen
Dank je. 

Jij ook bedankt, HB! Een prachtig nummer, kende ik niet. Ben een ‘laatbloeier’ wat betreft mr Cohen, want ondanks dat ik zijn teksten altijd wel goed vond, kreeg ik de kriebels van die zwaarmoedige stem. Inmiddels is mijn eigen gemoed zodanig verzwaard, dat ik het wel kan hebben..

Als het appeltje voor de dorst..

Dank HB en Vlinder.

Die ‘jazzy’ live uitvoeringen die Cohen sinds een jaar of twintig van zich geeft, zijn toch wel heel geslaagd.  Maar als je die originele uitvoeringen van dit soort nummers kent, is het in eerste instantie ietwat minder indrukwekkend (en dat is geen neerbuigend comm. op zijn kwaliteiten als ‘uitvoerend kunstenaar’ als je beseft dat hij bij die origin. songs zoals bijv. de L.P. ‘Songs of Love and Hate’ NIET meer gebruikt dan zijn eigen stem plus een akoestische guitaar!!!, -en dat ook hij allicht ouder wordt).

Die jazzie versies zijn dus heel geslaagd vind ik, vooral als je als ze als ‘Cohen-kenner/liefhebber’ naast zijn vroege werk zet.

En Vlinder: ik heb het uit goede bron, dwz vanuit mijn eigen wijsheid, die bevestigd wordt door de meest intelligente mensen uit de wereld van de psychologie (psychiaters etc. die vaneigens niet erg veel credit laat staan support krijgen vanuit ‘de maatschappij’) : depressie is de ENIGE GEZONDE EN REALISTISCHE LEVENSVISIE/INSTELLING, ‘omdat je als je altijd het ergste verwacht, NOOIT teleurgesteld kunt raken en altijd veilig bent’ (dat zijn mijn eigen woorden,- zeg ma’ ‘levenswijsheid’, -mag je gerust kwoten, zit geen ‘copyright’ op).

En het is BOVENDIEN de enige reële basis van waaruit REËEl dwz niet naïef geluk mogelijk is. Dus: ‘tel uit je winst’.

Nog afgezien van het ECHT AANTOONBARE FEIT dat Cohen werkelijk een GROOT (en NB: VEELTALIG, als Griekse jood die geëmigreerd is naar Canada) dichter is…

Ik bedoel: wat een GORE arrogantie om de SCHOONHEID, dwz het GELUK, van de muziek die die man heeft GESCHONKEN niet te WAARDEREN…Hetzelfde geldt m.i. w.b. de muziek van Neil Young etc. die ik zo vaak hoor bespotten, mijn hele leven al.

Let me you tell me this: DAT feit alleen al is voor mensen die ECHT kunnen denken, voldoende bewijs dat ‘deze cultuur’ pas ECHT ‘depressief’ is, dwz ‘het LEVEN niet aan kan’ tenslotte, en de ernst ervan niet in ‘geluk’ weet om te zetten, en dat is een heel GEVAARLIJK/ ernstig feit.

Kortom: het is de oh zo menselijk ‘oppervlakkigheid’ die ZEER ZWAARMOEDIGE EN ERNSTIGE consequenties heeft, in die zin dat ‘men’ er door verhinderd wordt ‘waarlijk luchtig’ te zijn.VOORWAAR! (‘Amèn’) ‘ik zeg u’: een ernstige ‘kwestie’.

Groetekens en Proost!, everybody.

‘Ach!’

PS: wist u trouwens dat de vader van de Jazz, de meest swingende component van alle ‘moderne’ pop-muziek. J.S. Bach was? Voer voor ‘warlords’ tegen o.a. ‘gristen-fundamentalisten’. Goed te weten!! Laat u niet besodemieteren door grootsprakige MINKUKELS, where-ever you are! -anders gezegd: BEWARE YOU EVIL DOERS and -THINKERS en ander zeer kwalijke en ev onnozele RANDDEBIELEN, WHER EVER YOU ARE!


‘Voorwaar!’

‘Ach!’ (aka ‘Bad-man’, bij gelegenheid, -niet de beste receptie, -maar hoe dan ook:  elke consumptie blijft u van harte en gratis aangeboden).

PROOF (in ‘oplopende’ volgorde van ‘doorslaggevendheid’)
Wel moge het U bekomen.

Drie LIVE uitvoeringen van ‘essentiële’ ‘filosofische’ én ‘evangelische’ (i.e. voor de randdebielen onder u- en sorry allicht zijn all sorts of reasons waarom ik u moet excuseren voor de ‘zonde’ mij hier ‘mis te verstaan’- maar het feit dat ik er zelf onverdiend vreselijk het slachtoffer van geworden ben mag hopelijk enig excuus zijn voor mijn schijnbaar nogal harde ‘oordeel’ (BURP!-gezondheid, -insgelijks!)‘GELUKKIGE’ en ‘LEVENSLUSTIGE’ ‘boodschappen’ van Neil Young

Alle drie live uitvoeringen. Interessant om er de lyrics een bij te nemen, voor de ‘gevoelige zielen’ onder u. Kijken wat het waard is. Let op de ‘dodelijk’ schone effekten van de 12-snarige guitaar (ik had het daar al eerder over).

Sugar Mountain:
Hey hey, my my (‘now I’m gonna pick up my eletric guitar. That’s when I’m gonna get real big’):CONCLUSIE: ‘KEEP ON ROCKING IN THE ‘FREE WORLD’.Groeten

Eheu!! JOECHEI!!!

Eheu,

Soms ben je gewoon een ontzettend irritante egotripper!@Eheu,

excuses voor bovenstaande tekst; is misplaatst!

En het is al voor de 2de keer binnen een week dat ik een ( te persoonlijke ) reactie geef waar ik achteraf niet achter sta en zelfs spijt van heb.

Het is tijd voor wat afstand en bezinning ...

Groet, VlinderDank je wel Vlinder. Voor mij ook ‘déjà vu’.

Wat je ‘excuses’ betreft: is niet nodig. Ik merk wel dat je een gevoelig mens bent. Mijn taak ik misschien je in je gevoeligheid wat weerbaarder te maken. Is niet makkelijk, want wat daar voor nodig is is nogal wat moeilijke info. Maar het is alleszins beter niet te onderschatten hoeveel gevoelige mensen er zijn met heel akelig ingewikkelde én criminele kennis en info, en aan de andere kant hoeveel mensen hen mogelijk ongewild steunen door ronduit heel stupide gevoelig dan wel ongevoelig te zijn. Dat is een heel belangrijk ding dat ik ‘geleerd’ heb. Kan nooit kwaad te proberen daar anderen over in te lichten. En dat probeer ik dan ook.

Die clip van ‘Rockin’ in the free world’ die ik hierboven gaf, daarvan wil ik nog even een beter versie geven. De vermoeidheid maakt dat ik vaak niet toe kom om de beste versie op yt te vinden. Er zijn zo veel qua geluidskwaliteit mindere uploads te vinden. Maar nu heb ik er eentje gevonden van dat nummer dat precies overeenkomt met de kwaliteit van de originele LIVE CD ‘Weld’ waar hij op staat (echt die lui die die uploads maken verdienen een pluim).

Zo kun je horen wat op mijn versie hierboven nauwelijks hoorbaar is, bijv. wat onze Nelis met zijn guitaar voor sensationeels uithaalt tussen min. 4en 6 pl.m.. Ik heb al eens vaker gezegd, die live CD is werkelijk WEERGALOOS, vooral ook als je DVD erbij hebt. DIe DVD is niet in Nederland te krijgen, en tot voor een jaar of zo waren er nauwelijks uploads van op YT. Maar dit is er dus een. En let op het publiek! Hartverwarmend EN STERK!!!

ENJOY!
Gr.
EheuVoor de volledigheid: de lyrics van ‘Rockin’ in the free world’: Een ‘statement’, of een ‘partijprogramma’ eigenlijk, durf ik wel te stellen, -hoewel niet zo lyrisch als de tekst van ‘The Thrasher’ (en vele andere ‘lyrics’ van zijn hand,- wisu trouwes, hamers en peren, dat Nelis de zoon is van een niet geheel onverdienstelijk Canadees schrijver? Snie belan’rik, maar toch interessant, of nie dan?).
Geen dichterlijk meesterwerk dus. Politiek en literatuur moeten ook niet te veel met elkaar te maken willen hebben. Maar altijd goed om eens bij stil te staan, deze tekst dus (op Zaterdagavond, of wie weet wel Zondag-Och’end).

Groet.

‘Ach!’

PS: de geluidskwaliteit van de oorspronkelijke WELD CD is toch nog iets beter dan de versie die ik hierboven embed. GO GET IT!!
————————
“Rockin’ In The Free World”

There’s colors on the street
Red, white and blue
People shufflin’ their feet
People sleepin’ in their shoes
But there’s a warnin’ sign
on the road ahead
There’s a lot of people sayin’
we’d be better off dead
Don’t feel like Satan,
but I am to them
So I try to forget it,
any way I can.

Keep on rockin’ in the free world,
Keep on rockin’ in the free world
Keep on rockin’ in the free world,
Keep on rockin’ in the free world.

I see a woman in the night
With a baby in her hand
Under an old street light
Near a garbage can
Now she puts the kid away,
and she’s gone to get a hit
She hates her life,
and what she’s done to it
There’s one more kid
that will never go to school
Never get to fall in love,
never get to be cool.

Keep on rockin’ in the free world,
Keep on rockin’ in the free world
Keep on rockin’ in the free world,
Keep on rockin’ in the free world.

We got a thousand points of light
For the homeless man
We got a kinder, gentler,
Machine gun hand
We got department stores
and toilet paper
Got styrofoam boxes
for the ozone layer
Got a man of the people,
says keep hope alive
Got fuel to burn,
got roads to drive.

Keep on rockin’ in the free world,
Keep on rockin’ in the free world
Keep on rockin’ in the free world,
Keep on rockin’ in the free world.

Nog iets wat de ‘geëduceerde’ (of liefst gewoon de ‘belangstellende belanghebbende’) onder u zal interesseren (?).
Die ‘lyrics’ die je op het Net kan vinden, vaak allicht door Engelstaligen verzameld en gepubliceerd, daar wordt altijd bij gezegd dat e.v. verbeteringen welkom zijn (is begrijpelijk als het om ‘poëtische’ teksten gaat en de tekst ervan niet openbaar is gemaakt door de muzikant ‘in kwestie’). Zo ook op de site waarvan ik deze lyrics voor ‘Rockin’ in the free world’ heb gekwoot.
Daarom denk ik dat ik wel een interessante correctie zou kunnen voorleggen in de bovenstaande lyrics.
Waar staat:

“Don’t feel like Satan,
but I am to them”

me het logischer lijkt dat onze Nelis in feite dit bedoelt:

“Don’t feel like Satan,
but I am too damned”

Is natuurlijk maar een suggestie, ze’ma een ‘voorstel’. En het zou dus misschien interessant of leuk zijn (ze’ma ‘geinig’) om daar eens een ‘discussie’ over te voeren. Maar ik zal wel te ‘onaangenaam’ zijn om daarvoor aanleiding te ‘mogen’ geven. Iig wilde ik ‘u’ de ‘sugeestie’ niet onthouden. Call me a fool…

Groeten
Eheu

Dank Eheu,

voor muziek en tekst ( ook die van jou!)

Heb zelf niet zoveel tekst op dit moment. De ‘sessie’ van gisteravond heeft er behoorlijk ingehakt; ben doodmoe!

Goeie avond/ nacht!  smile

Ook een te gek nummer dit:


En aan de piano:


Dank Vlinder. Prachtig. Als ‘antwoord’( wist u damens en beren, dat het woord ‘antwoord’ ‘ontmoeting’ betekent? Zo niet geeft niet, maar mij zult u daarom vast niet zien,-snap u?) en dank deze fantastisch swingende (electrische) versie van hetzelfde nummer ‘crime in the city’ (alweer van Weld), -ik had hem dacht eens al eens geplaatst, maar sommige dingen kun je niet genoeg herhalen. Zoals bijv. dat uit de TEKST van de lyrics (die ik hier dan ook laat volgen op de clip) blijkt dat onze Nelis ook nog een heel aardige ‘media-criticus’/‘filosoof’ is. Sommige dingen kun je beter en veiliger zeggen door ze te zingen, ‘is literatuur’ en ‘show’ e.d..
Komp ie:Well, the cop made the showdown
He was sure he was right
He had all of the lowdown
From the bank heist last night
His best friend was the robber
And his wife was a thief
All the children were killers
They couldn’t get no relief
The bungalow was surrounded
When a voice loud and clear
Said, Come on out with your hands up
Or we’ll blow you out of here.
There was a face in the window
The TV cameras rolled
Then they cut to the announcer
And the story was told.

The artist looked at the producer
The producer sat back
He said, What we have got here
Is a perfect track
But we don’t have a vocal
And we don’t have a song
If we could get these things accomplished
Nothin’ else could go wrong.
So he balanced the ashtray
As he picked up the phone
And said, Send me a songwriter
Who’s drifted far from home
And make sure that he’s hungry
Make sure he’s alone
Send me a cheeseburger
And a new Rolling Stone.
Yeah.

There’s still crime in the city,
Said the cop on the beat,
I don’t know if I can stop it
I feel like meat on the street
They paint my car like a target
I take my orders from fools
Meanwhile some kid blows my head off
Well, I play by their rules
That’s why I’m doin’ it my way
I took the law in my hands

So here I am in the alleyway
A wad of cash in my pants
I get paid by a ten year old
He says he looks up to me
There’s still crime in the city
But it’s good to be free.
Yeah.

Now I come from a family
That has a broken home
Sometimes I talk to Daddy
On the telephone
When he says that he loves me
I know that he does
But I wish I could see him
I wish I knew where he was
But that’s the way all my friends are
Except maybe one or two
Wish I could see him this weekend
Wish I could walk in his shoes
But now I’m doin’ my own thing
Sometimes I’m good, then I’m bad
Although my home has been broken
It’s the best home I ever had
Yeah.

Well, I keep gettin’ younger
My life’s been funny that way
Before I ever learned to talk
I forgot what to say
I sassed back to my mom
I sassed back to my teacher
I got thrown out of Bible school
For sassin’ back at the preacher
Then I grew up to be a fireman
Put out every fire in town
Put out anything smokin’
But when I put the hose down
The judge sent me to prison
He gave me life without parole
Wish I never put the hose down
Wish I never got old.

Mijn (ik bedoel dat van onze Nelis allicht, dat ook het mijn is) antwoord op je tweede prachtige clip ( ‘Stringman’) die ik ook heel goed ken, is de volgende respons of dit ‘gehoor’ (nog zo’n betekenis vn het woord ‘antwoord’,- ‘resonance’ zouden sommigen zeggen vandaag de dag), die je ook al wel zult kennen denk ik, maar goede woorden herhaal je nooit genoeg:


‘DON’T LET IT BRING YOU DOWN, IT’S ONLY CASTLES BURNING’.

‘Trust’en’...

Eheu

(1970!!)Maar ik zal wel te ‘onaangenaam’ zijn om daarvoor aanleiding te ‘mogen’ geven. Iig

@Eheu,

Nou, nou, zo onaangenaam ben je ook weer niet!! Ik vind je okay! Afgaande op de virtuele indruk ..

Wel wat breedsprakig zo af en toe, waardoor een discussie mét jou nog weleens eindigt in een monoloog ván jou ( een kunst op zich!)

me het logischer lijkt dat onze Nelis in feite dit bedoelt:

“Don’t feel like Satan,
but I am too damned”

Ja, lijkt mij ook!

En ga niet over mijn vermoeidheid heen schrijven dus laat het voor nu bij deze reactie en zeg: Truste!

Interessante verhelderende opm. toegevoegd.
Effe zoeken, maar ‘Ach!’ ( ‘who cares the fuck anyway’, etc, quote ‘Watermelon on Easter Hay’ -F. Zappa, RIP…)

Geen dank.

Prosit!

Eheu

Commentaarpagina 1 van 1

 

U dient ingelogd (Login) te zijn om een opmerking te kunnen plaatsen.