Anarchiel, Vrijheid. Maar dan ook echt! De bibliotheek bevat een verzameling speciale stukken Samengestelde Dossier overzichten van Storts en Artikelen Contact leggen of de Disclaimer lezen RRS overzicht van de Alternatieve Media  
Het Forum voor diverse onderwerpen Onze open Stortplaats, doe mee en plaats zelf iets. Chatten kan bij ons in de Lounge, Vrijheid met een kopje koffie erbij. Enkele Statistieken over het bezoek van deze webstek Onze Links pagina geeft een overzicht van, jawel, LINKS. Onze Muziek pagina bevat enkele eigen werkjes van onze leden.
 

0  1  2  3 

disclosure?

 

8
+
Door webadmin om 11:10 op 09-04-2013 in Nieuws
(15x gereageerd, 465x bekeken)


http://www.ad.nl/ad/nl/4561/Wetenschap/article/detail/3422648/2013/04/09/Documentaire-toont-voor-het-eerst-alien-aan-de-wereld.dhtml

De documentaire Sirius, die later deze maand uitkomt, belooft heel wat stof te doen opwaaien. Voor het eerst zullen beelden getoond worden van een kleine alien. De humanoïde werd naar verluidt jaren geleden gevonden in de Chileense Atacama woestijn.
De RSS-feed van de commentaren op dit topic
Volgende item: Protesteren loont: Mensen met schulden voortaan meer beschermd.
Vorige item: Soms kan het beter, veel beter.

 

Geplaatste opmerkingen.


Commentaarpagina 1 van 1

de grote misleiding is begonnen; dit zijn geen buitenaardsen maar duivels. Kijk alleen hoe die wezens eruit zien. En verder dat geklets over schone energieën die we van die wezens kunnen afkijken. Wie zegt dat die energieën zo schadeloos zijn? Hoe kan het anders dat die UFO’s om de haverklap neerstorten?

@ Flapdrol,

Waar in de bijbel wordt er gesproken over duivels die rondvliegen in ufo’s die ook nog eens om de haverklap neerstorten?

Dat het niet per sé buitenaards is klopt. Maar om dan direct de conclusie te trekken dat het duivels zijn, tja…  Het kan zoveel meer zijn (andere dimensie, andere tijd, ander spectrum en ga zo maar door).

kijk gewoon hoe deze wezens opereren. Ze ontvoeren mensen ‘s nachts uit bed en zien er duister uit. En wat meer is, ze kletsen steeds over Jezus en religie. En er zijn veel religieuze afbeeldingen met UFO’s.

die wezens passen dezelfde trucen doos toe als de Kerken msn en goeoe’s toe. Vooral de mensen niet vertellen dat de Mens zelf Verantwoordelijksheid heeft, en wat belangrijker is dat de Mens zelf Machtig genoeg is om te doen. Nee de mensheid wordt aan de ‘zuigfles’ gehouden en gepamperd zodat ie zogenaamd krachtloos is en vervuld met de diverse angsten wat zich kan uiten in ‘paniek-aanvallen ‘enz.

iedereen die kan lezen kan baat hebben bij het Johannes evangelie. in het NT. vooral de 1 ste 7 regels.

@ Flapdrol

Jammer, kans gemist. Je had kunnen wijzen naar de “gevallen engelen” etc etc. Wat volgens mij weer te maken heeft met het ontkennen van de verbinding tussen dingen. Door die ontkenning kom je in het materiële terecht etc. etc. Dus duivels? Of toch gewoon zielgenoten in de ontkenningsfase?

De grootste misleiding ooit is het externaliseren van de duivel wink

@ Mothers,

JIJ past dezelfde trucendoos toe als de kerk; namelijk het Johannes evangelie is van een vorige bedeling. De gelovige van Nu gaat uit van Paulus; dat is een heel verschil.

En de eigen menselijke verantwoordelijkheid hebben we gezien in 1940-1945 in Duitsland.

hohoho Flapdrol,
men leeft in het jaar 2013 , wat jij hebt met de jaren 1940-1945 dat weet ik niet. Men kan de maatschappij van toen niet bekijken met de brillenglazen van heden.

Dat jij eventueel voor Paulus valt dat is aan jouw.
Paulus kan voor mij de Boom in.

al met al Eigen Verantwoordelijkheid is heden ten dage ook nog steeds Actueel of wil jij beweren van niet?? zipper

@ Mothers,

Paulus gaat ook inderdaad de Boom in; te weten de Levensboom die genade schenkt en die zolang is onder gesneeuwd door holle woorden als eigen verantwoordelijkheid c.q. het wetticistisch denken waar Johannes het nog over heeft.

@Flapdrol,
Wat versta jij onder wetticisme?
zie forum.credible.nl/vieuwtopic.php?t=7957

als jij zelf /eigen Verantwoordelijkheid een holle frase vindt dat is jouw overtuiging.
bedenk dat niemand voor jouw kan eten,mocht je een honger gevoel hebben. als een ander eet dan heeft die geen honger gevoel maar jij wel.

hoe staat het eigenlijk met de Disclosure?
is er al ‘iets’ concreet verandert in onze samenleving??
zijn er constructieve oplossingen voor de diverse problemen al geopenbaard??
kunnen we al van ‘lucht’ leven? wink

altijd lachen hier.
flapdrol heeft duivels in zijn hoofd rond vliegen, en vervolgens gaat de discussie over hoe geloof moet worden geinterpeteerd. LOL  LOL  LOL

kijk gewoon hoe deze wezens opereren. Ze ontvoeren mensen ‘s nachts uit bed

dit vind ik nu weer wel het overdenken waard.

hoe zouden dieren het ervaren als ze uit hun vertrouwde omgeving worden gehaald en bij de dierenarts terecht komen.

zouden er overeenkomsten kunnen zijn? oh oh

@Moll
in antwoord op je vraag kijk hier eens http://www.dierentolk.nl

we zijn nu toch bezig met disclosuren ‘:)

Mwa ik snap flapdrol ergens ook wel, context en benaming zijn verschillende dingen, duivels ofwel des duivels.. het maakt niet uit. Volgens vraag je je, evenwel als ik af of deze zogenoemde wezens wel goede intenties hebben.. wij misbruiken evenwel ons zogenoemde intellect om te heersen en verdelen en we achten ons toch ook beter’ dan ‘dieren’ wie zal er op ons neerkijken?

Het zal me benieuwen hoever dit tot volledige disclosure zal leiden.

Zelf heb ik me jaren in het UFO-fenomeen en aanverwante onderwerpen verdiept, en zoals ik het zie zijn we het product van buitenaardsen. Inclusief ons gedrag en cultuur en economisch systeem zijn afgeleid van die ‘gevallen engelen’ die ons hebben gemaakt. Het is ook logischer, kijk naar ons eigen gedrag; zullen wij ooit in een vlaag van onzelfzuchtige creativiteit een andere planeet verrijken met een wezen dat daar dan kan evolueren tot een hogere cultureel ontwikkeld wezen, of zullen we als we zo’n bewoonbare planeet vinden ons tegoed doen aan de onberoerde delfstoffen die de planeet rijk is zoals goud e.d. En gaan we daar dure machines naar toe brengen, of fabrieken bouwen om de benodigde machines te maken of gaan we een kloon maken die we een beetje reduceren in hersencapaciteit en als goedkope zelf-reproducerende gehoorzame werkslaaf het goud laten verzamelen?
Je doet ut voor de winst, niet voor de ethiek…
Uiteraard is de simpele werkslaaf niet in staat in te zien dat ie maar een productiemiddel is en dat zijn offers aan de goden zijn enige reden van bestaan is.

De hele geschiedenis staat wel in de bijbel, mits je die ook echt goed vertaalt, maar ook in de sumerische kleitabletten en ook een aantal contactees geven deze versie van de geschiedenis.

Zelf vind ik de Terra-Papers de meest compacte en complete versie van het verhaal geven.

Ben benieuwd of een echte disclosure dit verhaal zal bevestigen (Maar ben er eigenlijk wel van overtuigd).

om te beginnen is er dus geen enkel aanleiding om dit serieus te nemen. aan de ander kant is het een uniek fenomeen welk ons, of in elk geval mij, terug voert naar de mogelijk voordelen van intellectueel evolutie leer - de Kabouter.

er is trouwens nog steeds een zeer groot verschil tussen demonen en ruimtereizigers. volgens de echte bijbel is de slag der slagen over vlees en bot in de ruimte gewonnen en zou men dus geen vrees behoeven voor astronauten. ook word verklaard waarom de mens niet klaar is om herenigd te worden.
en hier komen we op het groot verschil tussen een demon en elk wezen van bot en vlees.

De mens is een avatar - pas op voor de Kobold!

Commentaarpagina 1 van 1

 

U dient ingelogd (Login) te zijn om een opmerking te kunnen plaatsen.


 

  • Er zijn geen aan dit artikel gerelateerde items gevonden.

    er zijn voor dit item nog geen tags toegevoegd