Anarchiel, Vrijheid. Maar dan ook echt! De bibliotheek bevat een verzameling speciale stukken Samengestelde Dossier overzichten van Storts en Artikelen Contact leggen of de Disclaimer lezen RRS overzicht van de Alternatieve Media  
Het Forum voor diverse onderwerpen Onze open Stortplaats, doe mee en plaats zelf iets. Chatten kan bij ons in de Lounge, Vrijheid met een kopje koffie erbij. Enkele Statistieken over het bezoek van deze webstek Onze Links pagina geeft een overzicht van, jawel, LINKS. Onze Muziek pagina bevat enkele eigen werkjes van onze leden.
 

0  1  2  3 

Duitse official bevestigt Westerse militaire steun voor omverwerpen Syrisch regime

 

7
+
Door Avondschemer om 14:45 op 01-08-2012 in Nieuws
(1x gereageerd, 449x bekeken)


Duitse regeringsconsulent Christoph Hoerstel, die net terug is uit Syrië, bevestigt in niet mis te verstane woorden de Westerse betrokkenheid bij en steun aan pogingen om het Syrische regime omver te werpen.

Hij praat over Amerikaanse black-op teams, speciale door veiligheidsdiensten getrainde teams en een door het Westen ondersteund Al Qaida leger van tienduizenden soldaten die uit omringende landen Syrië binnenvallen net zoals in Libië ook gebeurd is:
Bijbehorende url:

http://www.bovendien.com/laatste-nieuws/duitse-official-westen-pleegt-aanslagen-in-syrieDe RSS-feed van de commentaren op dit topic
Volgende item: Killing Magic - The Art of Your Elimination
Vorige item: MYSTERIES OF THE GODS (1977) - William Shatner

 

Geplaatste opmerkingen.


Commentaarpagina 1 van 1Commentaarpagina 1 van 1

 

U dient ingelogd (Login) te zijn om een opmerking te kunnen plaatsen.


 

  • Er zijn geen aan dit artikel gerelateerde items gevonden.

    er zijn voor dit item nog geen tags toegevoegd