Anarchiel, Vrijheid. Maar dan ook echt! De bibliotheek bevat een verzameling speciale stukken Samengestelde Dossier overzichten van Storts en Artikelen Contact leggen of de Disclaimer lezen RRS overzicht van de Alternatieve Media  
Het Forum voor diverse onderwerpen Onze open Stortplaats, doe mee en plaats zelf iets. Chatten kan bij ons in de Lounge, Vrijheid met een kopje koffie erbij. Enkele Statistieken over het bezoek van deze webstek Onze Links pagina geeft een overzicht van, jawel, LINKS. Onze Muziek pagina bevat enkele eigen werkjes van onze leden.
 

0  1  2  3 

Duurzameburen.nl ( nieuwe website )

 

4
+
Door Denizzz om 15:35 op 26-10-2010 in Aankondigingen
(2x gereageerd, 1335x bekeken)


Hoe trek je je buren over de streep om zelf met duurzaamheid aan de slag te gaan? Door erover te praten en je eigen ervaringen te delen. De nieuwe site duurzameburen.nl biedt nu deze mogelijkheid.

Op deze site komen duurzame pioniers uit heel NL bijeen om ervaringen uit te wisselen over duurzaam bouwen en wonen, energiebesparing en productie. De initiatiefnemers willen deze duurzame buren zichtbaar maken in hun eigen woonomgeving en zo, kleinschalig en lokaal, andere mensen inspireren hen te volgen. Zonnepanelen plaatsen? Je toetst je postcode in en krijgt gelijk te zien waar in je buurt een systeem in werking te bekijken is. Maar je kunt op duurzameburen.nl ook gewoon rondkijken en topics over je favoriete onderwerpen lezen.

Heb je zonnepanelen op het dak, of wil je je ervaringen m.b.t. duurzaam bouwen delen met anderen, meld je nu aan en maak kans op een waardebon t.w.v. 25.- te besteden bij bouwmarkt en webwinkel Eco-Logisch! Ga naar http://www.duurzameburen.nl en maak een account aan:

Bijbehorende url:

http://www.duurzameburen.nl/De RSS-feed van de commentaren op dit topic
Volgende item: Boeren in Amsterdam (aanpakkers, ned2)
Vorige item: Abdullah, de broer van Baybasin, is vrijgesproken!

 

Geplaatste opmerkingen.


Commentaarpagina 1 van 1

Duurzameburen.nl is een initiatief van ODE in samenwerking met AgentschapNL.

AgentschapNL is van het ministerie van economische zaken…  gulp

@patrick

Verandering komt van ALLE kanten wink

Commentaarpagina 1 van 1

 

U dient ingelogd (Login) te zijn om een opmerking te kunnen plaatsen.


 

  • Er zijn geen aan dit artikel gerelateerde items gevonden.