Anarchiel, Vrijheid. Maar dan ook echt! De bibliotheek bevat een verzameling speciale stukken Samengestelde Dossier overzichten van Storts en Artikelen Contact leggen of de Disclaimer lezen RRS overzicht van de Alternatieve Media  
Het Forum voor diverse onderwerpen Onze open Stortplaats, doe mee en plaats zelf iets. Chatten kan bij ons in de Lounge, Vrijheid met een kopje koffie erbij. Enkele Statistieken over het bezoek van deze webstek Onze Links pagina geeft een overzicht van, jawel, LINKS. Onze Muziek pagina bevat enkele eigen werkjes van onze leden.
 

0  1  2  3 

Ex-Military Bio-Environmental Engineer Blows Whistle On AF Chemtrails

 

15
+
Door yohta om 20:48 op 14-04-2013 in Klimaat
(43x gereageerd, 1470x bekeken)


Ex-Military Bio-Environmental Engineer Kristen Meghan Blows Whistle On Air Force Chemtrails


trails2913n.jpg


At the 2013 Atlanta Music Liberty Fest, Kristen Meghan, former Air Force Bio-Environmental Engineer gave a ground breaking presentation of what she had discovered about Chemtrails while serving her Country. This BRAVE young lady has put her livelihood / life on the line for U.S. Please take a minute to thank her and help U.S. by redistributing this Video and any other VALID information about Chemtrails to as many people as you can! This is a GLOBAL issue, other countries must get this information as well. “they” are spraying the majority of the population… Why?

bekijk video in een groter formaat

Bijbehorende url:

http://www.zengardner.comDe RSS-feed van de commentaren op dit topic
Volgende item: KankerMaffia misbruikt Boer Martin
Vorige item: Network - Mad as Hell Scene

 

Geplaatste opmerkingen.


Commentaarpagina 1 van 1

Die lucht van je mooie plaatje was hier zojuist ook.

Ik dacht deze ook al te plaatsen. Maar dan zonder plaatje.

Ik denk dat ik de eindafrekening van de energieboer dit jaar naar het staatshoofd stuur. De vervuiler betaalt.

Die lucht van je mooie plaatje was hier zojuist ook.

Hiero dito..

Was ook aanleiding tot plaatsen.

Het mag nu gvd toch wel een keer duidelijk worden dat er iets niet strookt in de lucht??  shock

M’n familie begint het inmiddels eindelijk al wel te zien. Vonden mij in het begin maar ‘raar’ (behoorlijk understatement) wink
https://www.youtube.com/watch?v=3o3dF17EROk


Published on Mar 12, 2013

Jet Aircraft anomolies, metals in rainwater and patents all reveal that geoengineering our atmosphere has been deployed by the powers that be. This is literally an experiment with Life itself.

Indrukwekkende presentatie; weer een stapje dichter bij erkennen. Ik heb nog steeds veel moeite met het idee dat er opzettelijk schadelijke chemicaliën in de lucht worden gebracht ( naast de uitstoot van CO2)  Vanwege het simpele feit dat de kinderen, ouders, verdere familie en vrienden van de mensen die hier verantwoordelijk voor zijn,  maar ook iedere ‘VIP’, deze giftige lucht in moeten ademen.

Een paar jaar geleden leerde ik Hot Burmees kennen. Zag ik alleen maar contrails, was hij er van overtuigd dat het chemtrails waren. Liep ik te jubelen over het mooie weer, zag hij alleen maar giftige sporen in de lucht. ‘Wat een negatieve somberheid’, dacht ik toen.  En nu…  begin ik steeds meer op hem te lijken.

Oh, hoe graag zou ik soms mijn kop in het zand steken, of me gewoon alleen maar op de leuke en mooie dingen focussen. Helaas lukt me dat niet meer..

Liep ik te jubelen over het mooie weer, zag hij alleen maar giftige sporen in de lucht.

Herkenbaar..

Op bepaald moment wordt het moeilijker nog te genieten van..  smirk


Kan daarom nodig zijn wat minder aandacht aan te besteden en wellicht minder op site(s) als deze actief te zijn..

Beter voor je gezondheid en wat gebeuren moet gebeurt toch wel..


Wens je een mooie dag

heart

Kan daarom nodig zijn wat minder aandacht aan te besteden en wellicht minder op site(s) als deze actief te zijn..

Ja, dat is zo, en de voornaamste reden van mijn mislukte pogingen tot afscheid!

Nu probeer ik maar een beetje de balans te vinden; mijn levenstaak, naar het lijkt..

Wens jou ook een mooie dag! heart

(PS: Je ‘opsporen’ wordt toch wat moeilijker dan gedacht, want kan een mogelijke aanwijzing niet meer terugvinden wink  )

Die lucht van je mooie plaatje was hier zojuist ook.

Hiero dito..

Was ook aanleiding tot plaatsen.

Het mag nu gvd toch wel een keer duidelijk worden dat er iets niet strookt in de lucht??  

Je zou je ook kunnen afvragen wat er nu precies is veranderd in de atmosfeer waarom we nu wel zulke strepen in de lucht hebben.
Eind maart en begin april weken werd ons weer bepaald door een enorm hogedruk gebied voor de kust van Noorwegen. Een hogedruk gebied houdt dalende lucht in dus geen of weinig wolkvorming dus geen of weinig contrails.
Gisteren lag een warmtefront voor onze kust. Een warmtefront wordt altijd voorafgegaan met hoge cirrusbewolking en daar zijn contrails de eerste voorbode van.
analyse_2013041312.gif width=500

Er is dus geen enkele reden om bij het verschijsel van gisteren naar een complot te grijpen: er is een goed kloppende natuurlijke verklaring voor.

@Pegasus

Natuurlijk. Dat is waarom de laatste keer dat ik blauwe lucht heb gezien, was toen in IJsland een vulkaan uitbarstte.

Want het is April.


Krijg je betaald voor deze onzin?

@DGGD

Je geeft anecdotal evidence, een kenmerk van pseudowetenschap. Waarom verdiep je je niet gewoon in de argumentatie die ik heb gegeven en kijk of die wel of niet klopt?

Maargoed, als je echt die kant op wilt gaan: ook in april 2010 (tijdens het vliegverbod)werd ons weer bepaald door een hogedruk gebied:
analyse_2010041700.gif width=500
analyse_2010041800.gif
Wanneer we de sattelietfoto’s van die dagen erbij halen dan kun je zien dat het op de plaats van het hogedruk gebied stralend weer was. maar daarbuiten (waar het vliegverbod ook gold) Was het gewoon zwaar bewolkt:
crefl2143a2010108122000.jpg
(Foto: 2010 18 april 12:20 UTC)

Dat is waarom de laatste keer dat ik blauwe lucht heb gezien, was toen in IJsland een vulkaan uitbarstte.

Dan heb je gewoon een heel slecht geheugen. Ik kan me een paar fantastisch heldere dagen herinneren eind maart/begin april 2013. en eind oktober 2012.

@ Pegasus,

Verdiep je zelf is daadwerkelijk in de materie.

Nooit een vliegtuig zien sproeien..??

Nooit een ‘x-trail’ zien uitwaaieren tot..??

Nooit gehoord van ‘cloudseeding’, of ‘globaldimming’..??

KNMI-propaganda ben ik mee bekend!!


yohta

@yohta

Ik ben zelf piloot dus ik heb me best wel in de materie verdiept. Tot nu toe heb ik (met uitzondering van airshows en cropdusting) not geen enkele vliegtuigstreep gezien die zich niet gedroeg zoals je zou verwachten van een contrail. Een contrail is immers een (kunstmatige) wolk. Wolken kunnen luttele seconden tot vele uren bestaan en uitspreiden. Dus waarom contrails opeens niet? Tot nu toe heeft niemand die in het bestaan van chemtrails gelooft mij daar argumenten voor kunnen geven.

Kruisende sporen en rasterpatronen zijn heel goed te verklaren als je rekening houdt met het feit dat luchtw3egen elkaar kruisen en dat het waair op grote hoogte. Door de wind waaien contrails van de luchtroute af en kan een parallelle set contrails ontstaan of een raster.

Cloudseeding heeft hier niets mee te maken aangezien cloudseeding geen strepen produceert en alleen toegepast kan worden op culumiforme wolken op relatief lage hoogte (soms ook in gebieden met orogene uplifting zoals skigebieden). De strepen die hier voor chemtrails worden aangezien zijn beslist niet culumiform (eerder stratiform) en zijn van de hoogste klasse.

Wanneer je beweert dat de synoptische kaarten van het KNMI niet kloppen dan ben ik heel beniewd wat je bewijs daarvoor is.

Ja. De anekdote is: toen er geen vliegtuigen vlogen was het strak blauw. Dat jij beweert dat het op andere dagen net zo blauw was… Een anekdote.

Ik heb een excellent geheugen wat betreft kleur(diepte). En daarbij ook een aantal harde referentiepunten. Over exact bepalen gesproken. Sinds ruim 10 jaar is er een ernstige vertroebeling van de lucht. De verwitting die ook aan de horizon te zien is. De oorzaak is glashelder: Vliegtuigen kakken shit en dat spreidt, zichtbaar, uit.

Je probeert hier al lang recht te praten wat krom is. VLIEGTUIGUITLAAT HEEFT STERKE INVLOED OP DE INTENSITEIT VAN DE ZON. End of story.

De consequenties daarvan zijn een goede reden je kinderen niet meer aan te durven kijken.

Ja. De anekdote is: toen er geen vliegtuigen vlogen was het strak blauw. Dat jij beweert dat het op andere dagen net zo blauw was… Een anekdote.

In Nederland ja. Niet in de UK of Denemarken en daar werd ook niet gevlogen.

In de UK was het bewolkt. Logisch dat de lucht dan niet blauw is.

En, by the way, ik heb in 2013 alle zonnige namiddagen gefotografeerd. Niks blauwe lucht. En niks pseudowetenschap. Check. Check. Check. Check. Check.

In de UK was het bewolkt. Logisch dat de lucht dan niet blauw is.

Dus klopt je hele redenatie niet dat het toen hier blauw was omdat er niet werd gevlogen.

@ Pegasus,

Kruisende sporen en rasterpatronen zijn heel goed te verklaren als je rekening houdt met het feit dat luchtw3egen elkaar kruisen


Dit noem jij - als piloot zijnde - dus normale vliegbewegingen:


chemtrails2.jpg width=500

chemtrails.jpg width=500

chemtrailfactspaterns.jpg width=500

chemtrails2.jpg width=500

sfccontrail12601.jpg width=500

chemchem.jpg width=500


Meer energie ga ik er niet in steken. Je bent perfect geconditioneerd / geprogrammeerd, zoveel is duidelijk. zipper

Spijt me voor jou.


yohta


remember:

google is your friend..

images?q=tbn:ANd9GcTmX_hz6yWl6D7Fnp3loUJiMDPrGtL2Qa5arSo8uq501_eQLzT6 width=500

remember:

google is your friend..

Google dan gelijk even: “Holding aviation” en je hebt meteen de verklaring voor de bovenste foto.

Heel leuk, zo ‘anoniem’ regeren.. raspberry

@Pegasus

In de UK was het bewolkt en hier niet. In de UK scheen de zon niet en hier wel. Hier was het strak blauw omdat er geen vliegtuigen waren. In de UK was het niet strak blauw omdat het een bewolkte dag was. Waarom leg ik dit nog uit?

Hoe lang ga je nog ontkennen dat rotzooi tussen de zon en je groeiende voedsel uiterst onwenselijk is (Ongeacht de intenties of niet)?

De uitkomst van mijn risico-inventarisatie is, overigens, biomechanisatie. Niet alleen van de voedselketen maar ook van de mens. Walgelijk en verrassend voor-de-hand-liggend. Alleen het bestuderen van de activiteiten van een bedrijf als monsanto geeft al voldoende indicaties van deze intentie.

Coup!

@Pegasus

In de UK was het bewolkt en hier niet. In de UK scheen de zon niet en hier wel. Hier was het strak blauw omdat er geen vliegtuigen waren. In de UK was het niet strak blauw omdat het een bewolkte dag was. Waarom leg ik dit nog uit?

En ik zeg je dat we ook met vliegverkeer nog steeds strak blauwe luchten gehad zouden hebben. Dat is immer het effect van een hogedruk gebied. Ga zelf maar na: 2 en 3 weken geleden zag je ook geen lange contrails.
Helaas is een beetje kennis van meteorologie te veel gevraagd voor de ‘vrije geesten’...

@ DGGD,

Laat die Pega sus aub in z’n sop gaarkoken.

Hij geilt kennelijk alleen op deze topics..
Volgens mij ± jaartje of zo geleden (?) kwam ie ook is voorbij. Kan betreffende topic helaas niet zo gauw vinden.. red face
Daarna nooit meer iets van vernomen..

Zonde van je tijd..

@Yohta

Pegasus en ik gaan lang terug. Hij kwam vroeger vaak langs als er weer een artikel over dit onderwerp stond.

Ik dacht dat hij het had opgegeven nadat ik had aangegeven dat de zichtbare versluiering, ongeacht de achtergrond, onwenselijk is, want schadelijk. Vermindering van lichtintensiteit, daarmee bioritmen en weerpatronen, is geen ontkennen aan.

thisisyourbrainonchemtr.jpg width=300

klik-baar..

Vermindering van lichtintensiteit, daarmee bioritmen en weerpatronen, is geen ontkennen aan.

Dat stel ik absoluut niet ter discussie en ben ik met je eens. Waar het mij hier om gaat is het idee dat deze strepen opzettelijk zijn uitgesproeid en geen contrails zouden zijn. het is juist dat punt waar ik geen enkel argument voor heb gezien.

http://www.examiner.com/article/chemtrail-ops-observed-prior-to-loud-booms-over-coastal-counties-of-florida

In alle foto’s is een transparant stuk tussen de motor en de contrail te zien. Punt 1 is dus absoluut onwaar. Hoe groot het gat tussen motor en contrail is, dat hangt weer af van de omgeveingstemperatuur, de snelheid waarmee het toestel vliegt en het vermogen waarop de motor werkt. Dat lijkt mij niet meer dan logisch.

Foto’s B en C laten iets bijzonders zien.
Foto B is net genomen op het moment dat iemand iets overboord dumpt. Dat kan een stewardess zijn die een oude kop koffie door de gootsteen spoelt, of een passagier die op het toilet zijn handen wast. De contrail begint namelijk precies bij de achterste wastewater drain.
Foto C laat de contrail van de APU zien, dat is een ministraalmotor die achter in de staart zit. Die kan gebruikt worden om extra electriciteit, airco of hydraulisch vermogen te genereren.

En ik zeg je dat we ook met vliegverkeer nog steeds strak blauwe luchten gehad zouden hebben. 

Heb je hier ook bewijs van? Is volgens mij gewoon anekdotisch wat het pseudowetenschappelijk maakt.

Daarnaast voel ik een enorme ALS aankomen in deze zin. “En ik zeg je dat we ook met vliegverkeer nog steeds strak blauwe luchten gehad zouden hebben ALS WE GEEN GEBRUIK ZOUDEN MAKEN VAN DIE FUCKING VERBRANDINGSMOTOR.

Een auto heeft uitlaatgassen en moet je extra belasting betalen en allemaal extra bullshit om er als burger mee te mogen rijden. Bij een vliegtuig zijn het geen uitlaatgassen meer, maar dan heet het opeens “condensvorming”. Leg dat eens uit aan me pegasus? Hoe kan dat? Welk meteorologisch fenomeen waar wij als leken niets van af weten zorgt er op magische wijze voor dat uitlaatgassen muteren naar condensvorming?

Heb je hier ook bewijs van? Is volgens mij gewoon anekdotisch wat het pseudowetenschappelijk maakt.

Een hogedruk gebied is een dalende massa lucht. Wanneer lucht in onze atmosfeer daalt dan wordt het gecomprimeerd wat resulteert in adiabatische opwarming. Het uiteindelijke resultaat is dat de relatieve luchtvochtigheid daalt zodat wolken (en daarmee contrails) ophouden te bestaan.

 

Daarnaast voel ik een enorme ALS aankomen in deze zin. “En ik zeg je dat we ook met vliegverkeer nog steeds strak blauwe luchten gehad zouden hebben ALS WE GEEN GEBRUIK ZOUDEN MAKEN VAN DIE FUCKING VERBRANDINGSMOTOR.

Natuurlijke meteorologische processen daar gelaten ben ik het geheel met je eens.

Bij een vliegtuig zijn het geen uitlaatgassen meer, maar dan heet het opeens “condensvorming”. Leg dat eens uit aan me pegasus? Hoe kan dat? Welk meteorologisch fenomeen waar wij als leken niets van af weten zorgt er op magische wijze voor dat uitlaatgassen muteren naar condensvorming?

Ik denk dat het komt omdat mensen vooral vallen over het zichtbare gedeelte van de uitlaatgassen. En dat is lauter water. Als je een auto op 10 kilometer hoogte zou laten rijden dan zou die ook een contrail maken.

....dat de relatieve luchtvochtigheid daalt zodat wolken ophouden te bestaan.

Chemtrails ook? Graag een foto van een weide blauwe lucht waar op zijn minst gemiddeld vliegverkeer is waar ook geen chemtrails op staan. Anders is het niet meer dan een anekdote opgefleurd met wat jargon.

Ik denk dat het komt omdat mensen vooral vallen over het zichtbare gedeelte van de uitlaatgassen. En dat is lauter water. Als je een auto op 10 kilometer hoogte zou laten rijden dan zou die ook een contrail maken.

Point made. Een zogenaamde “contrail” is dus een chemtrail welke zichtbaar is.

de trails tonen gelijkmatige pufjes die zijdelings uitwaaien. Bij rustig weer tot een enorme kammen. Ook een reden te vermoeden dat het om een distributiemethode gaat.

DontTalkAboutTheWeather


Nu kan je hem nog bij mij zien, worden steeds meer verwijderd door YT, ik baal als een stekker , zelfs met dat er een common licentie is , verdwijnen steeds meer onder de noemer, copyright en auteurs schending.

****************************
@ Pegasus

Het sproeien gebeurd juist tijdens hoge druk, let maar op.
en wat je verteld over de “condensstrepen”, nu ik heb vroeger heel wat uren op mijn rug in de zomer naar de lucht gekeken.
Woonde bij Soesterberg en er was genoeg te zien. maar lijntoestellen , zag ik altijd met een korte streep , en de motoren waren veel viezer dan nu.
Enige wat minuten lang in de lucht bleef , was de lijnen die een luchtschrijfvliegtuig maakte.

Wolken in de buurt op een zonnige dag , waren er soms ook , maar dat was dan de stoom die van de geluiddempers, die om de motor van de straaljagers stonden om de motoren te testen, dan regende het plaatselijk.

Deze rommel , wordt op grote schaal sinds een tiental jaar gedaan, en lees eens wat de UN in Kyoto 2010 heeft gezegd over deze vorm van weermanipulatie.

U.N. urged to freeze climate geo-engineering projects

(Reuters) - The United Nations should impose a moratorium on “geo-engineering” projects such as artificial volcanoes and vast cloud-seeding schemes to fight climate change, green groups say, fearing they could harm nature and mankind.

http://www.reuters.com/article/2010/10/21/us-geoengineering-idUSTRE69K18320101021

Geoengineering

Geo-engineering: the way forward? Novel proposals for countering climate change

On 12 November 2010, UNESCO convened an international expert meeting on Geoengineering science and associated governance issues at its Paris Headquarters. Geoengineering is a response to the need to reduce climate change, and is the intentional, large-scale alteration of the climate system. The meeting was the first to use UNESCO’s ‘honest broker’ role to create a forum for international discussion and create awareness of the science and governance of this rapidly evolving field. The invited experts included 20 participants from a dozen countries and various academic, non profit, governmental and intergovernmental institutions.

http://www.unesco.org/new/en/natural-sciences/environment/earth-sciences/emerging-issues/geo-engineering/

-*************************
Want ik kan echt niet begrijpen , dat jij je kop zo diep in het zand wil steken.
of je werkt mee aan hetzelfde programma, ik had je dat al eens eerder gezegd .

Nu kan je hem nog bij mij zien, worden steeds meer verwijderd door YT, ik baal als een stekker , zelfs met dat er een common licentie is , verdwijnen steeds meer onder de noemer, copyright en auteurs schending.

up up

ideetje:

Eigen website, ondergebracht bij cyberbunker raspberry


Zelf raad ik iedereen aan goede docuus gelijk op te slaan. De TB’s worden immers steeds goedkoper, dus daar hoef je het niet voor te laten..

Ach jongens, Pegasus is al jaren chemtrail debunker…
Zijn mening is al jaren hetzelfde, net als zijn argumenten.

Nothing out of the ordinary exsists hè peg?

Vraagje peg,
heb je google alerts voor ‘chemtrail’ aan staan?
en hoe lang al? want ik kom je wel vaak tegen bij chemtrail topics.

Het heeft geen zin verder te discussieren wanneer men niet wilt ingaan op argumenten en blind blijft doordraven zonder kennis te willen nemen van luchtvaart en meteorologie.
Het gaat u verder goed in uw illusie, slaap lekker.

En observer: ik ben hier 2 jaar niet geweest, ik werd op dit topic getipt door een vriendin.

Het heeft geen zin verder te discussieren etc..

idd

Jij jouw overtuiging en ‘wij’ hier de onze..

Je luiken gaan vanzelf een keer open wink

 

yohta

Pegasus,

Ik begrijp dat je een beetje teleurgesteld bent dat je hier niet automatisch als autoriteit wordt beschouwd omdat je beweert een piloot te zijn en ook nog eens op meteorologische termen hebt gegoogled.

(ja ik zet het er beledigend neer, kijk daar doorheen naar de info die er ook in verstopt zit)

Maar veel geluk met je kruistocht Pegasus.

Integendeel, NedenkenMoetAltijd, aannames op basis van authoriteit is een vloek van de mensheid. Wat ik juist had gehoopt is dat mensen hier naar de argumenten zouden kijken en die overwegen. Helaas is dat in 2 jaar tijd niet veranderd.

Klopt, je gelooft nog steeds in het bestaan van contrails. Hebben wij even gefaald.

Het heeft geen zin verder te discussieren wanneer men niet wilt ingaan op argumenten en blind blijft doordraven zonder kennis te willen nemen van luchtvaart en meteorologie.
Het gaat u verder goed in uw illusie, slaap lekker.

En observer: ik ben hier 2 jaar niet geweest, ik werd op dit topic getipt door een vriendin.

Het is ook niet van hier op de site dat ik je al ken, we hebben in het verleden al eens uitgebreid over dit onderwerp gepost op Niburu.

Commentaarpagina 1 van 1

 

U dient ingelogd (Login) te zijn om een opmerking te kunnen plaatsen.