Anarchiel, Vrijheid. Maar dan ook echt! De bibliotheek bevat een verzameling speciale stukken Samengestelde Dossier overzichten van Storts en Artikelen Contact leggen of de Disclaimer lezen RRS overzicht van de Alternatieve Media  
Het Forum voor diverse onderwerpen Onze open Stortplaats, doe mee en plaats zelf iets. Chatten kan bij ons in de Lounge, Vrijheid met een kopje koffie erbij. Enkele Statistieken over het bezoek van deze webstek Onze Links pagina geeft een overzicht van, jawel, LINKS. Onze Muziek pagina bevat enkele eigen werkjes van onze leden.
 

0  1  2  3 

Fascistische Symbolen in het Amerikaanse Congres * fascisme in de wereld

 

6
+
Door Hot Burmees om 23:38 op 10-08-2012 in Esotherie & Occult
(9x gereageerd, 1701x bekeken)


In het Amerikaanse Congres staan levensgroot 2 tekens van fascisme
Amerikaanse-Congres-fascisme.jpg

Dezelfde tekens als een postzegel uit 1938 met Hitler er op:
5-Facist-symbool-postzegel-Hitler-1.bmp

Dit is niet per ongeluk daar aan de muur gekomen. Als een land niet fascistisch is zou een land deze fascistische tekens/symbolen nooit gebruiken.

Zie hier ook het fascist-symbool onder de voeten van de adelaar. Zo ook de adelaar zelf (die veel voorkomt in Amerika en ook in logo?s van officiële instanties).
Waarom werkt Nederland samen met een land dat dit soort visies niet uitspreekt maar achter onze rug om openlijk uitdraagt.

Er zijn hierover brieven geschreven naar o.a. de Nederlandse regering al is daar nooit enig antwoord op gekomen. Alarmerend dat Nederland gewoon zonder problemen samenwerkt met een land waarvan de leiders fascistisch zijn.

Lees en kijk verder:
http://olympiczion.nl/index.php/fascistische-symbolen-in-het-amerikaanse-congres-fascisme-in-de-wereld/


De RSS-feed van de commentaren op dit topic
Volgende item: Sterrenregen
Vorige item: OBEY-sitas

 

Geplaatste opmerkingen.


Commentaarpagina 1 van 1

@ vrienden, die ik zag , voelen en beginnen ook te zien , wat ik zeg.

ik wordt Freak af.
niet dat zij mij zo zagen , wel eerst van , is dat zo.
heart Men begint her en der wakker te worden, nu onze vorm vinden.

Gewoon ff aardig plaatje..

OneBigAssMistakeAmerica.jpg width=500

Dat symbool in het Amerikaanse congres is een fasces en komt uit de Romeinse Republiek en symboliseert macht. De Amerikanen hebben ook vele gebouwen in de stijl van neoclassicisme gebouwd in de negentiende eeuw. Zie alle belangrijke politieke gebouwen en monumenten in Washington. Ook veel beursgebouwen in Amerika zijn gebaseerd op oud-Griekse en Romeinse bouwstijlen. Blijkbaar riep deze architectuur en het fasces gevoelens op van rijkdom, weelde en Staatsgeloof.

Ook voor de fascisten was het fasces een symbool van macht en almacht van de Staat. Mussolini wilde het Romeinse Rijk in ere herstellen. Ook Hitler nam vele symbolen van het Romeinse Keizerrijk op. De Hitlergroet is ook niks anders dan een variant op groet van het Romeinse Keizerrijk. (Mussolini had het overigens eerder ingevoerd dan Hitler.) De adelaar op de standaard bij de postzegel van Hitler is ook gewoon overgenomen van de Romeinse legioenen.

Dat ze beide de fasces en andere Romeinse symbolen gebruiken, bewijst niks anders dan dat politici geilen op macht en aanhangers zijn van de Staatsreligie. Alle moderne Staten zijn gebaseerd op nationalisme en zijn arrogant en haten (of wantrouwen) andere Staten. Amerikaanse politici zijn dus geen aanhangers van het fascisme of van het Italiaanse of Duitse nationalisme, maar aanhangers van hun eigen nationalisme en Staatsgeloof.

http://en.wikipedia.org/wiki/Fasces

De adelaar op de standaard

Napoleon had z’n imperial eagle..

handovertheeagle2.jpg

Nog een paar fuck you gebaren:

- de vlag is in spiegelbeeld en heeft een gouden randje. Dit vertegenwoordigt de Admirality Law, de wet(teloosheid) waaronder deze criminele organisatie opereert. De sjieke versie van de piratenvlag.

- de klok staat met nadruk boven alles. Zelfs boven ‘God’ ( zie de duidelijke afscheiding tussen de klok en het motto ‘in God we trust’). Tijdsgod Chronos ( Saturnus) is hun werkelijke god. Het is een Saturnale sekte.

De twee fascii zijn Jachin en Boaz, de pilaren van het mannelijke en vrouwelijke principe. De pilaren van de macht.

Amerikaanse soldaten dragen de vlag ook in spiegelbeeld op hun schouder.

Zij werken niet voor het land USA maar voor de corporatie ‘Washington, District of Columbia’, een onderdeel van het Britse rijk en het Vaticaan ( District of Columbia).

Amerikaanse soldaten sterven dus niet voor hun land maar voor een criminele organisatie.

En de lauwerkansen staan voor DNA. Waar het allemaal om draait in dit spel ;-]_~~~

Streep,-
wat een ontzettend waardevol reactie plaats jij hier.
dit zijn echt opmerkingen, die mij naar bijna 50 jaar op deze prachtig planeet mede blijven inspireren. die klok staat boven in god vertrouwen we enzo, schitterend. wat betreft Saturnes is dit ook in de roos. maar ga hier nu verder niet over uitbreiden.Commentaarpagina 1 van 1

 

U dient ingelogd (Login) te zijn om een opmerking te kunnen plaatsen.