Anarchiel, Vrijheid. Maar dan ook echt! De bibliotheek bevat een verzameling speciale stukken Samengestelde Dossier overzichten van Storts en Artikelen Contact leggen of de Disclaimer lezen RRS overzicht van de Alternatieve Media  
Het Forum voor diverse onderwerpen Onze open Stortplaats, doe mee en plaats zelf iets. Chatten kan bij ons in de Lounge, Vrijheid met een kopje koffie erbij. Enkele Statistieken over het bezoek van deze webstek Onze Links pagina geeft een overzicht van, jawel, LINKS. Onze Muziek pagina bevat enkele eigen werkjes van onze leden.
 

0  1  2  3 

IJSWATER OCCULT ILLUMINATI RITUEEL

 

0
+
Door yohta om 23:48 op 01-09-2014 in Esotherie & Occult
(2x gereageerd, 143x bekeken)


In onderstaande youtube video laat Anita Fuentes de verborgen en duistere agenda zien van de rage genaamd “Ice Bucket Challenge”.  Dit is de beschrijving onder de video:

“Wat als ik je vertelde dat het goede gebaar dat zich over Amerika verspreid genaamd de” Ice Bucket Challenge ” eigenlijk èèn grote ‘rituele zuivering” is die als voorbereiding dient voor de grootste menselijke offer in de geschiedenis in moet luiden in het Beest Systeem?
Wat als ik je vertel dat de laatste trends zoals de “Fire en Ice Challenge” verbonden is aan de Illuminati en de Nieuwe Wereld Orde Agenda van de opkomst van het Vierde Beest Systeem, het Rijk van de Antichrist?
Wat als ik je vertelde dat de Ice Challenge een verborgen Illuminati code is waarin ISIS wordt opgeroepen in de vorm van “ice us”?
Wat als?


The Illuminati Fire & Ice Challenges ‘Purifying America’ before the ‘Great Human Sacrifice’bekijk video in een groter formaat


Maar wat zorgt er nu voor dat symbolische koude water over je heen? Dat is natuurlijk Rain man, die middels allerlei inwijdingen je energielichaam overneemt door anderdimensionale energieën. Het is 1 van de vele manieren om mensen los te koppelen van hun werkelijke bron.


We stappen heel makkelijk over teksten en beelden heen en onderzoeken niet wat ze betekenen. Na het zien van de ontrafeling van dit nummer van Jay-Z en Rihanna ga je wellicht begrijpen wat er nu werkelijk aan de gang is.

Voor wie weet dat bezetenheid bestaat en dat andere dimensies in verband staan met deze wereld, is het zo moeilijk niet. Helaas zullen steeds meer energielichamen aan versneld verval onderhevig raken, en zal bezetenheid in veel vormen om zich heen grijpen. In gnostische kringen wordt dit ‘endtime madness’ genoemd, bezetenheid die om zich heen slaat in de eindtijd. Bereid je erop voor en blijf bij je innerlijk licht.

“Inderdaad zijn de verschrikkingen die de Annunaki voor mensen gepland hebben ondenkbaar. Maar wat de Duisternis en zijn agenten ook in petto hebben voor deze wereld, iedereen die zijn eigen Vrije Wil vastgehouden heeft zal uiteindelijk geëvacueerd worden naar zijn ware Thuis, om nooit meer lastig gevallen te worden door de Duisternis en zijn verdorven agenten.”  Amitakh Stanford


[ >> ]

Bijbehorende url:

http://olympiczion.nlDe RSS-feed van de commentaren op dit topic

 

Geplaatste opmerkingen.


  

  • Er zijn geen aan dit artikel gerelateerde items gevonden.

    er zijn voor dit item nog geen tags toegevoegd