Anarchiel, Vrijheid. Maar dan ook echt! De bibliotheek bevat een verzameling speciale stukken Samengestelde Dossier overzichten van Storts en Artikelen Contact leggen of de Disclaimer lezen RRS overzicht van de Alternatieve Media  
Het Forum voor diverse onderwerpen Onze open Stortplaats, doe mee en plaats zelf iets. Chatten kan bij ons in de Lounge, Vrijheid met een kopje koffie erbij. Enkele Statistieken over het bezoek van deze webstek Onze Links pagina geeft een overzicht van, jawel, LINKS. Onze Muziek pagina bevat enkele eigen werkjes van onze leden.
 

0  1  2  3 

Rusland verbiedt invoer van GMO’s

 

1
+
Door Vlinder om 13:08 op 21-04-2014 in Nieuws
(0x gereageerd, 38x bekeken)


cs_gmo_free.gif
De Russische premier Dimitri Medvedev heeft aangekondigd dat Rusland geen GMO levensmiddelen of gemanipuleerde zaden meer zal importeren. Hiermee heeft Rusland een keihard standpunt ingenomen tegen gemanipuleerd voedsel en voedselbestanddelen. Medvedev is de overtuiging toegedaan dat er geen noodzaak voor GMO’s in Rusland. Hij verklaarde: “Wij hebben voldoende ruimte en mogelijkheden om biologisch voedsel te produceren en zullen de productie van GMO’s niet meer stimuleren”. Verder zei hij: “Als de Amerikanen graag GMO producten willen eten, dan gaan ze hun gang maar, wij hebben er geen behoefte aan”.

Lees verder > > >

Bijbehorende url:
http://www.gewoon-nieuws.nl/2014/04/rusland-verbiedt-invoer-van-gmos/

De RSS-feed van de commentaren op dit topic

 

Geplaatste opmerkingen.


  

  • Er zijn geen aan dit artikel gerelateerde items gevonden.

    er zijn voor dit item nog geen tags toegevoegd