Anarchiel, Vrijheid. Maar dan ook echt! De bibliotheek bevat een verzameling speciale stukken Samengestelde Dossier overzichten van Storts en Artikelen Contact leggen of de Disclaimer lezen RRS overzicht van de Alternatieve Media  
Het Forum voor diverse onderwerpen Onze open Stortplaats, doe mee en plaats zelf iets. Chatten kan bij ons in de Lounge, Vrijheid met een kopje koffie erbij. Enkele Statistieken over het bezoek van deze webstek Onze Links pagina geeft een overzicht van, jawel, LINKS. Onze Muziek pagina bevat enkele eigen werkjes van onze leden.
 

0  1  2  3 

FNV ontdekt achtergrond arbeidsverhoudingen

 

1
+
Door DGGD om 10:31 op 22-11-2014 in Nieuws
(0x gereageerd, 33x bekeken)


‘Werkgevers buiten op grote schaal personeel uit’, is de kop boven dit artikel. Ik noem het geen uitbuiting. Totale vernietiging van persoonlijke belangen, is mijn ervaring. Als je ze enigszins aanspoort binnen de lijntjes te kleuren volgt een carpetbombing van karaktermoord en professionele diskwalificatie. Ideaal te combineren met de ondermijning van mijn rechtspositie omdat we er al participerende samen wel uitkomen. Niet dus.

Dat de hele rechtsorde hier is gebaseerd op het tegengestelde belang tussen werkgevers en -nemers. Vijftig jaar dreiging met wederzijdse totale vernietiging van de aarde met nucleaire wapens. Tien maal. Maar in de praktijk moet je de beschaving weer vanaf vakje één bevechten met die neanderthalers. Ze hebben er niets van meegekregen. Dat wist ik want ik zat op school achter je pretentieuze reet. I made it to the KvK!


http://www.volkskrant.nl/binnenland/werkgevers-buiten-op-grote-schaal-personeel-uit~a3796104/


De RSS-feed van de commentaren op dit topic

 

Geplaatste opmerkingen.


  

  • Er zijn geen aan dit artikel gerelateerde items gevonden.

    er zijn voor dit item nog geen tags toegevoegd