Anarchiel, Vrijheid. Maar dan ook echt! De bibliotheek bevat een verzameling speciale stukken Samengestelde Dossier overzichten van Storts en Artikelen Contact leggen of de Disclaimer lezen RRS overzicht van de Alternatieve Media  
Het Forum voor diverse onderwerpen Onze open Stortplaats, doe mee en plaats zelf iets. Chatten kan bij ons in de Lounge, Vrijheid met een kopje koffie erbij. Enkele Statistieken over het bezoek van deze webstek Onze Links pagina geeft een overzicht van, jawel, LINKS. Onze Muziek pagina bevat enkele eigen werkjes van onze leden.
 

0  1  2  3 

Hoofdredacteur NU.nl ontvangt koekje van eigen deeg

 

33
+
Door Jim Beame om 20:46 op 29-01-2012 in Nieuws
(50x gereageerd, 4426x bekeken)


Voor wie het nog niet wist; hoofdredacteur Laurens Verhagen van NU.nl ontving onlangs een koekje van eigen deeg.

Verhagen die twijfelaars aan de officieel vastgestelde waarheden - de zogenaamde ‘complotters’ - standaard afdeed als ‘gekken’, is kort geleden per direct ontslagen omdat hij zijn redactionele vrijheid bij de Sanoma-directie van NU.nl aan de orde durfde te stellen.

Over ‘complotters’ die naar zijn mening NUjij.nl maar volstorten met hun ‘complotspam’ zei hij ooit;

“Vroeger had je een gek op een zolder, nu zijn al die gekken met elkaar verbonden en versterkt dat elkaar.”

NU.nl/NUjij.nl staat bij de alternatieve media bekend om haar jarenlange politiek van nieuwsmanipulatie, propagandatechnieken en censuurpraktijken op bijna 5,5 miljoen maandelijkse lezers. Dit is uiterst kwalijk, temeer omdat NU/NUjij.nl de grootste sociale nieuwssite van Nederland is.

Anarchiel.com nodigt Verhagen uit om uit te leggen hoe de NU.nl-nieuwsmanipulatie achter de schermen precies werkt.

Voor bronnen zie verder:

http://www.nrc.nl/nieuws/2011/11/18/hoofdredacteur-nu-nl-per-direct-weg/

http://www.anarchiel.com/display/eigenaar_nujij_bilderberger_trilaterist_en_cia-agent

Voor het totaalplaatje van het gecontroleerde en gemanipuleerde mainstream nieuws in Nederland, zie:

http://www.anarchiel.com/display/wie_bepalen_het_nieuws_in_nederland


De RSS-feed van de commentaren op dit topic
Volgende item: Focus : Het brein gekraakt 2 paddo's en mindcontrol
Vorige item: optogenetics

 

Geplaatste opmerkingen.


Commentaarpagina 1 van 1

En Anarchiel.com doet niet aan cenzuur.. Yeah right smirk

boter2.jpg

Zeker wel! Ik ga je opmerking NU weghalen! vampire

volgens mij is de censuur hier op anarciel op een persoon gericht.

waarom dat is begrijp ik nog steeds niet helemaal

afgunst??????????????

@drlwh jammerende jochies van 40+ die geband zijn van de site, kunnen altijd nog hun dagboek uitgeven.

Het geinteresseerde publiek is er al voor hen!

Wat een bagger:“Censuur”.
Dat is volgens mij een woord waar over is nagedacht alvorens het weer los te laten op de meute die diep onder de indruk was van de klank.

Hoi, Lohtje!
Die paar bans die hier zijn geweest betroffen [toevallig?] zonder uitzondering lui die zeker een jaar de tijd hebben gehad tot enige vorm van zelfinzicht te komen. Wat uniek is, zeker voor internetbegrippen. Een enorme kans, een totale vrijheid. So fhat the pruck is your woblem?

Maar misschien verwacht ik te veel van iemand die het leven blijkbaar ziet als een schakelbord van de AKZO.

Verder wat De Boogie Man zegt. Multas Vaginas.

@De Boogie Man

Hoe kan je praten met iemand die ‘gebanned ’ is? Maar stel, je zou het net zo goed cenzuur kunnen noemen natuurlijk. Dat is tenslotte alles waar je geen weerwoord meer op kan verzinnen en waarvan je dan liever ook geen bewijs van wil hebben op je site. Wat is het verschil? Kennelijk is deze website alleen voor vrijsprekers als je bij de kudde hoort. Wat op zich al een contradictie in terminus is. Het is maar waar je voor kiest. Maar ga lekker door hoor met happen smile Eet ze.

Overigens is er maar 1 vrije ongecenzureerde site en dat is barracuda. Wel genant voor jullie trouwens. En dat met al jullie inzichten prrrfff. Nou, zover voor je persoonlijke vete, maar wat een agressie straalde er weer vanaf. LOL Kom, cenzuur me. Je kan het. Maak dit een memorabel topic, goed voor de (dag)boeken. We zitten nu al weer boven het gemiddelde aantal(wat 0, bijna niks is) offtopic reaktie’s. Overigens, kennen wij elkaar?

@Streep

Verder wat De Boogie Man zegt.

Hahaha uiteraard. Good boy.

@Streep

Verder wat De Boogie Man zegt.

Hahaha uiteraard. Good boy.

Kijk, en dat vind ik nou jammer.

On topic: schuim als deze Verhagen - en de instituten erachter - komt dit jaar en masse aan de oppervlakte. Dat blijven aanstippen - de ineenstorting rapporteren - gaat zeker te weten verschil maken. Met scherpe pen en open vizier…;]

LOL. De enige posts die ik van LOH nog tegenkom zijn posts waarin ie Anarchiel.com als hypocriet, schijnheilig en weet-ik-wat-nog-meer-voor-moois afschildert. En dat doet ie nu pas een jaar of anderhalf? Minstens? Onwijs volwassen dus…  Maar wel extreem hilarisch. Dat je iemand met een simpele website jarenlang van slag kunt krijgen, ik vind het meer dan briljant… Ik hoop dan ook nog lang te mogen genieten van een van de allerzieligste kleuters die onze aardkloot ooit gekend heeft. Keep ‘em coming LOH! Houd dat intens grote bord gewoon nog een jaar of wat voor je harses.

Wie is die LOH eigenlijk? Ik kom er eerlijk gezegd maar geen post van tegen hier, laat staan wat Anarchiel allemaal zegt. Wat wel weer grappig is, en misschien ook wel briljant, is dat 2 comments van mij nu al weer genoeg is om dat hele anarchielistische blog overstuur te krijgen. Meesterlijk. Vooral doorgaan met happen jongens. LOL Hilarisch is een understatement. ROFL

Wat me ook nog van het hart moet is dat Barracuda, Anarchiel.com inmiddels met lengtes voorbij is gerend, zowel qua discussies als inhoud. Staat het hier misschien een beetje stil, dan wel achteruit gaand? Is dat misschien het verschil in volwassenheid? Muhahaha.

@Laurens Verhagen,
Rustig maar, Het is geen samenzwering hoor. wink

@ Don Quichotte,
toch maar weer op de windmolens af?

you-make-it-happen.jpg

LOL

Het inspireerde me vanochtend allemaal voor een artikel over censuur en dan met name de psychologische aspecten ervan.

Echter, ik werd van hogerhand verhinderd. Het kan ook zijn dat de techniek tegen zat, maar dat klinkt zo saai.

Binnenkort weer een poging!

@drlwh Je zet jezelf wel weer voor lul, aangezien je de schijn hoog houdt dat je niet geband bent. Eigenlijk beledig je me daarmee. Wil je zo vriendelijk zijn om op youtube vast te leggen wanneer je lachend jouw polsen door snijdt? Huilend hoeft niet, je gejank valt al te lezen!

@DRLWH
(wat 0, bijna niks is)

Je houdt er de zelfde logica op na als die gup.

@drlwh Je zet jezelf wel weer voor lul, aangezien je de schijn hoog houdt dat je niet geband bent.

Want ik kan dit schrijven omdat ik gebanned ben? Volgens mij zet je jezelf nu voor lul. Kennelijk dicht je me al je frustraties toe. Kan je dat misschien even uitleggen? Ik vat het niet. Ik bedoel , ik ken je niet eens.

Je houdt er de zelfde logica op na als die gup.

Jaja, mondsnoerend

@drlwh

Nope, je kan dat schrijven omdat je op de leeftijd van een… ach laat maar.

Er is maar 1 kneus die naar barracuda trekt, daar uitgekotst wordt en dan hier een account aan maakt. Ik twijfel alleen nog offie een oetlul, lamlul of lulletje rozenwater is. Maar wanhoop niet, er komt een dag dattie zingeving brengt: op youtube, met een lach!

@De Boogie Man

Ben je niet gewoon een beetje in de war joh? Dat adolescente scheldwerk helpt je toch niets? Je wens naar bloed maakt je wat psychotisch. Dat je het wil zien satanisch voyeuristisch. Zoek hulp.  smile

I_will_take_the_ring__I_CANT_FAP_TO_THIS-s452x534-168280-580.jpg

@drlwh

Ik ben niet bang voor satanisch voyeurisme. Ik ga altijd braaf om het half jaar voor controle naar de tandarts!Ik ben niet bang voor satanisch voyeurisme, ik log elke dag in op het internet!!!

En Anarchiel.com doet niet aan cenzuur.. Yeah right

Het gebeurt wel eens. Vooral met gescheld. En dan krijg je vetes…

Ja Julieus dat is zo. Maar zoals je leest, alleen al in dit topic, zijn het de boyz aan de cenzuurknoppen zelf die schelden en ad homi worden. Maar ja als je heerser bent, dan mag dat he. In alle vrijheid, waarbij de een net wat vrijer is dan de ander. Dat is echt, maar dan ook echt de praktijk op blogjes zoals dit. En maar klagen over sites als nujij en zo. Nog een toefje boter erbij?

Ik ben niet bang voor satanisch voyeurisme. Kom maar op met de beelden van satan’s lamlul!

tippie van pippie:
gevallen als DRLWH gewoon negeren, niet op reageren, vreten ze zichzelf vanzelf op.

Het is een tippie van niks. Sterker nog, wie zwijgt stemt toe, of weet kennelijk niet beter. Daarbij is het niet van toepassing op alles en iedereen. Sommige gaan gewoon door met waarheid vertellen. Die trekken zich niks aan van blinde volgelingenpraatjes. Die kennen de praktijk. Die weten beter.

first they ignore you then they laugh at you then they fight you then you win

Mahatma Gandhi

tippie van pippie:
gevallen als DRLWH gewoon negeren, niet op reageren, vreten ze zichzelf vanzelf op.

LOL  LOL
welnee niks negeren LOL  LOL wat een laffe makkelijke weg zeg. Net doen alsof een virtuele reageerder niet bestaat?? en hier wil men inspirerend zijn en eventuele veranderingen in de samenleving promoten/ondersteunen?  LOL  LOL ‘so du wilst nicht mein bruder sein, so schlage ich dir dein schaedel ein’. Virtueel wel te verstaan wink

DRLWH
shit zeg kan je je nick name nog langer maken??
maar laat je hier niet wegjagen!! laat niet je mond snoeren en niet je account opzeggen,vluchten enz. wink

Indernaad Lordonehope,

Laat je niet kisten! Je bent zo makkelijk te vergelijken met Mahatma Gandhi, dat ik het verschil niet meer zie! Het is net alsof ik terug in de tijd in India ben!

Misschien dat je jouw verhaal aan Hart van Nederland kwijt kunt. Dat levert sowieso altijd mooie beelden op!

Hou je haaks, ridder van het hemelse voyeurisme!

Wie is Lordonehope nou weer?  confused

Maar Gandhi had inderdaad nog steeds hele aktuele teksten.


Even if you are a minority of one, the truth is the truth


Mahatma(grote ziel) Gandhi

@drlwh

Lordonehoop is een lamlul (ik ben eruit!) die klaagde dat er gecensureerd werd hier. Terwijl in werkelijkheid vooral zijn bijdrage is verwijderd.

Naast enkele teksten van anderen die op elke webforum zouden worden verwijderd vanwege belediging of juridische consequenties, was het vooral zijn shit die door de virtuele plee getrokken werd.

Ik ben niet bang voor satanische voyeurisme, ik post al 10 jaar onder 1 naam!

Lordonehoop is een lamlul (ik ben eruit!) die klaagde dat er gecensureerd werd hier. Terwijl in werkelijkheid vooral zijn bijdrage is verwijderd.

LOH, Lordonehope, Lordonehoop, dat zijn er al weer meer he.

‘Naast enkele teksten van anderen die op elke webforum zouden worden verwijderd vanwege belediging of juridische consequenties, was het vooral zijn shit die door de virtuele plee getrokken werd.’

Poehe dat klinkt heftig. Maar ik neem aan dat je dat niet kan bewijzen en eigenlijk alleen maar iets is wat jij beweert. Arme Lordoneho(o)p(e), word zomaar zijn naam besmeurd terwijl ie niks terug kan zeggen. Hij is gebanned. Maar kennelijk ben je nog steeds boos er over. Kennelijk ben je diep geraakt toendertijd. Wil je er over praten?

Er worden hier ook topics gestolen, en er werd/word op zeker gecensureerd

Hear hear, het worden er steeds meer. Die beerput gaat open zeg. Het lijkt wel een koekje van eigen deeg. Lekker met roomboter.

Nog even over die pippie he waar ik me toch zo over verbaas zeg. Ik ken het lieve kind helemaal niet. En het lijkt me sterk dat zij mij kent, want ik ben hier maar net en post amper. Waar komt dan toch die aangemeten fantasie vandaan he? Wat kan toch de motivatie zijn om over een totaal onbekende kwaad te spreken? Is het ego?

Lordonehoop is een lamlul

dat ben ik ook, maar ik word niet gecencureerd.
waarschijnlijk omdat ik de diepe duistere geheimen achter anarchiel.com ken, en deze zomaar op nujij zou kunnen zetten. raspberry

@moll

Nee, jij bent een oetlul :D

@drlwanhoop

Boosheid is naast een woord, ook een gevoel.

Lordwanhoop ook nog er bij. confused Toe maar. Jij kijkt niet op een naampje meer of minder he? En toen? Weer boos? Waarom ben je zo snel boos? Is dat anarchistisch?

@drlamlulwanhoop

Boosheid is een van de vier basisemoties van ieder mens. Dit ongeacht de normen en waarden die ontstaan door een scheef wereldbeeld die dan weer voort komt uit een scheef zelfbeeld.

Emotie, het is bijna een gevoel!

Ik ben niet bang voor satanisch voyeurisme, want ik ken de emotie angst!

Ok OK Je bent dus boos vanwege je verkeerde wereldbeeld, wat weer onstaan is omdat je een verkeerd zelfbeeld hebt? Jaa jaa, ok.

En daardoor ga je schelden en dat ervaar je als een emotie, een gevoel? Want je hebt angsten? Vat ik het zo goed samen? Zou het er mee te maken kunnen hebben dat je jezelf voor lul zet? En dat anderen daar weer na kijken en daar een soort lol aan beleven? Kijk zo leren we je toch langzamerhand kennen,uh de bokkelul.

satan.jpg

Kijk, zo <leren we> -> <leer ik en mijn publiek, wat ik ook helemaal zelf ben>, [...] bokkelul

Ik hoor niemand je tegenspreken dat je een bokkelul bent hoor, dus dat hoef je niet zelf te benadrukken. Of ben je ook nog satanisch masochistisch? Het moet echt niet veel gekker worden. LOL

Weet je ik denk dat ik pippies advies nu maar ga opvolgen. Vreet ze.

img-060411-192.onlineBild.jpg

hmmm jammer, ik lees net alle reacties, wilde popcorn gaan halen, grote beker frisdrank (met rietje) erbij en heerlijk deze soap gaan volgen en ineens zie ik dat het op houd..

Ik vind u allen niet om aan te horen/lezen en dat maakt het vreemd genoeg zo vermakelijk.
Ik kijk geen TV meer, en ik moet eerlijk bekennen dat ik New Kids al aardig begin te missen, maar gelukkig heb ik nu Anarchiel.com

p.s. ik wil graag buiten de soap blijven want ik ben niet zo’n beste acteur

Dit is 1 van mijn betere:

Ik ben niet bang voor satanisch voyeurisme, er is niemand die medelijden met me hoeft te hebben moehahaha haha hahahaha

@watnwereld

ach, het gaat ook niet altijd over de inhoud. Soms is het de vorm die telt!

family-history-in-one-picture.jpg

Sjezus Petrus, wat een drama maak je er van. Het ging alleen maar o.a. over die kutsites die lopen te cenzuren, maar ondertussen veinzen nieuwsgierig te zijn naar andere meningen, om er dan toch maar achter te komen het incestieuze gekeuvel het meest op prijs te stellen. En ego is al helemaal het probleem niet. Het gebrek aan balans is dat wel. En zonder sommige stukjes rottigheid zal je ook niet sommige stukjes geluk en weet ik al niet meer tegen komen. Wat wil je dan? 1 groot paradijs met engelen? Saai.

PPpffff… En welk Publiek?

Tsja als ik op die statsknop druk dan is dat publiek hier wel een beetje weggelopen, alhoewel dit topic toch weer voor een oplevinkje heeft gezorgd. cheese

Zuip ze wink

@petrus

Degene die het woord ‘respect’ ruikt, heeft zijn poepertje gebruikt!

vrijwillige zelfdoding?

ik ben voor verplichte… cool grin

Hear hear, het worden er steeds meer. Die beerput gaat open zeg.

Overdrijven is ook een tik. Dit wissen is om aangegeven redenen en de daaruitvolgende vete geschied maar zeer sporadisch, hoewel ik me voor kan stellen dat het aankomt als het je gebeurd. En een grappie mag van mij altijd. Laat je inderdaad niet wegjagen LOL Balletje komt terug:


En ikki? Ik ben gewoon een bloedlul tongue rolleye

Overdrijven is ook een tik.

Nou… ,het betreft hier al een aantal gebruikers als ik het mag geloven wat ik allemaal hoor.  Heb je al die namen gelezen? Trouwens als je eens terugleest op dit blog wie er hier allemaal schreef dan doet iedereen aan vluchten. Hoe komt dat nou? Misschien moeten jullie gewoon een beetje aardiger doen. Wat heeft het nou voor zin om iedereen af te zeiken zodra die hier een accountje aanmaakt? Zo word het toch nooit een sociaal blog? Als je het net even anders zou doen dan kan het hier best wel een gezellige webkroeg worden hoor. Gewoon open staan voor iedereen. Dat hek afbreken.

Dit wissen is om aangegeven redenen

Welke reden en waar en door wie aangegeven? Help me out here.

en de daaruitvolgende vete geschied maar zeer sporadisch, hoewel ik me voor kan stellen dat het aankomt als het je gebeurd.

Heeft het wat met mij te maken? Over welke vete heb je het eigenlijk? Ik cenzuur niet hoor. Iedereen heeft de vrijheid om alles tegen me te zeggen. Ik doe niet aan vetes.

Laat je inderdaad niet wegjagen

Ook zo iets, wie laat zich wegjagen? Worden er hier mensen weggejaagd of zo? En hoe dan? Worden ze gebanned? Hoe kunnen ze dan terug komen? Is hier eigenlijk wel een keuze?
     
     

En ikki? Ik ben gewoon een bloedlul

Ook al satanistisch masochistisch? Of gewoon eerlijk? Zoiets mag je wel van je zelf zeggen, daar niet van.

tumblr_lb8nsekaN21qd0vt7o1_500.gif width=500

Hier videootjes voor de beste redactiemensen en consorten onder ons en dan bedoel ik natuurlijk en uiteraard ook die van de bekende censuursite oh eh nieuwssite waarvan ik de naam niet ga noemen daar ik zelfcensuur toepas!

http://www.youtube.com/watch?v=atR22VsorY8

http://www.youtube.com/watch?v=ypAXDrSAyvQ&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=3GVzsuDsxW8


shock

You made it happen
 

En daar zijn we allemaal -1, dankbaar voor.

Commentaarpagina 1 van 1

 

U dient ingelogd (Login) te zijn om een opmerking te kunnen plaatsen.