Anarchiel, Vrijheid. Maar dan ook echt! De bibliotheek bevat een verzameling speciale stukken Samengestelde Dossier overzichten van Storts en Artikelen Contact leggen of de Disclaimer lezen RRS overzicht van de Alternatieve Media  
Het Forum voor diverse onderwerpen Onze open Stortplaats, doe mee en plaats zelf iets. Chatten kan bij ons in de Lounge, Vrijheid met een kopje koffie erbij. Enkele Statistieken over het bezoek van deze webstek Onze Links pagina geeft een overzicht van, jawel, LINKS. Onze Muziek pagina bevat enkele eigen werkjes van onze leden.
 

0  1  2  3 

The Ghosts in our Machine

 

2
+
Door Vlinder om 12:26 op 01-10-2014 in Documentaire
(2x gereageerd, 88x bekeken)


Heftige/ aangrijpende documentaire!! Zou iedereen moeten zien!
jo_anne_vossen_300.jpg

Fotografe Jo-Anne McArthur wil met haar werk de dieren redden uit wat ze de ‘machine van de moderne wereld’ noemt. Door haar lens maakt de kijker kennis met een cast van een aantal dieren. We zien Jo-Anne stiekem een vossenfokkerij betreden en volgen haar protest langs een snelweg in de VS, waar een transport met varkens langskomt op weg naar het slachthuis. Ook bezoekt ze een stel dat honden adopteert die zijn gebruikt voor de wetenschap.

Zijn dieren menselijk eigendom of hebben zij recht op net zoveel compassie als de mens? Dat is het morele dilemma dat de meesten van ons niet onder ogen willen zien.

Trailer:


De documentaire is hier te bekijken, tussen 22:00 en 6:00 uur.

Bijbehorende url:
http://www.bosrtv.nl/uitzending.aspx?lIntEntityId=1752&lIntType=0

De RSS-feed van de commentaren op dit topic

 

Geplaatste opmerkingen.


  

  • Er zijn geen aan dit artikel gerelateerde items gevonden.

    er zijn voor dit item nog geen tags toegevoegd