Anarchiel, Vrijheid. Maar dan ook echt! De bibliotheek bevat een verzameling speciale stukken Samengestelde Dossier overzichten van Storts en Artikelen Contact leggen of de Disclaimer lezen RRS overzicht van de Alternatieve Media  
Het Forum voor diverse onderwerpen Onze open Stortplaats, doe mee en plaats zelf iets. Chatten kan bij ons in de Lounge, Vrijheid met een kopje koffie erbij. Enkele Statistieken over het bezoek van deze webstek Onze Links pagina geeft een overzicht van, jawel, LINKS. Onze Muziek pagina bevat enkele eigen werkjes van onze leden.
 

0  1  2  3 

Premier Jatsenjoek van Oekraïne treedt af

 

0
+
Door Hot Burmees om 17:17 op 24-07-2014 in Nieuws
(0x gereageerd, 3x bekeken)


De premier van Oekraïne, Arseni Jatsenjoek, treedt af omdat twee coalitiepartijen hebben besloten uit de coalitie te stappen. 

Dat meldt persbureau Reuters.

“Ik kondig mijn aftreden aan in verband met de val van de coalitie”, sprak Jatsenjoek donderdagmiddag. Hij stelde dat het parlement niet langer zijn taken kan vervullen en noodzakelijke wetten niet kan doorvoeren.

Vorige maand gaf de Oekraïense president Petro Porosjenko aan te verwachten dat het parlement zichzelf zou ontbinden. Hij wees op peilingen die aangeven dat tachtig procent van de Oekraïners een nieuw parlement willen.

Lees verder:
http://www.nu.nl/buitenland/3836675/premier-jatsenjoek-van-oekraine-treedt-af.html

**********************
Komt op mij over, als de puppet heeft het werk gedaan voor TPTB,
volgende kan aanschuiven voor het eindspel.


De RSS-feed van de commentaren op dit topic

 

Geplaatste opmerkingen.


  

  • Er zijn geen aan dit artikel gerelateerde items gevonden.

    er zijn voor dit item nog geen tags toegevoegd