Anarchiel, Vrijheid. Maar dan ook echt! De bibliotheek bevat een verzameling speciale stukken Samengestelde Dossier overzichten van Storts en Artikelen Contact leggen of de Disclaimer lezen RRS overzicht van de Alternatieve Media  
Het Forum voor diverse onderwerpen Onze open Stortplaats, doe mee en plaats zelf iets. Chatten kan bij ons in de Lounge, Vrijheid met een kopje koffie erbij. Enkele Statistieken over het bezoek van deze webstek Onze Links pagina geeft een overzicht van, jawel, LINKS. Onze Muziek pagina bevat enkele eigen werkjes van onze leden.
 

0  1  2  3 

Verstrickungen messianischer Endzeitsekten

 

2
+
Door DGGD om 12:44 op 23-11-2014 in Esotherie & Occult
(8x gereageerd, 77x bekeken)


Uiteenzetting, in het Duits, over de invloed van religieuze sekten op de schijnbaar seculiere wereldpolitiek. Cruciaal wanneer men grote geopolitiek wil begrijpen, of mijn artikelen over 9/11. Zoals al duizenden jaren gebeurt is er een eindtijd hysterie, ook onder invloedrijke mensen. De omvang en impact hiervan is totaal onderschat door het grote publiek. Maar het heeft veel gebeurtenissen op het wereldtoneel sterk beïnvloed. Duizend jaar geleden en vandaag. Een ding kunnen we vaststellen: tot nu toe hadden ze allemaal ongelijk in hun verwachting.
Hoewel er ook joodse sekten zijn die voorbij het eindpunt zijn. Hitler was de eindstrijd en het ontstaan van Israël de vervolmaking van Gods werk. Het is een bijbels scenario, mag niet onopgemerkt blijven. Gods werk of andersoortige geestdrift?

Verstrickungen messianischer Endzeitsekten

http://www.youtube.com/watch?v=Yn8wunRxl2Q

De RSS-feed van de commentaren op dit topic

 

Geplaatste opmerkingen.


  

  • Er zijn geen aan dit artikel gerelateerde items gevonden.

    er zijn voor dit item nog geen tags toegevoegd