Anarchiel, Vrijheid. Maar dan ook echt! De bibliotheek bevat een verzameling speciale stukken Samengestelde Dossier overzichten van Storts en Artikelen Contact leggen of de Disclaimer lezen RRS overzicht van de Alternatieve Media  
Het Forum voor diverse onderwerpen Onze open Stortplaats, doe mee en plaats zelf iets. Chatten kan bij ons in de Lounge, Vrijheid met een kopje koffie erbij. Enkele Statistieken over het bezoek van deze webstek Onze Links pagina geeft een overzicht van, jawel, LINKS. Onze Muziek pagina bevat enkele eigen werkjes van onze leden.
 

0  1  2  3 

Hoe lees je nieuws statistieken?  Zo!

 

0
+
Door johnj om 12:33 op 20-04-2014 in Gezondheid
(0x gereageerd, 154x bekeken)


Nog maar 20 procent gezonde kinderen.

Bijna alle gezonde kinderen - bijna 23 miljoen -  in slechts tien landen: de Democratische Republiek Congo, Ethiopië, de Filipijnen, India, Indonesië, Irak, Nigeria, Pakistan, Oeganda en Zuid-Afrika.

De mazelen doden vandaag kinderen het was ooit een normale kinderziekte

Nieuwe gevallen van polio zijn ook opgedoken in Syrië, dat sinds 1999 poliovrij was maar waar vorig jaar een honderdtal gevallen gemeld werd. “Dit toont duidelijk aan dat de Amerikaanse interventies door welke reden dan ook gestopt moeten worden, de farma bedreiging komt voor alle kinderen van een gemeenschap, een gebied en zelfs een hele land”.

Bijbehorende url:

http://www.vandaag.be/buitenland/149506_een-kind-op-de-vijf-wereldwijd-niet-gevaccineerd.html



De RSS-feed van de commentaren op dit topic

 

Geplaatste opmerkingen.


 



 

  • Er zijn geen aan dit artikel gerelateerde items gevonden.

    er zijn voor dit item nog geen tags toegevoegd