Anarchiel, Vrijheid. Maar dan ook echt! De bibliotheek bevat een verzameling speciale stukken Samengestelde Dossier overzichten van Storts en Artikelen Contact leggen of de Disclaimer lezen RRS overzicht van de Alternatieve Media  
Het Forum voor diverse onderwerpen Onze open Stortplaats, doe mee en plaats zelf iets. Chatten kan bij ons in de Lounge, Vrijheid met een kopje koffie erbij. Enkele Statistieken over het bezoek van deze webstek Onze Links pagina geeft een overzicht van, jawel, LINKS. Onze Muziek pagina bevat enkele eigen werkjes van onze leden.
 

0  1  2  3 

Instant camp classic: Innocence of muslims

 

2
+
Door DGGD om 02:45 op 13-09-2012 in Video
(0x gereageerd, 871x bekeken)


Wow! Bij het typen van de letters “in” geeft YT al de suggestie: dit moet u even zien. Dit is fout in alle aspecten. Kunnen cinematografen ook een fatwa uitroepen? Een perfecte karikatuur. Nog het minst van moslims. Acteren, decor, geluid, licht, schmink, kleding, bluescreen, synchronisatie: het is echt een giller. Het is niet makkelijk om héél fout te zijn. Daar is langdurige analyse voor nodig. Al snel is iets middelmatig. Fout is een kunst. En innocence of muslims is in alle opzichten “pretentieloos”. Dit is de “Mars Attacks” van de religieuze propaganda. Ik mis alleen Tom Jones nog.

En hiermee hebben we toch nog een 11 september anno 2012 te pakken. Onrust in verschillende landen, moord en militaire versterking in het verlengde (ik schrijf niet: is het gevolg). De aanslag op het Amerikaanse ambassadepersoneel in Libië. 

Instant camp classic? Met stip op 1.
Of een belediging aan het adres van de hele planeet.

Maar stel uw oordeel uit en verwonder u.Backup:


Speciaal voor u in het spaans:De RSS-feed van de commentaren op dit topic
Volgende item: Heb gestemd, voel me ongeveer zo:
Vorige item: Still drinking coca cola? Watch this!

 

Geplaatste opmerkingen.


 

U dient ingelogd (Login) te zijn om een opmerking te kunnen plaatsen.


 

  • Er zijn geen aan dit artikel gerelateerde items gevonden.

    er zijn voor dit item nog geen tags toegevoegd