Anarchiel, Vrijheid. Maar dan ook echt! De bibliotheek bevat een verzameling speciale stukken Samengestelde Dossier overzichten van Storts en Artikelen Contact leggen of de Disclaimer lezen RRS overzicht van de Alternatieve Media  
Het Forum voor diverse onderwerpen Onze open Stortplaats, doe mee en plaats zelf iets. Chatten kan bij ons in de Lounge, Vrijheid met een kopje koffie erbij. Enkele Statistieken over het bezoek van deze webstek Onze Links pagina geeft een overzicht van, jawel, LINKS. Onze Muziek pagina bevat enkele eigen werkjes van onze leden.
 

0  1  2  3 

Israëlische petitie: Piloten moeten bevel weigeren om Iran te bombarderen

 

6
+
Door Vlinder om 10:52 op 16-08-2012 in Vrijheid
(1x gereageerd, 495x bekeken)


Ben inmiddels weer helemaal wakker en maak me erg veel zorgen!! Kon de petitie niet vinden, wel iets wat er op leek, maar in een, voor mij, onbegrijpelijk schrift! Tot nu toe hebben er ruim 400 mensen getekend, wat natuurlijk een druppel op een gloeiende plaat is, maar mogelijk het begin van een vredesbeweging die het verschil gaat maken. (Wens/ Hoop/ Droom)


220px-Peace_dove.svg.png

Terwijl premier Netanyahu en minster van Defensie Barak steeds luider dreigen met een aanval op Iran, hebben honderden mensen online daartegen een petitie getekend. Die vraagt aan de piloten van de Israëlische luchtmacht om te weigeren als er een bevel komt om de Islamitische Republiek te bombarderen. .

De opstellers van de petitie, die vandaag al 428 handtekeningen had verzameld, zullen de oproep naar piloten van de Israel Defence Force sturen. Ze verwachten dat die piloten “in de nabije toekomst, mogelijk binnen enkele weken”, het bevel zullen krijgen om Iran te bombarderen.

“Door bommen op Iran te gooien, aanvaarden jullie piloten het eerste schot te lossen in een oorlog waarvan de resultaten voor ons allemaal rampzalig kunnen zijn”, klinkt het.

Redenen
Als opgegeven redenen om Iran niet aan te vallen, behoren: potentiële vergelding tegen Israëlische steden, de mogelijkheid dat radioactief materiaal lekt en Iraanse burgers treft, globale financiële repercussies en het gevaar dat het vliegtuig wordt neergehaald en de piloot gevangengenomen.

Voorts merken zij op dat een raid - zelfs indien succesvol - het atoomprogramma van Teheran enkel vertraagt, niet beëindigt. Israël stelt al ongeveer twee decennia dat Iran op een zucht van de kernbom staat.

Ernst
Niet iedereen blijkt echter overtuigd van de ernst van de situatie. Zo werd de petitie ook getekend door Adolf Hitler, Yasser Arafat, Mahmud Ahmadinejad en Sara Netanyahu, vrouw van ‘Bibi’. .

Bijbehorende url:
http://www.demorgen.be/dm/nl/990/Buitenland/article/detail/1486394/2012/08/15/Israelische-petitie-Piloten-moeten-bevel-weigeren-om-Iran-te-bombarderen.dhtml

De RSS-feed van de commentaren op dit topic
Volgende item: Droom wordt werkelijkheid: auto loopt op water (video)
Vorige item: Last Night I Had The Strangest Dream..

 

Geplaatste opmerkingen.


Commentaarpagina 1 van 1

dus je bent wakker, das heel gezond. ik ga straks de link kijken en de petitie tekenen. wat Obama en Romney gemeen hebben is dat ze bijde Iran als main target noemen. ik ben volgens mij ook wakker, maar hoop dat ik droom. want een aanval op Iran betekend absoluut de hell op aarde. Iran zal ongekend hard terug slaan. althans ongekend is een groot woord, als ik al weet tot wat Iran in staat is, weten overheden dit al zeker! een oorlog beginnen om een oorlog te voorkomen, hoe gek is de mensheid…..

Commentaarpagina 1 van 1

 

U dient ingelogd (Login) te zijn om een opmerking te kunnen plaatsen.