Anarchiel, Vrijheid. Maar dan ook echt! De bibliotheek bevat een verzameling speciale stukken Samengestelde Dossier overzichten van Storts en Artikelen Contact leggen of de Disclaimer lezen RRS overzicht van de Alternatieve Media  
Het Forum voor diverse onderwerpen Onze open Stortplaats, doe mee en plaats zelf iets. Chatten kan bij ons in de Lounge, Vrijheid met een kopje koffie erbij. Enkele Statistieken over het bezoek van deze webstek Onze Links pagina geeft een overzicht van, jawel, LINKS. Onze Muziek pagina bevat enkele eigen werkjes van onze leden.
 

0  1  2  3 

KankerMaffia misbruikt Boer Martin

 

6
+
Door DrogBlog om 22:03 op 14-04-2013 in Gezondheid
(18x gereageerd, 732x bekeken)


Bij toeval zag ik dat de KankerMaffia nu een bekende boer, boer Martin van “Boer Zoekt Vrouw”, misbruikt voor haar onpasselijke misleidende promo doeleinden.

Natuurlijk heb ik deze KankerMaffia al op talloze manieren hun vunzigheid zien verkopen, maar ik word er toch elke keer weer even onpasselijk van…

Ik neem aan dat deze boer Martin zijn vrouw is verloren aan de criminele praktijken van de KankerMaffia. En dat hij denkt door te werven voor deze criminelen hij iets kan betekenen.

De gehersenspoelde kudde, waaronder Martin, suft zo lekker door…

Ik zou zeggen Boer Martin Zoek Kanker Zelf Uit, je bent en wordt bedonderd!

Het zijn de grootste criminelen die er zijn, de Medische Maffia.

a. bestudeer German New Medicine van Geerd Hamer, Caroline Markolin (de psychische kant)

b. bestudeer een Robert Morse ND (de fysieke kant)

Bijbehorende url:

http://www.demartin.nl/De RSS-feed van de commentaren op dit topic
Volgende item: TransitieNL. Kiemen van het nieuwe Nederland
Vorige item: Ex-Military Bio-Environmental Engineer Blows Whistle On AF Chemtrails

 

Geplaatste opmerkingen.


Commentaarpagina 1 van 1

@DrogBlog,
Ik sta helemaal achter jouw gedachte/ mening m.b.t. kanker en de farmaceutische -industrie en denk (nu) aan mijn lijf geen chemische polonaise! Mocht het mij overkomen, ga ik mezelf op natuurlijke wijze genezen, of sterven, als dit niet lukt.

Bij een hele goeie vriendin is kanker geconstateerd: lever en bijnier (en de zoveelste binnen mijn vriendenkring die dit vonnis te horen kreeg; waarvan er 2 zijn genezen met behulp van de gangbare methoden, één al jaren strijdt met behulp van regulier en alternatief en er 2 zijn gestorven) Zij heeft van de week een punctie gehad die moet uitwijzen of het goed- of kwaadaardig is. Zij is en denkt alternatief, om het maar zo te noemen, maar ik merk ( zoals ook bij een aantal van mijn andere vrienden die deze ziekte hebben/ hadden) dat als het er op aankomt, veel mensen niet de ‘moed’ hebben op af te wijken van de gebaande wegen. En dat het als een enorme verantwoording voelt om daar tegenin te gaan. Het weerhoudt mij er niet van om naar alternatieve te verwijzen, maar merk dat ik dit voorzichtig doe, eerlijk gezegd.

eehhhh ‘afwijken van de verschillende banen’ ja dat vergt een heleboel moed vooral omdat men te maken heeft met zijn/haar directe omgeving. Die verwachten meestal dat men de ‘gebaande paden bewandelt , en dan komt de Emotionele chantage al snel om de hoek kijken, en niet te vergeten de goedwillende huisarts die het beste met zijn/haar patient voor heeft.

laten we ook niet vergeten dat de alternatieve wegen een behoorlijke zak met geld kost. Niet iedereen van ons of anderen hebben een ‘aanvullende verzekering’ die de alternatieve weg/medicatie of anders betaalt.

Vlinder,
alle goeds toegewenst voor je vriendin.

@Mothers, dank je!

@ Vlinder

Inzicht in en vertrouwen op je eigen prachtige unieke biologie zijn het belangrijkste wat je hebt.

Ik heb ook heel wat mensen op enige afstand wat kennis aangereikt omtrent kanker en andere ziektes. Er zijn er maar weinigen die zich daadwerkelijk onafhankelijk in hun eigen ziek zijn willen verdiepen. Lekker makkelijk om je achter de dokter die het nu eenmaal weet en de massa-opvatting te verschuilen, en daar ben je natuurlijk ook door de samenleving volledig in gehersenspoeld dat het zo hoort…

De 2 door mij genoemde inzichten in bijv. kanker (of in andere kwalen) vind ik voor iedereen begrijpelijk en uiterst verhelderend. Beiden belichten voor mij ieder een ander aspect van het ziek zijn… psychisch en fysisch, beiden zijn verder natuurlijk ook onlosmakelijk met elkaar verbonden…

Van de meesten die ik iets aanreikte hoorde ik niets en die gingen dan ook gewoon dood binnen de termijn die “meneer de dokter” hen “voorspelde”... oh oh

Goed-aardige kanker Vlinderke??
Zjoz.

@Zjoz,

dat was geen goeie woordkeuze, maar ik neem aan dat je wel begrijpt wat ik bedoel. Hoe dan ook, de tumoren blijken kwaadaardig en zijn uitzaaiingen, mogelijk vanuit de longen.

Ja Vlinderke, het was niet zo zeer een verwijzing naar jou, maar meer naar de gebezigde termen van de ‘gezondsheids-zorg’.
Naar mijn optiek is de slechte kwaliteit van ons voedsel oorzaak #1. Zowat al het ‘voedsel’ wat voor handen is staat stijf van de rotzooi. De meeste gewassen zijn zelf ziek, de bodem is ziek en maakt dus de mensen en dieren ziek. Al dit voedsel heeft niet alleen een groot gebrek aan mineralen en vitamines, maar het ontbreekt ook aan levenskracht, de dynamis.
De cellen van ions huidige voedsel herbergen te weinig zuurstof, waardoor onze cellen te weinig zuurstof op kunnen nemen uit het voedsel.
Ons lichaam reageert daarop door meer cellen aan te maken met als doel alsnog meer zuurstof op te kunnen nemen. Als dit proces niet gestopt wordt door meer en betere bladgroentes te eten, die veel zuurstof bevatten mits verantwoord geteeld, wordt de cellenaanmaak chronisch wat uiteindelijk in kanker kan resulteren.
Wij eten teveel zooi en te weinig goede voeding, niet eenvoudig dat wel te doen daar er bijna niet aan te komen is. Zelfs de gelabelde bio-industrie moet voldoen aan draconische wetten. Ook in die industrie wordt gif gebruikt, anders mag je geen label voeren, dit onder mom van volksgezondheid en voedselveiligheid.
Een vriend van mij kweekt appels en peren, heeft een bio-label maar dient toch 15x te spuiten met de ‘gangbare’ middelen. De consument koopt zijn fruit in de super met het idee dat het onbespoten is.
We hebben een kolerezooi van deze onze Moeder Aarde gemaakt,
vandaar dat ze huilt…......
Stay Human,
Zjoz.

In plaats van Boer zoekt vrouw, wordt het onderhand eens tijd dat de Boer de Boer in zichzelf gaat terugvinden en weer terugstapt in de rol die hij sinds mensenheugenis bekleedde, namelijk die van priester der Aarde, de schakel tussen de Moeder en haar kinderen.
In plaats van als agro-industrieel voor de elite te werken enzo de kinderen van de Aarde te vergiftigen en de Moeder onvruchtbaar te maken met al die chemische rotzooi, geleverd door diezelfde psychopatenclub.

Zjoz.

In plaats van Boer zoekt vrouw, wordt het onderhand eens tijd dat de Boer de Boer in zichzelf gaat terugvinden…

Zo is dat, in harmonie samen leven met dat wat IS en wat ons LEVEN schenkt… de rest aan belastende onzin laten varen smile

Walk in balance, with each step you make,
Stay Human,
Zjoz.

juiz joz

“ken jez elve” is de weg van het midden,
het equilibrium, weten te vinden in jezelf… wink

Vlinder,
deze link
http://www.mediwiet.nl

@Mothers,

dank voor het meedenken! Toevallig had ik het er gisteren met mijn vriendin over. Ze blowt zich al jaaaaaaaaaaren 7 slagen in de rondte, dus staat er wel voor open. Vooralsnog wacht ze eerst alle uitslagen af, en het daarop gebaseerde behandelplan, voordat ze (misschien) zelf iets gaat ondernemen.

Een maand of 2 geleden voelde ze zich nog gezond en wel; nu sterft ze van de pijn en is ze in een bizarre rollercoaster van onderzoek naar onderzoek terechtgekomen. Het voelt alsof ik niet meer van mezelf ben, vertelde ze. Op dit moment verwerkt ze de uitslag en bereidt ze zich voor op nog meer onderzoeken, die op zich al verschrikkelijk (ongezond) zijn..

Als je regelmatig op sites als deze komt, heb je, als het je interesse heeft, al heel veel gelezen en gehoord over een andere manier van kijken naar/ omgaan met kanker( of wat er voor doorgaat) en hoe je zou moeten eten/ leven om het (mogelijk, want veel externe factoren beïnvloeden je gezondheid en zijn verantwoordelijk voor de vorming van zieke cellen) te voorkomen. En gestel het wordt bij je geconstateerd weet je wat je evt zelf kunt doen. De meeste mensen vermijden het onderwerp en weigeren zich er in te verdiepen, en als ‘het’ ze dan ‘overkomt’ zijn ze zo van slag (zacht uitgedrukt én begrijpelijk, want zou ik ook zijn) dat ze een gewillige ‘prooi’ worden voor de artsen. 

Het lijkt er inderdaad op dat maar heel weinig mensen vertrouwen hebben in de kracht (het zelfhelend vermogen ) van hun eigen lichaam. In het geval van kanker kan ik me daar ook wel wat bij voorstellen..

@DrogBlog,

ik ken de video’s, want daar had je al eens eerder naar verwezen. Maar bedankt, en wie weet wil zij ze binnenkort eens bekijken. Nu komt er gewoon helemaal niets binnen..

Vlinder,
ik snap dat er nu niets binnen komt bij je vriendin.
veel zonnestralen toegewenst.

We hebben een kolerezooi van deze onze Moeder Aarde gemaakt, vandaar dat ze huilt…......

En zij is niet de enige, zjoske downer

Hoi Vlinder,

Wat mij ook erg aansprak zijn de ervaringen van dr. Hamer, namelijk dat kanker en andere ziekten vooraf gaan met conflicten in onze levens.
lees zelf: http://www.uitdaging.net/gezond/hoop_doet_leven.html

Lieve groet, Zjoz.

@zjoz

Naar mijn optiek is de slechte kwaliteit van ons voedsel oorzaak

Helemaal mee eens!

Daar waar in de tijd van Karel de Grote werd verordend een kavel eens in de vier jaar braak te laten liggen om de grond de kans te geven zich te herstellen, is tegenwoordig bodemuitputting schering en inslag. - Er moet geld worden verdiend.

Door de komst van de kunstmest (Die hoofdzakelijk N (stikstof), P (fosfor) en K (kalium) bestaat) hebben we tegenwoordig niet alleen een gigantisch mestoverschot, maar zijn allerlei sporenelementen verdwenen uit onze bodem. Dat dit zijn weerslag heeft in de kwaliteit van ons voedsel… daarvoor hoef je echt geen raketgeleerde te zijn.

Dat er geld moet worden verdiend en dat oogsten vroegrijp worden geplukt, om m.b.v. ethyleengas na te worden gerijpt (terwijl juist in de laatste 3 dagen van het natuurlijke rijpingsproces de meeste vitaminen in de vrucht komen) - Je hoeft ook hier geen raketgeleerde te zijn om te beseffen dat wat er niet in zit niet meer in komt.

Monoculturen druisen recht tegen de natuur in. En daarom heb je (steeds zwaardere) pesticiden en (preventief ingespoten) antibiotica nodig om dieren en gewassen niet ziek te laten worden.

Zo onderhand hebben we een voedingsindustrie en agrarische industrie die ons ziek maakt.
We hebben een ziekte industrie die ons ziek houdt.
We hebben een petrochemische en farmaceutische die aan beide kanten (GROF!!) verdient.

Er is GEEN respect voor moeder aarde. Alles staat in dienst van de winst van een stel machtswellustelingen.

En het domme is: WIJ (met zijn allen) tolereren dit en gaan gewoon verder met dom T.V. kijken.

Commentaarpagina 1 van 1

 

U dient ingelogd (Login) te zijn om een opmerking te kunnen plaatsen.