Anarchiel, Vrijheid. Maar dan ook echt! De bibliotheek bevat een verzameling speciale stukken Samengestelde Dossier overzichten van Storts en Artikelen Contact leggen of de Disclaimer lezen RRS overzicht van de Alternatieve Media  
Het Forum voor diverse onderwerpen Onze open Stortplaats, doe mee en plaats zelf iets. Chatten kan bij ons in de Lounge, Vrijheid met een kopje koffie erbij. Enkele Statistieken over het bezoek van deze webstek Onze Links pagina geeft een overzicht van, jawel, LINKS. Onze Muziek pagina bevat enkele eigen werkjes van onze leden.
 

0  1  2  3 

Komen de Nephilim (Reuzen) terug?

 

4
+
Door Hot Burmees om 18:18 op 04-06-2012 in Nieuws
(3x gereageerd, 1131x bekeken)


Geschiedenis
Vele oude geschriften spreken over een ras van reuzen dat ooit de aarde bewoonde. Men noemt ze ook wel de Nephilim. Een binnen de Joods/Christelijk religieuze traditie algemeen bekend en geaccepteerd verhaal van een reus is dat van Goliath. Volgens de bijbel is hij één van vijf reuzenbroers. Hij werd volgens de bijbelse overlevering geveld door de herder David, die hem met een geslingerde steen ter aarde deed storten.

Dit is slechts één verhaal. De afgelopen jaren zijn er op verschillende plaatsen in de wereld graven gevonden met daarin reuzenskeletten, die het bestaan van reuzen bevestigden. Daarmee wordt de aan ons geleerde geschiedenis van de mensheid in een heel ander daglicht geplaatst. Het wordt daardoor tevens duidelijk hoezeer wij zijn geprogrammeerd in een bepaalde beeldvorming ten aanzien van ons gezamenlijk menselijk verleden. We komen dus opnieuw voor het gegeven te staan dat niets is wat het lijkt en niets lijkt wat het is.

Beeldvorming is iets dat het menselijke bewustzijn nodig heeft om een eigen individuele verhouding te vinden ten opzichte van de wereld waarin men leeft. Wie die beeldvorming beheerst, beheerst het bewustzijn van hen die daarin in mee (willen) gaan. In moderne terminologie heet dit het indoctrineren van propaganda.

Lees en kijk verder:
http://www.argusoog.org/komen-de-nephilim-reuzen-terug/


De RSS-feed van de commentaren op dit topic
Volgende item: Europese Centrale Banken
Vorige item: De wereld wordt klaargestoomd voor een totale dictatuur

 

Geplaatste opmerkingen.


Commentaarpagina 1 van 1Komt een Nephilim een tabakszaak binnen.
“Graag 1 pakje…oh shit, weer een winkelbediende doodgetrapt”.
______________

Bovenstaande video van het model ‘Amazon Eve’ lijkt extremer dan het is. Eve meet een niet heel uitzonderlijke 2 meter 3 maar lijkt hier reusachtig omdat het andere model maar twee turven hoog is. Meer dan een ‘fetish shot’ is het dus niet. Doet Streeps fantasie weliswaar op hol slaan maar niet wat de Nephilim betreft. Mutaties dan wel afwijkingen vindt je overal in de natuur.
_______________

Ontelbare jaren lang kwamen de vele verschillende menselijke rassen elkaar tegen. Waaronder hele kleine mensen die hele grote mensen ontmoetten. Het vergt niet veel fantasie om te bedenken dat die kleine mensen tegen de grote opkeken, zeker als de laatsten ook nog eens een stuk verder waren ontwikkeld.
Zo is een mythe snel geboren.
________________

Waren de reuzenskeletten al niet een jaar of wat ontmaskerd als zijnde een hoax van highschool gastjes? Nergens in het artikel wordt enige wetenschappelijke achtergrond gegeven. De foto is ook nog eens een keer erg slecht geshopt.
_______________

Het verhaal van David en Goliath is beter te verklaren vanuit een astro-theologische invalshoek. Nee, geen link.
_______________

Niet dat ik ontken dat er reuzen op deze wereld hebben gelopen. De kip en de hagedis waren immers ook gigantisch in een tijd dat de natuurlijke omstandigheden zich daarvoor leenden ( meer zuurstof, minder ‘zwaartekracht’, etc.).

Waar ik me aan begin te storen is dat er dingen die schijnbaar iets met elkaar te maken hebben aan een heel dun touwtje worden geregen en als waar worden verkocht*. Een techniek die slechts op waan van de dag-niveau werkt. Vandaar waarschijnlijk dat deze verhalen om de paar jaar weer de kop opsteken.

Wat dat betreft verschillen sommige ‘alternatieve nieuwsbronnen’ in niets van sensatiebladen.

“Nou Streep, dat lees je het toch lekker niet.”
Bij deze.


*no offence. Ieder zijn ding. Ben er ook debet aan.

Reuzen,-
die kans is niet waarschijnlijk. mogelijk in een volgend leven grrr

Commentaarpagina 1 van 1

 

U dient ingelogd (Login) te zijn om een opmerking te kunnen plaatsen.