Anarchiel, Vrijheid. Maar dan ook echt! De bibliotheek bevat een verzameling speciale stukken Samengestelde Dossier overzichten van Storts en Artikelen Contact leggen of de Disclaimer lezen RRS overzicht van de Alternatieve Media  
Het Forum voor diverse onderwerpen Onze open Stortplaats, doe mee en plaats zelf iets. Chatten kan bij ons in de Lounge, Vrijheid met een kopje koffie erbij. Enkele Statistieken over het bezoek van deze webstek Onze Links pagina geeft een overzicht van, jawel, LINKS. Onze Muziek pagina bevat enkele eigen werkjes van onze leden.
 

0  1  2  3 

Lachen met Parkinson

 

2
+
Door DGGD om 12:04 op 09-08-2012 in Nieuws
(1x gereageerd, 612x bekeken)


Tijdens een wedstrijd van de Olymische Spelen is een man van een muurtje gerukt en in de boeien geslagen. Hij keek niet vriendelijk genoeg. Hij had parkinson. De politie heeft zich inmiddels verontschuldigd. Het artikel eindigt met hoe parkinson-patiënten vaker slachtoffer zijn van discriminatie.
Een wat sluwe afleiding van de werkelijke probleemgevallen. De beroepspsychoten die dit mogelijk maakten. Sommige mensen roepen over mindcontrol. Dit zijn de slachtoffers. De driftige daadkracht tegen de achtergrond van bangmakerij door de bazen. Mobilisatie van de fascistische soort. “Mao-jasje aan en lachen, bitch!” Dat zeggen de mensen met de blauwe uniformen die niet lachen. Anders volgt de dwangbuis.

Zou u vriendelijk zijn, ad rem en het van repliek voorzien, en u kijkt wat moeilijk omdat de zon u in de ogen schijnt, dan treft u ook het lot van een parkinson-patiënt. Het gaat er echt niet om dat u een beetje raar uitziet. Het maakt niet uit wat u zegt. U conformeert niet. Ik ben zelf wel eens verdacht gemaakt omdat ik verbaasd keek nadat ik willekeurig verdacht werd gemaakt. Indicatie! Aha! ...voor wie beroepspsychoot is.

Kijk maar lekker naar het nieuws. Waar het spelbord vakkundig wordt omgedraaid en u nu de zwartepiet bent. De moslims zijn op…
Religies komen en religies gaan maar het onrecht blijft bestaan. En wie daar moeilijk over doet moet definitief onder de knoet.

http://www.guardian.co.uk/uk/2012/aug/08/olympics-spectator-parkinsons-arrest-smiling?newsfeed=true


De RSS-feed van de commentaren op dit topic
Volgende item: Advies gevraagd van ervaren moestuiniers (Witte vlieg en Slakken)
Vorige item: Louis le Roy, zijn daden waren GROOTS !

 

Geplaatste opmerkingen.


Commentaarpagina 1 van 1

yep ik heb het ook meegemaakt dat ik een team op me nek kreeg omdat ik me anders gedroeg dan het doorgaans publiek(ik was gewoon me zelf). een tijd terug werden er in Den-Haag 2 mannen gearresteerd omdat ze zich met opvallend kleding, bij een toespraak van de koninging op kwamen dagen, haha, daar was een vriend van mij bij. die gasten deden ook helemaal niks kwamen gewoon ff zwaaien LOL

Commentaarpagina 1 van 1

 

U dient ingelogd (Login) te zijn om een opmerking te kunnen plaatsen.