Anarchiel, Vrijheid. Maar dan ook echt! De bibliotheek bevat een verzameling speciale stukken Samengestelde Dossier overzichten van Storts en Artikelen Contact leggen of de Disclaimer lezen RRS overzicht van de Alternatieve Media  
Het Forum voor diverse onderwerpen Onze open Stortplaats, doe mee en plaats zelf iets. Chatten kan bij ons in de Lounge, Vrijheid met een kopje koffie erbij. Enkele Statistieken over het bezoek van deze webstek Onze Links pagina geeft een overzicht van, jawel, LINKS. Onze Muziek pagina bevat enkele eigen werkjes van onze leden.
 

0  1  2  3 

Lol , Occupy Denver kiest leider “Shelby”

 

1
+
Door Leigh Light om 04:31 op 12-11-2011 in Nieuws
(3x gereageerd, 1373x bekeken)
SHELBY IS THE FIRST ELECTED LEADER OF ANY OCCUPY MOVEMENT. WE ELECTED HER ON NOVEMBER 5TH BECAUSE SHE IS MORE OF A PERSON THAN A CORPORATION IS AND LESS CORRUPT THAN MOST PEOPLE. SHE IS THE YOUNGEST, FIRST, AND ONLY DOG LEADER OF THIS REVOLUTION.


De RSS-feed van de commentaren op dit topic
Volgende item: zo binnen zo buiten van binnen
Vorige item: Is Herman van Rompuy een psychopaat?

 

Geplaatste opmerkingen.


Commentaarpagina 1 van 1

??*!*??

De hond zit daar op commando (” stay, stay, stay, stay”) en wordt als leider voorgesteld?! Dat en ik kan maar niet wennen aan een ‘human microphone’ zonder enige praktische functie.

Sorry, niet grappig at all. Eerder nogal verontrustend.

his-masters-voice-radio.jpg width=500

De deelnemers aan Occupy dienen voortdurend bedacht te zijn op overname van een beweging door krachten die inkapseling in de structuur van externe heerschappij voorstaan.

Dag Zeitgeist, dag demoncratie, dag oude media!

Commentaarpagina 1 van 1

 

U dient ingelogd (Login) te zijn om een opmerking te kunnen plaatsen.


 

  • Er zijn geen aan dit artikel gerelateerde items gevonden.

    er zijn voor dit item nog geen tags toegevoegd