Anarchiel, Vrijheid. Maar dan ook echt! De bibliotheek bevat een verzameling speciale stukken Samengestelde Dossier overzichten van Storts en Artikelen Contact leggen of de Disclaimer lezen RRS overzicht van de Alternatieve Media  
Het Forum voor diverse onderwerpen Onze open Stortplaats, doe mee en plaats zelf iets. Chatten kan bij ons in de Lounge, Vrijheid met een kopje koffie erbij. Enkele Statistieken over het bezoek van deze webstek Onze Links pagina geeft een overzicht van, jawel, LINKS. Onze Muziek pagina bevat enkele eigen werkjes van onze leden.
 

0  1  2  3 

Maatschappij verslaafd aan Medicijnen

 

5
+
Door Linkin om 19:00 op 14-08-2012 in Gezondheid
(2x gereageerd, 469x bekeken)


Sinds 1980 is het aantal medisch-specialisten meer dan verdubbeld. Het bedrag dat we jaarlijks aan gezondheidszorg uitgeven, is zelfs meer dan verviervoudigd. ‘We zijn verslaafd aan pillen en de boosdoener is de industrie’, schrijft Maarten Keulemans.

Het waren, natuurlijk, de kleine lettertjes die het interessantst waren.

En dat wil wat zeggen: de grote letters waren ook best interessant. Misschien wel 8 miljard euro, rapporteerde oud-minister Ab Klink, valt er in de zorg te besparen. Gewoon, door de gezondheidszorg die niets oplevert te schrappen.

Lees verder:
http://www.volkskrant.nl/vk/nl/3184/opinie/article/detail/3300579/2012/08/13/We-zijn-verslaafd-gemaakt-aan-de-medische-behandeling.dhtml


De RSS-feed van de commentaren op dit topic
Volgende item: Natasha Oda
Vorige item: Space Fakery

 

Geplaatste opmerkingen.


Commentaarpagina 1 van 1

Het probleem is dat Ab Klink zichzelf graag efficiënt droomt. Hij droomt ook u efficiënt. Deze dromen van efficiëntie zijn de reden dat we de huidige situatie hebben. Dus droomt Ab nu wat anders.

Hey Ab! Hoe is het met de truffelsnuffelkoorts-vaccinatie afgelopen? Nog wat spuitjes kunnen doorverkopen?

Organisatiekunde is een hachelijk vak. Opheffen is het beste advies waarmee de organisatiekundige zichzelf overbodig maakt en, zo,  putjesschepper zal moeten worden.

485748_343056549096677_709726703_n.jpg width=500

Commentaarpagina 1 van 1

 

U dient ingelogd (Login) te zijn om een opmerking te kunnen plaatsen.