Anarchiel, Vrijheid. Maar dan ook echt! De bibliotheek bevat een verzameling speciale stukken Samengestelde Dossier overzichten van Storts en Artikelen Contact leggen of de Disclaimer lezen RRS overzicht van de Alternatieve Media  
Het Forum voor diverse onderwerpen Onze open Stortplaats, doe mee en plaats zelf iets. Chatten kan bij ons in de Lounge, Vrijheid met een kopje koffie erbij. Enkele Statistieken over het bezoek van deze webstek Onze Links pagina geeft een overzicht van, jawel, LINKS. Onze Muziek pagina bevat enkele eigen werkjes van onze leden.
 

0  1  2  3 

‘Mike had 7 kogels in zijn rug’

 

10
+
Door webadmin om 16:11 op 09-04-2013 in Nieuws
(9x gereageerd, 704x bekeken)

http://www.ad.nl/ad/nl/1038/Rotterdam/article/detail/3422640/2013/04/09/Mike-had-7-kogels-in-zijn-rug.dhtml

Ruzie
Volgens getuigen is een ruzie met twee stadswachten aan de schietpartij voorafgegaan. Mike zou even na 18.00 uur op de Carnissesingel, nabij zijn huis, zijn aangesproken door twee vrouwelijke stadswachten. Hij krijgt een boete voor het niet aanlijnen van zijn hondjes. Als de stadswachten hem vastpakken, reageert hij agressief. Ze moeten van hem afblijven.

‘Hij zal best boos zijn geweest. We willen ons hondje Boefie namelijk niet aanlijnen. Die heeft maar drie pootjes en loopt moeilijk,’ legt Patricia uit. Een buurtbewoner schiet de stadswachten te hulp en slaat Mike op zijn gezicht. De gewonde Rotterdammer staat op en verdwijnt kwaad naar huis om terug te keren met een wandelstok; een houten exemplaar met ijzeren punt.

getuige
Dan wordt hij geconfronteerd met een met spoed opgeroepen politieagent. Getuige Nick Post (27) gelooft niet wat hij dan ziet. ,,Het was een agent in burger die riep: ‘Politie, laat je wapen vallen’. Mike rende daarop weg en werd direct in zijn been geschoten,’’ zegt Post.

‘Waarschijnlijk was hij in paniek, want hij bleef rennen. Een waarschuwingsschot werd niet gelost, die agent schoot wel zeven keer achter elkaar alsof het een automatisch wapen was. Ik riep nog tegen die agent: ‘What the fuck doe jij nou? Ben je niet goed bij je hoofd dat je je wapen in één keer leegschiet in zijn rug?’

Bijbehorende url:

peaceDe RSS-feed van de commentaren op dit topic
Volgende item: Anansi and common sense
Vorige item: One Picture Tells It All..

 

Geplaatste opmerkingen.


Commentaarpagina 1 van 1

De gestapo is dichterbij dan je denk.
Ik krijg steeds meer het gevoel, dat wij een echte state of the USA zijn geworden , hanteren steeds meer dezelfde geweldregels en komen er steeds vaker mee weg.

Alhoewel ik in dienst , leerde , schiet eerst gericht en dan in de lucht.
wel eerst zeggen halt of ik schiet.
zodat je altijd kan bewijzen dat je een waarschuwingsschot hebt gelost.
ja , wie zegt welke kogel was het eerste uit de loop , want dat kan je niet checken.


Ik denk zo , dat je tegenwoordig beter maar meteen kan gaan liggen wijduit plat op de grond en schreeuwen , schiet mij niet dood , en dat heel veel en heel hard.

ACAB

zeven kogels das niet niks
ik zie liever zeven kogels
in de ruggen van die vogels
in dienst van de Dirty Trix

knettergek, totaal gestoord
wordt je door dat tuig vermoordt

Met dat getrapt legitimeren wordt alles mogelijk. Als een stadswacht of beveiliger iets stelt, bouwt de procedure hierop voort. Maar er is al begonnen met “de zwakste schakel” als fundament die impliciet de licence to kill geeft. De persoon is immers al geïdentificeerd als probleemgeval (wat vaak een gevolg is van het onvermogen van de stadswacht o.i.d. zelf).

Als politie of baas komt na melding van stadswacht of beveiliger en vraagt: wat is hier aan de hand? en u antwoord dan: “niets! Het enige probleem is dat deze geüniformeerde niet door de maatschappelijke zindelijkheidstraining heen kan komen!” Dan gelooft deze u niet. Hij betaalt die figuur niet voor niets, immers.

De fascistische signatuur van de samenleving. Hoeveel “onaangepasten” hebben we de laatste tijd weggesleept, verrot geslagen of neergeschoten zien worden?

Lijkt me niet wettig.
Er was geen bedreigende situatie toen er geschoten werd, de man was op de vlucht, had nog niets(?) gedaan behalve een grote mond en iets van een wapen in zijn hand.
Politie was in burger, en dan 7 kogels..

Erg.
Benieuwd wat er gaat gebeuren.
Als (alweer een) indicatie hoe het er in NL voorstaat.

Mijn stort hier nav deze en vooral het lezen van reacties op AD.nl:
http://www.anarchiel.com/stortplaats/toon/victim_in_pain_hoe_hardcore_is_seksueel_misbruik

Omdat hij ‘de aso van de buurt’ was is het ok dat hij op z’n lazer krijgt en eraan sterft.
De ‘klootzak’ uit mijn stort heeft het zelf al gedaan, no worries. Je eigen buurthufter in een nieuw jasje.
Heb persoonlijk enige feeling zogezegd met vooroordelen.
Als ontvangende partij lust(te) ik er wel pap van wink

De hersenjudo is helaas dat marginalen de kudde snappen, juist daarom… en het andersom nooit van toepassing is.
Gers he?

Iedereen heeft het recht om te oordelen op uiterlijk, op gedrag, op daden.
Het levert alleen geen waarheid op.
Wél het recht om iemand ergens op aan te spreken, of voor verantwoordelijk te stellen. Dialoog heet dat, communicatie soms, kan ook non-verbaal, no worries.
Niet om te vonnissen.

Stelletje bekaderde geraniumhufters op AD.nl.

Omdat de goegemeente van trillende tweebeners iets ‘vermoed’ wordt op een ad.nl forum ok gegeven voor liquidatie door de échte hufters…

Fijn.

Draad

Overigens is het origineel van ACAB nog steeds van the 4-Skins.
For old times’ sake:Foutje. :(

Nu heet het dat hij “... moest tot stoppen worden gebracht omdat hij al zwaaiend met een soort tomahawk bleef rondlopen”

OM: Agenten die Mike Stok neerschoten handelden juist.


http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2686/Binnenland/article/detail/3435251/2013/05/02/Agenten-die-Mike-Stok-neerschoten-handelden-juist.dhtml

over het soort zwaar gedeformeerde zwakbegaafde “stadswachten” gesproken, ik zag dat ze ook kleine kinderen die bloemetjes plukken bekeuren met 130 euro, ze mogen zo kennelijk hun terreur “ik zal handhaven” “arbeit macht frei” uitkeringsbaantje bekostigen…

http://www.ad.nl/ad/nl/1040/Den-Haag/article/detail/3435130/2013/05/02/Kleuters-plukken-bloemetje-130-euro-boete.dhtml

lijkt me dat je toch beter niet ingaat op dat corporate maffia gespuis, dat zich denkt met je te moeten bemoeien…

Commentaarpagina 1 van 1

 

U dient ingelogd (Login) te zijn om een opmerking te kunnen plaatsen.


 

  • Er zijn geen aan dit artikel gerelateerde items gevonden.

    er zijn voor dit item nog geen tags toegevoegd