Anarchiel, Vrijheid. Maar dan ook echt! De bibliotheek bevat een verzameling speciale stukken Samengestelde Dossier overzichten van Storts en Artikelen Contact leggen of de Disclaimer lezen RRS overzicht van de Alternatieve Media  
Het Forum voor diverse onderwerpen Onze open Stortplaats, doe mee en plaats zelf iets. Chatten kan bij ons in de Lounge, Vrijheid met een kopje koffie erbij. Enkele Statistieken over het bezoek van deze webstek Onze Links pagina geeft een overzicht van, jawel, LINKS. Onze Muziek pagina bevat enkele eigen werkjes van onze leden.
 

0  1  2  3 

Nederland wordt wakker onder chemtraildeken

 

5
+
Door Hot Burmees om 14:06 op 18-08-2012 in Nieuws
(1x gereageerd, 918x bekeken)


Honderden vliegtuigen waren vanochtend verantwoordelijk voor het uitzicht in ons luchtruim. Meldingen van chemtrails uit heel Nederland en België bereiken sinds vrijdagmiddag de redactie.

Wat wordt er in ons luchtruim gespoten? En hoelang pikken de burgers het nog? Mensen hebben er last van.

“Op vrijdagmiddag een massale chemtrailactie boven Amsterdam, we staan er met de buren naar te kijken,” schrijft R.T. aan Niburu. “Help we hebben weer een heleboel chemtrails. Nu maar weer eens een foto van gemaakt. Mogelijk weer wat aandacht aan besteden? Mijn moestuintje inclusief één hennepplantje voor eigen gebruik wordt er niet echt biologisch op zo,” voegt H.W. toe.

Begin deze maand was het ook al raak. “Gisteren en vandaag heb ik heel veel chemtrails gezien boven Borger en naar Gees toe, het is echt weer helemaal mis boven Drenthe in onze luchten,” aldus F.V. op 1 augustus jongstleden. “Sinds heel wat maanden zijn ze hier boven Zwolle bezig met chemtrails, vaak beginnen ze zo rond 5 uur in de ochtend,” schreef J.J. op dezelfde dag.

Lees verder:
http://www.niburu.nl/chemtrails/nederland-wordt-wakker-onder-chemtraildeken.html


De RSS-feed van de commentaren op dit topic
Volgende item: Chemtrails Haarlem 18-08-2012 Time_lapse 40 min in 2 min
Vorige item: Pussy Riot, MSM en anarchisten-bashen

 

Geplaatste opmerkingen.


Commentaarpagina 1 van 1

Vandaag is het blauw in het uiterste zuiden van het land.

Maar de schijn bedriegt. Hoewel ik geen stoffige halo om de zon zie, is er veel stof in de lucht. Deze is niet diep-blauw maar in een pastel tint.

Blauw is het recht boven mij. Kijk ik in de verte, over de daken, dan blijkt de lucht eigenlijk bijna wit. Ik kijk door meer stof. Die rommel is niet weg wanneer er geen trails zijn.

Desalniettemin ga ik weer even verder met mijn lichttherapie.

Commentaarpagina 1 van 1

 

U dient ingelogd (Login) te zijn om een opmerking te kunnen plaatsen.