Anarchiel, Vrijheid. Maar dan ook echt! De bibliotheek bevat een verzameling speciale stukken Samengestelde Dossier overzichten van Storts en Artikelen Contact leggen of de Disclaimer lezen RRS overzicht van de Alternatieve Media  
Het Forum voor diverse onderwerpen Onze open Stortplaats, doe mee en plaats zelf iets. Chatten kan bij ons in de Lounge, Vrijheid met een kopje koffie erbij. Enkele Statistieken over het bezoek van deze webstek Onze Links pagina geeft een overzicht van, jawel, LINKS. Onze Muziek pagina bevat enkele eigen werkjes van onze leden.
 

0  1  2  3 

Oproep: Hulp gevraagd

 

11
+
Door Vlinder om 12:21 op 14-04-2013 in Hulp gezocht
(10x gereageerd, 733x bekeken)


welcome_on_courtfool_info.jpg

Via de nieuwsbrief ontving ik onderstaande oproep en plaats hem hier omdat ik vermoed dat een aantal participanten/ bezoekers van deze site in staat zijn, en het misschien ook wel leuk vinden, om de gevraagde hulp te bieden, vandaar..

13 april 2013


Zojuist heb ik twee artikeltjes op Courtfool.info gepubliceerd. Dat is even tussendoor, want sinds maanden ben ik bezig met een video, waarin op een simpele manier de werking van de banken en het probleem van het systeem uitgelegd worden. Door tegenslagen nog steeds niet af. Verder ben ik - in connectie met een noodzakelijke bankhervorming - bezig met het thema directe democratie.


Ik zou hulp op prijs stellen van vrijwilligers
- die een interactieve website met databases kunnen programmeren;
- die een pop / rock liedje kunnen componeren en uitvoeren;
Mocht u mensen kennen die deze vaardigheden hebben en interesse hebben voor de thema’s op courtfool, sein ze dan svp in.


Hier de links naar de twee artikeltjes van vandaag:

http://www.courtfool.info/nl_Lache_bij_de_ING.htm
http://www.courtfool.info/nl_Waarom_spaargeld_van_de_bank_halen.htm

(Ververs uw pagina met F5 als u de artikelen via het menu zoekt.)
Ik wens u veel leesplezier,

Met vriendelijke groet,

Rudo de Ruijter
http://www.courtfool.info

Bijbehorende url:
http://www.courtfool.info/nl_home.htm

De RSS-feed van de commentaren op dit topic
Volgende item: What Privacy? CISPA Passes in Closed Door Vote
Vorige item: New Book on EU Corruption Gets Author Investigated

 

Geplaatste opmerkingen.


Commentaarpagina 1 van 1

up  up

up

Hier een serieus initiatief, timmeren al lange tijd aan de bekende weg en zijn in middels operationeel…

http://www.deblijebank.nl/

Mogelijk kun je er wat mee.

@Michaël Lamat,

Bedankt voor je reactie. Ik weet niet of Udo de Ruijter (courtfoul) hier iets mee kan/ wil, maar mocht jij de indruk hebben gekregen dat dit mogelijk het geval is, zou ik hem contacten.

Ik word in principe niet blij van banken, maar zal iig eens lezen welk verschil de blije bank denkt te gaan maken.

Gr Vlinder

Als de blijebank site de banksite word zou ik eerst maar eens bezig gaan er een beveilingsprotocol op te zetten.

Dan staat er op de site “Door de inbreng van participanten kan DBB volledig voldoen aan alle gestelde EU bankvergunning voorwaarden. Zodra er meer dan 10.000 participanten zijn wordt de vergunning aangevraagd. Zes maanden later is DBB operationeel. “

ALs men de voorwaarden van de EU bankvergunning kijkt dan weet je nu al dat het 1 grote hoax is.
Een bank is een bank , het maakt niet uit welk jasje er omheen doet, het blijft een bank.

Want hoe wild e blije bank alle onkosten betalen vanwege alle garantiestellingen die niet gratis zijn ?

hoe de blije bank z’n onkosten wil betalen? pfffft dat betaalt de klant van de bank natuurlijk.

  LOL  LOL  ‘sprookjes’ gaan er nog steeds in als zoete koek wink

Soms is het mooi je eerst te verdiepen in iets voordat je het weg doet. Het zou jou en anderen mogelijk meer kunnen brengen dan je in eerste instantie denkt. Er zijn er meer, net zoals jij, die de beste intenties hebben…. De initiatiefnemers van de Blije bank hebben die intenties. Als het je interesse werkelijk heeft nodig jezelf dan uit je wat meer te verdiepen en mogelijk wordt je aangenaam verrast.

@ Vlinder, bedankt voor je reactie. Door jou reactie zie ik nu dat jij het artikeltje hebt geplaatst en niet Rudo confused. Ik zal hem wel even mailen.

nou de intenties kunnen goed zijn, maar laten we wel zijn , intenties kunnen overschaduwd worden door onverwachte dingen/regels enz. En waarom hier een link plaatsen in dit topic waarin hulp gevraagd wordt?

iemand al gedacht aan het let-systeem? als we gaan zoeken met een zoekmachine naar alternatieve banken/geld ruilmiddelen kan men zijn/haar avond vullen.

o ja nog een leuke link
http://www.omslag.nl

Soms is het mooi je eerst te verdiepen in iets voordat je het weg doet. Het zou jou en anderen mogelijk meer kunnen brengen dan je in eerste instantie denkt. Er zijn er meer, net zoals jij, die de beste intenties hebben…. De initiatiefnemers van de Blije bank hebben die intenties. Als het je interesse werkelijk heeft nodig jezelf dan uit je wat meer te verdiepen en mogelijk wordt je aangenaam verrast.

Beste intenties. Die hadden de nazi’s ook. Althans, vanuit hun perspectief. De huidige banken hebben ook de beste intenties. Wederom vanuit hun perspectief. De bank vergelijk ik met een pistool, intenties heeft geen ene fuck met het effect van dat walgelijke wapen te maken. Met een pistool vernietig je, ongeacht je intenties, zo ook met een bank (binnen het huidige systeem). Als je daadwerkelijk geloofd dat je met “de beste intenties” wel wordt toegelaten in het huidige syndicaat dan wens ik je veel geluk en wijsheid toe. Het zal een mooie ervaring zijn die je hopelijk enorm verrijkt.

Commentaarpagina 1 van 1

 

U dient ingelogd (Login) te zijn om een opmerking te kunnen plaatsen.