Anarchiel, Vrijheid. Maar dan ook echt! De bibliotheek bevat een verzameling speciale stukken Samengestelde Dossier overzichten van Storts en Artikelen Contact leggen of de Disclaimer lezen RRS overzicht van de Alternatieve Media  
Het Forum voor diverse onderwerpen Onze open Stortplaats, doe mee en plaats zelf iets. Chatten kan bij ons in de Lounge, Vrijheid met een kopje koffie erbij. Enkele Statistieken over het bezoek van deze webstek Onze Links pagina geeft een overzicht van, jawel, LINKS. Onze Muziek pagina bevat enkele eigen werkjes van onze leden.
 

0  1  2  3 

Petitie tegen Monsanto-patenten op voedsel

 

16
+
Door Linkin om 11:02 op 10-04-2013 in Nieuws
(33x gereageerd, 1136x bekeken)


Monsanto is de wereldleider in de genetische modificatie van zaden. Het bedrijf probeert zoveel mogelijk patenten te krijgen van zoveel mogelijk rassen van groenten en fruit. Door mazen in de wetten van Europese landen was het voor Monsanto mogelijk om zoveel mogelijk voedselpatenten te krijgen en zo van boeren geld te eisen voor het gebruik van gewassen.

Deze petitie gericht tegen een aantal Europese landen eist het dichten van deze mazen in de wet en dus het verbod op het patenteren van ons voedsel.

http://www.avaaz.org/en/monsanto_vs_mother_earth_doy/?bVapPab&v=23899


De RSS-feed van de commentaren op dit topic
Volgende item: Mind control weer stap dichterbij
Vorige item: Nieuw UFO boek

 

Geplaatste opmerkingen.


Commentaarpagina 1 van 1

Wrang om te zien hoe Soros/AVAAZ iedere keer weer de stoom van de ketel haalt met dit soort acties, waarna de dingen gewoon als vanouds doorgaan.
Immers, je hebt er toch iets aan gedaan door te tekenen? Dus hoef je er verder niet meer mee bezig te zijn, en kunnen de reeds klaarliggende plannen gewonn doorgang vinden, iedereen zwijgt, AVAAZ heeft de monden gesnoerd door gebruik te maken van schuldgevoelens.

Stay Human,
Zjoz.

Als er meerdere mogelijkheden tot oppositie zijn en er is een eenheidsworst beschikbaar dan neme men de eenheidsworst.
Dat even later de andere opposities uitgeschakeld zijn ...
Btw waarom nu in Europa ? En laatst niet in VS ?

Immers, je hebt er toch iets aan gedaan door te tekenen? Dus hoef je er verder niet meer mee bezig te zijn

Waarom sluit het één het ander uit?  Het tegenovergestelde is net zo goed mogelijk!

Het goede van dit soort acties( petities op de markt gooien)is dat er veel misstanden aan het licht gebracht worden; het mensen bewust maakt van wat er gaande is. Er zijn nog zoveel mensen die niet eens weten wie/ wat Monsanto is!Dat is ook zo Vlinderke, de andere kant van het verhaal is zeker dat het ook mensen verbind. Ik had er dat natuurlijk ook bij moeten schrijven, maar ja, het was al weer laat/vroeg toen ik dit schreef vanochtend.
Dus laten we het inderdaad 180 graden omdraaien, en als het Sorosverhaal zo is, dan kunnen wij daar op onze beurt ook een andere wending aangeven, tenslotte zijn wij met velen, en zij niet…...

Stay Human,
Zjoz.

AVAAZ is eenvoudigweg een criminele organisatie.

Net zoals andere “kerken” dat altijd zijn.

PUNT cool smile

Hoi Drogblog,

Heb je daar ondersteunende informatie over?

Groet,
Zjoz.

ik heb die ervaring al zo lang ik dat avaaz ken

gewoon de onderwerpen checken he

Geld voor mij ook, de dingen waar het werkelijk omgaat worden nooit naar voren geschoven.
Two minds, one thought,
Groet,
Zjoz.

veel erger dan dat zjoz

het is social brainwash, of het nu gaat over AIDS, Global Warming, Myanmar, Tibet, Libie, Syrie en wat ik al niet heb langs zien komen…

ik kwam dat clubje voor het eerst tegen bij een G8 demo in Rostock 2007, waar ze de items AIDS en Global Warming hadden, die door de G8 maffia vanzelf werd gehonoreerd met zoveel miljard voor “pillen voor Afrika” blablabla… enfin

AzG daar overigens zelfde laken een pak…

En Greenpeace vanzelf….

Ja, ik weet het Drogblog, dingen tonen hun waarheid als we ze 180 graden omdraaien. Als men dat principe eenmaal door heeft wordt het zichtbaar hoe de hazen werkelijk lopen.
jammer dat het gros geen plank voor de kop heeft maar een treinbiels, die notabene ook nog van eikenhout zijn gemaakt…....

Stay Human, mate,
Zjoz.

maar een treinbiels, die notabene ook nog van eikenhout zijn gemaakt…....

tegenwoordig van beton…

monsantoororganicscarto.jpg width=500

monsantowillstopmankind.jpg width=500

Van de Avaaz hoef je geen revolutie verwachten tegen de (Westerse) politieke en economische heersers, want de meeste leden zitten vast in de ideologie van de status quo. Dat zie je ook bij de steun van Soros en de foto van Gordon Brown op de site. Zij gebruiken het slechts om hun imago’s (en ego’s) op te vijzelen. Het blijft grotendeels in de bestaande kaders van de Staat en het kapitalisme hangen.

Echter, ik vind het belachelijk om er een complottheorie aan op te hangen. En wat betreft de acties tegen Aids en Global Warming. Deze acties worden gewoon gedragen door diegenen die er in geloven. Dus om het gehele Avaaz af te kraken om het feit dat er andersdenkenden bijlopen is geen argument om er een complottheologie aan vast te knopen.

De petities over Syrië heb ik niet meegedaan, noch met het geslijm bij de Dalai Lama - een voormalige theocraat die zijn arme mensen gras liet eten. Je bent vrij om te doen wat je wil.

Het argument dat Avaaz zorgt dat er andere demonstraties niet doorgaan, vind ik ook onzin. Sinds de jaren ‘80 is het aantal demonstranten toch al in elkaar gezakt. Daarnaast als er al demonstraties worden gehouden, dan wordt deze toch weer zwart gemaakt door complot-verzinners, zie Occupy.

Daarnaast bestaat er op de site een mogelijkheid om je eigen petitie op te starten. Zo was er ook eentje opgestart tegen Demmink.

http://www.avaaz.org/en/petition/To_start_an_investigation_regarding_all_the_aquisations_concerning_mr_Demmink/?tta

Daarom blijf ik gewoon links naar Avaaz-petities storen en dan alleen diegene waar ik achter sta.

@ Linkin

volgens mij snap je toch echt nog niet zo goed waarom dit soort “goede doelen” wordt opgezet voor de massa…  grin

je kunt het zo zien, net als bij de MSM, overal waar aandacht aan wordt besteed dat heeft een bedoeling en is dus per definitie BEDROG… ofwel social engeneering, brainwash, of hoe je ‘t noemen wilt…

het eerste wat ik deed bij AVAAZ was kijken naar wie de oprichter was en wat zijn staat van dienst was…. zoek dat dus maar s eerst uit…  wink

@Linkin;
“Daarnaast bestaat er op de site een mogelijkheid om je eigen petitie op te starten. Zo was er ook eentje opgestart tegen Demmink.”

En wat waren uiteindelijk de resultaten daarvan? Zit hij al in de bak?

Zjoz.

@zjoz

En wat waren uiteindelijk de resultaten daarvan? Zit hij al in de bak?

Dat iets mislukt betekent nog niet dat er kwade bedoelingen achter zit. Kijk maar naar deze site die al bijna 5 jaar het bestaande systeem bekritiseerd, terwijl er daarbij nog steeds geen volksrevolutie is ontstaan. Is anarchiel.com dan van de AIVD? volgens jou?

Ook de activiteiten van Klokkenluideronline heeft Demmink ook nog niet in bak gebracht. Is Micha Kat dan volgens jou ook een Rothschild-agent?

Daarnaast zijn er nog niet eens duizend handtekeningen op de Demmink-petitie gezet. En dat zal nooit gebeuren als die complottheologen in de ant-Demmink-groep alles zwart loopt te maken.

Als je niet echt weet hoe de hazen lopen, kun je ze ook niet vangen.

Zjoz.

Avaaz is opgezet met geld van George Soros. Dat alleen zou je al aan het denken moeten zetten.

Als je je even verveeld moet je eens kijken welke petities er allemaal door Avaaz opgezet zijn. Denk daarna even na wie hier werkelijk door geholpen worden en trek vervolgens je eigen conclusies.

In het kort samengevat; Ook Avaaz heeft zijn eigen agenda vescholen achter een flinterdun laagje idealisme.

En weer trappen hele kuddes welwillende mensen erin.

Je hoeft geen cynicus te zijn om tot deze conclusie te komen, maar het helpt wel…

Ik blijf bij mijn mening: Avaaz draagt bij aan bewustwording!

https://secure.avaaz.org/nl/report_back_2/

een kleine greep uit de bewustmakelarij van AVAAZ hoogtepunten… LOL

Meeleven met Haiti : was een vooropgezette invasie
Klimaat Top Kopenhagen : moet ik daar nog iets over zeggen?
Birma: nog zo’n politieke agenda
Zimbabwe: IMF, Wereldbank agenda

Het is net zo dom om in een AVAAZ te geloven als in een Vaticaan, die het bezit van de aarde en ieder mens claimde en waarin het kerkvolkje braaf gelooft dat dat zo hoort. De niet zo brave gelovigen zijn overigens al bijna wereldwijd uitgemoord…

@DrogBlog,

Tuurlijk haal je deze eruit…

Maar duidelijk is dat jij niet begrijpt ( wil begrijpen ) wat ik bedoel te zeggen. En niet kan( wil) inzien dat Avaaz ook goeie initiatieven start/steunt.

Pas maar op dat jij niet strandt in vooroordelen, kortzichtigheid/ hokjesdenken!
Daar hoef je nl geen schaap voor te zijn..

http://www.avaaz.org/nl/bankers_behind_bars_f/?btVTebb&v=16097

Nee ik begrijp niet dat een liegende en bedriegende moordenaar eigenlijk ook een hele goeie vent is omdat ie zo leuk kan fluiten…

zeg maar… raspberry

Ik kijk naar PTB instituten zoals ik ernaar kijk en ik geloof er niet in dat een Rockefeller Foundations en de rest van de maffia eigenlijk met de beste bedoelingen de mensheid vernietigt… dat ze zogenaamd een menselijk masker opzetten met hun zogenaamd goede doelen is iets waar de kudde wel intrapt, dat is zo… maar ik hoef die flauwekul niet…

http://www.avaaz.org/nl/bankers_behind_bars_f/?btVTebb&v=16097

@DrogBlog

Wiens belangen behartigt bovenstaand voorbeeld dan, volgens jou? 

Okay, de bankiers lopen nog steeds vrij rond, maar er zijn wel veel meer mensen bijgekomen die zich ( meer en meer ) bewust worden van de invloed van de grote bankiers en hoe zij de crisis feitelijk veroorzaakt hebben en in stand houden. Dat bedoel ik met bewustwording.

En zo zijn er nog tientallen petities/ acties van Avaaz die, ondanks de ‘dubbele bodem’, veel helderheid hebben gebracht.

Het één sluit het ander niet uit. Dit wel doen staat gelijk aan zwart- wit denken en leidt tot niks, is mijn mening..

Edit: Vind de ‘Petitie tegen Monsanto-patenten op voedsel’ een goeie/ verhelderende actie! Zoals ik in mijn eerste reactie al aangaf: Opent echt veel ogen, en dat is toch wat ‘wij’ willen?! Of heb jij een eigen ‘agenda’?

Persoonlijk kan ik mij best vinden in het verhaal van DrogBlog..

Maar waar ik me voornamelijk aan stoor is dat dit soort sites dmv ‘petities’ naw-gegevens verzamelen opdat men kan weten waar al die wakkere dodo’s zich bevinden.. 

Ik pas daar dus voor!

Zal wel aan m’n paranoide inslag liggen.. raspberry

LOL Yohta, jij denkt nog steeds dat je onvindbaar bent? Wedden dat ik, als ik de moeite neem, binnen een week bij jou op de stoep sta? En nee, ik ben niet van de AIVD LOL

Voor mij is het zo dat je nooit bij een kerk moet zijn.

Alleen al het idee dat een petitie (gericht aan…) iets uitricht is voor mij al een psychologisch zoethoudertje wat mensen een idee geeft via zoiets onzinnigs iets bij te dragen. Het is politiek, meer niet…

Het enige wat een mens werkelijk nodig heeft is vrije toegang tot leven. Deze vrije toegang is op vele manieren in beslag genomen echter. En de kerk houdt de schaapjes goedgelovig en een beeld voor van een hiernamaals waaraan ze zich maar vast moeten houden, maar ondertussen wel gewoon belastingen betalen en in sprookjes geloven…

Prima als jij in wat ook gelooft, ik doe er niet aan mee.

Ik heb liever mijn rechtstreekse lijntjes met AL wat IS.

Wedden dat ik, als ik de moeite neem, binnen een week bij jou op de stoep sta?

Gezellig..

Uw tijd gaat nu in wink

O ja AVAAZ is ook dezelfde onzin als het geloof in democratie, in vrijheid en dat je zo fijn af en toe mag stemmen…. grin

@DrogBlog,

Ik ben het in grote lijnen helemaal eens met wat je hier #134470 schrijft.

En dat kan gewoon naast mijn mening mbt de ( bewustmakende) petities die Avaaz ( en anderen) op het WWW zetten!

Het schijnt zo te lezen zelfs aan Drogblog’s bewustzijn iets toe te voegen…

@zjoz,

Dat bedoel ik ook steeds te zeggen. Niet dat je domweg iedere petitie moet tekenen ( bijna een dagtaak, gezien het aantal dat momenteel op het net rondgaat), maar dat het je aan het denken zet en maakt dat je op zoek gaat naar meer informatie over het onderwerp. En niet iedereen is op zoek naar dezelfde antwoorden, als ze al op zoek gaan. De één wil bewijzen hoe slecht de wereld ( mensheid is), althans zo lijkt het soms, en de ander zoekt de lichtpuntjes, ankertjes…

Commentaarpagina 1 van 1

 

U dient ingelogd (Login) te zijn om een opmerking te kunnen plaatsen.