Anarchiel, Vrijheid. Maar dan ook echt! De bibliotheek bevat een verzameling speciale stukken Samengestelde Dossier overzichten van Storts en Artikelen Contact leggen of de Disclaimer lezen RRS overzicht van de Alternatieve Media  
Het Forum voor diverse onderwerpen Onze open Stortplaats, doe mee en plaats zelf iets. Chatten kan bij ons in de Lounge, Vrijheid met een kopje koffie erbij. Enkele Statistieken over het bezoek van deze webstek Onze Links pagina geeft een overzicht van, jawel, LINKS. Onze Muziek pagina bevat enkele eigen werkjes van onze leden.
 

0  1  2  3 

Psyops in de 9/11 Truth-movement

 

2
+
Door DGGD om 17:56 op 08-08-2012 in negen-elf
(27x gereageerd, 641x bekeken)


Interview met, onder anderen, Dr. Judy Wood. Niet over de vernietiging van het WTC complex maar over de psychologie van de zogenaamde Truth-movement rond dit gegeven.
Ze heeft de enige analyse van de situatie op 9/11 op haar naam staan die wetenschappelijk genoemd kan worden: een enorme hoeveelheid gegevens onder één noemer gebracht en tal van kruisverbanden gelegd waar anderen fragmentarisch wat feiten duiden en/of losjes speculeren.

Dit interview gaat over omgekeerde psychologie, polariseren, gecontroleerde oppositie, retorische trucs, de kunst van het afleiden en ontkennen, verwarren, denigreren en regelrecht torpederen. De bevindingen van Dr. Wood staan, vanzelfsprekend, centraal in de beschouwing.

Ik hoop dat u de interesse voor het onderwerp “11 september” nog kunt opbrengen. Het moment was mobilisatie van ongeveer alles wat stinkt aan de 21e eeuw. Het werk van Dr. Judy Wood geeft niet alleen inzicht in de vernietiging maar in een enorme (geo)politieke achtergrond.

Deanna Spingola interviews Dr. Judy Wood, Andrew Johnson and Dr. Eric Larsen - Ongoing 9/11 Cover UpDe RSS-feed van de commentaren op dit topic
Volgende item: Throbbing Gristle - United
Vorige item: The Secret of Secrets

 

Geplaatste opmerkingen.


Commentaarpagina 1 van 1

Dr. Judy Wood
whaha een artiekel met deze naam is is bij voorbaat kansloos wink

Een comment als dit komt zeker uit een hoofd dat niet wil nadenken. Je gekakel is onderwerp van dit interview. Enne… Heb je ook nog argumenten?

Dr. Judy Wood up
De enige wetenschapper met ballen,
ook al is het is een vrouw.

All truth passes through three stages.
First, it is ridiculed.
Second, it is violently opposed.
Third, it is accepted as being self-evident.

  Arthur Schopenhauer
  German philosopher (1788 - 1860)

Ik heb ooit Judy Wood gevolgd (in 2007 via Paula Gloria) en haar theorieën over DEW maar kon er toen nooit een vinger achter krijgen…vele malen voor de hand liggender is voor mij dan ook de Nucleaire Demolitie, zoals Dimitri Khalezov uitgebreid heeft beschreven en aangetoond.Hutchinson Effect Explained@Drogblog

De werking van DEW is een natuurkundige discipline. Golftheorie. Voor een belangrijk gedeelte al uitgelegd op de middelbare school. Onderzoek resonantie, interferentie, slit-experimenten en hoe je kunt rekenen aan golven. Frequenties, knopen, buiken, harmonischen.

Dan kun je begrijpen hoe dit gegeven gecoördineerd toegepast kan worden. Het vernietigen van gebouwen overstijgt de middelbare school lesstof.
Probeer te begrijpen dat dit toegepaste kwantummechanica is: alweer golftheorie. De situatie wijst uit dat het mogelijk is dat op dit niveau de samenhang van atomaire verbanden losgesleuteld kan worden. Dustification, moleculaire dissociatie. Dit naast tal van sporen van elektromagnetische invloed (alweer golffunctie).

Een materialistisch perspectief gaat niets opleveren. Staal, beton en ontploffingen die heel hard moeten gaan. Helaas…

Ik sta open voor de mogelijkheid van tactische nucleaire springladingen. Maar in dat geval is khalezof een kletsmajoor. Hij kan werkelijk niets verklaren. Het stemt totaal niet overeen met de feitelijke gebeurtenis en de restanten. En dat lijkt hem ook geen zak te interesseren: bewijsvoering. Hij heeft een groot gouden woordenboek en zoekt “ground-zero” op: nucleaire explosie! Het stond gewoon in het woordenboek. Retoriek…

whaha
wat ik al zei niet de moeite waard om maar een regel verder te lezen. wel leuk om op deze volslagen belachelijk waanzin, met een hoog gestoordheids gehalte mee te delen in de lol van nutteloos tijdverdrijf whistle

@Belzeblub

Je ongeïnteresseerde stompzinnige “aannames”, zal ik het maar noemen, zijn het onderwerp. Oh ironie.

@ dgdd

Voor mij snijdt wat Khalezov brengt hout en het hele DEW verhaal mbt het WTC niet. Ik heb het al lang geleden onderzocht en kan niets met Judy Wood. Je hoeft me niet te overtuigen.

@Drogblog

Ik probeer je niet te overtuigen. Jij plaatst informatie. Ik ook. Voornamelijk voor voorbijgangers. Het artikel gaat over hoe informatie verbogen en het zonder argumenten aangenomen wordt. Prima voorbeeld.
Ik geef wel argumenten. Dat hoort er een beetje bij. Laat je niet misleiden dat ik de idee heb daarmee te willen overtuigen. Het is meer algemene hoffelijkheid. Een vorm van fatsoen. Stukje volledigheid.

twainfoolppl.jpg width=250

Stukje volledigheid whaha!

actie/reactie..
ik bedoel voor sprookjes gaan we wel naar Niburu tongue wink

@Belzeblub

Je trollenstatus definitief aan het bezegelen?

@Obs64

Mooi schilderij.

Dr. Judy Wood
whaha een artiekel met deze naam is is bij voorbaat kansloos

Stukje volledigheid whaha!

actie/reactie..
ik bedoel voor sprookjes gaan we wel naar Niburu

Je maakt wat mensen trots.
je bent goed geïndoctrineerd.

@Belzeblub
Je trollenstatus definitief aan het bezegelen?

hoezo trollenstatus?
er worden hier velen reacties gegeven over de onzin van Niburu, maar zelf wel steevast komen met dit soort kwakzalver gelul. tja laat mij maar een Trol zijn dan als jij dat zo wil omschrijven!
maar ga niet zitten janken als je terecht hierop gewezen word raspberry

btw
als je mijn mening gewoon als mijn mening beschouwd en hier dan ook verder niet op weder reageerd, blijf ik niet wederweder reageren, dus van Trol gedrag is duidelijk geen spraken, tenzei je zelf de trol uit wil hangen!

Je spreekt geen mening uit. (whaha is geen mening. Een naam noemen ook niet. Kwakzalversgelul ook niet. Geen argumenten hebben is dat.) Wat heeft Niburu hier mee te maken? Op welke sites hang je rond?

Je spreekt geen mening uit. (whaha is geen mening. Een naam noemen ook niet. Kwakzalversgelul ook niet. Geen argumenten hebben is dat.) Wat heeft Niburu hier mee te maken? Op welke sites hang je rond?

dggd wat mot je nau stuk tuig, het is een stort voor zwakzinnege dat lijk mij toch een duidelijk mening?
denk jij nau echt dat ik na zo,n beladen stuk met zo,n kwakzalfster in de hoofdrol me serieus ga verdiepen op de inhoud, rot toch op raspberry

Trollenstatus. Als je alleen maar kunt kafferen ben je een virtuele hooligan. Zo simpel is het.

Je maakt jezelf compleet belachelijk omdat je gedrag precies het onderwerp is van het interview. Best zeldzaam zo.

maar ik kan niet alleen kafferen daar zijn menig reacties het bewijs van. soms is het buiten intresant, ook gewoon eens tijd om kaf van koren te scheiden. en serieus Rot op met je Judy Wood!

en nog maals ik had het bij een reactie gelaten maar ja blijf jij maar lekker Trollen. met mij kun je over alles praten smile

@Belzeblub

maar ik kan niet alleen kafferen

en serieus Rot op met je Judy Wood!

Nah… Doe je het weer.

Ik wacht op argumenten.

haha Dggd,-

beste Judy is in zeker zin te vergelijk met Jomanda, het is een triest mens, maar met een hoog charisma gehalte. hier zal ze ongetwijfeld veel aandacht mee trekken en zich door een vast vrienden/vertrouwelingen van alles aan de mauw laten spelden. op haar beurt geniet ze van deze aandacht en laat zich gewillig meeslepen op de haar gul aangereikt stroom. echter als men verstand van vaak voor ander onbelangrijk details hebbend, bemerk je al zeer snel haar afdwalende ficsatie, die voor een geoefend oor/oog soms werkelijk kant nog wal raken. bij mij houd het dan soms ff op en reageer ik explosief. dat mensen dan van een enkel zulk reactie weer een nieuw hoofdstuk maken, tja das in geval van Jomanda(spiritueel bull) aaaa Judy( Materialistiche bull) niet echt een ramp   smile

@Belzeblub

Wat een geschifte commentaren. Je hebt werkelijk geen idee waar het over gaat en blaat maar wat.

@Belzeblub
Wat een geschifte commentaren. Je hebt werkelijk geen idee waar het over gaat en blaat maar wat.

nee jij trek volle zalen, met je gezwam wink
maar idd wat dit artiekel betreft heb ik geen flauw benul waar het over gaat, en dat kon je al van af commentaar 1 weten Trollebol…


mischien kun jij in 3 zinnen uitleggen wat er zo intresant aan deze stort is, jou mening schijn ik wel te lezen whistle

jody Wood 2 uur mwhaha zie ik eruit dat ik moet poepen?

@belzeblub

mischien kun jij in 3 zinnen uitleggen wat er zo intresant aan deze stort is,

Zie artikel en comments.

jou mening schijn ik wel te lezen

Eh…. nee.

Heb je ook nog argumenten?

Want voorlopig zie ik je alleen maar stront tegen de muren smijten.

ja ik heb argumenten zat, maar voor dovenmans oren is een 1000wat verterker nog te zacht om te horen.

zoek hulp wink

@belzeblub

ja ik heb argumenten zat, maar voor dovenmans oren is een 1000wat verterker nog te zacht om te horen.

zoek hulp

Je moet ze typen. Dit is een blog. Roepen werkt niet. Met een 1000 watt versterker kun je maar een bescheiden feestje houden. Maar laat de investering achterwege. Je weet niet waarover je het hebt.

klopt heer Dggd,-

roepen helpt hier niet en ik kom niet met op de stort gerelateerd argumentatie. hier heb je helemaal gelijk in!
ik zal me dan ook beleeft maar niet van mening veranderd terug trekken.

vgr groet

Commentaarpagina 1 van 1

 

U dient ingelogd (Login) te zijn om een opmerking te kunnen plaatsen.


 

  • Er zijn geen aan dit artikel gerelateerde items gevonden.

    er zijn voor dit item nog geen tags toegevoegd