Anarchiel, Vrijheid. Maar dan ook echt! De bibliotheek bevat een verzameling speciale stukken Samengestelde Dossier overzichten van Storts en Artikelen Contact leggen of de Disclaimer lezen RRS overzicht van de Alternatieve Media  
Het Forum voor diverse onderwerpen Onze open Stortplaats, doe mee en plaats zelf iets. Chatten kan bij ons in de Lounge, Vrijheid met een kopje koffie erbij. Enkele Statistieken over het bezoek van deze webstek Onze Links pagina geeft een overzicht van, jawel, LINKS. Onze Muziek pagina bevat enkele eigen werkjes van onze leden.
 

0  1  2  3 

ORANJE BOVEN – DE WET

 

1
+
Door Hot Burmees om 19:50 op 27-04-2015 in Nieuws
(1x gereageerd, 30x bekeken)


ikwillemniet3.png

Nu het straatbeeld in sommige wijken wordt geteisterd door de zielloze kleur oranje, moeten we toch vaststellen dat een overgrote meerderheid de moeite niet neemt om een dundoek uit te hangen. In onze langjarige enquête is immers ook wel duidelijk geworden dat als het er op aankomt, de Nederlanders massaal deze geïmporteerde Zur Lippe B. clan en de rug toekeert. De Vijfde Colonne voert het hoogste woord, vooral als de gelegenheid zich voordoet, zoals vandaag.

Nog steeds 10% vindt “de monarchie” de beste optie voor de bijna 17 miljoen Nederlanders.

oranjefobie.jpg
Deze Vijfde Colonne verdient onze speciale aandacht.

Lees verder:
https://herstelderepubliek.wordpress.com/2015/04/27/oranje-boven-de-wet/


De RSS-feed van de commentaren op dit topic

 

Geplaatste opmerkingen.


  

  • Er zijn geen aan dit artikel gerelateerde items gevonden.

    er zijn voor dit item nog geen tags toegevoegd