Anarchiel, Vrijheid. Maar dan ook echt! De bibliotheek bevat een verzameling speciale stukken Samengestelde Dossier overzichten van Storts en Artikelen Contact leggen of de Disclaimer lezen RRS overzicht van de Alternatieve Media  
Het Forum voor diverse onderwerpen Onze open Stortplaats, doe mee en plaats zelf iets. Chatten kan bij ons in de Lounge, Vrijheid met een kopje koffie erbij. Enkele Statistieken over het bezoek van deze webstek Onze Links pagina geeft een overzicht van, jawel, LINKS. Onze Muziek pagina bevat enkele eigen werkjes van onze leden.
 

0  1  2  3 

Terraform This!

 

4
+
Door DGGD om 20:42 op 15-04-2013 in Nieuws
(1x gereageerd, 499x bekeken)


Wat een attitude. Onno H., burgemeester te M., heeft problemen. En zijn oplossingen zijn behoorlijk invasief. Samenscholingsverbod. Mobiele camera’s. De randvoorwaarden van gezelligheid. Vervolgens wil hij ook nog wat agenten van andere gemeenten hebben. Daadkracht.

De oorzaak is dat deze VVD’er weinig met vrijhandel en liberalisme heeft, als het even niet uitkomt. Vanwege gerommel met planten zijn ze bij die club ook al niet fameus.

Stuitend was de eerdere aanpak. Permanente registratie met een uittreksel uit het bevolkingsregister. Wat een charge. Waar alle voorzieningen voor controle van ID bewijzen al aanwezig waren. Waarmee de, dubieuze, doelstelling behaald kan worden alleen Nederlanders toe te laten.

En zie het antwoord op decennia progressief drugsbeleid. Terug naar af. (Voor sommigen het enige leerproces.) Tja. Nu is er overlast. Dictatoriaal zijn de maatregelen. Vergaande registratie (tijdelijk (?) geschrapt), een invasie van de publieke ruimte met observatiemiddelen, opgelegde beperkingen in gedragingen in de publieke ruimte. En Onno H. delegeert het recht met extra agenten. Want de overlast is verdubbeld.

De vraag is: wat kun je niet met die plant? Je kunt er zowat een civilisatie op bouwen. Daar kan niet veel aan tippen. Het is de iPod onder de planten. Maar deze groeit vanzelf. Kunnen wij, als antwoord op transhumnisme, als cannabiskoala’s zijn? Maar dan breed gezien.

Ik stel voor dat we in Noord-Korea een raket regelen en wat zaden naar Mars schieten. Terraform this! Voordat er mensen zijn is die planeet waarschijnlijk groen en zit curiosity te filosoferen. En Kim J. U. kan de ultieme nachtmerrie zijn. Iedereen tevreden.

Oplossingen zijn eenvoudig. Maar nee. Repressie in Maastricht.

http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2686/Binnenland/article/detail/3426177/2013/04/15/Roermond-staat-geen-agenten-aan-Maastricht-af.dhtml


De RSS-feed van de commentaren op dit topic
Volgende item: Staatsbosbeheer begonnen met verkoop natuurgebied
Vorige item: Waarom socialisme zal falen.

 

Geplaatste opmerkingen.


Commentaarpagina 1 van 1

Mars zegt u?heb uit betrouwbare bron dat we daar ook geen poot meer aan de grond krijgen.
De ziellozen blijven net zolang trappen totdat men het lekker vindt en dan verzinnen ze wel weer wat anders.
Probeer zelf zoiets na te streven als ik terraform mezelf en moet zeggen begint zijn vruchten af te werpen,de broccoli die uit mijn navel schiet staat morgen op de kaart.

Commentaarpagina 1 van 1

 

U dient ingelogd (Login) te zijn om een opmerking te kunnen plaatsen.


 

  • Er zijn geen aan dit artikel gerelateerde items gevonden.

    er zijn voor dit item nog geen tags toegevoegd