Anarchiel, Vrijheid. Maar dan ook echt! De bibliotheek bevat een verzameling speciale stukken Samengestelde Dossier overzichten van Storts en Artikelen Contact leggen of de Disclaimer lezen RRS overzicht van de Alternatieve Media  
Het Forum voor diverse onderwerpen Onze open Stortplaats, doe mee en plaats zelf iets. Chatten kan bij ons in de Lounge, Vrijheid met een kopje koffie erbij. Enkele Statistieken over het bezoek van deze webstek Onze Links pagina geeft een overzicht van, jawel, LINKS. Onze Muziek pagina bevat enkele eigen werkjes van onze leden.
 

0  1  2  3 

The Primer Fields. Doorbraak?

 

0
+
Door Hot Burmees om 13:56 op 08-07-2013 in Wetenschap
(0x gereageerd, 609x bekeken)


Grenswetenschap in zijn puurste vorm: op de grens van het bekende en er ruim over. Zó ruim dat zelfs wij, best wel ervaren grenzenkijkers, onverwacht overvallen werden door het this-is-it-gevoel. Zó ruim dat Lorentz zich omdraait in zijn graf. Niet van ergernis maar omdat het met een kranige erectie zo moeilijk op je buik liggen is. Vandaag tonen we u een nieuwe natuurkundige theorie die vele andere omver blaast of onnodig maakt. Ontdekker is David Allen LaPoint en dankzij zijn werk kunnen zowel zwarte gaten als donkere materie voor altijd de kast in. Hij ontdekte dat ons begrip op elektromagnetisme zélf een zwart gat vertoont. Dat werd tot op heden op papier gecompenseerd met allerlei wilde wiskunde. Zijn theorie is relatief eenvoudig en verwijdert de noodzaak tot het schuiven met getallen: The Primer Fields.

Kort gezegd houdt het in dat ieder deeltje een eigen magnetisch veld heeft. Een deeltje zonder magnetisch veld, dat kan niet. Of het nu gaat over een foton (lichtdeeltje) of een hele planeet of sterrenstelsel, dat maakt allemaal niet uit; alles heeft een eigen magnetisch veld. Tot nu toe niets nieuws; de extra dimensie die de Primer Fields-theorie biedt is dat magnetisme minder rechtlijnig loopt dan eerder gedacht. LaPoint ontdekte dat, als de magneten een schaalvorm hadden met een gat erin, er bepaalde patronen uit de onzichtbaarheid werden getrokken. Zo ontstond er nabij het gat een ophoping van energie die verdacht veel weg heeft van hetgeen we dankzij Hubble allemaal kunnen waarnemen, maar dat ziet u vermoedelijk pas straks:

primer-fields-1-tm.jpg
primer-fields-2-tm.jpg

In principe komt het er op neer dat we in het verleden altijd de buitenkant van het fenomeen magnetisme hebben gemeten en gezien. Wat er aan de binnenkant gebeurt qua processen, dat werd geheel genegeerd. Niet bewust, men zag het gewoon niet. In een kleine proefopstelling, door een staafmagneet met zijn schaalmagneten te vergelijken, laat LaPoint zien dat de resultaten aan de buitenkant hetzelfde zijn. Het lijkt alsof het magnetisme bij beide magneten aan de binnenkant van noord naar zuid loopt en aan de buitenkant van zuid naar noord:

primer-fields-3-tm.jpg

De klassieke look op magnetisme is identiek dezelfde als hetgeen u hierboven op het rechts plaatje ziet. Alle manieren van meten en beschouwen gaan ervan uit dat magnetisme zich gedraagt zoals in een staafmagneet. Dat is hetgeen we op school hebben geleerd en daarmee zou het volledig moeten zijn. Daarom trekken we het ook door naar het gedrag van bijvoorbeeld fotonen en elektronen:

primer-fields-4-tm.jpg

Bovenstaande weergave van de magnetische veldlijnen van een elektron, maar het had net zo goed een proton of foton kunnen zijn, toont dat het gedrag niet verschilt met dat van een staafmagneet. Wat we op de afbeelding zien is natuurlijk niet het echte gedrag van een elektron, maar wel hetgeen onze topwiskundigen ervan hebben gemaakt. Het is een aanname. David LaPoint kreeg méér informatie op zijn radar, waardoor de opbouw en het gedrag van pakweg een elektron wel eens anders in elkaar zou kunnen zitten. Met zijn schaalmagneten deden er zich in en rond de kern, het deeltje dus, nieuwe fenomenen voor.


Lees en kijk verder:
http://www.grenswetenschap.nl/permalink.asp?i=9635


De RSS-feed van de commentaren op dit topic
Volgende item: Conspiracy Docu 'Obama Deception' was Right! [Dutch subtitles]
Vorige item: 15-year-old girl learns the truth about the holohoax

 

Geplaatste opmerkingen.


 

U dient ingelogd (Login) te zijn om een opmerking te kunnen plaatsen.