Anarchiel, Vrijheid. Maar dan ook echt! De bibliotheek bevat een verzameling speciale stukken Samengestelde Dossier overzichten van Storts en Artikelen Contact leggen of de Disclaimer lezen RRS overzicht van de Alternatieve Media  
Het Forum voor diverse onderwerpen Onze open Stortplaats, doe mee en plaats zelf iets. Chatten kan bij ons in de Lounge, Vrijheid met een kopje koffie erbij. Enkele Statistieken over het bezoek van deze webstek Onze Links pagina geeft een overzicht van, jawel, LINKS. Onze Muziek pagina bevat enkele eigen werkjes van onze leden.
 

0  1  2  3 

“Understanding The Zeitgeist Movement Critics…” An Essay by Peter Joseph

 

4
+
Door Observer1964 om 18:54 op 29-07-2012 in Video
(2x gereageerd, 371x bekeken)


This Video Essay discusses a number of issues related to common yet gross misunderstandings regarding The Zeitgeist Movement and how you can help.Bijbehorende url:

http://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=XRI8QSpD3_s&gl=NLDe RSS-feed van de commentaren op dit topic
Volgende item: Anarchiel classics
Vorige item: Overvol Olympia stadion

 

Geplaatste opmerkingen.


Commentaarpagina 1 van 1

Zucht, weer zo’n doorgeplaatst filmpje. Prima, maar graag ook wat persoonlijke verwerking!

Ik was hem nog aan het kijken toen ik besliste om hem te storten dus ik had er nog geen persoonlijke verwerkig van, gewoon vanuit de gedachte dit te willen delen heb ik het gestort.

Het was eigenlijk dat ik wat frustratie had over http://www.anarchiel.com/stortplaats/toon/nwo_disinfo_agents_exposed_revised_version_org_airdate_october_21_2008 waarin weer eens diverse bekende namen voor Dis-info agenten werd uitgemaakt door een onbekende nickname, waardoor ik wat ging rondbrowsen en tegen dit filmpje aanliep, wat wel aardig verwoord wat ik voel. (nu ik het helemaal gekeken heb)

Over de tijd heb ik diverse figuren tegen elkaar zien uitspreken om later weer bij te draaien.

Zo was er ooit de Art Bell show, waarin veel mysterieuze zaken als spiritualiteit en samenzweringen en ufo praat voorbij kwam, maar gewoon de stof van die tijd (stadium van ontwikkeling)
David Icke in zijn zoektocht kwam tot de conclusie dat omdat het mysterie in tact bleef de AB-Show dus disinfo was.
Later is ie zelf gast op deze show en kan in principe alles zeggen wat ie kwijt wil, en eigenlijk ontdekt ie dat AB ook maar gewoon doet wat ie kan en op basis van wat hij weet.
Alex Jones hoort over DI zijn reptilian shapeshifters gepraat en ziet DI als disinfo agent, maar op een of andere manier ontdekt hij ook weer dat David gewoon zijn best doet op basis van wat hij weet, en ik vermoed dat het avontuur in de Bohemian Grove hem ook veel stof tot nadenken heeft gegeven waardoor hij wellicht anders tegenover de info van DI is gaan staan.
Hetzelfde zie ik ook weer bij de Zeitgeist beweging. Er word van alles over beweert op basis van van alles maar als ik kijk naar wat ze werkelijk proberen te promoten is dat iets waar ik gewoon achter sta, en niets NWO achtig samenzweerderige Brave New World.
De oplossingen die ze aanreiken zijn gewoon logische oplossingen op bestaande problemen.

Dat de NWO soortgelijk achtige oplossingen voor ogen heeft is niet zo vreemd, het verschil zit in wie de eigenaar is… in de NWO is dat een kleine elite, in een RBE is dat de hele wereldbevolking.

(en eigenlijk ook voor de NWO, maar die willen hun slachtoffers, de niets bezittende klasse en de middenklasse uitroeien zodat zij (de elite) de wereldbevolking vormen, met wat slaven voor het handwerk hier en daar)

Commentaarpagina 1 van 1

 

U dient ingelogd (Login) te zijn om een opmerking te kunnen plaatsen.


 

  • Er zijn geen aan dit artikel gerelateerde items gevonden.

    er zijn voor dit item nog geen tags toegevoegd