Anarchiel, Vrijheid. Maar dan ook echt! De bibliotheek bevat een verzameling speciale stukken Samengestelde Dossier overzichten van Storts en Artikelen Contact leggen of de Disclaimer lezen RRS overzicht van de Alternatieve Media  
Het Forum voor diverse onderwerpen Onze open Stortplaats, doe mee en plaats zelf iets. Chatten kan bij ons in de Lounge, Vrijheid met een kopje koffie erbij. Enkele Statistieken over het bezoek van deze webstek Onze Links pagina geeft een overzicht van, jawel, LINKS. Onze Muziek pagina bevat enkele eigen werkjes van onze leden.
 

0  1  2  3 

vliegtuig op je kop

 

3
+
Door julieus jooker om 02:45 op 04-10-2010 in Politiek
(0x gereageerd, 851x bekeken)


uitvliegroute=


deze uitvliegroute is sinds kort precies over onze flat hene: hiera, bedankt voor de duidelijkheid!

http://www.straaljageruitlaatgassen.blogspot.com

op deze blogspot is te zien dat verkeersvliegtuigen dezelfde route gebruiken wat logisch is omdat vanaf hetzelfde punt gestart wordt. Het is veilig genoeg als er een paar minuten tussen zit.

De strepentrekkende vliegtuigen vliegen zowiezo hoger EN in vrij vaste patronen zoals de btje trouwe bekijker zelf kan aanschouwen: met vaak dezelfde afstanden parallel aan elkaar of in hoeken van 30/60 graden. Dat is ook standaard. Naar mijn inzicht zijn het straaljagers (die zeker niet op max. snelheid hoeven te vliegen). Zo’n eenheid is ook simpel aan te sturen en het is allemaal geheim. In dat opzicht is het ook onlogisch verkeersvliegtuigen te gebruiken.

Wat er in al dat uitlaatgas zit weet ik niet, onafhankelijk onderzoek is erg gewenst, maar weet wel dat het allemal op onze hoofden gebeurt. Expres dus want in 10 minuutjes kun je lekker boven zee vliegen als dat perse moet..

Dus kijk OMHOOG ipv alleen op internet en/of attendeer mensen er (voorzichtig) op: als je nl mensen wil helpen moet je ze tegemoet komen en aanvoelen hoe open ze staan en hoe je wat inzicht kan aanwakkeren.

Als tegengas voor deze shit ook wat anders: laat gelijk het contrast nog duidelijker zien:
http://www.deschitterendsteschilderijen.blogspot.com
over hoe mooi het wolkenspel kan zijn..

VREDE VOORSPOED

Bijbehorende url:

http://www.straaljageruitlaatgassen.blogspot.comDe RSS-feed van de commentaren op dit topic
Volgende item: E nummers en dieren
Vorige item: Heatball is geen gloeilamp

 

Geplaatste opmerkingen.


 

U dient ingelogd (Login) te zijn om een opmerking te kunnen plaatsen.


 

  • Er zijn geen aan dit artikel gerelateerde items gevonden.

    er zijn voor dit item nog geen tags toegevoegd