Anarchiel, Vrijheid. Maar dan ook echt! De bibliotheek bevat een verzameling speciale stukken Samengestelde Dossier overzichten van Storts en Artikelen Contact leggen of de Disclaimer lezen RRS overzicht van de Alternatieve Media  
Het Forum voor diverse onderwerpen Onze open Stortplaats, doe mee en plaats zelf iets. Chatten kan bij ons in de Lounge, Vrijheid met een kopje koffie erbij. Enkele Statistieken over het bezoek van deze webstek Onze Links pagina geeft een overzicht van, jawel, LINKS. Onze Muziek pagina bevat enkele eigen werkjes van onze leden.
 

0  1  2  3 

“Parallelle universa bestaan echt en zijn binnenkort toetsbaar” “

 

0
+
Door Leigh Light om 18:04 op 26-01-2015 in Nieuws
(0x gereageerd, 13x bekeken)


Is het mogelijk dat op dit exacte moment een kopie van jou dit artikel aan het lezen is in een parallel universum? Dat lijkt nogal science fiction, maar sommige wetenschappers houden daar serieus rekening mee. Groot voorstander van dit idee is de bekende natuurkundige Brian Greene, die meerdere boeken over dit onderwerp heeft geschreven. Zo’n parallel universum zou heel dichtbij kunnen zijn – misschien slechts een millimeter van ons vandaan, maar toch kunnen we het niet zien of voelen.

parallel-earth-large-500x250.jpg

Het krachtigste apparaat om de geheimen van het universum bloot te leggen is de Large Hadron Collider in Zwitersland. Deze deeltjesversneller heeft een paar jaar stilgelegen voor een upgrade, maar binnenkort zal de LHC weer van start gaan met een maximale energie van 13 TeV en da’s twee keer meer dan voorheen! Sommige wetenschappers verwachten dat de LHC tijdens z’n tweede ‘run’ bewijs zal leveren voor ‘nieuwe natuurkunde’ voorbij de horizon van het Standaard Model. Een voorbeeld van die nieuwe natuurkunde is het bestaan van parallelle universa! Ook zal de Alpha Magnetic Spectrometer-2, aan boord van het ISS, mogelijk aanwijzingen kunnen vinden voor het bestaan van parallelle universa.

Lees verder : http://www.astroblogs.nl/2015/01/26/parallelle-universa-zijn-echt-en-binnenkort-toetsbaar/

Bron : http://www.physics-astronomy.com/2014/12/parallel-universes-are-real-and-will.html#.VMY1zv5wtkB

Bijbehorende url:
http://www.astroblogs.nl/2015/01/26/parallelle-universa-zijn-echt-en-binnenkort-toetsbaar/

De RSS-feed van de commentaren op dit topic

 

Geplaatste opmerkingen.


  

  • Er zijn geen aan dit artikel gerelateerde items gevonden.

    er zijn voor dit item nog geen tags toegevoegd