Anarchiel, Vrijheid. Maar dan ook echt! De bibliotheek bevat een verzameling speciale stukken Samengestelde Dossier overzichten van Storts en Artikelen Contact leggen of de Disclaimer lezen RRS overzicht van de Alternatieve Media  
Het Forum voor diverse onderwerpen Onze open Stortplaats, doe mee en plaats zelf iets. Chatten kan bij ons in de Lounge, Vrijheid met een kopje koffie erbij. Enkele Statistieken over het bezoek van deze webstek Onze Links pagina geeft een overzicht van, jawel, LINKS. Onze Muziek pagina bevat enkele eigen werkjes van onze leden.
 

0  1  2  3 

We vallen weer in de prijzen,(Chemtrails)

 

30
+
Door madeliefje om 15:05 op 14-10-2011 in Keuvelen
(44x gereageerd, 4024x bekeken)


Ben ik buiten en kijk naar boven zie ik chemtrails er wordt een mooi patroon getrokken.Wat voor soort ‘parfum’ zou het zijn? ff prepareren???


De RSS-feed van de commentaren op dit topic
Volgende item: They. Got. You. By. The. Balls!
Vorige item: # OccupyDenver ontruimd door OproerTroepen

 

Geplaatste opmerkingen.


Commentaarpagina 1 van 1

Het is niet normaal meer vandaag, zo erg heb ik het nog nooit gezien, de hele helder blauwe lucht rondom is helemaal vol big surprise

Voorbereidingen voor de demonstraties van morgen???

chemtrails14102011.jpg

Ik ben net terug vanuit de veerpolder, ik was mij ook rotgeschrokken, toen ik werd gebeld en ik ff naar boven liep om buiten op het balkonnetje te bellen. , heb getracht wat video’s te maken ga kijken of ik het aan elkaar kan knopen en dan plaatst ik het hier bij , heb het idee met dat gesproei als of men al bezig is voor morgen.

Was naar de veerpolder om 360 graden shots te maken , hoop dat het wat is , is een mp4 speler met camera.

In Zeeland is het ook chemtrail-feest vandaag.
Verder liep ik even langs de bibliotheek in Vlissingen en zag dat het daar ook al chemie feest was.

Expositie ‘Chemie is overal’ te zien in bibliotheek
Gepubliceerd op 21 september 2011

In het kader van de Oktober Kennismaand exposeert Bibliotheek Vlissingen in samenwerking met fosforproducent Thermphos de reizende expositie ‘chemie is overal’.

De expositie bestaat uit 12 kleurrijke panelen waarop allerlei thema’s zijn afgebeeld waar chemie een belangrijke rol in speelt. Denk bijvoorbeeld aan sport, medicijnen, voeding, forensisch onderzoek, veiligheid en kunstrestauratie.

Met deze expositie wil de Nederlandse industrie laten zien wat chemie is, wat je ermee kunt doen en waarom het belangrijk is. Er werken in Nederland veel mensen in de chemie en de branche is belangrijk voor de Nederlandse samenleving.

De expositie ‘chemie is overal’ is gratis te bezoeken op de begane vloer van de bibliotheek tijdens openingstijden van maandag 26 september t/m 17 oktober.

Oktober kennismaand: in het teken van chemie
Het thema van de Kennismaand 2011 is Actie Reactie! en is geïnspireerd op het internationale jaar van de chemie.

De Oktober Kennismaand is het grootste landelijke festival over wetenschap en technologie. Bibliotheek Vlissingen organiseert in het kader van de Kennismaand een expositie over de Nederlandse industrie en een kinderworkshop in samenwerking met de Vlissingse fosforproducent Thermphos *.

* Thermphos is een van de gevaarlijkste chemiebedrijven van het land en houdt zich bovendien niet aan veiligheidsregels en milieuvoorschriften. Maar dat is natuurlijk niet erg, ze zijn sponsor van van alles en nog wat. En aan openbaar maken van inspectierapporten hebben ze een broertje dood. Nee er is niks aan de hand. En Chemie is geweldig volgens de levensgrote posters bij de biep.

http://www.pzc.nl/regio/zeeland/9668228/Thermphos-wil-dat-rapport-geheim-blijft.ece

Tja nu denk ik bij Chemie, Pharma, Olie enkel en alleen aan de Rockefeller Maffia…Wilde al een topic ‘Gifaanval op regio 020’ maken….
Hebben de strepen geprobeerd te tellen en bij de 80 zijn we opgehouden. 80 Dikke alu-/barium-/zilverstrepen in een lucht die geheel blauw was.

Wat ik me al een tijdje afvraag: Wat nou als je de lucht vóór en/of tijdens en ná de aaanval filmt met dezelfde ijkpunten op de grond in beeld (ter referentie). Dan kun je in ieder geval met bewijs ondersteund aangifte gaan doen van luchtverontreiniging. De politie moet het dan uitzoeken. Zo is de wet.
Heeft iemand dat al eens gedaan?

In Den haag compleet bal, de hele lucht vol, van voor naar achter, van links naar rechts, zelden zo erg gezien cool mad

Het is niet normaal meer vandaag, zo erg heb ik het nog nooit gezien, de hele helder blauwe lucht rondom is helemaal vol big surprise

Je bent me voor madelief. Was ook van plan er een stort van te maken. Hier - regio Hoogeveen/Meppel/Steenwijk zit de zaak ook helemaal dicht. Idd, zo erg heb ik het nog niet gezien.
Er waar ik me soms nog meer over verbaas is dat er geen hond naar de lucht kijkt. Business as usual zullen we maar zeggen.

Ik weet dat het niet menslievend is maar iedere keer hoop ik dat die vliegtuigen neerstorten. Of beter ontploffen in de lucht, hebben we tenminste ook wat vuurwerk..

PS:

Overigens geloof ik niet dat het zin heeft het K.N.M.I. om ‘opheldering’ te vragen want voor die klonen is het uiteraard gewone sluierbewolking..

In Friesland omgeving Drachten de lucht ook helemaal vol. Nog nooit van m’n hele leven [60 jaar] heb ik zoiets gezien!

Arto Lauri verteld even heel simpel in pakweg 12 minuten zijn relaas van het verhaal, over waar “we” in “gods"naam? mee bezig zijn ...
http://www.youtube.com/watch?v=V71EclYZm2c

Groet Ropi[Ropi][/Ropi]  cool smile

Deze heb ik oa, geschoten , heb er meer , alleen ik moet nog uitdokteren hoe dat allemaal in elkaar zit, heb een barstende hoofdpijn en zere keel.
Was niet zo gezond om buiten te staan in die troep.
http://www.youtube.com/watch?v=jdljalGhmMw

ja een Omen zoals NMA zegthmmm misschien ,maar ik zie het als een positief omen ‘Peace begins with my’.
Ben net terug vanuit het winkel-centrum en ben winkeltje met de verkoopster een gesprek aan gegaan over de demo van morgen in Den Haag ,Marianne en het ESM verdrag, heb enkele sites voor haar opgeschreven.Opeens waren er meer klanten in de winkel en ik zei hardop dat ik de Nederlander niet snapte ,dat ie zo mak als een lam zich van alles en nog wat laat aansmeren door de regering. andere manieren vinden om de burger te informeren en te stimuleren.Heeft iemand nog idee-en??

Ik helaas niet, heb voor dat ik op de fiets stapte , paar mensen gesproken over de troep , reactie , ja, je kan je wel overal druk om maken.

alle 3 waren niet onder de indruk van de troep, die er in zit.
en de jonge piloot , vlinder kent hem ook , in het melkwoud bij mij om de hoek , wil en blijft beweren dat het slechts contrails zijn.

Ik zie in zijn ogen, dat ie liegt, dat ie barst.

Nou Twente zat ook vol en boven Gronau was het ook helemaal vol. Ik heb het nog nooit zo extreem gezien als vandaag.

Vanmiddag demonstratief naar de lucht staan kijken en foto’s en filmpje gemaakt, uiteindelijk slechts 2 mensen die belangstelling toonde en uitgelegd wat chemtrails waren, eentje maakte een soort opmerking van “het zal allemaal zo’n vaart wel niet lopen” maar dacht dat ik een vliegtuigspotter of zo was, de ander ging het gelijk eens opzoeken op het internet, en was vol ongeloof, maar ook hij had inderdaad nog maar heel weinig vendutie in de politiek en de media, allemaal ‘zakkenvullers en mooipraters’  raspberry

Ach LL, je zal een prachtige met vele kleuren zonsondergang gaan zien.

Voel mij ook niet echt prettig, last van mijn lymfeklieren in mijn keel , hoofdpijn en brandend gevoel in mijn neus , en heb al een uur koude rillingen, en heb overal jeuk. ga zo maar douchen , misschien dat het helpt.

Vidoetje wat ik neer heb gezet op YT , gaat ook best rap in kijkers.

Was echt niet normaal vandaag, kan je ook zien op die video , als ik mijn MP4 speler op de ptttoren richt hoe het zonlicht er om heen helemaal uitwaaiert.

Thnx Yotha,
hoewel ik liever iets anders bewonder…

Wie heeft de lulkoek gehoord van Hiemstra ned1 , vocht in de lucht , tjonge , zijn wangen zijn roder dan zijn haar.

Je ziet gewoon dat hij een leugen staat te vertellen.

En deze vanmiddag gemaakt in Den Haag,oh oh mooie stad achter de .....?Als ik vandaag heel goed recht omhoog keek, aan het eind van de dag, zag ik een bruine waas hoog in de lucht.

Ik ben blij dat het meer mensen is opgevallen, en verdrietig dat je voor die mensen weer het internet op moet. Het is niet echt the talk of the town, op straat.

Als ik vandaag heel goed recht omhoog keek, aan het eind van de dag, zag ik een bruine waas hoog in de lucht.

Ik ben blij dat het meer mensen is opgevallen, en verdrietig dat je voor die mensen weer het internet op moet. Het is niet echt the talk of the town, op straat.

Omdat mensen nog steeds geloven in het goede , dus wanneer je zegt dat men bewust “gif en andere troep"over ons uitstorten , geloven ze je niet, je krijgt te horen , je bent gek, dat doet de overheid/diensten niet, en met geheime projecten moet je al helemaal niet mee aankomen.

sun-10-14-11.jpg

Je kunt er de klok op gelijk zetten: verhoogde activiteit op de Zon. Wel voor het eerst in 30(?) jaar last van de strot ( 20+ jaar zanger).

blank stare

Mijn klieren zijn behoorlijk opgezwollen, ben maar gember gaan eten.

en zo een potje eten met Cayennepeper erdoor , wel biologisch.
ff de weerstand een boost geven.

Amsterdam helemaal dicht tegen het einde van de dag…
Een grote vieze bende strepen en sluiers uitgewaaide shit.
Dat komt vannacht en morgen allemaal naar beneden, gasmaskertjes op allemaal….
gasmask.gif width=200

@Hot Burmees

Omdat mensen nog steeds geloven in het goede


Weet je er toch een positieve draai aan te geven; dank!

@NMA,

Nou mijn aambeien spelen ook weer aardig op hoor!

Hier in Ede/Wageningen ook,maar dat zal geen nieuws zijn.Nu niet jezelf ziek projecteren mensen.

Nee, mijn klieren doen nu al wat minder pijn, en ga toch voor het goede, alleen het is wel triest om te zien , dat men een soort noodsprong gaat maken.

samen staan wij sterk , en in de liefde van het licht, zijn wij onverslaanbaar , is niet een gevecht , is een nieuw geboren worden, in iets heel ouds. cheese

GERRIT HIEMSTRA
“morgen een kopie van vandaag”

Nou dat weten we dan vast.
Gasmaskers meenemen dus, dubbel protest…. LOL

Fotosynthese… evolutie is niet langer een issue.

Het wordt koud deze winter (iets met zon en iets daartussen)
Stuur de rekening maar naar Bea. Die heeft contacten.

De vervuiler betaalt.

4 dingen zijn zeker:

1. meer zonneactiviteit = meer trails
2. meer trails = minder licht = minder voeding
3. het is troep
4. de ‘experts’ houden stug vol dat het sluierbewolking is, terwijl je geen raketijsgeleerde hoeft te zijn om te zien dat dit uit vliegtuigen komt

Ik geloof niet dat dit een onderdrukkingsinstrument is. Er zijn betere methoden die, bewust of onbewust, in grote getale actief zijn.

Over punt 1 ben ik 100% zeker. De mensen met de (toegang tot) kennis en mogelijkheden kennen de werkelijke oorzaken van globale verwarming - is al jaren een hot item op alle belangrijke vergaderingen, zowel officieel als occult (bilderbergjes, etc.). Men WEET wat er werkelijk aan de hand is en de beste oplossing is blijkbaar om op gezette tijden een film van reflecterend materiaal in de atmosfeer te sproeien.

Dat het niet gezond is en ‘collateral damage’ veroorzaakt is jammer maar noodzakelijk voor het nut van het algemeen.

Ik baal vooral van de lichtderving - hou een blanco stuk vloeipapier voor een gloeilamp, dat is ongeveer het verschil - en de geheimzinnigheid. Heb daar verschillende auto-rit-eiten op aangesproken en wacht een maand of 3 op antwoord.

WTF, wat een lulverhaal hangt die Hiemstra op.
Heb ‘m na z’n kerosine/co2 bs uitgezet. Kon het niet langer aanhoren..

‘Strepen in de lucht’. Uiteindelijk komen we er wel.
Vorig jaar zou deze kloon ze nog rustig sluierwolken hebben genoemd. Maar ja het waren er vandaag ook echt veel..

BTW, is het u wel eens opgevallen dat gelijksoortige toestellen die op vergelijkbare hoogte vliegen, de een ‘spoeren’ achter laat en het andere toestel 0,0??
Ga me aub niet vertellen dat dat andere toestel uitgesproeid was..Oh, Nederland - Joost Belinfante en Ernst Janzs

1 van de beste Nederlandstalige liederen ooit, met keihard bewijs van het bestaan van Chemtrails. In 1982!

En de wind waait, kouwe kleren
Over huis en eigen haard
Oost en west, en lage luchten
En een bisschop met een baard

En de zon schijnt, zomersproeten
Zee en zandvoort, strand en kwal
Bootjes in het boezemwater
Ophaalbrug, op kant en wal

Oh velden en oh wegen
Oh regenboog en regen
Oh torenflat en horizon
Oh Nederland, oh Nederland

Hoge bomen, trage fietsen
Op het fietspad langs de vaart
Paardenhoofd en paardenhorzel
En het zwiepen van z’n staart

En de koninklijke luchtmacht
Witte strepen in de lucht
Door een kudde schapenwolken
Wilde eenden in de vlucht

Oh weg en witte strepen
Oh brug en zwarte schepen
Oh wegenwacht en waterweg
Oh Nederland, oh Nederland

Boerenkool en regenplassen
En een kleine gele trein
Regenjas en klaverjassen
En een Nederlander zijn

Bovenstaand lied is is voor iedereen maar vooral voor Anarchiel.
:-]

Goedemorgen, het chemtrailcircus boven Amsterdam is alweer meer dan een uur bezig. Stelletje klootzakken.

Ik ga dadelijk in de aluminiumwind een frisse bariumneus met zilvercoating halen.

Het is boven Almelo rustig, een paar halve strepen en 1 vliegtuig met snel oplossende contrail.

een goedemorgen ,ook hier . ik wens allen een fijne rustige dag.

Tja,ook hier in Amstelveen dus.Onder de rook van Schiphol,zal ik maar zeggen.Des avonds had ik het verschrikkelijk benauwd,maar dat komt natuurlijk gewoon van de zware shag.Vandaag nog bijna geen wolkje aan de lucht,maar al wel weer heel wat zware shag verder:niks benauwdheid.Prima ademhalen zo.RARA hoe kan dat?
Nou ja:genoeg lucht om straks naar Occupy te gaan! cool grin
Sprayday,sprayday,environment goin down!

Occupy the skies?

Erg slim van ze overigens,om al dagen van tevoren aan te kondigen,dat Schiphol een druk weekend zou hebben,vanwege de herfstvakantie.Pakken mensen dan tegenwoordig het vliegtuig in de herfstvakantie?En waarom waren dit dan duidelijk vluchten die niet van Schiphol vertrokken zijn,want veel te hoog?En waarom -dat heb je als Amstelvener- waren zoveel vrinden en bekenden die op Schiphol werken,eigenlijk allemaal vrij,op die topdrukke dag?
Gewoon toeval natuurlijk,niets te zien,doorlopen,mensen.

Verkeersvliegtuigen vliegen standaard dezelfde aanvlieg-/uitvlieg-routes. Maar met deze sporen wordt serieus systematisch de HELE LUCHT (gister wel) volgespoten met paralelle sporen en hoeken van 30/60/90 graden.

Ze waren slim genoeg om dit vandaag bij Occupy niet te doen, das dan weer net een tandje te opvallend.

Commentaarpagina 1 van 1

 

U dient ingelogd (Login) te zijn om een opmerking te kunnen plaatsen.