Anarchiel, Vrijheid. Maar dan ook echt! De bibliotheek bevat een verzameling speciale stukken Samengestelde Dossier overzichten van Storts en Artikelen Contact leggen of de Disclaimer lezen RRS overzicht van de Alternatieve Media  
Het Forum voor diverse onderwerpen Onze open Stortplaats, doe mee en plaats zelf iets. Chatten kan bij ons in de Lounge, Vrijheid met een kopje koffie erbij. Enkele Statistieken over het bezoek van deze webstek Onze Links pagina geeft een overzicht van, jawel, LINKS. Onze Muziek pagina bevat enkele eigen werkjes van onze leden.
 

0  1  2  3 

What FACEBOOK and GOOGLE are Hiding from the world.

 

7
+
Door Observer1964 om 15:42 op 22-06-2012 in Video
(5x gereageerd, 744x bekeken)


Interresant verhaal over hoe google e.d. zoekresultaten op jou afstemt, en daardoor jou eigenlijk weer isoleert in je eigen wereldjeBijbehorende url:

http://www.youtube.com/watch?v=uX2MjRddXCADe RSS-feed van de commentaren op dit topic
Volgende item: Astrologie = Wetenschap of Oplichting
Vorige item: Tis maar een idee,

 

Geplaatste opmerkingen.


Commentaarpagina 1 van 1

Yep. Laatst hier beschreven onder een stuk van pieter. Cave that troll. De algoritmen maken je straatje steeds smaller. Wereld wijd web is relatief.

Ik merk soms bij youtube dat je steeds weer naar hetzelfde pad wordt geleid op basis van eerdere data.
Ik luister naar veel bullshit. Youtube geeft dat later weer als suggestie ipv meer relevante associaties.

Verbreding was toch al nooit het doel.

Ik stuurde ooit iemand een mailtje, naar g-mail, over een kat. Nou… dat heb ik geweten.

Ik merk soms bij youtube dat je steeds weer naar hetzelfde pad wordt geleid op basis van eerdere data.

Hangt van je pc instellingen af

Ik heb er in elk geval geen last van whistle

nou, ik merk daarnaast ook op dat “vrienden” op facebook zich weten te gedragen als wandelend reclamezuiltje.

ze mogen me isoleren op het web hoor, wereld is wel iets groter dan mijn beeldscherm smileRettekeTED! Goed filmpje.
 
Customising lijkt klantvriendelijk, maar het leidt ertoe dat mensen makkelijker in hun wereldbeeld blijven plakken.
 
Verdeling in groepen is gunstig voor heersers. Ik geloof echter niet dat dit de focus is van een gast als Suikerberg. Die denkt aan z’n maximale winst en gelooft dat ie mensen helpt met deze customising. Althans, dat denk ik. Het punt is dat deze mensen niet expres slecht zijn! Alleen komt hun motivatie, hun inspiratie vanuit een beperkt bewustzijn = MIJN WINST EERST. De gevolgen, zoals hier belicht, worden GENEGEERD. De aansturing gebeurd vanuit een beperkt bewustzijn, dat in de mens geinstalleerd is. Op basis daarvan wordt samengewerkt. Deze mensen denken er hetzelfde over dus ze boosten elkaar. Entiteiten van laag bewustzijn vieren ondertussen feest, de schepping lijdt. Maar wordt ook steeds gretiger in verkennen van nieuwe wegen. Tenminste als je daaraan meewerkt! NIET NEGEREN DUS.
 
Ik zie het als Yin-Yang om maar eens een oud scheppingsprincipe te revivallen. Toch kan het misgaan in de zin van vernietiging van deze planeet. No harm, er zijn er meer, hoewel ze zeldzaam zijn, denk ik. Wel jammer want er is hier ook zeer veel moois gemanifesteerd dat gereed is om te delen. Veel mensen denken dat verandering vanzelf komt. Dat is een ernstige inschattingsfout. Voortkomend uit programmeringen van de foute wereldorde.

Commentaarpagina 1 van 1

 

U dient ingelogd (Login) te zijn om een opmerking te kunnen plaatsen.