Anarchiel, Vrijheid. Maar dan ook echt! De bibliotheek bevat een verzameling speciale stukken Samengestelde Dossier overzichten van Storts en Artikelen Contact leggen of de Disclaimer lezen RRS overzicht van de Alternatieve Media  
Het Forum voor diverse onderwerpen Onze open Stortplaats, doe mee en plaats zelf iets. Chatten kan bij ons in de Lounge, Vrijheid met een kopje koffie erbij. Enkele Statistieken over het bezoek van deze webstek Onze Links pagina geeft een overzicht van, jawel, LINKS. Onze Muziek pagina bevat enkele eigen werkjes van onze leden.
 

0  1  2  3 

Zonnebrandcrème: gevaar voor gezondheid en milieu

 

4
+
Door Hot Burmees om 13:57 op 14-08-2012 in Gezondheid
(5x gereageerd, 494x bekeken)


De chemische stoffen in sunscreens (zonnebrandcrèmes) bieden niet alleen geen doeltreffende bescherming tegen alle stralen van de zon, maar ze hebben ook een toxisch effect op mensen, waterwegen en alle leven in het water. Ons beste advies is geen sunscreens meer te gebruiken maar een dieet rijk aan antioxidanten.

Van koraalriffen tot collageen

In de zomer van 2010, toen ik in Maui, Hawaï, was spraken de plaatselijke media over het afsterven van koraalriffen door de opwarming van de aarde. Toen ik me echter realiseerde dat het water rond Hawaï kouder aanvoelde dan de afgelopen 40 jaar dat ik er daar zwem, besloot ik uit te zoeken om welke andere reden het koraal afsterft.

Al snel vond ik een artikel uit 2008 in Environmental Health Perspectives (116[4]:441-447) waaruit duidelijk bleek dat de chemische stoffen in sunscreen het afsterven van koraal veroorzaken. Toen mijn onderzoek me naar talloze artikelen leidde, waaruit bleek dat deze chemische stoffen krachtige hormonen zijn die grote invloed kunnen hebben op alle soorten leven en op de ontwikkeling van de menselijk foetus, wist ik dat ik een boek moest schrijven om het publiek te waarschuwen, en dat er maar één titel mogelijk was: Sunscreens – Biohazard: Treat as Hazardous Waste. Dit pas uitgekomen boek geeft een enorme hoeveelheid bewijs van de afschuwelijke gevolgen als deze chemische stoffen in de ecosystemen van de planeet en in het menselijk lichaam komen. Het benadrukt dat het gebruik van sunscreen chemicaliën nu met grote spoed een halt moet worden toegeroepen om een einde te maken aan de schade die ze veroorzaken elke dag dat ze worden gebruikt.

De koppen in alle media geven de volgende boodschap: ‘Gebruik sunscreens voor u naar buiten gaat. Zorg dat u uw kinderen insmeert om huidkanker te voorkomen en ook lichtveroudering van de huid.’ Dit wordt zo vaak herhaald dat we er niet aan denken vraagtekens te zetten bij de veronderstelling. Er is nu echter veel bewijs dat sunscreens niet alleen het risico van huidkanker en melanomen vergroten, maar de huid ook blootstellen aan meer zonnestralen die collageen en elastine afbreken waardoor de lichtveroudering van de huid sneller gaat dan zonder sunscreen.

Lees en kijk verder:
http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M4&s=M78&ss=P1753&l=NL


****************************
En de weermannen en vrouwen maar brullen als er een mooie zonvolle dag komt, smeren mensen, anders krijg je Huidkanker, wat krijgen deze lieden met hun valse berichtgeving.
is echt zo’n ik krab jouw rug dan krab je de mijne.
Pharma die zich zelf instand houdt, eerst je kanker geven en dan “geneesmiddelen” en chemo , waar je na je scheel te hebben betaald , alsnog dood gaat.


De RSS-feed van de commentaren op dit topic
Volgende item: Unexplained Mystical Structures HC/HD
Vorige item: Geen Nieuws aardbeving 7.7 nabij rusland en japan

 

Geplaatste opmerkingen.


Commentaarpagina 1 van 1

Pharma die zich zelf instand houdt, eerst je kanker geven en dan “geneesmiddelen” en chemo

precies.

zeggen dat de zon slecht voor je is zodat je je huid volklad met troep shut eye

ach, vroeger smeerde men zich helemaal vol met Nivea , daar verbrande je zowat levend van, nee dan maar de olijfolie met citroen erdoor, van vroeger.
en ik ben ooit zo verbrand dat ik op mijn rug een blaar had van 5 cm in doorsnede en 1 1/2 cm hoog, ja ik ben toen een week ziek geweest.
krijg je ervan als je zo’n 8 uur aan het snorkelen bent.
dan wil het water op de rug , goed als brandglas dienen.
Was wel daarna zo bruin als een neger.

Daarna , rustig aan, zonder troep op de huid , wanneer ik het voel gaan pikken, dan ik trekt kleren aan en dat was het dan, de volgende dag weer wat langer en zo opbouwen.

Waarom is het bruin worden eigenlijk zo gepromoot,vroeger gingen Noordbewoners naar de zuid om er wat van op te steken,rijper in het leven te worden,iets meekrijgen van de wereld ... neem de klassieke oudheid,de schilderkunst,legio voorbeelden ... tegenwoordig moet je je al bijna schamen als je een museum hebt bezocht ipv op het strand te bakken en om het uur omgedraaid word door een of andere Julio or whatever ... heb zelf ook wel wat afgereisd,maar altijd rijker teruggekomen,met wat meer inzichten,relativeringsvermogen,geestelijke rijkdom,etc ...
alhoewel snorkelen wel mooi is,ooit nog met de dolfijn van Nuweiba een stukje gezwommen,oog in oog met een dolfijn ...
Dol fijn en fijne nacht,
Ropi

PS; Pharma,we weten wel beter toch,inmiddels ???  up

In Lugano was het regelmatig 30+ C maar geen enkel smeerseltje gebruikt en daarbij ook niet verbrand..

Je lichaam raakt er mi ook aan gewend

Zocht overigens wel regelmatig verkoeling in het water of in de schaduw wink

De enige juiste manier van gezond een kleurtje op doen. up

Commentaarpagina 1 van 1

 

U dient ingelogd (Login) te zijn om een opmerking te kunnen plaatsen.